Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amaaan hava ne kadar güzel yaaa... şimdi şşööyle bir şezlongta uzanmışım güneşte şöööyle kızarıyorum..... hatta tatlı tatlı uyukluyorum.... kitap felam okurum oooohhh huzuurr.... bu kadar hayal kuruyorum oldu olcak birde fitmişim diyim tam olsun

öfff bıktım bu telefondan bir hayal bilem kuramıyorum..... yapamıyorum zaten hayalime karışmayın bari yaaa aaaa.....

ayyyy sondan 3.-4 olmuşum sanırım dönüşüm muhteşem olacak önümüzdeki hafta bu hafta hiç sporda yapmamıştım ferihayı izlerken sporumu da yapayım bu akşam, şu 1,9'u atayım bu hafta vucüdumdan

mursh canım Allah razı olsun beni böyle zayıf gördüğün için çok sevindim ama ben 61,9 kiloyum, 61,6 yazılmış bilgin olsun canım

Kızlar tekrardan herkeslere Slm'lar

Cümleten hayırlı cumalar mutlu neselı gunler olsun inş

Dün kuzenler geldı oturmaya tabı bılıyorum ıkramlar gırla gıdecek eve gıttıkten sonra wcye gırdım zaten oglen bısey yememıstım tartıldım 700 gr gıtmıs aksam ıkramlıklardan yedım yemek yedım...Bide sımdı dıyetısyene baslıycam yaa pzt sı baslamadan yıyım dıorum bu mantık hıc degısmıycek bendekı :26::18:

Aksam demet akalın konserıne gıdıcem ne gıysem derdı tutu bıle coktan benı Kuafore gıdıcem bırazdan kaslarım orman gıbı onları bı toparlatıyım barısı

Lionessacım o nasıl bı kılo vermek yaa buyuk ıhtımal bu hafta 1. sen olursun genel lıstedede.Senın adına gercekten cok sevındım...

Betulcum senın gıbı renklı kısılıklı cok ınsan tanıdım acayhıp bı kızsın senınle bı kahve ıcmek ısterdım yanı ne yalan

Nagıscım uzulme cnm gecmıs olsun sanada umarım duzelırsın ama eger sıkayetın devam edersen mutlaka bı dr ye gorun

Gulsekercım askını unut kendını kımse ıcı yıpratma senden degerlı degıl hıc kımse

Noracım kesınlıkle bı spor salonuna yazıl ozellıkle plates tavsıyem

grafıker cnm tebrıkler o nasıl kılo vermek oyle yaa

Hopıs edda fadıme abla sizi eshefle kınıyorum kendımıde tabıkısı

duzelttım grafıkercım notların ıcınede 61.9 yazmısım ama pc ye gecırıken 9 la 6 yer degıstırmıs saol uyardıgın ıcın ;Betulcum torpıl felnada yok ayrıca HEPINIZ BENIM BEBEKLERIMSIZSINIZ SONUCTA

Betulcum senın gıbı renklı kısılıklı cok ınsan tanıdım acayhıp bı kızsın senınle bı kahve ıcmek ısterdım yanı ne yalan

yaa yakından görünce beni beğenmezseen yakama karanfil takarım sende Türk filmlerindeki gibi bir başkasının yanına gidersin bende elimi alnıma koyar böhühühüüü diye ağlaya ağlayaaa yakamdaki karanfil elimde koşarak uzaklaşırım sahneden....

Öğle yemeğimi yedim, şiştim valla.

Kahvaltıdan sonra
Ara: 15 adet kuru siyah üzüm (kansızlık için yiyorum)

Öğle
1,5 kase çorba
3 kaşık ölçüsünde döner

orçuna bitiyorum yaaa çok gülüyorum onaa.... Nurhayatla alışverişe gitti ya kadınlardan soğudum diyo.... iki kız geliyo buna doğru hiiiç bakmayın anam kapattık dükkanı tasviye ettik ikinizde benim bacılarımsınız diyoo koptum yaaa...

Kızlar şehir dışında bir müşterinin düğününe çiçek göndericem sizce bu nasıl gerçi çok seçenek yok, içlerinde en iyisi buydu sanki

nurhayat diyorki, o kızların ağızları ayaklarından mikropludur orçun diyorki ayaklarını mı öpeyim ayyyy çok güldüm yaa

gönder gitsin gamzecim nasılsa sen nasıl sipariş edersen et, onlar bildiği gibi bişey yapıp götürecekler oraya :) çelenk olsunda işte tamam yeter :)

göndereyim bunu ya, zaten çeşitleri azaltmışlar, en iyisi bu, evlenecekleri yeri de inceledim (çok meraklıyımdır bu konularda) süpermiş ya, bende istiyorum öyle yerdeee bir düğünnn

oowww muhabbet almış başını gitmiş bu kardeşinizde netten diyetisyen araştırsın
şimdi 2 seçeneğim var
1 daha önce gittiğim diyetisyen 2 sefer gittim ve 2sindede yarım bıraktım kadına gitmeye yüzüm yok ama vakti zamanında sayesinde 10 kg verdim ama dediklerinden dışarı çıkmadım saatini bile aksatmadım
2 buda iyi anlatılıyo kapalı genç bir bayan muayene 50 tele her gidiş 50 tl,asistanı derki balki 10 belki 15 belki 3 hafta sonra çağırabiliyo kontrole size bağlı der
her iki drde fiyat konusunda aynı sadece önceki drye yüzüm yok gitmeye ve neler diyeceğini harfiyen biliyor gibiyim kısacası sanki ona inancımı kaybettim murc kaptancım gibi gitmeliyim sanırım kendi başıma başaramıcam verdiklerimi almadan gem vurmalıyım yoksa gidişatım kötü zira öğlen dürüm yedim

nagişim yarım bıraktıysan 2 defa eğer , demekki okadın psikolojik olarak senin üzerinde etki oluşturamıyor artık demektir, bence dr un tutumuda çok önemli sana karşı, seni motive etmeli veremediğin zaman dozajında kızmalı seni kamçılamalı yani bi şekilde. o yüzden yeni bulduğuna 1 kere git dene bakalım derim ben. yenilik güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…