Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

değişiklik iyidir dimi şekerim ama çok pahalı be gerçi dukan diyetinde bu paranın 2 misline mal olmuştu yediğim içtiğim ürünler

Kesınlıkle cnm bence profesyonel destek sart helekı benım gıbı 15 20 kılo vereceksen ...Zten benım dıyetısyen 2 haftada bır kacma ogunu yaptırıyormus o yuzden oyle abartılı kacamaklar yapabılecegımı sanmıyorum...Bencede dıgerını dene cunku dıgerıne ınancın yıtmıs yardımcı olabılecegını sanmıyorumm

değişiklik iyidir dimi şekerim ama çok pahalı be gerçi dukan diyetinde bu paranın 2 misline mal olmuştu yediğim içtiğim ürünler

nagiş ben de spor konusunda önceden o paraya kıyafet alırım diyordum ama şimdi şöyle düşünüyorum zayıflayamazsam zaten kıyafet alamam ki? bencede git kesinlikle, en azından daha sağlıklı da beslenmiş olursun.

ya murccum ben yemek yemeyi seviyorum mutlu oluyorum hani millet üzülünce aşk acısı çekince zayıflar bende tam tersi kendimi buzdolabı yada abur cubur dolabı başında buluyorum bu ara tartıda ++ları gösterince saldım yine hedefim 6 kg hatta 9 kg verip sonrada sabitlemek ,verdiğin kiloyu sabitleme süresini geçirmeden yersen aynen geri alıyosun hangi diyetle verirsen ver bu böyle

Kızlar pilates sadece sıkılaştırıyor mu, yoksa hem sıkılaştırıp hem zayıflatıyor mu, karar verdim pilatese gidicem sanırım. ayy çok kararsızım ben ya fitness daha mı zayıflatır yoksa basketbola mı gitsem boyumda uzar ya da futbol

evet şekerim hepimizden onayı aldın, hiç vakit kaybetme bence direk yazıl bak daha yaz tam gelmedi, gelmeden ver kurtul oh de ya, ne bu böyle sürünüp duruyoruz kızlar, sıkıca sarılalım diyetlerimize kısa zamanda kurtulalım şu esirlikten ya, yoksa bütün yazı diyetle geçiricez he, bir nefeste verelim çıksın gitsin, hiç olmazsa yazın istediklerimizi giyer giyer gezeriz

sen koca bul ben gelir sana nakit takarım yada eft de olur

yaaa tabi biliyon aday adayı bile yok... garantidesin..... o gün gelsin bulurum seni baktın gelmiyon gelir evinden alırım amaaaa :))) teyzem dediki senin evlenmen ahrete kaldı dedi....

aynen cnmm bende senın gıbı dusunuyorum ayrıca eger bu sefer bu dıyetısyen muhabbetı tutarsa uzun sure gıtmeyı planlıyorum koruma amaclıda yanı...Ben bu sefer eger gecıcı bı gaz deılse tabı cok ınanclıyım bugune kadar olmadıgı kadar.Umarım bosa degıldır bu hısler...

cnmm plates sıkılastırıyor ama kıloda veren oldugunu duydum ama gozle gorunur bı fark yaratıyor yanı belkı 15 kılo kadar verdıkten sonra bende platesı dusunebılırım...

mursh benim için öncelikli sıkılaşmak ama o kadar spor yapıcam, sıkılaşırken zayıflamakta istiyorum, sence fitness'a mı gitsem?

mursh benim için öncelikli sıkılaşmak ama o kadar spor yapıcam, sıkılaşırken zayıflamakta istiyorum, sence fitness'a mı gitsem?

Valla cnm sporun ıyı kotusu olmaz dusuncesındeyım fakat fıtnesa gıtsende ılgılı bı hoca yakalamak zor kendı kendınede sıkılıyor ınsan bı sure sonra sureklı nabzını kontrol etmen gerek yanı senınle yakındaan ılgılenecek bı hoca olmalı.Bana plates daha mantıklı gelıyor acıkcası ama genede sen bılırsın

***9. TAKIM BİREYSEL DERECELER***
1 graphicdesigner 1,75
2 Lıonessa 1,49
3 Mursh: 0,84
4 Hoppidicik 0,82
5 Siyamum 0,40
6 Edda1985: 0,15
7 Nagieymen 0,00
8 Nora 0,00
9 Fadime02: -0,36 22:
10 Btlbetul -0,60
11 Doksanaltmısdoksan-1,74

bebeklerim çok okuyamadım yazdıklarınızı ..sabah buraya mesaj attıktan sonra dişçiye gittim geldim..eşim bugün izinli, ardiyeyi büyütüyoruz, duvarlar kırılıyor...hoppiş arkadaşınızda kocasına bir artistlik yapma umuduyla balyozu eline almıştı ki sen al o balyozu parmağına vur.....parmak oldu davul..acile gittim , röntgen falan çekildi, bişey yokmuş şükür...neyse...bu aralar hayatım hep ekşın , hep hareket..Allah beterinden korusun...

Allahım şükür ilk dörde girebildim...

sondan 4.olmuşum, nasıl bir düşüş benim ki de yaw neyse bu kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama önümüzdeki maçlara bakıcaz haftaya ilk 3'e girmem lazım...dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim

mursh sen yine ara ara müsait olduğunda menülere yorum yapsan sadece rica, sen yorum yapınca biraz kısıyordum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…