- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.221
nagişim yarım bıraktıysan 2 defa eğer , demekki okadın psikolojik olarak senin üzerinde etki oluşturamıyor artık demektir, bence dr un tutumuda çok önemli sana karşı, seni motive etmeli veremediğin zaman dozajında kızmalı seni kamçılamalı yani bi şekilde. o yüzden yeni bulduğuna 1 kere git dene bakalım derim ben. yenilik güzeldir
oowww muhabbet almış başını gitmiş bu kardeşinizde netten diyetisyen araştırsın
şimdi 2 seçeneğim var
1 daha önce gittiğim diyetisyen 2 sefer gittim ve 2sindede yarım bıraktım kadına gitmeye yüzüm yokama vakti zamanında sayesinde 10 kg verdim ama dediklerinden dışarı çıkmadım saatini bile aksatmadım
2 buda iyi anlatılıyo kapalı genç bir bayan muayene 50 tele her gidiş 50 tl,asistanı derki balki 10 belki 15 belki 3 hafta sonra çağırabiliyo kontrole size bağlı der
her iki drde fiyat konusunda aynı sadece önceki drye yüzüm yok gitmeye ve neler diyeceğini harfiyen biliyor gibiyim kısacası sanki ona inancımı kaybettim murc kaptancım gibi gitmeliyim sanırım kendi başıma başaramıcam verdiklerimi almadan gem vurmalıyım yoksa gidişatım kötü zira öğlen dürüm yedim
değişiklik iyidir dimi şekerimama çok pahalı be gerçi dukan diyetinde bu paranın 2 misline mal olmuştu yediğim içtiğim ürünler
Kesınlıkle cnm bence profesyonel destek sart helekı benım gıbı 15 20 kılo vereceksen ...Zten benım dıyetısyen 2 haftada bır kacma ogunu yaptırıyormus o yuzden oyle abartılı kacamaklar yapabılecegımı sanmıyorum...Bencede dıgerını dene cunku dıgerıne ınancın yıtmıs yardımcı olabılecegını sanmıyorumm
değişiklik iyidir dimi şekerimama çok pahalı be gerçi dukan diyetinde bu paranın 2 misline mal olmuştu yediğim içtiğim ürünler
sen koca bul ben gelir sana nakit takarımyada eft de olur
bencede çok gereksizben sana çikolata getiricem düğününde betüş
amaa kötüsüüün seeen...
çikolatadan güzel hediye mi var betüştamam ben sana altın takayım sen bana çukulata getir
ya murccum ben yemek yemeyi seviyorum mutlu oluyorum hani millet üzülünce aşk acısı çekince zayıflar bende tam tersi kendimi buzdolabı yada abur cubur dolabı başında buluyorumbu ara tartıda ++ları gösterince saldım yine hedefim 6 kg hatta 9 kg verip sonrada sabitlemek ,verdiğin kiloyu sabitleme süresini geçirmeden yersen aynen geri alıyosun hangi diyetle verirsen ver bu böyle
Kızlar pilates sadece sıkılaştırıyor mu, yoksa hem sıkılaştırıp hem zayıflatıyor mu, karar verdim pilatese gidicem sanırım. ayy çok kararsızım ben ya fitness daha mı zayıflatıryoksa basketbola mı gitsem boyumda uzar ya da futbol
aynen cnmm bende senın gıbı dusunuyorum ayrıca eger bu sefer bu dıyetısyen muhabbetı tutarsa uzun sure gıtmeyı planlıyorum koruma amaclıda yanı...Ben bu sefer eger gecıcı bı gaz deılse tabı cok ınanclıyım bugune kadar olmadıgı kadar.Umarım bosa degıldır bu hısler...
cnmm plates sıkılastırıyor ama kıloda veren oldugunu duydum ama gozle gorunur bı fark yaratıyor yanı belkı 15 kılo kadar verdıkten sonra bende platesı dusunebılırım...
mursh benim için öncelikli sıkılaşmak ama o kadar spor yapıcam, sıkılaşırken zayıflamakta istiyorum, sence fitness'a mı gitsem?
aaaaaaaaa niyekine murçum..700 gr.vermişim ya işteee
Hopıs edda fadıme abla sizi eshefle kınıyorum kendımıde tabıkısı
aaaaaaaaa niyekine murçum..700 gr.vermişim ya işteee
***9. TAKIM BİREYSEL DERECELER***
1 graphicdesigner 1,75
2 Lıonessa 1,49
3 Mursh: 0,84
4 Hoppidicik 0,82
5 Siyamum 0,40
6 Edda1985: 0,15
7 Nagieymen 0,00
8 Nora 0,00
9 Fadime02: -0,3622:
10 Btlbetul -0,60
11 Doksanaltmısdoksan-1,74
***9. TAKIM BİREYSEL DERECELER***
1 graphicdesigner 1,75
2 Lıonessa 1,49
3 Mursh: 0,84
4 Hoppidicik 0,82
5 Siyamum 0,40
6 Edda1985: 0,15
7 Nagieymen 0,00
8 Nora 0,00
9 Fadime02: -0,3622:
10 Btlbetul -0,60
11 Doksanaltmısdoksan-1,74
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?