- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.241
mursh sen yine ara ara müsait olduğunda menülere yorum yapsansadece rica, sen yorum yapınca biraz kısıyordum sanki.
gözüm üstünde bebemmmkırpmıyorum bıle bak bısey yedıgını goreyım fazladan aha bole yapıcam
***9. TAKIM BİREYSEL DERECELER***
1 graphicdesigner 1,75
2 Lıonessa 1,49
3 Mursh: 0,84
4 Hoppidicik 0,82
5 Siyamum 0,40
6 Edda1985: 0,15
7 Nagieymen 0,00
8 Nora 0,00
9 Fadime02: -0,3622:
10 Btlbetul -0,60
11 Doksanaltmısdoksan-1,74
bebeklerim çok okuyamadım yazdıklarınızı ..sabah buraya mesaj attıktan sonra dişçiye gittim geldim..eşim bugün izinli, ardiyeyi büyütüyoruz, duvarlar kırılıyor...hoppiş arkadaşınızda kocasına bir artistlik yapma umuduyla balyozu eline almıştı ki sen al o balyozu parmağına vur.....parmak oldu davul..acile gittim , röntgen falan çekildi, bişey yokmuş şükür...neyse...bu aralar hayatım hep ekşın , hep hareket..Allah beterinden korusun...
aynen öyle bebeemm:
hopişcim çok geçmiş olsun, havan batmış yani desene
Evet bugünkü menüm
Sabah: 1 tabak lahana çorbası
Öğle: 1 bardak içine doldurulmuş çilek, ananas, siyah üzüm
Akşam: 1 yeşil elma + 1 tabak lahana çorbası
Offf yarın zor bi gün olabilir
lahana çorbası + sebze günüsebze tok tutmuyor ya...
Günaydın arkadaşlar
Herkese mutlu neşeli bol uykulu bı hafta sonu olsunDün konsere gıttım cok eglendım ama uykusuzda kaldım eee her guzel seyın bı ceremesı oluyor ıste.Bugun hemen gecsın aksam olsun uyuyak dıorum
günaydın canım liste için ellerine saglık .bu hafta ben kendimden bişe anlamadım nerde yanlış yaptıgımı bulamıyorum keşke yeseydim artı çıksaydım bu kadar kafama takmazdım .regl bittince eger eksileri görmesem artık karatayıda bırakırım
senin adına sevindim konsere gidip biraz stres atmak güzel fikirmiş
bizim evin hemen karşısında hadise konser verdi ama eşim izin vermedi gitmeme benim kızlar bile gitmedi balkondan seyrettim ama hadise görünmüyordu sadece sesi geliyordu
Günaydın arkadaşlar
Herkese mutlu neşeli bol uykulu bı hafta sonu olsunDün konsere gıttım cok eglendım ama uykusuzda kaldım eee her guzel seyın bı ceremesı oluyor ıste.Bugun hemen gecsın aksam olsun uyuyak dıorum
ya fadime abla bence sen yanlışı çok sık tartılmakla ve kilo vereceğine inanmamakla yapıyorsun yasemin soysalın kitabını okumanı tavsiye ederim sana
Kitabın adı ne faydaşı olucaksa hemen alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?