Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sizinle bir özlü söz palaşiim;

"İyi bir insan olduğunuz için dünyanın size adil davranmasını beklemek, vejeteryan olduğunuz için boğanın size saldırmamasını beklemek gibidir." dennis wholey

YAŞŞASINNNNN ALLHIM NE MESUDUM ben bu gazla inşallah haftaya kadar bi bukadar daha vermeyi hedefliyorum kızlar, yani verdim diye hiç şımarmadım çok şükürki, aksine gaza geldim oh yaaa, geçen hafta resmen depresyona girmiştim sonda olunca oh. tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, geldi geleli ilk defa birinci oldum yav mucize mucize

hopişcim çok geçmiş olsun, havan batmış yani desene

Günaydın arkadaşlar

Herkese mutlu neşeli bol uykulu bı hafta sonu olsun Dün konsere gıttım cok eglendım ama uykusuzda kaldım eee her guzel seyın bı ceremesı oluyor ıste.Bugun hemen gecsın aksam olsun uyuyak dıorum

günaydın herkese bizimkiler uyuyor ben limonlu sıcaga yakın suyumu içtin 20 dakika sonra ekşi elmamı yedim saat 10 da kahvaltımı yaparım .
hopişim geçmiş olsun ellinin hamuruyla erkek işine karışma demedimmi kimse sana

günaydın canım liste için ellerine saglık .bu hafta ben kendimden bişe anlamadım nerde yanlış yaptıgımı bulamıyorum keşke yeseydim artı çıksaydım bu kadar kafama takmazdım .regl bittince eger eksileri görmesem artık karatayıda bırakırım
senin adına sevindim konsere gidip biraz stres atmak güzel fikirmiş
bizim evin hemen karşısında hadise konser verdi ama eşim izin vermedi gitmeme benim kızlar bile gitmedi balkondan seyrettim ama hadise görünmüyordu sadece sesi geliyordu

Son düzenleme:
Günaydın herkese haftsonuda geldi çattı sonunda ama biz bugün yine çalışıyoruz maalesef. Dün eve giderken yağmura tutuldum Sırılsıklam oldum yine de minibüse binmedim o yağmurda yürüyüş yaptım sonra birden bir bastırdı ki koşa koşa eve gittim yağmurda koşmak ne güzelmiş ya.

Dün akşamki menüm
Salata+1 parça ızgara tavuk
5 kuru kayısı
2 saat yürüyüş+20 dk spor

Bu sabah
2 yumurta
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş

Benim kilolar anladım ki sadece diyetle gitmiyor, bu sabah tartıldım -300 gr çıktım. Bu akşamda yapıcam sporumu.

ya fadime abla bence sen yanlışı çok sık tartılmakla ve kilo vereceğine inanmamakla yapıyorsun yasemin soysalın kitabını okumanı tavsiye ederim sana

valla ya bir an önce akşam olsa keşke mursh ,bizimde 9 buçukta geldi camcılar balkondalar şimdi bunlar 2 kişiler bi tanesi dik dik bakıyo sinir oldum ya birde bu yetmezmiş gibi 2 gündür felaket bi karın ağrım var ama bu sabah resmen ölüyorum sandım inş bu sefer adet olabilirim aslında camcılar olmasa soğan kürünü yapıcam ama kokar diyede yapamıyorum

Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, ALLAH iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek

Hopısın boslugunu doldurayım dedım...Hala aksam olmadı yaa uhuhuh

ayyyyyyyyyyyyyyyy çıldıricimmmmmmmm adamlar 9 buçukta geldiler bu saate kadar uğraştılar gene de halledemeyip gittiler pzt günü gene gelcekler hep babamın suçu boyacıya üst tarafları köpük yaptırdı o köpükte kabarınca bütün gün uğraşmalarına rağmen yapamadılar köpüklerin hepsinin sökülmesi gerekecek ve herşey sil baştan olcak bugünde adamlar var diye hiçbir yere çıkamadım sadece hemen ekmek ve kola-fanta alıp geldim patladım evde ,babam sabahtan beride delirtti beni sabah gelir gelmez adamlara kek sonra pide-ayran saat 4 buçuk civarı bisküvi ve baklava akşamda döner verdirdi adamlara birde habire kola koy fanta koy çay koy demeside cabası adamlar yemekten çalışamadılar ki ,birşey söyleyincede hemen şekeri yükseliyo sonra bağrınıyo adamların yanındada birşey diyemedim ama sinirden kuduruyorum şu an valla kafayı yicem ya evin darmadağın olmasına mı ,nerdeyse 12 saat uğraşmalarına rağmen adamların bi halt yememesine mi yoksa bütün bu yemeklerden bir lokma bile almadığıma mı yanayım bilemedim

İyi geceleeerrrrrrrrrrrrrrr!!!

Dün lahana diyetine başlamıştım
Bu sabah 900 gram vermişim, sadece 1 günde Bu lahana cidden işe yarayan bir diyet :) Tam gaz devam tabi....

70.2 ile başlamıştım, bu sabah 69.3 kg geldim yarın 69 gelsem ne iyi olur...

Bugün lahana diyetimin 2. günüydü, sebze + lahana günü.. Extradan tavuk yemiş oldum haşlama.. ama etkileyeceğini düşünmüyorum İnşallah yarında bir 500 gram gitmiş olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…