Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canlar...Forum dünden beri baya sessiz, dışarı çıkmadan önce menülerimi yazayım dedim.

Dün
Öğle
1,5 kase çorba
1 tabak patates yemeği
Ara: 15 adet siyah kuru üzüm

Akşam
1 domates+1 salata
1 saat yürüyüş+20 dk kondisyon bisikleti

Akşamları domates+salata yediğimden hemen eksileri görmeye başladım bile, -400 gr 71.5 kiloyum

Kahvaltı yapıp dışarı çıkıcam, lazer seansım var+kendime yeni ciciler alıcam Görüşürüz

49.2yi gördüm hemde dün çok yememe rağmen ama şu çileğin çıkması çok hoşuma gitti atıştırıyorum aklıma geldikçe 48i görcem bu hafta azmedip kararlıyım artık yazda geldi kalmamalı fazla birşey üzerimde

Herkeslere günaydııın, nasılsınız bakalım tontonlarım, geçen haftanın birincisi olarak bu hafta rezil olmamak adına elimden geldiğince haftasonu kendimi tuttum, çok şükür cuma günkü kilomu muhafa edebilmişim en azından. 61,9 olarak başladım haftaya, bakalım hayırlısı.
Sizler neler yaptınız, haftasonu hava güzel olunca pek kimse forumlara uğramıyor sanırım, yazın böyle sessiz mi olacak yoksa buralar?

Günaydın herkese yepyeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz, pazartesi sendromu yok üzerimde çok şükür, çünkü haftaya çok güzel başladım kilom 71 900 gr vermişim, 8.olunca baya hırs yaptım, akşamları ya çorba ya da domates+salata ile geçiştiriyorum. Dün biraz gezdim, kendime elbise aldım, 38 beden dar oldu biraz, 40 güzel oturdu ama belim için çalışa çalışa belim çok incelmiş sanırım belden dar bir elbise bel kısmı biraz bol gibi ama kötü durmuyor fakat biraz daha zayıflarsam kötü mü durur bilmiyorum, 38'i alayım zayıflayınca giyeyim dedim ama bu hafta fuarda gıyıcem neyse zayıflayana kadar hergün giyerim eskir artık ama çok güzel elbise ya, hemen denedim tamam dedim alıyorum büyük başarı benim için

Menüm,
Sabah
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin.
Yarım saat yürüyüş

Günaydın gamzecimmm hoşgeldin, süpersin maşallah kilona
bize sonlara düşmekte yarıyor, bende geçen hafta listenin sonlarında kaldım diye azmettim bu hafta tepeye çıktım
ayy elbiseni çok merak ettim ona benzeyen bir resim filan yokmu internette bulda göster bize çatlarız bak
ben haftasonu spor yapamadım ama çok hareketli geçti,
sabah: 1 dilim kepekli ekmek üzerine kaşar ve 1 dilim salam koyup yedim okadar.
öğlen: çeğrek ekmek tost ve ayran içicem
akşam: ciğer yiycem azcık + bol salata

Canımcım hoşbuldum, hırs yapınca oluyor demek ki kendimize gelebilmemiz için böyle sonlara düşmemiz gerekti
Menünde çok iyi canım, bu gidişle kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Canım kıyafeti giyince resmimi çeker eklerim buraya üzerimde daha hoş duruyor, havalara girdim yine

Kimseler yok yine, eyy ahali nerdesinniz?

günaydın hepinize bugün hafta başı işlerim çok hafta sonu eşimle nişandı dügündü gezdik hiç ev işi yapamadım bugün az ugrarım ,zaten kilo veremiyorum bu sabah gidip gereken belgeleri aldım çarşamba burdaki spor salonuna kayıt yaptırdım kalp ekg istediler rendevu alıp çektirip teslim ettikten sonra başlıcam .önce koşu sonra aletlerle çalışma olucakmış

hadi hayırlı olsun fadime ablacım, bu yola başkoydun eninde sonunda kavuşacaksın inşallah istediğin kiloya yeterki azmet, bak düşünki böyle arada bir bozup kaçamaklar yaptıkça diyet süremiz uzuyor ve çekilmez hale geliyor, onun için kendi kendine karar al, 6 ay boyunca sürekli diyet yapıp diyet psikolojisine gireceğime , tutayım şu boğazımı 3 ayda kurtulayım şu rejim denen illetten , sonrasında muhafa etmeye çalışayım sadece diye düşün bence.

ayy ne guzel bende yapabılsem ama olmuyor tıskınıyorum lahanın kokusundan ben..Hadı bakalım kısa zamanda buyuk ısler yapmaya alıskınsın sen becerırsın

cnm menulerın cok dengelı gozum ustunde valla gayet azımlı gordum senı hele aksamları hafıf gecıstırmen - lerı gormende cok etkılı inş bıran once 6 lı rakamları goreceksın...

Günaydııınnn

500 gram daha gitmiş, 68.7'ye indim 2 günde 1 kilo 400 gram gitti oleyyyyyyyy :)

masallah aynen devam hadı bakalımmm

murshcum facebookta takipcinim ne güzel sözler paylaşıyorsun arada çalışıyorum haberin ola

ne demek cnmm ıstedıgını al hepıcıgı senın olsun

günaydın mı desem tünaydın mı desem.....

selamlar beybiler,

saçımı boyattım.... size uyup karamel dedim ama kuaförüm kafana göre takıl anladı sanırım.... kınalı yapıncağa dönüştüm.... saçlarım soluk bir kızıl, kızılımsı bir bakır, bakırımsı bir pembemsi bişi oldu anlatması dile zor yani.... neyysee az zaman geçsin ben buna bir ayar daha çekerim.... zira katlanılcak bir renk değil sıcaklamasına anlamadım bana öyle geliyor herhalde dedim, dur dedim az vakit geçsin düzelir..... benim türüm tükendi yaaa.... her kez bu ne hal deyince hımm demek benim gözler bozuk değilmiş bir terslik var dedim. Renkli kişiliğimin dışa yansıması muhahahaa....

bu rejim spor döngüsü beni çok yıprattı öyleki gözlerimin altı mosmor dolanıyordum bir haftadır ve tek lafım yorgunumdu. Eczaneden vitamin aldım iki gündür kullanıyorum. İyi geldi gibi... psikolojikte olabilir bilemicem. Umarım kilo aldırmaz. Sprydyn gibi bir şeydi adı... İçinde bir yerde sesli harf var ama tam neresinde bilemedim şimdi

işte biyle

Cnmm karamel rengıyle kızıl ne alaka anlayamadım gercekten kuaforun kafasına gore takılmıs sanırsam...Ya aslında yenı boyattıysan 1 2 yıkamada renk yerıne oturabılır bende bır kac kez oldu sastım kaldım ...Ayrıca sacların onceden ne renktı bılmıyorum ama yenı bı renk denedıgın ıcın ınsanların gozune tuaf gorunmus olabılır.Eger renk 1 hafta sonrada gozune kotu gorunuyorsa bır hafta daha bekle gıt bska kuafore boyat cnm soyle kı senın kuaforun pek boya ısınden anlamıyor.Tacrubeyle sabıt

slm kızlarr
kahvaltımı yaptım evi süpürdümm geldimm
daha sileceğimm ama üşeniyom :)
siz napıyonuzz
kızlar ben son günler biraz fazla kaçırdım haftasonu özellikle dondurma yemekle geçti

eviit yaa... yok benim kuaförüm iyiydi ama el değiştirmiş malesef, nereye gitsem diye düşünürken bir arkadaş tavsiye etti onunda boyunun ölçüsünü alcam ayrıca.... arıtk en kısa zamanda bakcaz bi çaresine....

Kızlar merhabalar ...

Herkese mutlu neşeli ve umdugu gıbı bır hafta dılıyorummm...

Hafta sonum gayet guzel gectı.Cuma gunun verdıgı yorgunluk ve uykusuzlukla bol bol dınlendım.Öğlen yegenım ıcın alısverıse cıktık ona cok guzel cıcıler aldık allahım cocuk olasım geldı valla

Kendıme su ıstedıgım eteklerden denedım aslında fena durmadı ama pahalıydı almadım.Netten sıparıs etmıstım zten bugun gelıcek hemde magzadakının yarı fıyatına

Bugun 16:30 da dıyetısyen randevum var.Çok heyecanlıyım acıkcası ıcım kıpır kıpır bakalım ne dıyecek yuksek ıhtımal kan tahlılı ısteyecek ve ben ıgneden cok kıorkuyorum ppooofff :18: Gelınce yazarım sıze bakalım nasıl gececek

iyii hayırlı olsunn diyetisyen ilk randevunn
inş güzel gecer mutlaka kan tahlili istiyecektir ilk olarak ona göre hormonlarında bi anormallik yoksa seninle konuşup menü verecektir..
inş uyarsın murchh diyetisyen filan hep bahane kararını verdiysen uyarsın zaten
ben inanıyorum gör bak diyetisyen sana iyi gelecek..

bu arada yeni bir hayatı izliyomusunuz
önceden akşam 19.30 da veriyodu ama artık vermiyo sanırım öğleyin veriyo ama rastlayamadım
haftasonu finalini izledim de dikkatimi çekti
orada bir kız bu hafta hiç yemek yememiş öğle aralarının öğün aralarını daha fazla kilo veriyim diyeyememiş ama aksine daha az kilo verdi..
ve orada güzel veren kadın dedikii o diyetine uymadı az yiyince kilo vercem sandı amaa diyetine uyup ara öğünlerini yemediği için metobolizması yavaşladı.

Evet cnm haklısın aslında dıyetısyen felan bahane ama en azından bılınclı bırınden destek almak ve 15 gunde bır kontrolunde olmak bana ıyı gelecek gıbı gelıyor acıkcası.Bakalım be olacak gorucezzz.Zaten bundada beceremezsem dahada umutsuz vakayım yanı...

Evt cnm hıc kacırmadan ızlıyorum ben ınternet sıtesınden bı oncekı gunu takıp edıyorum.Tvden ızleme fırsatım olmuyor cumartesı aksamları dısında o bahsettıgın kızdan nefret edıyorum yaa cok gıcık bı kız semra zaten kelımeler kıfayetsız nasıl bı azım ınanc var valla helal olsun ıste ısteyen verıyor...Bencede az yemek daha kotu sık ve cok yıyceksın...

hadi sana kolay gelsin kan alırken ablam gibi bayılıp düşmeyesin dikkat etoyönden ben çok cesaretliyimdir kendi kulagımı kendim delmiştim genç kızken hata misafirler vardı hepsi şaşırmıştı .babam beni okutaydı cerah olurdum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…