- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.281
Evet cnm haklısın aslında dıyetısyen felan bahane ama en azından bılınclı bırınden destek almak ve 15 gunde bır kontrolunde olmak bana ıyı gelecek gıbı gelıyor acıkcası.Bakalım be olacak gorucezzz.Zaten bundada beceremezsem dahada umutsuz vakayım yanı...
Evt cnm hıc kacırmadan ızlıyorum ben ınternet sıtesınden bı oncekı gunu takıp edıyorum.Tvden ızleme fırsatım olmuyor cumartesı aksamları dısında o bahsettıgın kızdan nefret edıyorum yaa cok gıcık bı kız semra zaten kelımeler kıfayetsız nasıl bı azım ınanc var valla helal olsun ıste ısteyen verıyor...Bencede az yemek daha kotu sık ve cok yıyceksın...
slm kızlar geçmişi okuyamadım yazıp çıkıyorum zira oturamıyorum bile dün belim tuttu ama ne tutmak sabahtan beri dr,mr koşturup durdum belimde düzleşme varmış 1 haftalık ilaç tedavisinden sonra geçmezse fizik tedavi başlıcakyemek işine gelince deli gibi yiyorum
murccum beni bu hafta izinli yaz dönüşte +5 kilo ile bekleyin beni malum yatarak yicem herkesi öpüyorum
deniz gitti biliyosun dimiii
bide hakanı elediler o bişe abileri varya cidden ne tehlikeliymiş
o onun için abi dedi ağladıı çocukları görsün diye ama macitle bir olup gönderdiler hakanı
en son röportajı gördünmü hakan ne kadar zayıfladııı eski takımının içine oğluyla beraber girdiler
slm kızlar geçmişi okuyamadım yazıp çıkıyorum zira oturamıyorum bile dün belim tuttu ama ne tutmak sabahtan beri dr,mr koşturup durdum belimde düzleşme varmış 1 haftalık ilaç tedavisinden sonra geçmezse fizik tedavi başlıcakyemek işine gelince deli gibi yiyorum
murccum beni bu hafta izinli yaz dönüşte +5 kilo ile bekleyin beni malum yatarak yicem herkesi öpüyorum
kızlar sınav sonuçlarım açıklandıı 7 dersimin 7 sindende vize nortlarım harikaaa en düğünü 67 gerisi 85-97 civarııı
çok mutlu oldummm
ben dışarı çıkıyom kızlar işsizlik maaşımı çekcem
öpytyümm görüğlşürüz akşm
günaydın mı desem tünaydın mı desem.....
selamlar beybiler,
saçımı boyattım.... size uyup karamel dedim ama kuaförüm kafana göre takıl anladı sanırım.... kınalı yapıncağa dönüştüm.... saçlarım soluk bir kızıl, kızılımsı bir bakır, bakırımsı bir pembemsi bişi oldu anlatması dile zor yani.... neyysee az zaman geçsin ben buna bir ayar daha çekerim.... zira katlanılcak bir renk değilsıcaklamasına anlamadım bana öyle geliyor herhalde dedim, dur dedim az vakit geçsin düzelir..... benim türüm tükendi yaaa.... her kez bu ne hal deyince hımm demek benim gözler bozuk değilmiş bir terslik var dedim. Renkli kişiliğimin dışa yansıması muhahahaa....
bu rejim spor döngüsü beni çok yıprattı öyleki gözlerimin altı mosmor dolanıyordum bir haftadır ve tek lafım yorgunumdu. Eczaneden vitamin aldım iki gündür kullanıyorum. İyi geldi gibi... psikolojikte olabilir bilemicem. Umarım kilo aldırmaz. Sprydyn gibi bir şeydi adı... İçinde bir yerde sesli harf var ama tam neresinde bilemedim şimdi
işte biyle
ayy şimdi geldim diyetisyenden ... Pöööff ne zor sızden baskasına kılolarla ılgılı konusmak gerıldımde gerıldım.
Neyse bı suru sorular sordu bı form doldurdu...Kılomu olctu 85,5 cıktı gorunum yasım 27 mısvucut ındeksım 31 cıktı ve OBEZmısım :26: olmam gereken kılo 59 mus ayda 7 kılo verdırıyorum dedı. yanı benım 26,5 kılo vermem gerek buda 4 ay gıbı bı sure yapıyor.
Hadı bakalım gazamız mubarek olsun yarın sabahtan tahlıl ıcın gıdıcem kan verıcem gobek bolgenız cok yaglı karacıger yaglanması vermı bakmam lazım dedıcok moralım bozuk.Tahlılın sonucuna gore bı dıyet lıstesı verıcekmıs bana... cıktım bı yola ama umarım muhaffak olurum... Hadı bakalım hayırlısı
ayy şimdi geldim diyetisyenden ... Pöööff ne zor sızden baskasına kılolarla ılgılı konusmak gerıldımde gerıldım.
Neyse bı suru sorular sordu bı form doldurdu...Kılomu olctu 85,5 cıktı gorunum yasım 27 mısvucut ındeksım 31 cıktı ve OBEZmısım :26: olmam gereken kılo 59 mus ayda 7 kılo verdırıyorum dedı. yanı benım 26,5 kılo vermem gerek buda 4 ay gıbı bı sure yapıyor.
Hadı bakalım gazamız mubarek olsun yarın sabahtan tahlıl ıcın gıdıcem kan verıcem gobek bolgenız cok yaglı karacıger yaglanması vermı bakmam lazım dedıcok moralım bozuk.Tahlılın sonucuna gore bı dıyet lıstesı verıcekmıs bana... cıktım bı yola ama umarım muhaffak olurum... Hadı bakalım hayırlısı
Nasıl yaaa.. 80 kg değilmiymişsin???? Senin evdeki tartın nasıl bir tartıki 5 buçuk kilo az ölçüyor :S
906090 cnm beyaz ceketıne bayıldım cnm yaa ne kadar guzel durmus ustunde
Günaydın herkese, yine bir resmi tatil günü ve yine biz çalışıyoruzhavada bozdu çok kasvetli bir hava var bugünün tek güzel yanı, tartıda yine eksileri görmem 70.7 çıktım sabah sonunda 70'i gördüm bunda akşam az yemenin çok faydası var, dün gece midem resmen kazınıyordu uyuyamadım ama gidip birşey atıştırmadım ve karşılığını aldım
Sabahki menüm
2 biber dolması (dün akşam fazla yiyemeyince sabah kahvaltısında yiyeyim dedim, yürüyüp eritirim diye)
1 saat yürüyüş
günaydın noracım nasılsın .ellimde 5i biyerde çay burdayım kızım halen uyuyor ben kahvaltımı 8 de yaptım kahve içtim artık elimden düşürmücem sıcak içecekleri arada limonlu ılık sular içicem bu hafta aldıgım kiloları vermem lazım ,akşamları artık sadece salata çorba tüketicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?