Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

deniz gitti biliyosun dimiii
bide hakanı elediler o bişe abileri varya cidden ne tehlikeliymiş
o onun için abi dedi ağladıı çocukları görsün diye ama macitle bir olup gönderdiler hakanı
en son röportajı gördünmü hakan ne kadar zayıfladııı eski takımının içine oğluyla beraber girdiler

slm kızlar geçmişi okuyamadım yazıp çıkıyorum zira oturamıyorum bile dün belim tuttu ama ne tutmak sabahtan beri dr,mr koşturup durdum belimde düzleşme varmış 1 haftalık ilaç tedavisinden sonra geçmezse fizik tedavi başlıcak yemek işine gelince deli gibi yiyorum
murccum beni bu hafta izinli yaz dönüşte +5 kilo ile bekleyin beni malum yatarak yicem herkesi öpüyorum

kızlar sınav sonuçlarım açıklandıı 7 dersimin 7 sindende vize nortlarım harikaaa en düğünü 67 gerisi 85-97 civarııı
çok mutlu oldummm
ben dışarı çıkıyom kızlar işsizlik maaşımı çekcem
öpytyümm görüğlşürüz akşm

geçmiş olsun nagişimm dikkat et kendine yat dinlenn
öpüyoz seni iyileş gel topikimize gerii

aayy sımdı bıttı bende tam onu ızlıyordum sonunu yakalayamamıstım sok oldum vaal hakket ne serefsızlermıs bence denızde en dogrusunu yaptı sonucta haftaya ne olursa olsun onu gondereceklerdı onlar oraya kılo vermeye gelmemıs para lamaya gelmısler.kırmızı takımı sevıyordum ama macıtle halıl cok sısılermıs sastım kaldım valla.Brnımde en cok elendıkten sonra yayınladıkları vıdeo hosuma gıdıo adam nasıl erımıs akmıs yaa soklardayım vala....

bu arada basarından dolayı tebrıkler...

cnmm cok gecmıs olsun ıgles bıran once don aramıza

Maşallah ya bnm ilk denememdi 3ü geçer 3 ü kalır notların moralim bozuldu kursta gördüm ağlıcaktım eve binbir suratsızlıkla girdim annem anladı tabi :2: Oturup çalışıcam son 1 ayım var geçerim belki ama bana çok koydu bu

bende kullanmıştım bi ara vitamin adı pharmatondu ve kilo aldırmıyordu,tavsiye ederim

kızlar uğrayamıyorum grup düzenini bozuyorsam lütfen uyarın kilomda canlanma başladı hergün 100 gram düşük çıkıyorum tartıda şikayetçi olduğum arka bel bölgemdede incelme var ama topiğe fazla giremiyorum

ayy şimdi geldim diyetisyenden ... Pöööff ne zor sızden baskasına kılolarla ılgılı konusmak gerıldımde gerıldım.

Neyse bı suru sorular sordu bı form doldurdu...Kılomu olctu 85,5 cıktı gorunum yasım 27 mıs vucut ındeksım 31 cıktı ve OBEZmısım :26: olmam gereken kılo 59 mus ayda 7 kılo verdırıyorum dedı. yanı benım 26,5 kılo vermem gerek buda 4 ay gıbı bı sure yapıyor.

Hadı bakalım gazamız mubarek olsun yarın sabahtan tahlıl ıcın gıdıcem kan verıcem gobek bolgenız cok yaglı karacıger yaglanması vermı bakmam lazım dedı cok moralım bozuk.Tahlılın sonucuna gore bı dıyet lıstesı verıcekmıs bana... cıktım bı yola ama umarım muhaffak olurum... Hadı bakalım hayırlısı

En hayırlısını yapmışsın mursh. İnş. gider kilolar fakat ayda 7 çok fazla geldi :44: Tüm uzmanlar 2-4 arası ayda verilir fazlası ameliyat olacak hastalar için geçerli diyor :44:

Dünkü menüm bayağı karışıktı, sadece kaçamakları yazayım buraya, erkek arkadaşımın doğumgününü kutladığımız için dışarı çıktık, 1 apple mojito + 1 tequila shot içtim, onun dışında kaçamak yoktu.

Bugünkü menümde; sabah 1 poğaça
öğle: tavuklu salata + domatesli şehriye çorbası
akşam: 1 top dondurma

Bu da bayağı ilginç bir menü oldu tabi

Eve geldiğimde tartıldım tüm bunlardan sonra, 68.7 kg'ım.. bakalım yarın artmış olacakmıyım...

Nasıl yaaa.. 80 kg değilmiymişsin???? Senin evdeki tartın nasıl bir tartıki 5 buçuk kilo az ölçüyor :S

Günaydın herkese, yine bir resmi tatil günü ve yine biz çalışıyoruz havada bozdu çok kasvetli bir hava var bugünün tek güzel yanı, tartıda yine eksileri görmem 70.7 çıktım sabah sonunda 70'i gördüm bunda akşam az yemenin çok faydası var, dün gece midem resmen kazınıyordu uyuyamadım ama gidip birşey atıştırmadım ve karşılığını aldım

Sabahki menüm
2 biber dolması (dün akşam fazla yiyemeyince sabah kahvaltısında yiyeyim dedim, yürüyüp eritirim diye)
1 saat yürüyüş

günaydın noracım nasılsın .ellimde 5i biyerde çay burdayım kızım halen uyuyor ben kahvaltımı 8 de yaptım kahve içtim artık elimden düşürmücem sıcak içecekleri arada limonlu ılık sular içicem bu hafta aldıgım kiloları vermem lazım ,akşamları artık sadece salata çorba tüketicem

Tşk ederim fadime ablacım sende iyisin umarım, naçizane tavsiyem kesinlikle akşamları salata+meyve ile geçiştir fadime abla, yaseminde geçen hafta 1 küsür kiloyu öyle verdi, ve akşam fazla yemediğin zaman kendini zayıfta hissediyorsun, pes etme sakın fadime ablacım, elbet gidecek bu kilolar inşallah.Zaten pes ede ede aldık bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…