Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dogru söze ne diyebilirim alt katta eltim hep bana derdi akşam yemegimi çok hafif yedim kilo verdim bana inandırıcı gelmiyordu bunu dün denedim bu sabah eksiyle uyandım

Günaydın kızlarr...

Hepınızın 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI kutlu olsun Emekcıyız ama bugun calısıyoruz bu nasıl ıstır yahuuu..Neyse sabah gıttım kan verdım allahım ne stres ne heyannn neyse sonuclarım ogleden sonra cıkacak ve dr lısteyı verecek bakalım ıns kotu bıseyler cıkmaz...

Ayyy bıde dun aksam var tabı gece 23.30 du ısten cıktıgımda vee takrıbı bunun bı 5 saatı zamanla yarısarak ve stres altında gectı varın gerısını sız dusunun bıde sabah 06:30 da mesaıyı unutmayalım Pöööfff Zengın koc Şart

selam beybilerim..küçük aşkitoö laptopu bozdu..kızların bilgisayarından yazıyorum o da kağnı gibi..işlerim bitmedi henüz..işten iş çıkardı bu arkadaşın9ız kendisine..

Kilomda düşüş yok 68.7'yim hala. Lahana diyetini 2 gündür yapamıyorum, bugünde erkek arkadaşım gelecek pizza yapcazz Bugünde yalan oldu yani, ama en azından kilo almadım Bugün alırım mutlaka o pizzadan sonra, ertesi gün tam gaz lahanaya devam

Ahhhhhaaaa nerdesınız yahuuuu kımsecıkler yok Ölü topragımı serıldı ustunuze kızzzlllaaarrr....

Ayyy kızlar nasıl yoruldum anlatamma sıze amma cok calıstım bugun yaa dahada bıtmeyen bı suru ısım var...Memurlar tatılde emekcıler gene calısıyor.Bugun bıraz sakın olur dıyordum ama malesef oyle olmadı

Neyse saat 15:00 tahlıl sonuclarını almaya gıttım sonucları dıyetısyene gosterdım degerlerım gayet normalmıs hıc bı sorun yokmus.Karacıgerım temız kolestrolum normal proteınım bıraz yuksel cıktı oda cok az yuksek dun aksam tavuk yemıstım oda ondanmıs.Bı kere buna cok sevındım kolestrol felan tavan cıkar dıodum tabırı caızse domuz gıbıymısım

Diyet lıstemı aldım bence gayet katı bı lıste cok az yıyecekler bakalım hayırlısıyla yarın baslıyorum 15 mayısta kontrolum var.15 gun bı sıkıcam dısımı bakalım neler olacak...6 mayıs dogum gunum bı ogun kacamagım olur onuda sporla yakarım dıorum.1 gunluk menumu yazayım bakalım ne dıceksınız ! :44: Bana az geldı

Sabah;

bıtkı cayı
1tatlı kasıgı bal yada recel
1 dılım ekmek
1 bardak portakal suyu yada butun portakal

ara;

2 tane grisini

Öğle;

2 dilim kepek ekmegınden peynırlı sand.

ara;

1 porsıyon meyve

Akşam;

1 porsıyon sebze yemegı
1 kase dıyet yourt
yagsız bol lımon eksılı salata

ara ;

1 porsıyon meyve

Akşam yemegını 22 ye kadar yıyebılırsın dedı .50 dk yuruyus verdı ...Bıraz souk geldı bana dıyetisyen suyla ılgılıde hıc bısey demedı mesela co az konusuyor gergın benıde gerdı bu sebepten bende kendı kendıme 2 lt su ekledım lısteye zaten bu kadar az seyle doymuycam ıcın su sısırrı en azından

Liste gayet sağlıklı, umarım kilolardan çabucak kurtulursun

Bende malum bugün pizza yaptık onu yedim Yarın lahanaya devam 68.7yim, sabah muhtemelen 69 falan çıkarım belkide daha fazla Tüühhhhh

günaydın canlarım günaydın ballarımm.......herkese güzel bir gün dilerim.bana bugün çooook mutlu bir gün hatta fevkaledenin fevkinde bir gün..cuma günü spora gidememiştim işlerimden dolayı..artı dün tatil olduğu için gidemedim..ve cuma gününden beri yemediğim kalmadığı halde, yaş pastaları , bitter çikilataları kalıp kalıp götürdüğüm halde bugün bir umut tartıya çıktım veeeeeeee gr. kilo almamışım...yoksa yoksa bana kaderimin bir oyunu mu bu:44::44:..veyahut bugün doğumgünüm olduğundan tartı bana bi güzellik yapıyo olabilirmi acaba???

aa aaaaaaaaa kimseler yok..... hanım hanıııımmmm çene çalma topiğinle ilgileeen....

günaydınlar herkese pzt günü balkondaki iş bitince yatana kadar annemle temizlik yaptık ama silikonlar tam kurumadığı için dün sabah da devam ettik tam işimiz bitmek üzereyken üst komşu geldi tam o gitti derken alt komşu geldi oda gidince annemle balkona perde bakmaya gittik sonra kardeşimin arkadaşına hediye almaya gittik tam eve geldik biraz spor yapayım dedim 15 dk kadar yapmıştımki gene kapı çaldı bi baktım dayımlar,anneannemler falan gelmiş saat 5 buçuğa kadar oturdular onlar gidincede sporuma devam ettim, misafiri çok severim ama en olmadık zamanlarda gelinmesinede sinir olurum ev dandini millet lak lak peşinde bugün bile halıları ve diğer şeyleri toparlıcaz yarın sabah boyacı gelcek umarım şu perşembe,cuma çok çabuk geçer :18: hadi kendinize iyi bakın ,öpüldünüz

allah yardımcın olsun ncnm ısın zor valla

kızlar ben bu sabah bizim burda fitness salonuna yazıldım bu gün ilk sporumu yaptım önce 1 saat sahanın içinde hızlı yürüdüm ardından hoca eşliginde egzersiz yaptık .sonra çay simit ikramı vardı ben simit almadım toplam bugün 2 saat spor yaptım ekg çekmek için 1 saat daha yürüyerek gidip gelicem .artık ptesi ,çarşamba ,cuma düzenli sporum var kalabalık eşliginde olunca zevkli oluyor

canım kolay gelsin aynı işler bizim evdede olucak .evi yaptıgımızda eşimin elli sıkışıktı bir ay sonra ev kartonpiyer olucak badana olucak halılar yıkamaya gidicek daha sonra temizleyip mis gibi oturur kilolarımıda veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…