- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.301
Tşk ederim fadime ablacım sende iyisin umarım, naçizane tavsiyem kesinlikle akşamları salata+meyve ile geçiştir fadime abla, yaseminde geçen hafta 1 küsür kiloyu öyle verdi, ve akşam fazla yemediğin zaman kendini zayıfta hissediyorsun, pes etme sakın fadime ablacım, elbet gidecek bu kilolar inşallah.Zaten pes ede ede aldık bu kiloları
Ahhhhhaaaa nerdesınız yahuuuukımsecıkler yok Ölü topragımı serıldı ustunuze kızzzlllaaarrr....
Ayyy kızlar nasıl yoruldum anlatamma sıze amma cok calıstım bugun yaa dahada bıtmeyen bı suru ısım var...Memurlar tatılde emekcıler gene calısıyor.Bugun bıraz sakın olur dıyordum ama malesef oyle olmadı
Neyse saat 15:00 tahlıl sonuclarını almaya gıttım sonucları dıyetısyene gosterdım degerlerım gayet normalmıs hıc bı sorun yokmus.Karacıgerım temız kolestrolum normal proteınım bıraz yuksel cıktı oda cok az yuksek dun aksam tavuk yemıstım oda ondanmıs.Bı kere buna cok sevındım kolestrol felan tavan cıkar dıodum tabırı caızse domuz gıbıymısım
Diyet lıstemı aldım bence gayet katı bı lıste cok az yıyecekler bakalım hayırlısıyla yarın baslıyorum 15 mayısta kontrolum var.15 gun bı sıkıcam dısımı bakalım neler olacak...6 mayıs dogum gunum bı ogun kacamagım olur onuda sporla yakarım dıorum.1 gunluk menumu yazayım bakalım ne dıceksınız ! :44: Bana az geldı
Sabah;
bıtkı cayı
1tatlı kasıgı bal yada recel
1 dılım ekmek
1 bardak portakal suyu yada butun portakal
ara;
2 tane grisini
Öğle;
2 dilim kepek ekmegınden peynırlı sand.
ara;
1 porsıyon meyve
Akşam;
1 porsıyon sebze yemegı
1 kase dıyet yourt
yagsız bol lımon eksılı salata
ara ;
1 porsıyon meyve
Akşam yemegını 22 ye kadar yıyebılırsın dedı .50 dk yuruyus verdı ...Bıraz souk geldı bana dıyetisyen suyla ılgılıde hıc bısey demedı mesela co az konusuyor gergın benıde gerdı bu sebepten bende kendı kendıme 2 lt su ekledım lısteye zaten bu kadar az seyle doymuycam ıcın su sısırrı en azından
ex ortimmmben geldimmmmm
ex ortimmm:13::13:..temellimi geldin geçerken mi uğradın demoşumm:44:
ortim yer varmı banada :26::26:
aa aaaaaaaaa kimseler yok..... hanım hanıııımmmm çene çalma topiğinle ilgileeen....
ortim yer varmı banada :26::26:
günaydınlar herkesepzt günü balkondaki iş bitince yatana kadar annemle temizlik yaptık ama silikonlar tam kurumadığı için dün sabah da devam ettik tam işimiz bitmek üzereyken üst komşu geldi tam o gitti derken alt komşu geldi oda gidince annemle balkona perde bakmaya gittik sonra kardeşimin arkadaşına hediye almaya gittik tam eve geldik biraz spor yapayım dedim 15 dk kadar yapmıştımki gene kapı çaldı bi baktım dayımlar,anneannemler falan gelmiş saat 5 buçuğa kadar oturdular onlar gidincede sporuma devam ettim, misafiri çok severim ama en olmadık zamanlarda gelinmesinede sinir olurum ev dandini millet lak lak peşinde bugün bile halıları ve diğer şeyleri toparlıcaz yarın sabah boyacı gelcek umarım şu perşembe,cuma çok çabuk geçer :18: hadi kendinize iyi bakın ,öpüldünüz
günaydınlar herkesepzt günü balkondaki iş bitince yatana kadar annemle temizlik yaptık ama silikonlar tam kurumadığı için dün sabah da devam ettik tam işimiz bitmek üzereyken üst komşu geldi tam o gitti derken alt komşu geldi oda gidince annemle balkona perde bakmaya gittik sonra kardeşimin arkadaşına hediye almaya gittik tam eve geldik biraz spor yapayım dedim 15 dk kadar yapmıştımki gene kapı çaldı bi baktım dayımlar,anneannemler falan gelmiş saat 5 buçuğa kadar oturdular onlar gidincede sporuma devam ettim, misafiri çok severim ama en olmadık zamanlarda gelinmesinede sinir olurum ev dandini millet lak lak peşinde bugün bile halıları ve diğer şeyleri toparlıcaz yarın sabah boyacı gelcek umarım şu perşembe,cuma çok çabuk geçer :18: hadi kendinize iyi bakın ,öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?