Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kader arkadaşlarım Ben geldimmmmm, sabahtan vergi dairesindeydim, biraz önce geldim, sabahki yürüyüşümüde yaptım, dün akşam yemek yemedim ama 2 top sütlü dondurma yedim, amma velakin 70.7 çıktım yine tartıda

Bu sabah
1 kabak dolması
Çok az patates püresi

Ara: 200 ml kayısılı meyve suyu

Yarım saat yürüyüş

fadime abla en iyisini yapmışsın bence spora başlamakla, bir de kalabalık olunca daha motive olursun, spor+akşam az yiyerek inşallah vereceksin kiloları
Yasemincik nerelerde?
lionesse yok, nagiş hastaydı
Havalar güzel olunca sanırım herkes dışarılara attı kendini..

hoşgeldin taze anne kaç kilo oldun .ama senin bebegine deger kilo almak maşallahı var
sağol ablacım valla ben 100 kg doğuma gittim malum burda 75 olmuştum ahhh ahhh
şimdide bi 87 filan geliyorum tekrar başladık bakalım allah utadırmasın inş.. Hedef yine 70

olmazmı cnm benım hosgeldın

Aynen bacımmmm nerde bu hatunlar yahuuu ...
sağoll cnm hoşbuldumm

selam kızlarrr
dün yoktum evde oyüzden hiç gelemedim hava çok güzel burada

demettuba tıopike gerimi döndünn çok sevindimm geldiğine

bu sabah çok hafif bir kahvaltı yapdım
salata beyaz peynir yedim

sağol ablacım valla ben 100 kg doğuma gittim malum burda 75 olmuştum ahhh ahhh
şimdide bi 87 filan geliyorum tekrar başladık bakalım allah utadırmasın inş.. Hedef yine 70

sağoll cnm hoşbuldumm

anlının akıyla gene verırsın cnm sıkma canını bebegın masallah cok saglıklı ve guzel bı bebek llah nazarlardan korusun

Sabahtır youluktan bı turlu bı slm veremedım...

tÜNNAAAYYDDDIINNN TOPİĞİMİZİN ÇITIR VE ALIMLI BEYBİLERİİİ

Allahım bugun allahın ıznıyle dıyetıme basladım ...

Sabah kahvaltım ;

1 dılım tam tahıllı ekmek
1 ttlı kasıgı bal
1 kup 5i bi yerde
1 portkal

Pazara cıktım salatalık malzeme aldım marul semızotu yesıllık felan yaarın mrnumde mantar var mantar aldım 35 dk pazarda yurudum bugunluk yuruyus hakkımı boyle kullanıyorum elımde cok esya var eve yuruyemıycem zıra

Pazardan gelınce ogle yemegımı yedım.Dr sadece peynırlı sand. yazmıs ama ben arasına 2 dılım salam ve yarım prca marul koydum heralde o kadarcıktan bısey olmazz Açmıyım deılım aslında sımdılık gayet ıyı gıdıyor hadı bakalım hayırlısı...

Herkescikler nerdeeee ya, sabahtan beri sayfa hiç ilerlememiş....Menülerimi yazayım bari bende

Sabah
1 kabak dolması
Çok az patates püresi

Ara:200 ml kayısılı meyve suyu (kayısı gaz yapınca bende suyunu içeyim dedim tuvalete çıkmak için)
15 adet siyah kuru üzüm

Öğle
1 kase çorba
1 rosto kofte+patates püresi
Ara: 1 elma

Akşam
Ya 1 kase çorba ya da hiç birşey yemicem

cnmmm patates puresı cok olmus sankı aksam en azından 1 kase corba ıc derım onun dısında menun gayet guzel...

Huuuu huuuu arazi millet nirdesinizzz,

Neyse ben bu günkü menümü yazayım şekerler,

Sabah
1 kase nesfit
5 tane içi dolgulu zeytin
1 parça kaşar peyniri
1 parça sucuk

Öğlen 2 minik elma

Akşam
1 kase nesfit
5 tane içi dolgulu zeytin
1 parça kaşar peyniri
1 parça sucuk

2 tane jacobs 3in1
şimdide yeşilçayımı hüpletiyorum.....

işlerin yoğunluğundan bayadır spora gidemedim yaaaa...... bütün kaa larmı bana karşı.....

cnmmm patates puresı cok olmus sankı aksam en azından 1 kase corba ıc derım onun dısında menun gayet guzel...

Sağol murshum uyardığın için o zaman akşam napıyoruz ya meyve yiyoruz ya da hiç birşey yemiyoruz ya da belki dediğin gibi 1 kase çorba içerim

walla betus bu aralar uzerımıze olu topragı serpıldı sankı ne gelen var ne gıden bı gelsınler ama hepsının kafasına boyle vurucam :113:

Betuscumm menun pek tekduze geldı bana sıkılma yanı seylerı yemekten

geldim kafama vurma zaten ayaklarım davul gibi olmuş sanki fitness için ekg çekmeye gittim gidiş 30 geliş 30 toplam 1 saat ,sabahta 2 saat toplam bugün 3 saat sporum var .ama tartıda sabah 98.4 çıktım

suanda onumde koca bır mufın duruyor yemıyorum yemıycem hayııırrrr

Fadıme abla masallah sporun ıyıde dukan sonrası yaramadı sana haaa gerı gelıyo kılolar dıkkat et derimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…