- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.341
günaydın galiba dogru söylüyorsun bu sabah 99 çıktım artık düzensiz diyetlere girmicem eski listemi uygulucam rendevu günüm gelene kadarsuanda onumde koca bır mufın duruyor yemıyorum yemıycem hayııırrrr
Fadıme abla masallah sporun ıyıde dukan sonrası yaramadı sana haaa gerı gelıyo kılolar dıkkat et derimmm
günaydın bende özledim ama habire kilo alıyorum morelim çok bozuk herşeyi denedim dün okadar yürümeme ragmen 99 çıkmak çok acı veriyor banaGünaydıııııın eti hoşbeşlerim, şamfıstıklı çikolatalarım
Herkes ne durumda bakalım yarın tartı günümüz ona göre bugün ipleri sıkı tutalım arkadaşlar,
Sabah: k-fleks + süt
Öğlen: 2 dilim uno tam buğday ekmeğinin üzerine peynir sürdük üzerinede 1 dilim salam koydum onu yiycem.
Ara: 1 yeşil elme
Akşam: Allah kerim
gamze, hopiş ve fadime ablam, büşra, 906090, şengül, mursh, betül, nagiş, edda, adını unuttuğum oldumu acaba galiba bukadardık, hepinizi çooook özlemişim yavvv
günaydın galiba dogru söylüyorsun bu sabah 99 çıktım artık düzensiz diyetlere girmicem eski listemi uygulucam rendevu günüm gelene kadar
günaydın bende özledim ama habire kilo alıyorum morelim çok bozuk herşeyi denedim dün okadar yürümeme ragmen 99 çıkmak çok acı veriyor bana
reglim bugün bitti anlamış degilim .ekmegide çavdar tüketiyorum artık günde 4 dilimi geçmiyor
doktorum programında bir kadın var 180 kilo olmuş psikolojisi bozulmuş.tek korkum kadın gibi olmak
Günaydıııııın eti hoşbeşlerim, şamfıstıklı çikolatalarım
Herkes ne durumda bakalım yarın tartı günümüz ona göre bugün ipleri sıkı tutalım arkadaşlar,
Sabah: k-fleks + süt
Öğlen: 2 dilim uno tam buğday ekmeğinin üzerine peynir sürdük üzerinede 1 dilim salam koydum onu yiycem.
Ara: 1 yeşil elme
Akşam: Allah kerim
gamze, hopiş ve fadime ablam, büşra, 906090, şengül, mursh, betül, nagiş, edda, adını unuttuğum oldumu acaba galiba bukadardık, hepinizi çooook özlemişim yavvv
canım kolay gelsin aynı işler bizim evdede olucak .evi yaptıgımızda eşimin elli sıkışıktı bir ay sonra ev kartonpiyer olucak badana olucak halılar yıkamaya gidicek daha sonra temizleyip mis gibi oturur kilolarımıda veririm inşallah
Günaydın herkese, yaseminim gelmiş, hoşgelmişÖzlettin kendini canımcım umarım bugün herkes burada olur, dün çok sessizdi forum.Dünkü patates pürelerinden sonra akşam fazla birşey yemeyecektim, ama annemle tartıştık bu konuda domates ve yoğurt yiyecektim çorbayı da ısıtmış bir de gizli gizli içine ekmek doğramış bir de kaseyi görseniz çorba kasesi değil normal çorba kasesinin 2 katı büyüklükte getirdi önüme dedim naptın anne yaa o yiyeceksin diye tutturdu ben yemicem diye neyse ben yemedim ama kızdı baya bana Velhasıl,akşamki menüm,
1 domates
1 kase yoğurt
1 elma
1 saat yürüyüş
Sabah
Yarım kase çorba
Yarım saat yürüyüş.
Ara: 1 ayva
fadime ablacım bence senin kesinlikle bir uzmandan destek alman lazım, mursh başladı maşallah çok iyi gidiyor şimdiliko kadar az yemen ve yaptığın spora göre artıda olman gerçekten ilginç ama sen yine de moralini bozma bu sefer iyice salıyor insan daha fazla alıyor.
nagiş rahatsızdı sanırım, nasıl oldu acaba merak ettim?
yaaaa bu anneler çok fena ya mesela ben eve reçel ve tatlı kurabiye almayın diyorum gidip alıyorlar,çorba yaparken çok az zeytin yağı koy diyorum ama gidip bi kalıp margarin yada tereyağı koyuyo pilav ve makarnayıda aynı şekil yapıyo bende ne yapcam bilmiyorum valla, babamda bu ara çiğköfte,baklava ve dönere taktı kafayı alıp alıp geliyo eve :18:
beni unuttun
kız olsun bacım..tartıya bakma sen , sakın diyeti bozma..wc olayın nasıl???geldim kafama vurma zaten ayaklarım davul gibi olmuş sanki fitness için ekg çekmeye gittim gidiş 30 geliş 30 toplam 1 saat ,sabahta 2 saat toplam bugün 3 saat sporum var .ama tartıda sabah 98.4 çıktım
ayyy ben çok şeyler mi kaçırdım acabeysa???ne diyetine başladın murçum..yoksa diyetisyene gittinmi??Günaydın Güllü lokumlarım benımm.Herkese super bır persembe olsun hadı bakalımm
Dün pazarda yurudum dıe eve arabayla gıttım elımde masraflar vardı.Diyetımın ılk gunu bence guzel gectı bakalım bugun nasıl olacak...
Dün ;
t
aa tövbe de fadimetoşum..sakın bırakma diyeti bak..bende öyleydim..sana direnen kilolara sende diren..doktorum programında bir kadın var 180 kilo olmuş psikolojisi bozulmuş.tek korkum kadın gibi olmak
offf bilmem mi??yarın bir hafta olacak , halen inşaatım bitmedi..kasım kasım kasıldım patlamak üzereyim..ayyyyyy şimdiden Allah yardımcın olsun Fadime Abla ya bizim boyacı geldi sabah 9da başladı boyaya ,ben evde yabancı birileri olunca felaket kasıyorum kendimi ya
selam hopiş hoşgeldinn.selam topiğim...
Kızlar ihmal ettimde ettim topiği. 300 gram almışım umarım şişkinliktir. Kepek ekmeğim bitmiş çıkıp alayım. Evdeyim bugün ama hastayım mahvoldum
O kadar kaçamagin üzerine nasıl 68.6 çıkıp 200 gram eksildim anlamadımama bugün kaçamak yoookkkk!!!!! Yarın 68.5 çıkayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?