- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.361
selam hopiş hoşgeldinn.
canım geçmil olsun, Allah şifa versin hayırdır gripmi oldun?
aa hakkatenmi..iyi bacım o zaman..gitsin kilolar...Ooooo hopıs sen baya gerıde kalmıssın dıyetısyene gıttım dıyete basladım bıle
Buda ogle yemegım
Eki Görüntüle 405710
mantar sote
bol salata
1 dılım ekmek
bizim binada inşaat var merdivenleri mermer yapıyorlar .şimdi çay verdim akşam ne yesem diye dúşûnûyorum
aa hakkatenmi..iyi bacım o zaman..gitsin kilolar...
Bizim binada inşaat var merdivenleri mermer yapıyorlar .şimdi çay verdim akşam ne yesem diye dúşûnûyorum
bencede..bu aralar benimde motivasyon bozuldu , şu lanet inşaat yüzünden..bence hep birlikte bir silkelenelim..arkadaşlar! Fadime ablamız bir çıkmaza girmiş durumda lütfen birlik olup onu kurtaralım.
muçum ayakta alkışlıyorum..:
Fadime abla ben senı anlyorum kımı zaman bende kararsızlıga dusuyorum yıllarım bole kılolu gecmıs artı degısmez kaderım bu benım dıyorum yuklenıyorum yemege ama sonra sonuc ne oluyor bu pıskolojı gecınce elımde kalan tek sey zaten yaglı olan gobegıme eklenen yenı kılolar...
Bugun sabah 7 30 felandı heralde yemın ederım agzıma hamburger tadı geldı yaaa kendı kendıme hayret ettım...Bu nasıl bı ıstah bu nasıl bı pıskolojı hanoı o anda elımın altında olsa yıycem yanı o derce oldum...
Boyle durumlar gelıp gecıcı sen sende olana bak ustune koymamaya calıs 2 ılerı 1 gerı bu ısın sonu yok kararlı olup sureklılıgı getırdıgınde kılolar gıdıyor kendın denedın ve gordun bunu.
Babamın cok guzel bı sozu vardır ; YAŞ ET GENİŞLER ... Bu ısın sonu yok dogdugunda 100 kılo degıldın demı ? Bu kılolar sonradan geldı bence ustune yenılerını koymadan en azından suankı halını korusan bıle kar krdır dıorum....
sAOL CNM BAKALIM NASIL GECECEK BU MACERA
Fadime abla ben senı anlyorum kımı zaman bende kararsızlıga dusuyorum yıllarım bole kılolu gecmıs artı degısmez kaderım bu benım dıyorum yuklenıyorum yemege ama sonra sonuc ne oluyor bu pıskolojı gecınce elımde kalan tek sey zaten yaglı olan gobegıme eklenen yenı kılolar...
Bugun sabah 7 30 felandı heralde yemın ederım agzıma hamburger tadı geldı yaaa kendı kendıme hayret ettım...Bu nasıl bı ıstah bu nasıl bı pıskolojı hanoı o anda elımın altında olsa yıycem yanı o derce oldum...
Boyle durumlar gelıp gecıcı sen sende olana bak ustune koymamaya calıs 2 ılerı 1 gerı bu ısın sonu yok kararlı olup sureklılıgı getırdıgınde kılolar gıdıyor kendın denedın ve gordun bunu.
Babamın cok guzel bı sozu vardır ; YAŞ ET GENİŞLER ... Bu ısın sonu yok dogdugunda 100 kılo degıldın demı ? Bu kılolar sonradan geldı bence ustune yenılerını koymadan en azından suankı halını korusan bıle kar krdır dıorum....
..kızlar fadimetoşuma destek olalım hep birliktebizi bizden başka kimse anlamaz..
canım evlenip benim gibi koca sahip olunca daha zor kilolar veriliyor bu sabah beni sinir etti gitti .sahada yürüme bize göre degil diyor ALLAH AKIL VERSİN KOCAMAsAOL CNM BAKALIM NASIL GECECEK BU MACERA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?