Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooooo hopıs sen baya gerıde kalmıssın dıyetısyene gıttım dıyete basladım bıle

Buda ogle yemegım

mantar sote
bol salata
1 dılım ekmek

Selam herkese tekrardan

Menülerimi yazıp hemen işleredöneyim

Sabah
Yarım kase çorba

Ara:1 ayva+10 adet kuru üzüm

Öğle
1 kase çorba
Yarım kabak dolması
1 kase yoğurt

Ara: 2 adet bisküvi

Akşam
1 domates+1 kase yoğurt.

aa hakkatenmi..iyi bacım o zaman..gitsin kilolar...

sAOL CNM BAKALIM NASIL GECECEK BU MACERA

Bizim binada inşaat var merdivenleri mermer yapıyorlar .şimdi çay verdim akşam ne yesem diye dúşûnûyorum

Fadime abla ben senı anlyorum kımı zaman bende kararsızlıga dusuyorum yıllarım bole kılolu gecmıs artı degısmez kaderım bu benım dıyorum yuklenıyorum yemege ama sonra sonuc ne oluyor bu pıskolojı gecınce elımde kalan tek sey zaten yaglı olan gobegıme eklenen yenı kılolar...

Bugun sabah 7 30 felandı heralde yemın ederım agzıma hamburger tadı geldı yaaa kendı kendıme hayret ettım...Bu nasıl bı ıstah bu nasıl bı pıskolojı hanoı o anda elımın altında olsa yıycem yanı o derce oldum...

Boyle durumlar gelıp gecıcı sen sende olana bak ustune koymamaya calıs 2 ılerı 1 gerı bu ısın sonu yok kararlı olup sureklılıgı getırdıgınde kılolar gıdıyor kendın denedın ve gordun bunu.

Babamın cok guzel bı sozu vardır ; YAŞ ET GENİŞLER ... Bu ısın sonu yok dogdugunda 100 kılo degıldın demı ? Bu kılolar sonradan geldı bence ustune yenılerını koymadan en azından suankı halını korusan bıle kar krdır dıorum....

arkadaşlar! Fadime ablamız bir çıkmaza girmiş durumda lütfen birlik olup onu kurtaralım.
bencede..bu aralar benimde motivasyon bozuldu , şu lanet inşaat yüzünden..bence hep birlikte bir silkelenelim..

muçum ayakta alkışlıyorum..biz şişko olmaya mahkum değiliz, inat edersek veririrz Allah ın izniyle..

canlarım kaç gündür özlü bir söz paylaşmamıştım..Bazen ağlamak gerekir, açılmak için.. Bazen anmak gerekir, anılmak için.. Bazen susmak gerekir, duymak için.. "Şems-i Tebrizi".

60-69 kilo bölümündeydim buraya da geldiim menümü kopyaladım
evet kızlar bugünkü menüm

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılıksu 06,30-07.30
1 fincan yeşilçay

işyerine 30 dak.yürüyüş07,30-08.00

sabah 08.15-08,35
doğranmış domates+zeytin3 adet+salatalık sumaklı tuzsuz
+2 adet yeşil biber+biraz peynir(çörekotlu,kekikli pulbiberli)
2 adet ceviz içi +3 küçük bardak şekersiz çay
1dilim tam buğday ekmeği
ara
1 çay bardağı kadar pulbiberli yoğurt 1 litr civarı su

öğle12.00-12,30
1dilim tam buğday ekmeği
1 kase ezogelin çorbası
çok az sade tavuk döner(2-3 köfte kadr)
birde oğlumu yemeğe götürmüştüm 1 tane onun nagıtından otlandım
ara
1 bard yeşilçay 1 adet form yulaflı bisküvi

akşam
taze fasülye yoğurt (pul b,nane,çörekotlu) çoban salata 1 dilimden az tam buğd ekmeği

birazdan 7 otlu çay içeceğim birazda su içerim acıkır gibi olursam elma yerim yarın kilomu da bildireceğim,

selam kızlarrr
karnım çok agrıyo regl olcam sanırım
şiş hissediyorum karnımı gerilmiş

bugünkü menüm

sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
salata
bal
çay

ara yok

öğle müsli

ara yok

akşam fırında tavuk
yarım dilim ekmek

yemek sonrası yaş pasta 1 dilim
pasta olmasa iyiydi ((((((

ah murchh zaten bizi bu hale getiren İŞTAH ımızzz
iştahlıyız..
yavan etsiz tatsız şeyler sevmiyoruz
damak tadımızı biliyoruz
ama noluyo aynaya bakıorum yada bir resim çekiliyom kollarımda selülit
yaz geldi istedigimi giyemiyorum
benim için en büyük ceza bu
çok sıkıldım bende diyet yapmaktannda bu kilolardanda her an yesem bile rahat yiyememekten
zayıflamalıyızz

canım evlenip benim gibi koca sahip olunca daha zor kilolar veriliyor bu sabah beni sinir etti gitti .sahada yürüme bize göre degil diyor ALLAH AKIL VERSİN KOCAMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…