Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kaptan beni 2 hafta izinli yaz kendimi toparlamam lazım morelim 0 artık tartılmıcam 2 hafta
aman fadime ne izni bacım yaa..şimdi sen iki hafta izin alıcanda iki hafta boğazını tutup oturacanmı zannediyosun..o işler öyle olmuyo işte..buradan ayrılma , ayrılırsan motivasyonun düşer...demedi deme..o kacanada söyle gelmiiimm orayaa

günaydın tontişler günaydın ballar..valla ne mutlu ne mes-udum bilemezsiniz..geçen hafta o kadar yememe rağman artı spor yapmamama rağmen kilo vermişim be yaa

Eklentiler

• $100_4100.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 48
Günaydınlarrr herkese dün akşam menülerim gayet iyiydi fakat akşam annemle kardeşim kendisine yumurtalı patates yapmışlar ama nasıl güzel görünüyor, resmen krize girdimve sonunda akşam akşam dayanamadım ekmeksiz 2-3 kaşık aldım, kendime geldim patates de bana +300 olarak geri döndü tabi.Napalım sağlık olsun

Geçen haftaki kilom: 71.9
Bu haftaki kilom:71.0

Kızlar ben bir hata yaptım, ama bana göre hataların en güzeli sabahtan beri tatlı krizine girdim resmen, kendimi işe veremiyorum, mutfağa gidiyorum birşeyler arıyorum bi daha geri dönüyorum ilk kez böyle oldum ve gittim bakkaldan elime ne geçirdiysem aldım dicem ama öyle yapmadım bakkalcı amca tuhaf tuhaf bakınca (zayfladığımı rejimde olduğumu o bile biliyor) 3 tanecik birşey aldım, küçük hoşbeş, 1 kek ve çikolatalı gofret hepsini ben yedim, suçluyum biliyorum ama dayanamadım yaa, yarın kendime çeki düzen vericem çünkü öğlende bir tatlı yicem ama söz veriyorum haftaya 1 kilo vericem inşallah, bugün baya kaçırmış olsamda bu hafta akşam yemeklerini yemicem, böyle bir mutluluğa bu cezayı çekmeye razıyımmm

kızlar bu ınsanlar nerleler yahuuu 906090 betul lıonnesse grafıker hbr olan varmı akıbetlerınden ?Benmı bıseyı gozden kacırdım

Son düzenleme:
*** 9. Takım 255. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,4/68,4/0,0/%0,00)
Fadime02: (97,5) İzinli
Hoppidicik (84,6/84/ 0,6/%0,71)
Mursh: (82,3/83,7/-1,4/%-1,70)
Siyamum (49,4/49,1/0,3/%0,61)
Nagieymen (66) geri dönmek üzere ayrıldı
Doksanaltmısdoksan(70,2/70,2/0,0/%0,00)
Lıonessa (81,5/81,5/0,0/%0,00)
graphicdesigner (61,9/61,9/0,0/0,00)
Nora (71,9/71/0,9/%1,25)
Btlbetul (67,6/67,6/0,0/%0,00)

9.Takım Toplam % 0,11

merhabalar
az önce paylasim alaninda fark ettik canim
sizin yüzdeniz 0,09
izinli ve ayrilan arkadasi dahil etmen gerekiyordu
bilginize oldumu
degistirdik yani

Mursh canım çok özür diliyorum bugün sabahtan beri dışarlardaydım, ha geldi ha gelicem derken saat 16,45 oldu daha yeni döndüm işyerine.
kilomu süper yazmışsın bu sabah tartıldım 61,9, geçen hafta ile aynıyım, neyse yinede kilomu korumuşum hiç olmazsa çünkü bu hafta 0 spor yaptım

Kaç gündür kimse yok forumda, sıkıntıdan patlıyorum birileri gelse diye bekliyorum arada diğer sayfalara göz atıyorum 2 dakkada sayfalar ilerledikçe ilerliyor, bizim foruma nazar mı değdi noldu ya benim moralde sıfır offf bugün depresyondayım gibi hem çok yedim hemde kendimi moralmen hiç iyi hissetmiyorum, salak gibi arabesk müziği açtım, içimi boşaltıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…