Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar belim daha iyi gibi yarın itibariyle diyete devam bugün diyetisyene gittim 8 kg fazlam varmış ve sadece 3 kgsi yağmış gerisi su ,oğlum pazartesi kreşe başlıyo o gelinceye kadar lesli yapıcam evde diyetisyen önerdi
yarında fizik tedavi drsinde kontrolüm var oda bel için hareket verecek döndüm yani yılmak yok yola devam ama sanki bu kez diyetim daha katı
olmam gereken 58 kg imiş ama şimdilik hedef 60 vermen gereken kgnin çoğu su olduğu için çabuk olacak dedi yaşayıp görücez :44:

iyi akşamlar herkese,2 gündür boya oluyo ev adamlar evde gezindiği içinde su bile içmiyorum wcye gitmemek için ama su içmediğim için mide boş kalıyo bende ne bulursam yiyorum :125: :131: ama pzt kesinlikle başlıcam diyete tekrardan kendime gelmem lazım bir an önce :111: birde salonu boyarken boyanın içine sim attılar çok güzel oldu salon tavsiye ederim umarım yarın biter yoksa ben boyacıları bitiricem düşünün kızlar ya salon darmadağın ferihayı bile izleyemiyorum biri bana neler oluyo anlatsın PLEASEEEEEEEE :95:

aaaa nagiş sorucam sorucam unutuyorum ..sen nerdesin bacım:44:başına bir hal mi geldi..rahatsızmısın yoksa??

aaaa nagiş sorucam sorucam unutuyorum ..sen nerdesin bacım:44:başına bir hal mi geldi..rahatsızmısın yoksa??

belim tuttu bebem halim harap kp 20 gündür hastanede oğluma hergün kim bakıcak derdi falan filan bir hafta izin aldım murctan iznimde pazartesi bitiyo
yavaş yavaş işlerimde yoluna giriyo inş ufacığımda uyum sağlar kreşe şimdiden derdi içime düştü dokunsan ağlıcam çok tedirginim ilk defa ev dışında olacak ( ama mecburum başka çarem yok

aaa çok geçmiş olsun..ben geçtiğimiz hafta pek topiğe uğrayamadım , o yüzdn kime ne olmuş bilmiyorum..kp halen çıkmadımı hastaneden..kv bakıyordu değilmi oğluna..e bakacak kimse olmayınca mecbursun bi yerde ama hiç üzülme canım..sen belki zorunlu olduğun için veriyosun ama inanki evde oturup bütün gün çizgi film seyredeceğine kendi yaşıtlarıyla birlikte tüm gün oyun oynayıp aktivite yapması daha güzel..hem çoçuğun özgüvenide çok gelişiyor..artı o özgüven insanlarla olan ilişkilerinide olumlu yönde katkı yapıyor..konuşmasından tut da yemek yemesine kadar herşeyi daha bir güzelleşiyor.o yüzden hiç sıkma canını..

anladım cnmm younluktan oluyor ole bazen en azından kılonu dogru tahmın etmısım

Evt cnm bu aralar cok astılar bızı bu hem kendılerını hemde bızı aslında derınden etkılıyor sen bozma moıralını aynen devam 70 ı gormeden baska kacamak yapma derım...

Nagıscım tekrardan gecmıs olsun duzeldıgıne cok sevınddım Diyetısyen durumunada cok sevındım super bı hbr bu...Bebegın ıcınde uzulme lutfen bence onun ıcın cok dogru bı karar vermıssın en hopıse sonuna kadar katılıyorum

Ayyy cnmmm sımlı duvar gercekten ck guzel oluyor bı tanıdıgımda yaptırdı super zevkıne bayıldım...Wlla evde aıle dısı bırı olunca helekı ıscı walla cok gerıcı bı durum gerılmekte haklısın...Ferıhayı bende ızleyemedım sımdı netten ızlıycem meraklar ıcerısındeyım

günaydın canım simli nasıl oluyor merak ettim fotosunu ekliyebilirmisin güzelse bende yaptırmak istiyorum

canım geçmiş olsun bu aralar topige zaman ayıramadım hep kilo almam yüzünden oldu .görmedim hasta oldugunu

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

selam kızlaaarr, yani şuanda forumda aslında kimse yokta, her gelene selam olsun
bugün sabahtan dışarı çıktık, floryada kahatı yaptık,sonra eminönüne gidelim dedik hani orda balıkçılar kuşçular çarşı pazar filan varya gezelim diye ayy gitmez olaydık bikere arabaya park yeri yok, tüm otoparkalr ağzına kaar dolu, kapılarında da 1 km kuyruk var, çevre sokaklar caddeler hepsi kilit ayyy sinir hastası oldum resmen, eve geldim birdaha tövbe arabayla asla biryere gidilmez bu uyuz istanbulda. artık tabanvay gidice heryere.

Onun dışında dün akrabamızın bebek mevlütü vardı orda etli pilav ve zeytinyağlı yaprak sarm yedim, hemen u sabah yarım kilo fazla çıktım tbi
bu sabahta azıttım resmen, ama neden oluyor biliyormusunuz FORUMA GİRMEDİĞİM VE SİZLERDEN GAZ ALMADIĞIM PAYLAŞIM YAPMADIĞIM İÇİN. ben dikkt ediyorum nezaman foruma girme sıklığım azalsa, hemen kilo almaya başlıyorum. onun için artık burdayım bebişlerim.

nagişte gelmiş çok sevindim Allah şifa versin biran evvel inşallah, oğlunuda yuvaya vermene çok sevndim hopişin yorumuna katılıyorum inşallah çok faydalı olur onun için.

gamzecimde götürmüş çikolataları ohh sefan olsun, ama bu hafta sıkı tutucaz inşallah üzülme canım.

gülşekerimin ve hopişimin de şu inşaatları bitmek bilmedi, bizimde üst komşu gıcığı kendi kendine tuvaletini kırdı ve yamaya çalışıyor, 50-100 lira verip 1 günde adama kırdırmamak için 3 haftadır tepemizde balyo ve hilti sesleri yapıyor sabahın 9 unda başlıyor, en sonunda cinnet geçirip çıkıcam yukarıya zor duruyorum, hadi komşudur hergün yüzyüze bakıyoruz kırmiyim diyorum ama sınırdayım artık. bugünlerde çokta sinirliyim nedense kızlar yaa, yine melisa çayı içmeye başladım o yüzden. melisa çayı sinire çok iyi geliyor yumuşatıyor beni.

canlarım ballarım pazar pazar sırf topiğimi ihmal etmemek adına (yalaaaaaaaaaaaaaaannn) uyanıp size iki mesac atiimm dedim..offf haftaiçi uyandığım saatten daha erken bir saatte uyandım bugün..aşkitom uyandırdı ...bende açıp bi topiğime bakayım dedim..bizim işlerimiz kısmen bitti sayılır ama önümüzdeki hafta yeni bir inşaat dalgası ile karşı karşıya kalacak bu arkadaşınız...kapımızdaki duvara 1 sene önce araba kamyon çarpmıştı..o kırılıp tekrar yapılacak maalesef.

hopişcim canım bugün ilk ve tek giren senmişsin foruma sabahtan beri üstüne yorum yapan olmamış, ben yapim bari dedim ayy dün ve bugün depresyondaydım resmen yaa, sebepsiz yani böyle canım hiçbişey istemedi iştahım filan bile kesikti ilk defa. yattım yattım yattım sabahtan akşama kadar uyudum daha bu saatte yeni yeni açılıyorum normalime dönüyorum çok şükür. bizim kızlar yaz geldi geleli uğramıyorlar artık heee

Ben geldimmmmmmmmmm herkese selam daha yeni geldim eve bugün Tüyap'ta fuardaydım standda durdum, 5 gün gidecektim diye hevesleniyordum (ilk defa gidince böyle oluyor sanırım) işlerim dolayısıyla sadece bugün g,deb,ildim ama her işte bir hayır varmış iyiki 5 gün gitmemişim, sıkıntıdan patladım, hiç vakit geçmiyor, ayakta beklıyorsun millet gelince heme koşuıyorsun neyse bunu da atlattım, bitti gitti ama bugün tatil yapamadım, yarın bu yorgunlukla işe gidicem ve çok yoğun bir hafta beni bekliyor...

Yaseciğim bende bugün şu trafik olayına sinir oldum, sabah koşu mu ne varmış metrobüsler çalışmıyordu, uzunçayıdan kadıköye kadıköyden beiştaşa beşiktaştan zincirlikuyuya ordan avcılara en son ordan büyükçekmeceye geçtim resmen öldüm geberdim yollarda
makyajım saçım başım dağıldı hep neyse zayıflayınca kendimi her halimle beğenıyorum artık

bugün öğlen standda tavuk piliç+2 kaşık pilav+kola içtim daha da birşley yemedim akşam yemicem geen haftaki kilomu koruyorum, ogünkü çikolatalardan sonra baya spor yaptım sadece 200 gr almışım

ayy .çok uzun yazdım elim yoruldu aklıma geldikçe yine yazarım

hahaaa..üstüme yorum yapan tanımam bacımm..girmişler girmişlerde okuyup çıkmışlar sağolsunlar.....valla gelende sağolsun gelmeyende , herkes kendisi için burada..zorla kimseye bişey yaptıramayız kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…