- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.401
aaaa nagiş sorucam sorucam unutuyorum ..sen nerdesin bacım:44:başına bir hal mi geldi..rahatsızmısın yoksa??slm kızlar belim daha iyi gibi yarın itibariyle diyete devam bugün diyetisyene gittim 8 kg fazlam varmış ve sadece 3 kgsi yağmış gerisi su ,oğlum pazartesi kreşe başlıyo o gelinceye kadar lesli yapıcam evde diyetisyen önerdi
yarında fizik tedavi drsinde kontrolüm var oda bel için hareket verecek döndüm yani yılmak yok yola devam ama sanki bu kez diyetim daha katı
olmam gereken 58 kg imiş ama şimdilik hedef 60 vermen gereken kgnin çoğu su olduğu için çabuk olacak dedi yaşayıp görücez :44:
aaaa nagiş sorucam sorucam unutuyorum ..sen nerdesin bacım:44:başına bir hal mi geldi..rahatsızmısın yoksa??
aaa çok geçmiş olsun..ben geçtiğimiz hafta pek topiğe uğrayamadım , o yüzdn kime ne olmuş bilmiyorum..kp halen çıkmadımı hastaneden..kv bakıyordu değilmi oğluna..e bakacak kimse olmayınca mecbursun bi yerde ama hiç üzülme canım..sen belki zorunlu olduğun için veriyosun ama inanki evde oturup bütün gün çizgi film seyredeceğine kendi yaşıtlarıyla birlikte tüm gün oyun oynayıp aktivite yapması daha güzel..hem çoçuğun özgüvenide çok gelişiyor..artı o özgüven insanlarla olan ilişkilerinide olumlu yönde katkı yapıyor..konuşmasından tut da yemek yemesine kadar herşeyi daha bir güzelleşiyor.o yüzden hiç sıkma canını..belim tuttu bebem halim harapkp 20 gündür hastanede oğluma hergün kim bakıcak derdi falan filan bir hafta izin aldım murctan iznimde pazartesi bitiyo
yavaş yavaş işlerimde yoluna giriyo inş ufacığımda uyum sağlar kreşe şimdiden derdi içime düştü dokunsan ağlıcam çok tedirginim ilk defa ev dışında olacak( ama mecburum başka çarem yok
Mursh canım çok özür diliyorum bugün sabahtan beri dışarlardaydım, ha geldi ha gelicem derken saat 16,45 oldu daha yeni döndüm işyerine.
kilomu süper yazmışsın bu sabah tartıldım 61,9, geçen hafta ile aynıyım, neyse yinede kilomu korumuşum hiç olmazsa çünkü bu hafta 0 spor yaptım
Kaç gündür kimse yok forumda, sıkıntıdan patlıyorum birileri gelse diye bekliyorumarada diğer sayfalara göz atıyorum 2 dakkada sayfalar ilerledikçe ilerliyor, bizim foruma nazar mı değdi noldu ya benim moralde sıfır offf bugün depresyondayım gibi hem çok yedim hemde kendimi moralmen hiç iyi hissetmiyorum, salak gibi arabesk müziği açtım, içimi boşaltıyorum
slm kızlar belim daha iyi gibi yarın itibariyle diyete devam bugün diyetisyene gittim 8 kg fazlam varmış ve sadece 3 kgsi yağmış gerisi su ,oğlum pazartesi kreşe başlıyo o gelinceye kadar lesli yapıcam evde diyetisyen önerdi
yarında fizik tedavi drsinde kontrolüm var oda bel için hareket verecek döndüm yani yılmak yok yola devam ama sanki bu kez diyetim daha katı
olmam gereken 58 kg imiş ama şimdilik hedef 60 vermen gereken kgnin çoğu su olduğu için çabuk olacak dedi yaşayıp görücez :44:
iyi akşamlar herkese,2 gündür boya oluyo ev adamlar evde gezindiği içinde su bile içmiyorum wcye gitmemek için ama su içmediğim için mide boş kalıyo bende ne bulursam yiyorum:125: :131: ama pzt kesinlikle başlıcam diyete tekrardan kendime gelmem lazım bir an önce :111: birde salonu boyarken boyanın içine sim attılar çok güzel oldu salon tavsiye ederim umarım yarın biter yoksa ben boyacıları bitiricem düşünün kızlar ya salon darmadağın ferihayı bile izleyemiyorum biri bana neler oluyo anlatsın PLEASEEEEEEEE :95:
iyi akşamlar herkese,2 gündür boya oluyo ev adamlar evde gezindiği içinde su bile içmiyorum wcye gitmemek için ama su içmediğim için mide boş kalıyo bende ne bulursam yiyorum:125: :131: ama pzt kesinlikle başlıcam diyete tekrardan kendime gelmem lazım bir an önce :111: birde salonu boyarken boyanın içine sim attılar çok güzel oldu salon tavsiye ederim umarım yarın biter yoksa ben boyacıları bitiricem düşünün kızlar ya salon darmadağın ferihayı bile izleyemiyorum biri bana neler oluyo anlatsın PLEASEEEEEEEE :95:
belim tuttu bebem halim harapkp 20 gündür hastanede oğluma hergün kim bakıcak derdi falan filan bir hafta izin aldım murctan iznimde pazartesi bitiyo
yavaş yavaş işlerimde yoluna giriyo inş ufacığımda uyum sağlar kreşe şimdiden derdi içime düştü dokunsan ağlıcam çok tedirginim ilk defa ev dışında olacak( ama mecburum başka çarem yok
boyanın içine sim atıyosun bacım..baştan bana biraz itici gelmişti ama sonradan hoşuma gitti..günaydın canım simli nasıl oluyor merak ettim fotosunu ekliyebilirmisin güzelse bende yaptırmak istiyorum
canlarım ballarım pazar pazar sırf topiğimi ihmal etmemek adına (yalaaaaaaaaaaaaaaannn) uyanıp size iki mesac atiimm dedim..offf haftaiçi uyandığım saatten daha erken bir saatte uyandım bugün..aşkitom uyandırdı ...bende açıp bi topiğime bakayım dedim..bizim işlerimiz kısmen bitti sayılır ama önümüzdeki hafta yeni bir inşaat dalgası ile karşı karşıya kalacak bu arkadaşınız...kapımızdaki duvara 1 sene önce araba kamyon çarpmıştı..o kırılıp tekrar yapılacak maalesef.
hahaaa..üstüme yorum yapan tanımam bacımmhopişcim canım bugün ilk ve tek giren senmişsin forumasabahtan beri üstüne yorum yapan olmamış, ben yapim bari dedim ayy dün ve bugün depresyondaydım resmen yaa, sebepsiz yani böyle canım hiçbişey istemedi iştahım filan bile kesikti ilk defa. yattım yattım yattım sabahtan akşama kadar uyudum daha bu saatte yeni yeni açılıyorum normalime dönüyorum çok şükür. bizim kızlar yaz geldi geleli uğramıyorlar artık heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?