- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.441
ne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordumyahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim
aaaaaaaaaaaaaa... bu kadar mı kalp kalbe karşı olrmuşne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordumyahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim
ayy ayy kimler gelmiş hoşgeldin fulyacım nasılsın nasıl gidiyo hayat
aaaaaaaaaaaaaa... bu kadar mı kalp kalbe karşı olrmuşnapıyosun bacımmmmm, ne zaman dönüyosun topiğee??
fulya ziyaretçi gibi okuyosun demi seni gidi seniiiii..o yüzden anlamadım geldiğini , yoksa kaçmazzzz
ne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordumyahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim
hosgeldın tatlımmm olurmu oyle sey yaawww senın o uzun uzadıya yazılarını cok ozledım haa.Bak senden sonra dagıldık kımsenın topıgı arayıp sordugu yok
hosgeldın tatlımmm olurmu oyle sey yaawww senın o uzun uzadıya yazılarını cok ozledım haa.Bak senden sonra dagıldık kımsenın topıgı arayıp sordugu yok
kiyamam aglama ben valla buradayim ya arada okuyorum topigim nasilmis diye, ozluyorumsu tr gezisi sonrasi aldigim kilolari vereyim geri donup yeni temiz bir baslangic yapicam yine her gun uzun uzun yazicam okuyun okuyabilirseniz
hopişe katılıyorum sen gittin kimseler uğramıyo
ve yine hopişe ve murcca katılıyorum 1 hafta izinliydim sayfalar ilerlememiş bile
kaptanım murccum doğum günün kutlu olsun yeni yaşında 90-60-90 ol inşallahhhhhhhhhhhhhhh
dıyetısyene gıttım cnm lıste aldım 15 te bır kontrole gıdıcem ılk hftamı gecırdım daha sporu oturtmadım ama yerıne bı turlu saglıklı beslenmek gercekten guzel bıset yaahuu
Fulyacım canım ne çok özlemişiz seni bak gördünmü, ay sonuna bırakma inşallah forma girersinde en kısa zamanda sık sık gelirsin yine tatlım
kızlar müsadenizle nagi kaşar göreve gitmeliyim geldiğim gibi yanınızdayım inşallah ama çokta büyük gideceğim yerler biri fabrika biri oto galeri haydi belime kuvvet
aa diyetisyen mi iyi olmus canim senin listen de benimki gibidir o zaman, iyi sevindim :)) hayirli olsun vatana millete
evet canim ben de ozledim herkesi, yakinda donusum muhtesem olacak (umarim!) sonra da artik yoyo falan yok yavas yavas gidecek kilolar
hahaaa..ayneeeennnnnAllah kolaylık versin canım, kaçar yerine kaşar yazmışsın, bende diyorum ne diyor bu kız
o yakın inşallah bayağı yakındır bacım..evet canim ben de ozledim herkesi, yakinda donusum muhtesem olacak (umarim!) sonra da artik yoyo falan yok yavas yavas gidecek kilolar
hoşbulduk canım önümde bir tabak mısır patlayı yanında şekersiz 6 çay içtim karnım doydu tavsiye ederimfadime ablam hoşgeldin, maşallah sana süpersin, bende demin bi kaçamak yaptım sabahtan beri forumda kimse yok diye sıkıntıdan, ayy şimdi pişman oldumsüper bir pazartesi gününne başlamışsın, bu hafta bu tempo ile devam edersen birinci bile olursun bence
nagiş nasıl oldu belin iyidir inşallahayy cnm az önce aradım keyfi çok yerindeymiş kahvaltısını yapmış şu aralar uyumak üzeredir beni bugün babam bıraktı yarında gelicem diyomuş esas bomba akşama bana herşeyi anlatır bıdığım
ben bu kilo alımını dukana bağlıyorum bende de aynısı oldu verdiğim kiloyu aynen geri aldım
reglim gecikti tam 4 gün ama gebelik falan yok sadece bolcaa şişliğim var,sabahtan görevdeydim birazdan yine çıkıcam yürü babam yürü belimde tutmuyo zaten benim yeni diyetisyen 3 lt su içeceksin dedi bitki çayı falan vermedi çok şükür :))
sabah 07:30
1 yumurta
1 d.ekmek
1 dilim peynir
ara 10:00
1 kuru kayısı
1kuru incir
5 fındık
öğle 12:30
yarım kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 su b.yoğurt
ara 15:00
1 eti cin
akşam 18:00
5yk sebze
2 köfte kadar et
1 s.b yoğurt
salata
ara 20:30
1 porsiyon meyve + 5 badem
benim diyet listem bu öğlende salata ve sabah domates salatalık var ama yemedim bulduklarımı yedim oysaki o bana ne yazıyosa yiceksin dedi ayın 18inde kontrol var bakalım işe yarıcak mı
SENİ KAÇAK BAK BENDE ARADA UGRUYORUM BU TAKIM ÖZELLİKLE CUMA GÜNLERİNE ÖNEM VERMİYORLAR LAFI ORTAYA ATTIM ÜSTÜNE ALINAN ALSINne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordumyahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim
murcum dogum günün senin için ilk adım olsun seneye dogum gününde inşallah başka biri olarak kiloları vermiş hayırlı bir damat bulup mutlu olursun .....AMİNSlmm kızlar ben geldımmm
;Herkese mutlu neselı umdugu gıbı bır hafta dılıyorum...
Nagıscım cnm bebesın ıcın cok sevındım hemen ayak uydurmus sende dusunme artık mutluymus bak orda sorun yok
Hopıscımmm senın adına sevındım eksılerı gormene
fadıme ablacım bende nagıse katılıyorum tanıdıgım dukan yapan kımse koruyamadı kılolaını sok dıyetler hem vucuda zararlı hem gerı gelıyor kılolar
Noracım senın her halın guzel bebegım dagılsın sacın basın bosver
Gecen haftakı tkım lıstesını yayınlamadım cunku bıldırım yapan cok az kısı vardı gerek gormedım acıkcası.Topıge olan zıyaret azlıgından sıkayetcıyım acıkcası ama hopısın dedıgı gıbı kımseyıde buraya baglayamam bana samımıyetsız gelıyor.Neyse gırmıycem bu konulara...
Pazar gunu dogum gunumdu.Cumartesı aksamı arkadaslarla kutladık pazar gunu aksamı evdekılerle tabı dogal olarak 2 gun dıyet felan kalmadı...Şimdi yenıden toparlanıp devam etmem gerek malum ayın 15 ınde kontrol var :18: İnş eksık cıkarım...
Çok guzel bır pazar gecırdım hersey harıkaydı cok cok cok mutlu oldum...Rehavete kapılmadan yoluma devam etmelıyım.Fotolar facede yayınd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?