Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordum yahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim
aaaaaaaaaaaaaa... bu kadar mı kalp kalbe karşı olrmuşnapıyosun bacımmmmm, ne zaman dönüyosun topiğee??

fulya ziyaretçi gibi okuyosun demi seni gidi seniiiii..o yüzden anlamadım geldiğini , yoksa kaçmazzzz

Slmm kızlar ben geldımmm

;Herkese mutlu neselı umdugu gıbı bır hafta dılıyorum...

Nagıscım cnm bebesın ıcın cok sevındım hemen ayak uydurmus sende dusunme artık mutluymus bak orda sorun yok

Hopıscımmm senın adına sevındım eksılerı gormene

fadıme ablacım bende nagıse katılıyorum tanıdıgım dukan yapan kımse koruyamadı kılolaını sok dıyetler hem vucuda zararlı hem gerı gelıyor kılolar

Noracım senın her halın guzel bebegım dagılsın sacın basın bosver

Gecen haftakı tkım lıstesını yayınlamadım cunku bıldırım yapan cok az kısı vardı gerek gormedım acıkcası.Topıge olan zıyaret azlıgından sıkayetcıyım acıkcası ama hopısın dedıgı gıbı kımseyıde buraya baglayamam bana samımıyetsız gelıyor.Neyse gırmıycem bu konulara...

Pazar gunu dogum gunumdu.Cumartesı aksamı arkadaslarla kutladık pazar gunu aksamı evdekılerle tabı dogal olarak 2 gun dıyet felan kalmadı...Şimdi yenıden toparlanıp devam etmem gerek malum ayın 15 ınde kontrol var :18: İnş eksık cıkarım...

Çok guzel bır pazar gecırdım hersey harıkaydı cok cok cok mutlu oldum...Rehavete kapılmadan yoluma devam etmelıyım.Fotolar facede yayınd

ayy ayy kimler gelmiş hoşgeldin fulyacım nasılsın nasıl gidiyo hayat

selam canim eh iste fena degil kendimi spora adadim gunde 2 kere gidiyorum artik spor salonuna cogu gunler yeme duzenini de eh iste oturttum sayilir diyet yapmiyorum artik saglikli besleniyorum. ama iste kilolar da cok yavas gidiyor veya takilmis duruyor cogu zaman, bir suru farkli diyetle metabolizmami iyi bozmusum. neyse zararin neresinden donsem kar dedim artik iste hazir gidayi kestim sebze protein vs saglikli yemeye calisiyorum

aaaaaaaaaaaaaa... bu kadar mı kalp kalbe karşı olrmuşnapıyosun bacımmmmm, ne zaman dönüyosun topiğee??

cidden ay sonu donmeyi dusunuyorum canim bakalim

fulya ziyaretçi gibi okuyosun demi seni gidi seniiiii..o yüzden anlamadım geldiğini , yoksa kaçmazzzz

yok ya yine eskisi gibi casper sistemi yani, hatta ben de diyordum birkac kere seni online gordum kesin simdi hoppis birsey diyecek dedim ama farketmedin beni

ne guzel zamanlama hoppis ben de bu sabah icimden geldi topigi gizli gizli okuyordum yahu 2 mesaj yazdim herkes begendi kimse cevap yazmadi ben de artik gizli okuyuculuk statusunden pek cikmiyorum napayim

hosgeldın tatlımmm olurmu oyle sey yaawww senın o uzun uzadıya yazılarını cok ozledım haa.Bak senden sonra dagıldık kımsenın topıgı arayıp sordugu yok

hosgeldın tatlımmm olurmu oyle sey yaawww senın o uzun uzadıya yazılarını cok ozledım haa.Bak senden sonra dagıldık kımsenın topıgı arayıp sordugu yok

kiyamam aglama ben valla buradayim ya arada okuyorum topigim nasilmis diye, ozluyorum su tr gezisi sonrasi aldigim kilolari vereyim geri donup yeni temiz bir baslangic yapicam yine her gun uzun uzun yazicam okuyun okuyabilirseniz

evet yaa herkes geri gelsin, böyle yazılarda yarıştığımız günleri özledim, yazıları takip etmekte zorlanıyordum yaa inanılmazdı süperdi

hopişe katılıyorum sen gittin kimseler uğramıyo
ve yine hopişe ve murcca katılıyorum 1 hafta izinliydim sayfalar ilerlememiş bile
kaptanım murccum doğum günün kutlu olsun yeni yaşında 90-60-90 ol inşallahhhhhhhhhhhhhhh

kiyamam aglama ben valla buradayim ya arada okuyorum topigim nasilmis diye, ozluyorum su tr gezisi sonrasi aldigim kilolari vereyim geri donup yeni temiz bir baslangic yapicam yine her gun uzun uzun yazicam okuyun okuyabilirseniz

dıyetısyene gıttım cnm lıste aldım 15 te bır kontrole gıdıcem ılk hftamı gecırdım daha sporu oturtmadım ama yerıne bı turlu saglıklı beslenmek gercekten guzel bıset yaahuu

nagiş sana katılıyorum musrh nice mutlu uzun yıllar yaşa inşallah şöyle manken gibi sağlıkla

nagişim paşan alışmış bak, yakında senide beğenmez illaki arkadaşlarını över durur bak görürsün pabucun da dama atılacak

Fulyacım canım ne çok özlemişiz seni bak gördünmü, ay sonuna bırakma inşallah forma girersinde en kısa zamanda sık sık gelirsin yine tatlım

Son düzenleme:
kızlar müsadenizle nagi kaşar göreve gitmeliyim geldiğim gibi yanınızdayım inşallah ama çokta büyük gideceğim yerler biri fabrika biri oto galeri haydi belime kuvvet

dıyetısyene gıttım cnm lıste aldım 15 te bır kontrole gıdıcem ılk hftamı gecırdım daha sporu oturtmadım ama yerıne bı turlu saglıklı beslenmek gercekten guzel bıset yaahuu

aa diyetisyen mi iyi olmus canim senin listen de benimki gibidir o zaman, iyi sevindim :)) hayirli olsun vatana millete

Fulyacım canım ne çok özlemişiz seni bak gördünmü, ay sonuna bırakma inşallah forma girersinde en kısa zamanda sık sık gelirsin yine tatlım

evet canim ben de ozledim herkesi, yakinda donusum muhtesem olacak (umarim!) sonra da artik yoyo falan yok yavas yavas gidecek kilolar

grup aktif olmayınca inanki daha çok yiyorum ben, burası bana çok iyi geliyor, hepbirlikte olalım birbirimize destek olalım canım benim.
bu arada regl oldum, hem sevindim tam günümde oldum demekki artık düzene giriyor diye, diğer yandan hafif üzüldüm demekki bebek yok diye, başka bitaraftan yine sevindim haziranın 2. haftası tatile gidicem rahat rahat giderim diye

murç bebişim doğumgünün kutlu olsun..yeni yaşın sana tartıda eksilen rakamlar, bol para veyahut cebi para dolu bir koca , mutluluk mutluluk mutluluk getirsin inşallah maşşşşşşşallah..aaaaaamiiinnn

hoşbulduk canım önümde bir tabak mısır patlayı yanında şekersiz 6 çay içtim karnım doydu tavsiye ederim

nagiş nasıl oldu belin iyidir inşallah

SENİ KAÇAK BAK BENDE ARADA UGRUYORUM BU TAKIM ÖZELLİKLE CUMA GÜNLERİNE ÖNEM VERMİYORLAR LAFI ORTAYA ATTIM ÜSTÜNE ALINAN ALSIN

murcum dogum günün senin için ilk adım olsun seneye dogum gününde inşallah başka biri olarak kiloları vermiş hayırlı bir damat bulup mutlu olursun .....AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…