Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohh yarasın hopişime, o gece evde bazı camları açık bırakyormusun peki, gaz sıkışması olur Allah korusun camlr filan patlar
senin gibi zengin bir kadınıda kuru fasulyeyi yerken de hiç hayal edemiyorum aslında, yanınada bir baş soan kırıyormusun yoksa
sonrada oryantal fitness filan derken yüksek sesli müzikte sende gaz filan kalmıyordur dimi

delüüüüüüüüüüüü...taze fasulyeden bahsediyorum ben..hem sen neden öyle diyosun ki

ZENGİNLERDE KURUFASULYE YİYEBİLİR!!!!!

delüüüüüüüüüüüü...taze fasulyeden bahsediyorum ben..hem sen neden öyle diyosun ki
ZENGİNLERDE KURUFASULYE YİYEBİLİR!!!!!

tabiki yersin canıııımm, içindeki etlerden kurufasulyeler gözükmeyecek şekilde pişirirsin sen yemeklerin kraliçesi
ben fakir bir insan olarak bugün et yedim ama nedense doymadım, yarın bugünkü gibi çok yersem bu hafta yerin dibine geçerim kilo olarak, onun için çok dikkat etmem lazım, hopiş kız bana, çek saçlarımı kulaklarımı filan, ama sende yeme 1 tane dondurma 30 dakikalık hızlı tempolu yürüyüş ile eriyor ancak çünkü. ne yerim ne yürürüm zaten sporuda aksattım iyice offfffffffff

ayyy graphic bacım bana son günlerde bişey oldu , yiyom yiyom kilo almıyom (maaşallah deee).aslında bende kendimden tırsmıyo değilim ama durum böyle..yemesem belki daha hızlı inerim ki geçen sene haftada bir kilo vererek iniyordum ama bu sene biraz daha iradesizim..yaşlanıyomuyum nee??:44:.

maşallah ama yani biriktirip sonra otomatikmen yemesende almaya başlama sakın ALlah korusun ağzıma bile almak istemiyorum ama bu kudurukluğun bir faturası çkar diye düşünüyorum, bak ben 2 gündür tartılmaya korkuyorum ama tartılmadıkçada azıtıyorum, fadime ablaya bak ilham al kadıncağız yemiyor sor yapıyor ama çok zorlanıyor veremiyor birtürlü, onu düşünüp kendimize çeki düzen vermemiz lazım. ben eşime bugün yine k-fleks aldırdım yarın başlıyorum yine, o ban açok iyi gelmişti hem yok tutuyor hemde diyette olduğumu hatırlatıyor sanki bana, tüm gün irademe sahip oluyorum sabah düzgün başlayınca. tavsiye ederim sanada.

nagişşş oğluşun napıyo bacım??seni görünce ne yaptı??dahada önemlisi yarında gitmek istiyomuymuş??:26:

nagişşş oğluşun napıyo bacım??seni görünce ne yaptı??dahada önemlisi yarında gitmek istiyomuymuş??:26:

evet nagiş bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, nasıl bir kavuşma sahnesi yşadınız merak ettim bende canım

günaydınnn oğluşum eve 19:30 da geldi ee biraz geç oldu gözlerim yollarda kaldı ama banada zaman lazımmış iyi geldi hatta bugün iş çıkışı 1,5 saat spor zamanı kaldı bana evde de annem var4 yemekler vs hazır oluyo :))
yaptıklarını anlattı kuşlar kanat çırpıp gak gak diyomuş dün gitmek istiyodu ama bu sabah beni abla almasın babam bıraksın diye diretti yinede gitti şimdilik iyi çok şükür hatta dün ikindi kahvaltısında 4 tane kek yemiş aynen böyle oldum
eve geldiğinde çok acıkmıştı hemen yemek yedi sabah,öğlen bide ikindi kahvaltısınıda 3-4 gibi yapınca acıkmış kurt gibi evde olsa 2 öğün yerdi iyi oldu iyi devamını görecez artık umarım böyle iyi gider

diyete gelince kör topal gidiyo sabah tam kahvaltı yaparken servis geldi yarım yumurta azıcık peeynir ve 1 dilim ekmek yiyebildim
hopiş yasemin kaynatmışışsınız hopişim benim kociş et obur et yemeği olsa siler süpürürde ota bakmaz pek

edda sen neden gelmiyosun bakalım
büşra ayrıldı mı epeydir görmedim
nora,betüş,linosse,fadime abla,murc,906090 bugün yoklama alınacak herkes toplaşsın bakalım

Günaydıııın,
NAgiş oh maşallah çok şükür ya çok sevindim minişinin okula alışmasına valla annende sizde oh bu sıra varya tam kendine vakit ayırmalık, cuma gününe senden güzel bir performans umuyorum ben, sporu vaktin varken hiç ihmal etme, benimde eşim bugün bursaya gidecek iş için, akşam geç döner, bende spora vakit ayırıcam bugün inşallah.
Bu arada sabah tartıldım yine 61,9 kg çıktım, tartının dijitalleri takılı kaldı bu rakama galiba, ama yinede bunada bin şükür almıyorum ya çok sevinçliyim, acaba kilommu sabitleniyor yani birdaha yukarı çıkmamak üzere? inşallah öyledir ah bide diyeti hiç bozmasam demekki su gibi verecektim bu 1 haftadır yaa, ama tartıyı gördükten sonra azimlendim madem almıyorum, demekki rahatça verebilirim dedim hemen k-fleksimi yedim ve çıktım, öğlen için de kendime peynir,domates,maydanozlu sandviç hazırladım,burda ayran ile yiycem, akşamda nasılsa kociş yok diye yemek yapmam, k-fleks yerim diye düşünüyorum + bol spor yaparsam mükemmel olacak

hee işte fitnesstan sıkıldım. grup yapmak istiyom ben aerobik falan daha etkilidir bencede çünkü hoplıcan zıplıcan güzelmiş senin gittiğin yer.... benim gittiğim yeri ben pek beğeniyorum keşke orayada açılsa böylle aerobik falan ne güzel olur....

vayy betüşüm hoşgeldin yaa özlettin kendini, saldın gidiyorsun bacım, yaz geldikçe iyice gevşedi bizim grup, gel bizle grup ol sen yabancılarla ne işin var

vayy betüşüm hoşgeldin yaa özlettin kendini, saldın gidiyorsun bacım, yaz geldikçe iyice gevşedi bizim grup, gel bizle grup ol sen yabancılarla ne işin var

he vallaaa.... baktım gıdım gıdım gidiyo gitmiyo arası moralmanım bozuldu randımanım düştü yaaa...yalnız varyaaa hava şu an manyak güzel.... kedi gibi gerine gerine güneşin altında uyumak istiyorum.... amma velakin işler beni bekler böhühüüühüüü

günaydın mı desem tünaydın mı bilemiycem ama hepinize sevgimi , pozitif enerjimi yolluyorum tombul kelebeklerim benim..

nagiş senin adına sevindim canım..kreşe başlayan çocuklar bir anda kilo almayada başlayabiliyolar..oğluşun baktın sınırı geçiyo , kolundan tuttuğun gibi dooğru topiğe getir bacım..

oo hopiş hoş geldin beyaaa :))
benim oğlum seksenleri çok seviyo beline ceket takıp beyaaaa diye göbek atıyo ordan geldi aklıma

...yalnız varyaaa hava şu an manyak güzel.... kedi gibi gerine gerine güneşin altında uyumak istiyorum.... amma velakin işler beni bekler böhühüüühüüü

avatardaki kedi gibimi??bende ne sıcağı severim ne güneş altında yatmayı..plaja gitsek bütün gün şezlong altında otururum..

günaydın mı desem tünaydın mı bilemiycem ama hepinize sevgimi , pozitif enerjimi yolluyorum tombul kelebeklerim benim..

nagiş senin adına sevindim canım..kreşe başlayan çocuklar bir anda kilo almayada başlayabiliyolar..oğluşun baktın sınırı geçiyo , kolundan tuttuğun gibi dooğru topiğe getir bacım..

günaydınnn hoşgeldin hopişcim, ayy işler durgun pozitife ihtiyacım vardı, yüzümdede bir sivilce çıkmış çirkin ördek yavrusu gibi hisediyorum bugün kendimi ay ne güzel aramıza yeni bir küçük can katılır gelsin gelsin oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…