- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.481
kız biz 1 kg fasulyeyi bir öğünde bitiriyoruz ya bacım aaaaaaaaa obezmiyiz neyiz..
betül sen nerdesin bacım..burda yoksan bilki kilo alıyodursun, o yüzden her daim burada olmaya çalış..benim gittiğim spor salonunda senin o aletli spor dediğin (ki biz ona fitness deriz) spor türüde var ..ben kayıt olamaya gittiğimde en çok kalori yaktıran gruba girmek istiyorum deyince beni direk aerobik grubuna aldılar.. ama hakkaten aerobik grubu bencede daha renkli..hoca açıyo müziği ohhhh yak yakabildiğin kadar (yağdan bahsediyorum:))..ayy birde bizim cuma günü farklı hoca geliyo demiştim ya o sağolsun çoook renkli bi kişilik çıktı yaw..soğuma hareketlerinde oryantal müziği falan koyuyo bazen..ohh değme keyfimize ..
bizim buzluktada var..ben hergün bir tane yiyorum..ama sen yemeeee ..ne demişler:imamın dediğini yap , yaptığını yapmaa.............not:imam değilim..
delüüüüüüüüüüüü...taze fasulyeden bahsediyorum benohh yarasın hopişime, o gece evde bazı camları açık bırakyormusun peki, gaz sıkışması olur Allah korusun camlr filan patlar
senin gibi zengin bir kadınıda kuru fasulyeyi yerken de hiç hayal edemiyorum aslında, yanınada bir baş soan kırıyormusun yoksa
sonrada oryantal fitness filan derken yüksek sesli müzikte sende gaz filan kalmıyordur dimi
delüüüüüüüüüüüü...taze fasulyeden bahsediyorum ben..hem sen neden öyle diyosun ki
ZENGİNLERDE KURUFASULYE YİYEBİLİR!!!!!
ayyy graphic bacım bana son günlerde bişey oldu , yiyom yiyom kilo almıyom (maaşallah deee).aslında bende kendimden tırsmıyo değilim ama durum böyle..yemesem belki daha hızlı inerim ki geçen sene haftada bir kilo vererek iniyordum ama bu sene biraz daha iradesizim..yaşlanıyomuyum nee??:44:.
nagişşş oğluşun napıyo bacım??seni görünce ne yaptı??dahada önemlisi yarında gitmek istiyomuymuş??:26:
nagişşş oğluşun napıyo bacım??seni görünce ne yaptı??dahada önemlisi yarında gitmek istiyomuymuş??:26:
evet nagiş bu sorunun cevabını bende merak ediyorum, nasıl bir kavuşma sahnesi yşadınız merak ettim bende canım
Ben kaçamaklarla zaten 69lara çıktım yine
betül sen nerdesin bacım..burda yoksan bilki kilo alıyodursun, o yüzden her daim burada olmaya çalış..benim gittiğim spor salonunda senin o aletli spor dediğin (ki biz ona fitness deriz) spor türüde var ..ben kayıt olamaya gittiğimde en çok kalori yaktıran gruba girmek istiyorum deyince beni direk aerobik grubuna aldılar.. ama hakkaten aerobik grubu bencede daha renkli..hoca açıyo müziği ohhhh yak yakabildiğin kadar (yağdan bahsediyorum:))..ayy birde bizim cuma günü farklı hoca geliyo demiştim ya o sağolsun çoook renkli bi kişilik çıktı yaw..soğuma hareketlerinde oryantal müziği falan koyuyo bazen..ohh değme keyfimize ..
vayy betüşüm hoşgeldin yaa özlettin kendini, saldın gidiyorsun bacım, yaz geldikçe iyice gevşedi bizim grup, gel bizle grup ol sen yabancılarla ne işin var
...yalnız varyaaa hava şu an manyak güzel.... kedi gibi gerine gerine güneşin altında uyumak istiyorum.... amma velakin işler beni bekler böhühüüühüüü
günaydın mı desem tünaydın mı bilemiycem ama hepinize sevgimi , pozitif enerjimi yolluyorum tombul kelebeklerim benim..
nagiş senin adına sevindim canım..kreşe başlayan çocuklar bir anda kilo almayada başlayabiliyolar..oğluşun baktın sınırı geçiyo , kolundan tuttuğun gibi dooğru topiğe getir bacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?