Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

he hehehh ben üzerime alındım ama sadece bu hafta öyle bi aksaklık yaptım kafama taşlar geldi ayy yarıldı ama senin attığın taşlar güle dönüştü bana canımmm

Sabah ilk taylan kümeliden duyunca mısırı tüpe koydum bir inşaaatçılar hortumu verip su istediler sonra ablam aradı bir koku geldi gittigimde tencerem kararmıştı

ay sendemi vardın kilo bildirimi yapmıyanların arasında

evet canım ama sabahtan akşam 4 e kadar işyeri dışındaydım, o yüzden ama benim birtanecik mursh'um beni adı gibi bilmiş aynı geçmiş, ayy telefon numarasıda yokki mesajda atamadım çok mahçup olmuştum, sağolsun idare etti bu hafta, bidaha yapmam zaten son dakkaya bırakmam işimi

ayy mısırları mı yaktın yani sabah sabah

ben mursun telini aldım olurda netim olmaz bişe olur mesaj atarım diye .mısırları yakmak neyse heryer koktu alttaki eltimle küsüz kesin demiştir bu kadın yemegini yaktı nerden bilicek mısır yaktıgımı .kedim kokuyu alınca balkondan uyandı

oyyy çok fena, eltinede dedikodu malzemesi çıkmıştır, neyse alsın günahlarını sende hafifle bari
ben zaten mısır patlatması kokusunu nedense sevmem, midem almıyor çok ilginç bişey oyüzden burnumu tıkarım mısır patlatmasının önünden bile geçerken, ayy bide yanmış halini hiç düşünemiyorum zavallı kedi bütün iştahı kapanmıştır

mursh bebeğim banada ver telini, ben buranın gediklisiyim artık face im hala yok ama telefonum var :) he bide msn im var hee isteyen eklesin beni anacım

bizim msn açılmıyor faceyide başka isimle açtım gerçek adım bu degil

kız yasemin senden de bişey kaçmıyo heee tabikide kaçar olacaktı
eve gitmeden sebze alışverişi yapmam lazım hatta 1 kg taze fasülye alayım domateslice pişireyim bir hafta yerim

eve gitmeden sebze alışverişi yapmam lazım hatta 1 kg taze fasülye alayım domateslice pişireyim bir hafta yerim

ayy gözüme takıldı şekerim
ayy bende bu hafta çok dikkatli beslenmeliyim zaten bide regl oldum şişmemem lazım :18:
ayy sen dışarlardaydın vakit geçmiştir, ben masa başında oturdum işte yok püff patlıyorum, arkadaşlar istanbulda çalışanlar, firmanızın matbaa işlerini 4 gözle bekliyorum, iş bahanesiyle tanışmışta oluruz iş tesliminde filan her türlü matbaa işiniz itina ile yapılır

Huuu huuuu beybiler nasıl gdiyor işler,

Benim yoğun ve stresli. Patronla didişip duruyoruz. Ben iletişemiyomuşum. Mıçımın kenarı.... Telefonda birilerine bir şeyler anlatan bir insan olarak dellenme noktasına geliyorum bu laf karşısında yok ben zaten deliy mişim olabülüüür....

Bu günkü menüm;

Sabah
1 porsiyon börek valla bazen kendime laf geçiremiyorum..... atsan atılmaz satsan satılmaz....

Ara falan vermedim....

Saat 3 gibi 1 adet sanviç yaptım kendime en pratiğinden
Kaşarı koydum 2 dilim tam buğday ekmeğinin arasına bir parçada sucuk doğradım yanınada 6 - 7 zeytin löp yuvarladım mideye....

Finiş mi desem bir şeylerde hada yesemmi karar veremiyorum....

Geçen hafta resmen coştum ne baklavası kaldı ne böreği ne çukulatası ne bilmemnesi kısacası tazmanya canavarı gibi önüme ne gelirse kemirdim. hep böyle yemeğe hazır moddaydım.... ayyyy aayyyy.....

Bu na rağmen hala 67 lerde olmam bence bir mucize... Hal böyleyken kıymet bilip dizginleri elime alsam iyi olcak.... Yoksa 69 lara çıkıvermek çok kolay... Üstelik geçen hafta hiç sporada gitmedim. Yalan olmasın canııım cumartesi gittim kapalıymış Bende zaten bir niyetsizdim bir isteksizdim kelebek etkisi herhalde evrene spor yapmak istemiyorum mesajını gönderdim herhalde.... Yaa ben bu aletli spordan sıkıldııım.... Daha aktif aerobik tarzı bir şey istiyorum grupçak yapalım istiyorum yaaa.... Neysee bakalım... Bu günde gitmeye yeltenecem ama sanırım mesai olcak....

ben yalnızııım been yalnızııım yaaalnızııımmmm..... nerdesiniiiiiz bacılaaaaar....

her yazıma reklam koyuyorlar caanıım çok reyting alıyorum galiba ya da çok gevezeyim

ben böyle kendi kendime takılıyom siz rahatsız olmayın heeç....

Ben kaçamaklarla zaten 69lara çıktım yine

kız biz 1 kg fasulyeyi bir öğünde bitiriyoruz ya bacım aaaaaaaaa obezmiyiz neyiz..

betül sen nerdesin bacım..burda yoksan bilki kilo alıyodursun, o yüzden her daim burada olmaya çalış..benim gittiğim spor salonunda senin o aletli spor dediğin (ki biz ona fitness deriz) spor türüde var ..ben kayıt olamaya gittiğimde en çok kalori yaktıran gruba girmek istiyorum deyince beni direk aerobik grubuna aldılar.. ama hakkaten aerobik grubu bencede daha renkli..hoca açıyo müziği ohhhh yak yakabildiğin kadar (yağdan bahsediyorum:))..ayy birde bizim cuma günü farklı hoca geliyo demiştim ya o sağolsun çoook renkli bi kişilik çıktı yaw..soğuma hareketlerinde oryantal müziği falan koyuyo bazen..ohh değme keyfimize..

yahu gelmiş eşim einde bir poşet süpriiiiz deyip duruyor, birde ne çıksın içinden 6'lı paket magnum ölürmüsün öldürürmüsün arkadaş, bu nasıl süpriz zaten tatlıya eğilimim var bu sıra mecburen şamfıstıklısını yedim hatta tahtasını bile yiyordum zor elimden aldı, kemirmeye başlamıştım resmen. ve 4 tanesi hala dolapta beni tehdit ediyor, acaba versemde hepsini yedirtsemmi eşime ye desem hayır demez

bizim buzluktada var..ben hergün bir tane yiyorum..ama sen yemeeee..ne demişler:imamın dediğini yap , yaptığını yapmaa.............not:imam değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…