- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.461
hoşbulduk canım önümde bir tabak mısır patlayı yanında şekersiz 6 çay içtim karnım doydu tavsiye ederim
SENİ KAÇAK BAK BENDE ARADA UGRUYORUM BU TAKIM ÖZELLİKLE CUMA GÜNLERİNE ÖNEM VERMİYORLAR LAFI ORTAYA ATTIM ÜSTÜNE ALINAN ALSIN
he hehehhBen üzerime alındım ama sadece bu hafta öyle bi aksaklık yaptım kafama taşlar geldi ayy yarıldı ama senin attığın taşlar güle dönüştü bana canımmm
ay sendemi vardın kilo bildirimi yapmıyanların arasında
evet canım ama sabahtan akşam 4 e kadar işyeri dışındaydım, o yüzden ama benim birtanecik mursh'um beni adı gibi bilmiş aynı geçmiş, ayy telefon numarasıda yokki mesajda atamadım çok mahçup olmuştum, sağolsun idare etti bu hafta, bidaha yapmam zaten son dakkaya bırakmam işimi
ayy mısırları mı yaktın yani sabah sabah
oyyy çok fena, eltinede dedikodu malzemesi çıkmıştır, neyse alsın günahlarını sende hafifle bari
Ben zaten mısır patlatması kokusunu nedense sevmem, midem almıyor çok ilginç bişey oyüzden burnumu tıkarım mısır patlatmasının önünden bile geçerken, ayy bide yanmış halini hiç düşünemiyorumZavallı kedi bütün iştahı kapanmıştır
Mursh bebeğim banada ver telini, ben buranın gediklisiyim artık face im hala yok ama telefonum var :) he bide msn im var hee isteyen eklesin beni anacım
kız yasemin senden de bişey kaçmıyo heee tabikide kaçar olacaktı
eve gitmeden sebze alışverişi yapmam lazım hatta 1 kg taze fasülye alayım domateslice pişireyim bir hafta yerim
Huuu huuuu beybiler nasıl gdiyor işler,
Benim yoğun ve stresli. Patronla didişip duruyoruz. Ben iletişemiyomuşum. Mıçımın kenarı.... Telefonda birilerine bir şeyler anlatan bir insan olarak dellenme noktasına geliyorum bu laf karşısındayok ben zaten deliy mişim olabülüüür....
Bu günkü menüm;
Sabah
1 porsiyon börekvalla bazen kendime laf geçiremiyorum..... atsan atılmaz satsan satılmaz....
Ara falan vermedim....
Saat 3 gibi 1 adet sanviç yaptım kendime en pratiğinden
Kaşarı koydum 2 dilim tam buğday ekmeğinin arasına bir parçada sucuk doğradım yanınada 6 - 7 zeytin löp yuvarladım mideye....
Finiş mi desem bir şeylerde hada yesemmi karar veremiyorum....
Geçen hafta resmen coştum ne baklavası kaldı ne böreği ne çukulatası ne bilmemnesi kısacası tazmanya canavarı gibi önüme ne gelirse kemirdim.hep böyle yemeğe hazır moddaydım.... ayyyy aayyyy.....
Bu na rağmen hala 67 lerde olmam bence bir mucize... Hal böyleyken kıymet bilip dizginleri elime alsam iyi olcak.... Yoksa 69 lara çıkıvermek çok kolay... Üstelik geçen hafta hiç sporada gitmedim. Yalan olmasın canııım cumartesi gittim kapalıymışBende zaten bir niyetsizdim bir isteksizdim kelebek etkisi herhalde evrene spor yapmak istemiyorum mesajını gönderdim herhalde.... Yaa ben bu aletli spordan sıkıldııım.... Daha aktif aerobik tarzı bir şey istiyorum grupçak yapalım istiyorum yaaa.... Neysee bakalım... Bu günde gitmeye yeltenecem ama sanırım mesai olcak....
kız biz 1 kg fasulyeyi bir öğünde bitiriyoruz ya bacım aaaaaaaaa obezmiyiz neyiz..kız yasemin senden de bişey kaçmıyo heee tabikide kaçar olacaktı
eve gitmeden sebze alışverişi yapmam lazım hatta 1 kg taze fasülye alayım domateslice pişireyim bir hafta yerim
betül sen nerdesin bacımBu na rağmen hala 67 lerde olmam bence bir mucize... Hal böyleyken kıymet bilip dizginleri elime alsam iyi olcak.... Yoksa 69 lara çıkıvermek çok kolay... Üstelik geçen hafta hiç sporada gitmedim. Yalan olmasın canııım cumartesi gittim kapalıymışBende zaten bir niyetsizdim bir isteksizdim kelebek etkisi herhalde evrene spor yapmak istemiyorum mesajını gönderdim herhalde.... Yaa ben bu aletli spordan sıkıldııım.... Daha aktif aerobik tarzı bir şey istiyorum grupçak yapalım istiyorum yaaa.... Neysee bakalım... Bu günde gitmeye yeltenecem ama sanırım mesai olcak....
akşama kadar nerdeydin kaçaaaaaaaaakkkkselam kızlarr napıyonuzz
ben elimde çayım akşamkeyfi yapıyom
bugün gelemedim
nasıl gidiyooo
bizim buzluktada var..ben hergün bir tane yiyorumyahu gelmiş eşim einde bir poşet süpriiiiz deyip duruyor, birde ne çıksın içinden 6'lı paket magnumölürmüsün öldürürmüsün arkadaş, bu nasıl süpriz zaten tatlıya eğilimim var bu sıra mecburen şamfıstıklısını yedim hatta tahtasını bile yiyordum zor elimden aldı, kemirmeye başlamıştım resmen. ve 4 tanesi hala dolapta beni tehdit ediyor, acaba versemde hepsini yedirtsemmi eşime ye desem hayır demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?