Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nagiş senin adına sevindim canım..kreşe başlayan çocuklar bir anda kilo almayada başlayabiliyolar..oğluşun baktın sınırı geçiyo , kolundan tuttuğun gibi dooğru topiğe getir bacım..

kız sende annesin bilirsin onlarda kilomu kalır totolarında kurt kaynıyo ama 4 tane kek yerse neler olur bilmiyorum sıpaya 4 gündür babana söle anneler gününde anneme hediye alalım de diyorum bakalım işe yarıcak mı

hahahaaaaaaaaaaaaaaa...ayy Allah senin iyiliğini versin . nasıl güldürdün benii...kız çocuğu kötü emellerine alet etmesenee.............bak ben sana bir tüyo verimm..kreşler zaten anneler gününü kutlamak için kart hazırlayıp oğlunla yollarlar.sen onu direk babaya göster..insan bir de hediye yollardı, böyle kuru kuru anneler günümü kutlanırmış de..o alır mesajııı

bu topiği sevme sebeplerimden biride bu ilginç fikirler çıkıyo hay sen bin yaşa :13:

hopiş süpersin yaa senden kadınlık dersleri almamız lazım vallaha

merabalar aranıza BENİ de alır mısınız? biliyorum çok haylazlık yaptım ihmal ettim burayı :18:

merabalar aranıza BENİ de alır mısınız? biliyorum çok haylazlık yaptım ihmal ettim burayı :18:

HOŞGELDİN CANIM, birçok kişi aksattı neyazıkki bugünlerde, gelmiş olman güzel, aman boşlama forum iyice tatsızlaştı, benimd eişlerim var arada bi girip bakıyorum yinede

HOŞGELDİN CANIM, birçok kişi aksattı neyazıkki bugünlerde, gelmiş olman güzel, aman boşlama forum iyice tatsızlaştı, benimd eişlerim var arada bi girip bakıyorum yinede

Diyet olarak boşlamadım ama topiği ihmal ettim yaz geldi herkesi bi telaş sardı bnmde finaller yaklaştı kurs var ufaklık var buarada 2.kez hala olcam Ama bundan sonra burdayım bende

Bugünkü sabah menümle başlayayım menü paylaşımıma :

1 küçük kahve tabağı kadar krep o boyda az yağlı yaptırdım
4 siyah zeytin
1 fincan nescafe 3in1

Çok doyuyorum nescafeyle bilyorum kilo aldırıcı ama şeker kullanmıyorum çok siyah çay içmedikçe ondan almadığımı böyle alıyorum vücuduma

geldi bahar ayları gevşer forum elemanlarıı....

biri benim işlerimi yapsın ben forumda çene yapayım beeee.... öff ne süper olurdu....

geldi bahar ayları gevşer forum elemanlarıı....

biri benim işlerimi yapsın ben forumda çene yapayım beeee.... öff ne süper olurdu....

Ver yapıyım ama patrondan azar yersen beni tanımıyosun Gevşedik foruma girişi bulamıyoruz napalım yaniii

kızzlar bişi dicem kesinlikle spora ara vermemek lazım. Anaaam ne soğumuşum bir isteksiz gittim dün gidincede çıkmak bilmedim... özlemişim aslında, ama işte çok zor oldu kendimi o kapıdan içeri sokmak.... şizofrenim sanırım ben yaaa... çok boğuşuyom kendimle bu aralar.... ite kaka yaptırıyom her şeyi... hareketlerimi değiştirdiler yeni aletlerle çalışıyorum artık. Birde görmeyeli fit hatunlar basmış heryeri... çok asap bozucu.... neyysee.... onlarla aşık atmayı bırakmam lazım aramızda bir dağ var resmen pöööfff....

Bu günkü menüm

Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına kaşar sucuk tost yaptım nam nammm nammm bunu haftada bire indirmem lazım
düzenli bir haftalık plan yapmam lazım zım zım da zım zım....

Ara
1 büyümix daha büyücem ben... güliver olcam daha da büyürsem....

Öğlen
Hazır yaprak sarmaları oluyor ya ondan yedim dişimin kovuğuna gitmedi vallaa... yanına da bir kase yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
1 bardak ayran o kaaa bide dondurmaaa.....

şu telefon reklamcılarından bıktım yaaa.... tehdit ediyom artık sizi şikayet edicem diyom rahatsız ediyorsunuz diyorum hala diyo onay ya da red cevabını hay şimdi senin onaylıcam aaaaaaaaa.... delürttüler beni....

Ver yapıyım ama patrondan azar yersen beni tanımıyosun Gevşedik foruma girişi bulamıyoruz napalım yaniii

bana patron demee.... bana patron demeee.... hayatımda tanıdığım en uyuz insan türü... patroonuss... mıçımın kenarı.... peehhh.... ne işe yaradığı henüz bilinmeyen memnuniyetsiz her şeye hık mık yapan huyysuuzzz aaaaksiiii insan türüü.... ne kaaa uzak o kaa huzurlu....

Hihohohoho reklamlaaaarrr Bende bugün pilatesin hafif kısmıyla başlıcam sporu azalttım sarkmalar başladı kilo almıyorum veriyorum ama anlamadım hep şu sporu bıraktım diye...
Sen bencede azalt şu sucuk kaşar ikilisini. Benimde kurstan ödevim vardı danonelerden istedi hoca abartıp 6şar 6şar aldım ilk 6 bitti diğer 6ya geçtim kutuları lazım habire yiyorum öğlenleri ama tok tutuyor ufacıkın küp

sen şimdi onları yemekte zorlanırsın yardıma geleyim ben sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…