- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.781
bu kalbini sevdiğim dedin ablan ilk başlarda annemin halini gördükçe beddua edip ana avrat saydırıyordu babasına , insan çaresiz kalırsa sadece diliyle buğuz edermiş ya benim de o zamanlar 22 yaşında toy ve çaresiz zamanlarımmışsinema perdesi diye gecıyor canım
inşallah tek dılegım o
bak ya durdu durdu benim kotu gittigim haftayı buldu masallah
burda ne sorduğunu suan hatırlamıyorum canom
nasılsın canım
Allah babanı bildiği gibi yapsın abla
annen ve sızın ıcın cok mutlu oldum abla
babana cok sınır oldum tek tek saclarını yolasım var ahh su doyumsuzluk
kacar mı
kalbini sevdıgım
kabak ve soganı rendeleyin suyunu sıkıyorum 1 yada 2 yumurta kırıp baharatlarınıda ekleyip azıcık un koyuyorum kofte sekli verip kızartıyorum bazen ıcıne havuc peynır falanda koyuyorum
hepimiz 2 aydır evdeyiz canım gececek insallah bu gunler cok Sukur sevdiklerimiz yanımızda bizimle kafanı Baska seylerde mesgul etmeye calıs
eline sağlık canım
koptum yeminle
kız o kadar kotu degıl aslında
asla etmıcem su 70 lerde illa tokezlıyorum bu sefer tokezlemucwm
yerim onu bizimki de babasının wp na gonderıyordu
bazen ne kadar dikkat etekte oluyor canım Insallah sımdı daha iyidir
ben cıkartnak ıstiyorumda soyle fazla kalabalık olmayan yakında bir yer aklıma gelmedi
haklısın ablaiyi tarafından bakalım biz bitkilerle balkon daralmaz her yer size kalır:))
bir de öyle dene de gülüm iyice ısınacakmış havalar oruç zorlayabilir
Yok ya ben inanmıyorum sen istersen sollar geçersin herkesi bende izlenim olarak hep öyle efsane kalacaksın ablaEfsane diye bisey kalmadi artikkizlarda bıktı artik benden :)))
bence de gülüm günler kısayken kazasını tutarsınhaklısın abla
Daha da ısınırsa tutmam artık napim kışın kısa zmnlarda telafi ederim
Yok ya ben inanmıyorum sen istersen sollar geçersin herkesi bende izlenim olarak hep öyle efsane kalacaksın abla
he heee sabahlıkla çık sen sizin teras 1 gün de bitecekken adamlar oyalansın 1 hafta sürünsün iş, sen de hastane odasından bağlanırsın kocan 2 kemiğini çıtlatınca , o yapmazsa ben gelir çıtlatırım kızzzzBize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acabasonra benim adamla tv ye cikariz
Bence de herşey karşılıklı abla erkekler de bakımlı olsun o halde her daim hazır ve nazır olsunlar hep kadınlardan niye beklenti eşin haklı konuşmuşsayfaların hepsini okuyamadım eşimi gidip sahura kaldırdım , oğlan önce yedi zaten , bensiz ne muhabbetler dönmüş yaav
kızlar yarın bu bakımlı kadın olma meselesini daha ayrıntılı konuşmamız lazım eşimi uyandırdım arada ki boy aynasından dönüşte kendime baktım çok hırpanti göründüm gözüme yaaaa kendi kendime baya güldüm eşim geldi niye güldüğümü söyleyince sen de kendini iyice gömme ben de sanki grant tuvalet geziyorum dedi ama yok anacım ben çok salmışım :)
insAllah hayırlı sabahlarherkese huzurlu uykular sabaha mutlu uyanırız inşallah
teşekkür ederim abla darısı sizeZeynep yesil tişörtle harika görünüyorsun cnmcillop gibisin:)))
doğur da bir canım sağ salim ondan sonrasi kolayŞimdi gördüm tamamTemelinSafinazi süper öncesi sonrası olmuş ya bende istiyorum bundan var ya şu sıra bı an önce oğlum gelse de diyet moduna girsem diyorum manyak mıyım neyim bilmiyorum ama bu sefer doğum sonrası güzel olacak gibi hissediyorum kilo konusunda
yok artık bu kadarını da beklemiyordumne yalan diyeyim kadının günahını alamam bizim ki ilk evlenmek istiyorum diye gitmiş de öyle bulmuş :)
aaa bak bu yönden çok haklısın ben daha orta okula yeni başlamıştım suriyeden gelin gelen kocası türk olan bir aileyle tanıştık kadın zamanla Türkçeyi öğrendi sık gidip gelince de samimi oldular bizimkilerle o anlatmıştı çok iyi hatırlıyorum , onlarda haremlik selamlık olurmuş , kadınlar toplaşıp kendi aralarında eğlenip dans ederlermiş asıl şaşırdığım şey hepsinin bildiğin dansöz kıyafeti olurmuş onları giyip dans ederlermiş , çeyizlerin de ana malzeme iç çamaşırıymış sonra yatak örtüleri havlu falan bizde ki gibi dantel v.s. yok diyordu , türkiyeden ailesinin yanına suriyeye gideceği zaman kollarını bile ağda yaptırıyordu bakımsız gidersem ailem neden kendine bakmıyorsun mutsuz musun der diyordu
evet ya biz 12 13 yaşındayken sokakta saklambaç oynuyorduk bunların kızları evleniyor cogusuerkeklerin anladığı o gülüm Suriyeliler de ruslarda kocalarını ellerin de tutmasını çok bilirlermiş
ben şu açıdan düşünmüştüm suriyede 4 eşe kadar resmi nikah var kadın kocayı elin de tutup başka eş almasın diye her şeyini kullanıyor bence onların kültürleri çok farklı bizde her şeye ayıp günah derler onlarda kızlara öğretiyorlar yavvff
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar gece 1 de yattigindan mi bilmem bugün oglandan önce kalktım
Gunaydin canım ben ufaklıgı uyuymayı basarırsam tekrar yaticam bugun reglden sonraki ilk orucumGunaydinlarrr. Bende kahvaltı mi yaptim. Şimdi kızımla ilgilenecefim
Ayyy o cok zor olur, bugün gün bitmez sanaGunaydin canım ben ufaklıgı uyuymayı basarırsam tekrar yaticam bugun reglden sonraki ilk orucum
Çok az ama midenden dolayı da haklısın kuzum afiyet şifa olsun11 Mayıs Pazartesi
19:30=== 2 kase tarhana çorbası
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Güzel olmuş canım afiyet olsun11 Mayıs pazts.
Sahur yok
İftar 19.40
1.5 lahmacun
Salata
Susbiber turşu
1 bardak ayran
1.2 saat sonra
Fındık 1 avuç içi
Karpuz 1 kalın dilim
su 2 L
200 ip atlama 40 p @zsaracoglu
Gayet az20:30
2 servıs kasıgı patates oturtma(2 kucuk dilim patates bol kıymalı harc)
2 bardak ev yapımı limonata
Su: 2 LT
SPOR 30 dk bolgesel 90 puan
@zsaracoglu
Çeşit çok ama miktar az canım sporun yok sanırım11 mayis pazartesi
iftar
2 kucuk sis firinda tavuk(3 4 kasik olur en fazla)
3 yk bulgur bilavi
1 kase corba
salata
2 3 catal karpuz
3 4 catal firinda patates
cok gibi gorunuyo ama azar azardi hepsinden
su 2 lt olur
Çok güzel kuzum ip atlaman da süper afiyet olsun11 Mayıs pazartesi
sahur yok
iftar:19-30 gibi
6 kaşık patlıcan musakka
3 kaşık yoğurt
1 kase zeytinyağlı salata
22:45
tarçınlı Türk kahvesi
1 avuç tuzlu fıstık
su:2 litre
Spor:500 ip atlama 100 puan @zsaracoglu
Canım hemen her menünde Kaçamağın var bu şekilde hedefine ulaşman zaman alır ve motivasyonunu düşürür bu11 mayıs
iftar
yarım kase şehriye çorbası
3 tane biber dolması
fırında patates 1 tane vardur
1dl güllaç
İnşallah canımcanım menulerı de Kacamak lar var bence artı olmaman bile super
Supersın canım 55 gelıyor
super
bu hafta 60 gorursun insallah canım
gecmıs olsun canim usutmuse benziyorsun
insallah nazlı ya gorup kaybetmek sınır bozucu
bana hareket oldu canim
yok abla o kadar iddialı degılım zorla yapıyorum
abla gecmıs olsun Rabbım acil şifalar versin
bencede erken kalktı ama iste ulkenın ekonomik kaygıları var malesef
Insallah canım
egede de var canım bu
kesinlikle sekil a ben
amin canim
sifa olsun canim bende yapayım birazdan ıyı hatırlattın
Ne yalan Söyleyeyim büyüseler bana yardım etmeye başlasalar bile ben yapmamSenin çocuklar küçük canım, yemeğini günlük işini yapıp onlarla ilgilensen yeter sana.
Benimkiler bana yardım da ediyorlar her işte
2 yumurta yemişken ekmek olmasaymış iyiymiş kuzum10 Mayıs pazar
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
2 gün kurusu
1 avuç k.cekirdegi
Akşam 19.30
4 kabak- 6 7 sarma.
Su 3 litre
Spor yok.
Canını sevdiğimmmmamin mefkuşum
bu ara kendimi yalnız hissediyorum baya duygusallaştım sen de yoksun ben öleyim miiii
Afiyet olsun kuzum11 Mayıs pazartesi
Sabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Dereotu
Domates salatalik
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 orta boy muz
2 gün kurusu
Akşam 19.30
3 kabak dolması
1 kase cacık
2.5 litre su
Spor 45 dk leslie
10 dk bölgesel toplam 165 p @zsaracoglu
Ayyyyyy K... kenarlarıO sözün devamı var kız
Bu Suriyeli karılar bizi beğenmiyorlar
Hem fellah hem makarna olmamış kuzum afiyet olsun12 Mayıs Salı
19:30=== 1 kase sebzesi bol makarna salatası
1 kase cacık
1 kase fellah köftesi
1 adet minik kuru soğan
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Bir de bizim erkekler bunlar kadınsa bizimkiler ne diye onlarla mo kıyaslıyor yazıklar olsun ne diyeyimŞu Suriyelilere ayardım iyice ayar oldum şu an pisliklergöğüslerimiz bozulur kocalarımız beğenmez diye dogurduklarini emzirmiyolarmis o değil bunlara korunmayı öğretmek lazım biz korkuyoruz çocuk dogurmuaa bakabilecek miyiz diye patır patır doguruyolar ha bire
Di miiiiBir de şu müge anliya çıkan dolandirildik diyen erkekler var ya onları görünce ohh diyorum iyi oldu
Sağol canımmguzel canim afiyet olsun
sabahki ekmek 1 olsa daha iyi olurmus ama guzel afiyet olsun
guzel afiyet olsun canim
makarna azmis ama fellah kofte yinede cok gorundu gizume afiyet olsun
guzel canim. Ekmegi menulerinde su ara gireceguz abladigim kadariyla
guzel canim afiyet olsun
baya hafif olmus afiyet olsun
tabak cok buyyk degikse guzel canin afiyet olsun
Evet ya gidilebiecek yer var aslinda m yurume mesafesinde degil hep
Benim ki daha 3 yaşına girmedi, sosyal mesafeyi ayarlarsan yasamayabilirsinAfiyet olsn cnm
Icinden silmissin iyice demekki abla sevindm enazindan uzulmuyorsn. Herkezin hayati cok farkli ama sizin baya zor gecmis Allah bundan sonra boyle seylerden uzak tutsun seni ve Aileni.
Masallah kiz hamilrsn yorma bukadar kendni. Haftasonu cok daha sicak olcakmis
Ayy ben şok oldm ya
Ayyy buna ne guldm hatta esime okudm kiz dedm bende boylemi olucam acaba 2 cocukta diye oda guluyor
Amin insallah cnm. Aynen zatn herzaman yaninda olamiyormki ama o an bide yanindaydm olcagi varmış iste. Insallah cnm ya
Şeker kullanmiyorum canim bazen 1 çay kaşığı bal olabilir.makarna ile ilgili olan açıklamanı okumuştum yukarda. makarnası az olduğu için sorun yok bence.. fellak köftesi de daha az olabilirdi belki.
ekmek belki bir tık kaçmış olabilir. kahve de şekersizse gayet güzel afiyet olsun canım.
Bu sabah bir şiş uyandim nedendir bilmiyorum. Me olacak bu vücut dengesizligim ya. Daha cumaya var bakalim. Tarifi yazdim yaparim bir günsinema perdesi diye gecıyor canım
inşallah tek dılegım o
bak ya durdu durdu benim kotu gittigim haftayı buldu masallah
burda ne sorduğunu suan hatırlamıyorum canom
nasılsın canım
Allah babanı bildiği gibi yapsın abla
annen ve sızın ıcın cok mutlu oldum abla
babana cok sınır oldum tek tek saclarını yolasım var ahh su doyumsuzluk
kacar mı
kalbini sevdıgım
kabak ve soganı rendeleyin suyunu sıkıyorum 1 yada 2 yumurta kırıp baharatlarınıda ekleyip azıcık un koyuyorum kofte sekli verip kızartıyorum bazen ıcıne havuc peynır falanda koyuyorum
hepimiz 2 aydır evdeyiz canım gececek insallah bu gunler cok Sukur sevdiklerimiz yanımızda bizimle kafanı Baska seylerde mesgul etmeye calıs
eline sağlık canım
koptum yeminle
kız o kadar kotu degıl aslında
asla etmıcem su 70 lerde illa tokezlıyorum bu sefer tokezlemucwm
yerim onu bizimki de babasının wp na gonderıyordu
bazen ne kadar dikkat etekte oluyor canım Insallah sımdı daha iyidir
ben cıkartnak ıstiyorumda soyle fazla kalabalık olmayan yakında bir yer aklıma gelmedi
Onu bende kullanmıştım bi ara şu an ana ekran kilitli açamıyor tlf nu. Çok şükür tlf bağımlılığı yok. Ben bazen cok zorda kalinca yap boz falan yüklü uçuş moduna alıp onu veriyorum.Ona ekran kilidi koyma özelliği var ya direkt onu yaptım bi iki kere emoji göndermiş Allahtan herkesten sil özelliği varYouTube da girmeyi öğrenmişti ona da ekran süresi koydum günlük 1 dakika sadece açık kalabiliyor uygulama 1 dakikadan sonra şifre girersen süreyi uzatabiliyorsun rahatım şimdi rehbere ve arama kaydına da yapsam iyi olacak bazen son aramalarda kalan kişileri arıyor
Şuan da aynı şeyi yaşıyorumAlıntılar arasında zaman dilimi fazla olunca ben iptal
Canim ben sabahlari ekmeği bırakmayı düşünmüyorum. Tam buğday 2 dilim. Ara ara 1 e dusuruyorum.guzel canim afiyet olsun
sabahki ekmek 1 olsa daha iyi olurmus ama guzel afiyet olsun
guzel afiyet olsun canim
makarna azmis ama fellah kofte yinede cok gorundu gizume afiyet olsun
guzel canim. Ekmegi menulerinde su ara gireceguz abladigim kadariyla
guzel canim afiyet olsun
baya hafif olmus afiyet olsun
tabak cok buyyk degikse guzel canin afiyet olsun
Evet ya gidilebiecek yer var aslinda m yurume mesafesinde degil hep
Ayy bu ara hepsine özendim kız. Çok paspalim yetişemiyorum.Neye özendin kız, evde gecelikle gezmeye mi
wayttt hakkını da yeme şimdi kıskanması da güzelSesimi kıskanmış"sesin mi gidiyor karşıya" dedi
Benim ki anasiyla kalkıp hazirliyorlar.Ne kadar nazlıyorsunuz bu kocaları ya
Ayy tövbe tövbe hepsinin günahını almiycam ama var yani.kız valla hacıyım hocayım diyene bir durup düşünüyorum babadan dolayı hepsi göstermelik mi acaba diyorum rabbim günah yazmasın :))
Ayy sormasayfaların hepsini okuyamadım eşimi gidip sahura kaldırdım , oğlan önce yedi zaten , bensiz ne muhabbetler dönmüş yaav
kızlar yarın bu bakımlı kadın olma meselesini daha ayrıntılı konuşmamız lazım eşimi uyandırdım arada ki boy aynasından dönüşte kendime baktım çok hırpanti göründüm gözüme yaaaa kendi kendime baya güldüm eşim geldi niye güldüğümü söyleyince sen de kendini iyice gömme ben de sanki grant tuvalet geziyorum dedi ama yok anacım ben çok salmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?