- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.801
sakin insAllah canımdoğur da bir canım sağ salim ondan sonrasi kolay
öyleymiş karaktersiz olanlarıdir bence onlarBir de bizim erkekler bunlar kadınsa bizimkiler ne diye onlarla mo kıyaslıyor yazıklar olsun ne diyeyim
Benim adım tamam da ip atlayamiyorum.Adım ve atlama bildirimleri 1-2 kişi dışında kimseden gelmiyor
Bıraktınız mu yarışı yoksa
Kaptanim sen makarna yedin mi sonra si kötü oluyor uzak dur makarnadan12 Mayıs Salı
19:30=== 1 kase sebzesi bol makarna salatası
1 kase cacık
1 kase fellah köftesi
1 adet minik kuru soğan
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Güzel Canimafiyet olsun.12 mayıs salı
sahur yok
iftar 21.00
1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi
2 lt su
spor yok
Kız koca bir gün 1 tabak salatayla biter mi20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek
Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi
Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
fellah köfte fazla gibi geldi. Sporda az.12 Mayıs salı
Sahur yok
İftar 19.45
1 tabak fellah köfte
Sus hiber turşusu
1 bardak ayran
İstifar edince 1 lahmacun yedim dünden kalan
Su 2 L
100 ipli 100 ipsiz hoplama 30 p @zsaracoglu
Dün koşu bandına çıktım diyodun canim onu puansiza mi ekledin unuttun mu acaba.12 mayis sali
iftar
2 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
1 saat sonra
2 catal kavun ve karpuz
suyu 2lt ye tamamlamaya calisicam
Tam kararinda yormayan bir menü12 Mayıs salı
sahur yok
iftar : 19-30 gibi
5 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
1 kepçe cacık
22:30
Tarçınlı Türk kahvesi
10 tane fındık
su: 2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan @zsaracoglu
Gayet güzel canim afiyet olsun12.05.2020
20.15
1 kase mercimek çorbası
1 yk kuzu incik
1 elma
1 kase çekirdek
Su: 3 bardak
Spor: yok
Gunaydin kızlar ufaklık uyandı onu uyutma cabasındayım hala cok uykum var sanki hıc uyumamış gibiyim
Gunaydinlarrr. Bende kahvaltı mi yaptim. Şimdi kızımla ilgilenecefim
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarrGunaydn kizlar baya Sayfa birikmis gecmis bitiremiycem sanrm insallah ogleden sonra artk birazdn corbasni icirip cocugu alip hazirlanip cikcam baklm park kalabaliksa girmem muhtemelen zaten
Ayyy resmen biz 6da kalkıyoruz yaaaGunaydin canım ben ufaklıgı uyuymayı basarırsam tekrar yaticam bugun reglden sonraki ilk orucum
geçmiş olsun canım, olacağı varsa maalesef oluyor ne kadar kollasaktaKizlarr cocugi uyuttum cay iciym dedm yarida agladi bugn acayip huysuzdu zatm bi ar hafif agzni vurdu kanadi dis eti ustu acayip sisti zaten nasil korktm ya agzi hep kan oldu. Bide yanindaym ama anlik oldu sert de vurmadi aslinda neyseki smdi iyi agri kesici verdm yatirmadan. Sonra doncrm insallah uyumadan
allahtan annenmiş canımahh bu cocuklar benimki de cok arardı ayy bir gun yerin dibine gırmıs tim onun yuzune annemi goruntulu aramıs bende wc deyim wc ye girince evde beni bulamayınca aglıyordu bende kapıyı kapatmadan giriyordum sagolsun kıızm anneme beni rezil etmıstı
bu cocuklarında belirli bi zamanda bu huyları oluyor Allah korusun insanın ödü kopuyorAnca geldim ya kocayla konuştum 2 saattir de oğlanı uyutmaya çalışıyorum video filan açtım ama hala uyumadı koltuğa çıkıp kafa üstü kendini yere bırakmaya çalışıyo (minder var )
Bizim bi @Poni Bon vardi nerelerde kayiplara karisti
ilan mı versek
mecburi değilmi katılmakSistem kaynaklı değil canım, öğrenciler gelmiyorlar
Maşallah canım azmine hayranımbende 1 saat oldu eve geleli.simdi.kosu.bandina ciktim
aslinda hic halim yoktu ama televizyonda fahriye evcenin filmini gordum cok zayifti imrendim hemen kosu bandina ciktim
işte uykun varken uyumadınGunaydin kızlar ufaklık uyandı onu uyutma cabasındayım hala cok uykum var sanki hıc uyumamış gibiyim
Erken kalkan erken yol alırGünaydınlarrrrbiz sabah 6da kalkıyoruz oğullarım sağolsun eşimi yolladim yemeklerimi yaptım salata malzemelerimi suya bastım tatlı bile yaptım öğlenden sonra banyoyu detaylı temizliycem evi süpürüp toz aldım mı yeter ama erken kalktığımız için gün bitmiyor sanki iki gün oruç tutmuşum gibi geliyor
Ayyy hemde nasıl kötü oluyor öğlen zil zurna aç oluyorum akşama doğru kendimi yemek tarifleri arasında ağzımın suyu akarken buluyorumgeçmiş olsun canım, olacağı varsa maalesef oluyor ne kadar kollasakta
allahtan annenmiş canımbide başkası olaydı daha kötü
bu cocuklarında belirli bi zamanda bu huyları oluyor Allah korusun insanın ödü kopuyor
ilan mı versek
mecburi değilmi katılmak
Maşallah canım azmine hayranım
işte uykun varken uyumadınbidahakine kovalım seni
Erken kalkan erken yol alırsüpersin ama bu uyku konusu kötü ya benim kızlarda öyle
o yaşta evlenenler aynı bizim doğuda cahil ve fakir ailelerin kızları başlık parası adı altında satması gibi onlarda da fakir aileler kızlarını erken evlendiriyor , cahillik çok kötü bir şey dünyanın neresin de olursa olsun en çok kadınlara zarar veriliyorteşekkür ederim abla darısı size
doğur da bir canım sağ salim ondan sonrasi kolay
yok artık bu kadarını da beklemiyordum
evet ya biz 12 13 yaşındayken sokakta saklambaç oynuyorduk bunların kızları evleniyor cogusu
ben ıkısınıde kapatıyorum ya Sukur ki kalkabıldımİyi geceler canim. İns kapatmazsin olmazsa iki tane kur 5 dk arayla ben oyle yapiyorum
ayy nerde adam herseyini benden istiyorBen hiç kalkmıyorum valla dondurucuda poğaça börek katmer ne isterse var çıkarıp mikrodalgada ısıtıp yiyor kahvaltılık ve çay eşliğinde
hıc fark etmez abla yollalımdabu kalbini sevdiğim dedin ablan ilk başlarda annemin halini gördükçe beddua edip ana avrat saydırıyordu babasına , insan çaresiz kalırsa sadece diliyle buğuz edermiş ya benim de o zamanlar 22 yaşında toy ve çaresiz zamanlarımmış
saçı kalmamış babanın sakalını yolalım
bakım evlenmeden once daha iyiydim sımdı cok paspalım ben yasayfaların hepsini okuyamadım eşimi gidip sahura kaldırdım , oğlan önce yedi zaten , bensiz ne muhabbetler dönmüş yaav
kızlar yarın bu bakımlı kadın olma meselesini daha ayrıntılı konuşmamız lazım eşimi uyandırdım arada ki boy aynasından dönüşte kendime baktım çok hırpanti göründüm gözüme yaaaa kendi kendime baya güldüm eşim geldi niye güldüğümü söyleyince sen de kendini iyice gömme ben de sanki grant tuvalet geziyorum dedi ama yok anacım ben çok salmışım :)
Insallah zorlanmam ya suan fena degılım gıbıAyyy o cok zor olur, bugün gün bitmez sana
benım tel saymıyor ya uyuz oldumAdım ve atlama bildirimleri 1-2 kişi dışında kimseden gelmiyor
Bıraktınız mu yarışı yoksa
odem attıran seyler ıcBu sabah bir şiş uyandim nedendir bilmiyorum. Me olacak bu vücut dengesizligim ya. Daha cumaya var bakalim. Tarifi yazdim yaparim bir gün
koca legendı kız oKız koca bir gün 1 tabak salatayla biter mi
azıcık cıkarttı ben canimCocuklular kendilerini dışarı mi attilar
Günaydınlarrrrbiz sabah 6da kalkıyoruz oğullarım sağolsun eşimi yolladim yemeklerimi yaptım salata malzemelerimi suya bastım tatlı bile yaptım öğlenden sonra banyoyu detaylı temizliycem evi süpürüp toz aldım mı yeter ama erken kalktığımız için gün bitmiyor sanki iki gün oruç tutmuşum gibi geliyor
baya erken kalkıyormussunuz canım ben oyle olsam hıc dayanamam sanırım uykuyu seviyorumAyyy resmen biz 6da kalkıyoruz yaaa
hıc sormaallahtan annenmiş canımbide başkası olaydı daha kötü
kesinlikle kovun beniişte uykun varken uyumadınbidahakine kovalım seni
patatesi sevmiyomusunHatta bu akşam yemegin içinde patates var diye tepsinin kosesinde kendime patatessiz yapicam
makarnasi az demissin guzel bence12 Mayıs Salı
19:30=== 1 kase sebzesi bol makarna salatası
1 kase cacık
1 kase fellah köftesi
1 adet minik kuru soğan
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
yazik kiyamamm simdi nasilKizlarr cocugi uyuttum cay iciym dedm yarida agladi bugn acayip huysuzdu zatm bi ar hafif agzni vurdu kanadi dis eti ustu acayip sisti zaten nasil korktm ya agzi hep kan oldu. Bide yanindaym ama anlik oldu sert de vurmadi aslinda neyseki smdi iyi agri kesici verdm yatirmadan. Sonra doncrm insallah uyumadan
sporda var cok iyi:)12 Mayis salı
Sabah 08.30
Yarim h.yumurta
Lor peynirli yumurta (oğlumla yedik)
Domates Dereotu
1.5 dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.0p
Kuru patlican biber kavurmasi
1 dilim ekmek
Ara Sütlü türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Yarim kase yoğurt
1 tabak salata
Su 2 litre az oldu bugün
Spor 31 dk leslie 93 p
10 dk bolgesel 30 p
Toplam 123 p @zsaracoglu
dun markete gidip geldim bendeKızlar yarn cocuklar sokaga cikma izmi var 11den 15e kadar. Cikicakmisiniz?
Ben buyuk bi park var orya gitmeyi dusunuyorm insanlara yakinlasmadan yuruyus yaparm hem havamiz degisir diye.
bugun menun cok guzel hatta az bile bence salata felanda yeseydin keske12 mayıs salı
sahur yok
iftar 21.00
1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi
2 lt su
spor yok
sadece salatayla nasil dayandin canim ya20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek
Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi
Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
guzel bence .usuttun felanmi oyuzdenmi istifra ettin canim12 Mayıs salı
Sahur yok
İftar 19.45
1 tabak fellah köfte
Sus hiber turşusu
1 bardak ayran
İstifar edince 1 lahmacun yedim dünden kalan
Su 2 L
100 ipli 100 ipsiz hoplama 30 p @zsaracoglu
gordummArkadaşlar öncesi sonrası atıyorum hazır mısınız
aman diyim abalBize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acabasonra benim adamla tv ye cikariz
sen isteyince efsane oluyosun ablaa hep gordukEfsane diye bisey kalmadi artikkizlarda bıktı artik benden :)))
puansiza ekledim canim.adim yerine saydim:)Kaptanim sen makarna yedin mi sonra si kötü oluyor uzak dur makarnadanspor hiç mi yapmiyon eğer ipsiz atlamayi falan yapiyorsan iyi ama yapmiyorsan spor sana yariyor devam et.
Güzel Canimafiyet olsun.
Kız koca bir gün 1 tabak salatayla biter mi
fellah köfte fazla gibi geldi. Sporda az.
Dün koşu bandına çıktım diyodun canim onu puansiza mi ekledin unuttun mu acaba.
Tam kararinda yormayan bir menü
Gayet güzel canim afiyet olsun
O yemek tarifleri beni benden alıyor zaten gozum donuyor resmenAyyy hemde nasıl kötü oluyor öğlen zil zurna aç oluyorum akşama doğru kendimi yemek tarifleri arasında ağzımın suyu akarken buluyorum
Hepinizden iddialı bendim hepiniz solladınız gectınız beni napım canımsadece salatayla nasil dayandin canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?