Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende çok seviyorum ama napalim bizim oğlanlarda böyle sağolsun eşim hafta sonları alıyor biraz uyuyorum

Benimki nispeten daha insafliydi abla. Ama çok ilgilenmiyordu sonra da kabahati bana bulmaya çalışıyordu. Aslında hepsinin tek bir ortak amacı var öğrencileri akademik kariyerden soğutmak. Ciddi bir ego ve hırs var hepsinde.
Bugün dışarı çıktım maskeler haricinde hayat normal seyrinde gibi kızım uyuyor ve yemek derdim yokken ben kitabımı okuyayım
Bugün kardeşime de izin vardı. Okula gidip orada kalan kitaplarini almak istedi. Beraber gittik 12 gibi. Yola çıkınca bende şaşırdım 23 Nisan gibi bütün çocuklar dışarıda
Onu normal karşıladım, en nihayetinde herkes bir nefes almak istemiştir çocuğuyla. Ama kaç tane parkın önünden geçtik tıklım tıklım. Buna çok üzüldüm. Kimse dikkat etmemiş parklar yığılmış. Az önce de diğer kardeşim aradı o da disaridaydi bir parkın önünden geçtim kalabalığı görmen lazım kesin sayılar artacak dedi. Her yerde durum aynı heralde.
Benimki de ne dediğini unutup duruyordu. Her seferinde bir önceki söylediğinden farklı bir şey yapmamı söylüyordu. Ben de çareyi bulmuştum kendi bildiğim düzende gidip hocam siz böyle istemistiniz diyordum
Ne zaman hocayı dinlemeyi bırakıp kendi duzenimde devam ettim o zaman tez bitti.
Bana ısrarla yazmaya baslama araştır diyordu. Ben de gizli gizli yazmaya başladım. Sonra yarisi bitmiş bir halde çıktım karsisina çok hoşuna gitti. Eksikler üzerinden devam edip tamamladık.

Günaydın canlar geçmiş şükür bitti

TemelinSafinazi bende istiyorum
ne istiyorsun canım resim mi herkese açık hesabimda
hiç deme vallahi sürekli peşindeyim
haklısın canım kesinlikle öyle rabbim yardımcımız olsun adaleti bozuk dünyada
164 yada 165 canım tam emin değilim boyum için ama resimde bir tık daha zayıf duruyorum sanki bacaklarım kalın geliyor bana

Bize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acaba sonra benim adamla tv ye cikariz
Aman abla seni televizyonda görmek istemiyoruz
Adım ve atlama bildirimleri 1-2 kişi dışında kimseden gelmiyor
Bıraktınız mu yarışı yoksa
Canım ben Niran’a fikrimi söyledim her gün düzenli spor yapıyorum iftardan sonra Leslie ip atlama vs
Onu bende kullanmıştım bi ara şu an ana ekran kilitli açamıyor tlf nu. Çok şükür tlf bağımlılığı yok. Ben bazen cok zorda kalinca yap boz falan yüklü uçuş moduna alıp onu veriyorum.
Yok canım babaanne bakıyorken YouTube dan video açıyordu ya öğrenmiş ondan girip ora buraya basıyor fotoğraflara bakıyor filan yoksa vermiyorum telefon
Cocuklular kendilerini dışarı mi attilar
Aynen canım iyi eğlendi bizimki
Kızlaaar napiyosunuz herkes öğlen uykusuna mi çekildi
Gezmedeydik canım dönüyoruz

dün eşim mutfakla ilgilendi. ben demiştim ona salata da yap diye ama unuttu sanırım. ben farkettiğim de de wzana 7 dk falan kalmıştı. o yüzden ben de bir daha girişmedim. bugün yapcam inş ama

nasıl bakılıyor ben baktım ama göremedim

Kizlar selamlar
Sabah uyandik kizlarda bi heyacan cikalim disari diye. İyi hadi dedik haxirlandik maskeleri taktik ciktik . evin karsisinda buyuk bir park var oraya gotirdum. Millet salincaklara kaydiraklara dolusmus . ben en ucta tenha olan yerde yesillikte oturduk top voleybol oynadik. Kendimi ayriksi gibi hissetmedim desem yalan olur herkes ic ice nasil rahat ediyor anlamadim. Ben kizlarin maskesini bile cikarttirmadim . velhasil bizim bu surec uzar da uzar gercekten cok zor.

Aksama kisir istedi bizimkiler yanina cacik salata ins fazla kacirmadab insan gibi yemeyi basarabilirim

hemen hemen ayni boy ve kilolardayiz ama sen daha zayif duruyosun gercekten
bende hedefimi 55 mi yapsam napsam

İyi akşamlar Kızlar
Sabah 7 'de pazara diye evden çıktık, döndüğümüzde 10 olmuştu saatler...
Malum bugün çocukların özgürlük günüydü.
Sabah evden çıkmadan ıslattığım halıyı alel acele deterjanlayıp yeniden hazırlandım.
Ailecek yanımızdaki okula gidip 1 saat basketbol oynadık ama ben pert oldum.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa atmışım.
Şimdi uyandım.
Uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel deliksiz uyudum.
Kimse de dokunmamış bana
Ayda yılda bir uyuduğum içinde uyusun demişler.
İftar yemeğim yok, hemen mutfağa geçip yemek yapmam lazım.
Sonra da balkonda beni bekleyen halı var.
İftardan sonra uyku basmazsa aranızdayım İnşallah

Bende çok seviyorum ama napalim bizim oğlanlarda böyle sağolsun eşim hafta sonları alıyor biraz uyuyorum
hafta sonları barı esin alıyormuş canım cocukları dinleniyorsundur o zaman
Kızlaaar napiyosunuz herkes öğlen uykusuna mi çekildi
uyumusum ben canım
Yine mutfak dolabına aşağa döktüm iç dış hallettim ama kulaklarım uğultulamaya başladı yürüyüş e cıkarım birazdan
masallah kız ben evı topladım ustten bir supurdum uyumusum sonrasında
bugun bende ayrık otu gibiydim millet cok rahatta bende durumun uzayacagını dusunuyorum bugun 1 cocugu 5 kısı dısarı cıkarmıs
Bugun herkes sekerleme yapmıs anlasılan

İyi yapmışsınız kuzum değişiklik olmuştur
Doğru olanı sen yapmışsın canım, parkların durumu fenaydı bugün. Sahile gitmeyi o kadar özledim ki ama bugün çok kalabalık olur diye yine cesaret edemedim.
Oooh ne güzel uyumuşsun uzun uzun şifa olsun kuzum
Tespitimde haklı çıktım grubun yarısı uykuda yarısı da gezmedeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…