Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olur
olur canim ins
Bize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acaba sonra benim adamla tv ye cikariz
aman allah korusun abla. Tvde gormeyelim biz seni
Efsane diye bisey kalmadi artik kizlarda bıktı artik benden :)))
kim hangi kizlar biktiaskolsun sen bi baslasan hepimizi sollar gecersin abla
hangimiz salmiyoki abla. Sabah isleri bitirip giyinsen iki saat sonra pertin cikiyo gene
Günaydın arkadaşlar gece 1 de yattigindan mi bilmem bugün oglandan önce kalktım
oh ne guzel elin bos gibi olmustur
evet ya bizde oyle kalkiyoruz baxen gun bitmiyir bazen yetmiyor nasil oluyor bende anlamiyorum
muge anliya cikalim diycem ama oda programi yapmiyor heralde
kolay geldin supurmeseydin bugunde evi yat dinlen
evet parklatin durum vahimdi gercekten. Heralde sorun bende diye dusundum bugun. Butun bu olaylar bitse virus tamameb temizlendi bile deseler sanirim ben yine rahat olamayacagim
Biz de dışardaydık eski okulum çok tenha bir alanda lojmanda kalan arkadaşlarımın çocuklarıyla doya doya oynadı bizimki epey yoruldu şimdi eve dönüyoruz
ohh ne guzel enerjiyi atmis.
Yine mutfak dolabına aşağa döktüm iç dış hallettim ama kulaklarım uğultulamaya başladı yürüyüş e cıkarım birazdan
oh temiz temiz kullan canim. Gecmedi su kulagin bi
kolay gelsin canim. İftardan sonra gorusurz bekliyoruz
Selam Kızlar 1 saat uyumusum ne kadar iyi geldi anlatamam sımdı namazımı kılıp mutfaga girmem lazım aksama yemek yok ne yesem onuda bilmiyorum
oh dinlenmissin canim ne guzel
bugun bende ayrık otu gibiydim millet cok rahatta bende durumun uzayacagını dusunuyorum bugun 1 cocugu 5 kısı dısarı cıkarmıs
Biz yinede ayriksi olalim canim

Ayy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan

Ayyy ben bünye olarak zaten zayıfım orucu bakarken uykuyla geciriyordum onda bile kafamı kaldıramıyordum böyle olunca mahfoluyorum

Valla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımda

TemelinSafinazi süpersin canım maşallah bence çok iyisin bacaklarında kalın değil
sağol canım
TemelinSafinazi süpersin canım maşallah çok güzel vermişsin
teşekkür ederim
hemen hemen ayni boy ve kilolardayiz ama sen daha zayif duruyosun gercekten
bende hedefimi 55 mi yapsam napsam
canım resimde biraz daha zayıf duruyorum galiba bacaklarımı beğenmiyorum
kolay gelsin
TemelinSafinazi şimdi gördüm. çok güzel görünüyorsun tebrikler
sağol canım
TemelinSafinazi canım masallah fıstık gıbısın
teşekkürler canım
TemelinSafinazi yeni resimlerini gördüm fıstık harikasın
sağol canım

Slm kızlar alıntıları cevaplayamadim. Wc ye gitmeyi bekliyorum ama bir türlü firsat olmuyor. Ikisi birden ağlıyor. Yemeğimizi yedik. Galiba biraz kaçırdım
Sağlıklı şeyler yediysen fazla kaçırmış olman problem değil canım.
Yarın dikkat et ama hem yediklerine hem miktarına

Iyi aksamlar kızlar bugun esim oglenciydi bende oglanla asagda buyuk bir parka gittim yarimsaat gidis surdu orda gezdim donus daha uzun surdu yokus yukariydi toplamda 2 saat yurudm durmadan. Eve geldigimde perttim oglen oglanla uyumusum bircogunuz gibi :)

Bu arada park acayip kalabalikti o yuzden fazla kalmadim tenha yerlerde yurumeye calistm. Ama cok sasirdm ya millet ic ice kalabalik kimsenin umrunda degildi resmen.

Hayırlısı ile ramazanı atlatirsak geri düzene biner ben kilo vermede de zorluk çekmeye başladım çay bile kar etmiyor kabizlik yapıyor
Ramazan'dan sonra uyku da düzene gireceği için kilo vermede düzene girer.
Bende de çay etkisini kaybetti.
Aslında vücudu çok fazla alıştırmamamk lazım böyle şeylere.

Ayy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
allah bozmasin canim masallah
Valla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımda
benimkiler laftan anlayacak yastalaar kimseye yaklasmayacagiz dedim tamam dediler oyle ciktik
Slm kızlar alıntıları cevaplayamadim. Wc ye gitmeyi bekliyorum ama bir türlü firsat olmuyor. Ikisi birden ağlıyor. Yemeğimizi yedik. Galiba biraz kaçırdım
sesli guldum canim ya wc ye gidtmeyi bekliyorum deyisine
Bizim içimiz geçik canım.
Ne kadınlar var takılarıyla tokalarıyla temizlik yapıyor.
yaa gercekten bazen kendimj 29 degilde 40 gibi hissediyorum
Tek öğünün çok fazla etkisi var kabızlık üzerinde.
Olabilir 2 gundur bende sahursuz tutuyorum hala wc ye cikamadim belkide ondan

Sizin bu samimi olduğunuz aile babanı etkilemiştir muhtemelen, özellikle evlenmek için gittiğine göre.
Lisedeyken bir arkadaşım vardı yıllar evvelinden buraya yerleşen, bir gün bütün kızlar bizde toplanmıştık, herkes normal diyebileceğimiz kıyafetlerle gelmişti, bu arkadaş içini gösteren ekru saten bir pantolon giymişti, alttaki tanga bile belli oluyordu.
Üstüne de yine içini gösteren göğüs hizasında tek düğmeli bir ceket gitmişti, yine altan giydiği iç çamaşırı da ayan beyan ortadaydı..
Dediğin gibi Suriyeliler de çeyiz demek sadece kadın iç giyimi demek, o da bizim burada gördüklerimiz bildiklerimiz gibi değil, en bileneni dansöz kıyafeti gibi.
Savaştan evvel bir arkadaşım kızının çeyizine fantazi giyimi gidip oradan almıştı, çeyizine bakarken çok şaşırmıştım, kıyafetin altından giyilebilecek tarzda değil di hiçbiri, "bunlar giyilmezki ama" dediğimde arkadaşım "evde bunları giyipte oturacak kocasının yanında" demişti

Kesinlikle bizim kültürümüz kaynaklı, kızlar küçük yaşlardan itibaren "kızlar yapmaz, kızlar etmez, ayıp, günah" diye diye büyütülüyor, evlenirken bile genç kızlara bilgi verilmiyor, ne öğrenirse kocasından öğreniyor kadınlar, sonrada "bizimkiler kadın değil "yaftalaması yapılıyor.

Menün gözüme çok kalabalık gözüktü canım ya

12 mayıs salı

sahur yok

iftar 21.00

1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi

2 lt su
spor yok
Afiyet olsun canım

20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek

Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi

Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
Güzel kuzum afiyet olsun

12 Mayıs salı
Sahur yok

İftar 19.45
1 tabak fellah köfte
Sus hiber turşusu
1 bardak ayran

İstifar edince 1 lahmacun yedim dünden kalan

Su 2 L

100 ipli 100 ipsiz hoplama 30 p @zsaracoglu
Geçmiş olsun kuzum miden mi rahatsız

12 mayis sali

iftar
2 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran

1 saat sonra
2 catal kavun ve karpuz

suyu 2lt ye tamamlamaya calisicam
Sahur olmayınca çok gelmedi 2 lahmacun afiyet olsun tatlım

12 Mayıs salı

sahur yok

iftar : 19-30 gibi
5 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
1 kepçe cacık

22:30
Tarçınlı Türk kahvesi
10 tane fındık

su: 2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan @zsaracoglu
Gayet güzel afiyet olsun

sakin insAllah canım
öyleymiş karaktersiz olanlarıdir bence onlar
Kesinlikle

Benim adım tamam da ip atlayamiyorum.
Adımlarını yazmış mıydın bana canım

Sağol kuzum

tunaydin kizlar bizde yeni kalktik:)
aksamki spordan yorulmusum.oyi uyudum:)
Ohhhhh darısı başıma

Hangi program yüklü adım sayar canım

tamam tatlım nasıl istersen

Sende cidden gömme kendini ya
Adam da evde robdöşambr ile mi dolaşıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…