- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.841
olur canim insEvet zar zor 2 L içiyorum ayrıca yemekten sonra şekerli seyler canım istiyor bugun de hamur işi yedim yine son dk cumaya ne olacak bakalım inşallah eksi olur
aman allah korusun abla. Tvde gormeyelim biz seniBize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acabasonra benim adamla tv ye cikariz
kim hangi kizlar biktiEfsane diye bisey kalmadi artikkizlarda bıktı artik benden :)))
hangimiz salmiyoki abla. Sabah isleri bitirip giyinsen iki saat sonra pertin cikiyo genesayfaların hepsini okuyamadım eşimi gidip sahura kaldırdım , oğlan önce yedi zaten , bensiz ne muhabbetler dönmüş yaav
kızlar yarın bu bakımlı kadın olma meselesini daha ayrıntılı konuşmamız lazım eşimi uyandırdım arada ki boy aynasından dönüşte kendime baktım çok hırpanti göründüm gözüme yaaaa kendi kendime baya güldüm eşim geldi niye güldüğümü söyleyince sen de kendini iyice gömme ben de sanki grant tuvalet geziyorum dedi ama yok anacım ben çok salmışım :)
oh ne guzel elin bos gibi olmusturGünaydın arkadaşlar gece 1 de yattigindan mi bilmem bugün oglandan önce kalktım
evet ya bizde oyle kalkiyoruz baxen gun bitmiyir bazen yetmiyor nasil oluyor bende anlamiyorumGünaydınlarrrrbiz sabah 6da kalkıyoruz oğullarım sağolsun eşimi yolladim yemeklerimi yaptım salata malzemelerimi suya bastım tatlı bile yaptım öğlenden sonra banyoyu detaylı temizliycem evi süpürüp toz aldım mı yeter ama erken kalktığımız için gün bitmiyor sanki iki gün oruç tutmuşum gibi geliyor
muge anliya cikalim diycem ama oda programi yapmiyor heraldeilan mı versek
kolay geldin supurmeseydin bugunde evi yat dinlenSelam Kızlar bugun cocukları dısarı cıkardım lakin cıkardıgıma pısman oldum yuruyus yolu var evın orda sakın olur dedim ve erkenden cıktım ama nasıl bir kalabalık vardı ara sokaklara daldım kızım eve donelim diyene kadar yuruduk geldik geldıgım iz birlik banyoya girdik sımdı oyle bir yorgunluk coktu ki azıcık dinleneyim evı toplayıp supurmem lazım
evet parklatin durum vahimdi gercekten. Heralde sorun bende diye dusundum bugun. Butun bu olaylar bitse virus tamameb temizlendi bile deseler sanirim ben yine rahat olamayacagimBugün kardeşime de izin vardı. Okula gidip orada kalan kitaplarini almak istedi. Beraber gittik 12 gibi. Yola çıkınca bende şaşırdım 23 Nisan gibi bütün çocuklar dışarıda
Onu normal karşıladım, en nihayetinde herkes bir nefes almak istemiştir çocuğuyla. Ama kaç tane parkın önünden geçtik tıklım tıklım. Buna çok üzüldüm. Kimse dikkat etmemiş parklar yığılmış. Az önce de diğer kardeşim aradı o da disaridaydi bir parkın önünden geçtim kalabalığı görmen lazım kesin sayılar artacak dedi. Her yerde durum aynı heralde.
ohh ne guzel enerjiyi atmis.Biz de dışardaydık eski okulum çok tenha bir alanda lojmanda kalan arkadaşlarımın çocuklarıyla doya doya oynadı bizimki epey yoruldu şimdi eve dönüyoruz
oh temiz temiz kullan canim. Gecmedi su kulagin biYine mutfak dolabına aşağa döktüm iç dış hallettim ama kulaklarım uğultulamaya başladıyürüyüş e cıkarım birazdan
kolay gelsin canim. İftardan sonra gorusurz bekliyoruzİyi akşamlar Kızlar
Sabah 7 'de pazara diye evden çıktık, döndüğümüzde 10 olmuştu saatler...
Malum bugün çocukların özgürlük günüydü.
Sabah evden çıkmadan ıslattığım halıyı alel acele deterjanlayıp yeniden hazırlandım.
Ailecek yanımızdaki okula gidip 1 saat basketbol oynadık ama ben pert oldum.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa atmışım.
Şimdi uyandım.
Uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel deliksiz uyudum.
Kimse de dokunmamış bana
Ayda yılda bir uyuduğum içinde uyusun demişler.
İftar yemeğim yok, hemen mutfağa geçip yemek yapmam lazım.
Sonra da balkonda beni bekleyen halı var.
İftardan sonra uyku basmazsa aranızdayım İnşallah
oh dinlenmissin canim ne guzelSelam Kızlar 1 saat uyumusum ne kadar iyi geldi anlatamam sımdı namazımı kılıp mutfaga girmem lazım aksama yemek yok ne yesem onuda bilmiyorum
Biz yinede ayriksi olalim canimbugun bende ayrık otu gibiydim millet cok rahatta bende durumun uzayacagını dusunuyorum bugun 1 cocugu 5 kısı dısarı cıkarmıs
Ayy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardanhafta sonları barı esin alıyormuş canım cocukları dinleniyorsundur o zaman
uyumusum ben canım
masallah kız ben evı topladım ustten bir supurdum uyumusum sonrasında
bugun bende ayrık otu gibiydim millet cok rahatta bende durumun uzayacagını dusunuyorum bugun 1 cocugu 5 kısı dısarı cıkarmıs
Bugun herkes sekerleme yapmıs anlasılan
Ayyy ben bünye olarak zaten zayıfım orucu bakarken uykuyla geciriyordum onda bile kafamı kaldıramıyordum böyle olunca mahfoluyorumolur canim ins
aman allah korusun abla. Tvde gormeyelim biz seni
kim hangi kizlar biktiaskolsun sen bi baslasan hepimizi sollar gecersin abla
hangimiz salmiyoki abla. Sabah isleri bitirip giyinsen iki saat sonra pertin cikiyo gene
oh ne guzel elin bos gibi olmustur
evet ya bizde oyle kalkiyoruz baxen gun bitmiyir bazen yetmiyor nasil oluyor bende anlamiyorum
muge anliya cikalim diycem ama oda programi yapmiyor heralde
kolay geldin supurmeseydin bugunde evi yat dinlen
evet parklatin durum vahimdi gercekten. Heralde sorun bende diye dusundum bugun. Butun bu olaylar bitse virus tamameb temizlendi bile deseler sanirim ben yine rahat olamayacagim
ohh ne guzel enerjiyi atmis.
oh temiz temiz kullan canim. Gecmedi su kulagin bi
kolay gelsin canim. İftardan sonra gorusurz bekliyoruz
oh dinlenmissin canim ne guzel
Biz yinede ayriksi olalim canim
Valla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımdaKizlar selamlar
Sabah uyandik kizlarda bi heyacan cikalim disari diye. İyi hadi dedik haxirlandik maskeleri taktik ciktik . evin karsisinda buyuk bir park var oraya gotirdum. Millet salincaklara kaydiraklara dolusmus . ben en ucta tenha olan yerde yesillikte oturduk top voleybol oynadik. Kendimi ayriksi gibi hissetmedim desem yalan olur herkes ic ice nasil rahat ediyor anlamadim. Ben kizlarin maskesini bile cikarttirmadim . velhasil bizim bu surec uzar da uzar gercekten cok zor.
Aksama kisir istedi bizimkiler yanina cacik salata ins fazla kacirmadab insan gibi yemeyi basarabilirim
sağol canım
teşekkür ederimTemelinSafinazi süpersin canım maşallah çok güzel vermişsin
canım resimde biraz daha zayıf duruyorum galiba bacaklarımı beğenmiyorumhemen hemen ayni boy ve kilolardayiz ama sen daha zayif duruyosun gercekten
bende hedefimi 55 mi yapsam napsam
kolay gelsinİyi akşamlar Kızlar
Sabah 7 'de pazara diye evden çıktık, döndüğümüzde 10 olmuştu saatler...
Malum bugün çocukların özgürlük günüydü.
Sabah evden çıkmadan ıslattığım halıyı alel acele deterjanlayıp yeniden hazırlandım.
Ailecek yanımızdaki okula gidip 1 saat basketbol oynadık ama ben pert oldum.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa atmışım.
Şimdi uyandım.
Uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel deliksiz uyudum.
Kimse de dokunmamış bana
Ayda yılda bir uyuduğum içinde uyusun demişler.
İftar yemeğim yok, hemen mutfağa geçip yemek yapmam lazım.
Sonra da balkonda beni bekleyen halı var.
İftardan sonra uyku basmazsa aranızdayım İnşallah
sağol canımTemelinSafinazi şimdi gördüm. çok güzel görünüyorsun tebrikler
teşekkürler canımTemelinSafinazi canım masallah fıstık gıbısın
sağol canım
Sağlıklı şeyler yediysen fazla kaçırmış olman problem değil canım.Slm kızlar alıntıları cevaplayamadim. Wc ye gitmeyi bekliyorum ama bir türlü firsat olmuyor. Ikisi birden ağlıyor. Yemeğimizi yedik. Galiba biraz kaçırdım
Bizim içimiz geçik canım.hangimiz salmiyoki abla. Sabah isleri bitirip giyinsen iki saat sonra pertin cikiyo
Ramazan'dan sonra uyku da düzene gireceği için kilo vermede düzene girer.Hayırlısı ile ramazanı atlatirsak geri düzene biner ben kilo vermede de zorluk çekmeye başladım çay bile kar etmiyor kabizlik yapıyor
Tek öğünün çok fazla etkisi var kabızlık üzerinde.İdeal kilona yaklastigin icin yavas gidiyor artik bence.
Sivi tuketimini de yetrince yapamiyoruz kabizlik onada bagli bence
allah bozmasin canim masallahAyy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
benimkiler laftan anlayacak yastalaar kimseye yaklasmayacagiz dedim tamam dediler oyle ciktikValla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımda
sesli guldum canim ya wc ye gidtmeyi bekliyorum deyisineSlm kızlar alıntıları cevaplayamadim. Wc ye gitmeyi bekliyorum ama bir türlü firsat olmuyor. Ikisi birden ağlıyor. Yemeğimizi yedik. Galiba biraz kaçırdım
yaa gercekten bazen kendimj 29 degilde 40 gibi hissediyorumBizim içimiz geçik canım.
Ne kadınlar var takılarıyla tokalarıyla temizlik yapıyor.
Olabilir 2 gundur bende sahursuz tutuyorum hala wc ye cikamadim belkide ondanTek öğünün çok fazla etkisi var kabızlık üzerinde.
Sizin bu samimi olduğunuz aile babanı etkilemiştir muhtemelen, özellikle evlenmek için gittiğine göre.ne yalan diyeyim kadının günahını alamam bizim ki ilk evlenmek istiyorum diye gitmiş de öyle bulmuş :)
aaa bak bu yönden çok haklısın ben daha orta okula yeni başlamıştım suriyeden gelin gelen kocası türk olan bir aileyle tanıştık kadın zamanla Türkçeyi öğrendi sık gidip gelince de samimi oldular bizimkilerle o anlatmıştı çok iyi hatırlıyorum , onlarda haremlik selamlık olurmuş , kadınlar toplaşıp kendi aralarında eğlenip dans ederlermiş asıl şaşırdığım şey hepsinin bildiğin dansöz kıyafeti olurmuş onları giyip dans ederlermiş , çeyizlerin de ana malzeme iç çamaşırıymış sonra yatak örtüleri havlu falan bizde ki gibi dantel v.s. yok diyordu , türkiyeden ailesinin yanına suriyeye gideceği zaman kollarını bile ağda yaptırıyordu bakımsız gidersem ailem neden kendine bakmıyorsun mutsuz musun der diyordu
Kesinlikle bizim kültürümüz kaynaklı, kızlar küçük yaşlardan itibaren "kızlar yapmaz, kızlar etmez, ayıp, günah" diye diye büyütülüyor, evlenirken bile genç kızlara bilgi verilmiyor, ne öğrenirse kocasından öğreniyor kadınlar, sonrada "bizimkiler kadın değil "yaftalaması yapılıyor.erkeklerin anladığı o gülüm Suriyeliler de ruslarda kocalarını ellerin de tutmasını çok bilirlermiş
ben şu açıdan düşünmüştüm suriyede 4 eşe kadar resmi nikah var kadın kocayı elin de tutup başka eş almasın diye her şeyini kullanıyor bence onların kültürleri çok farklı bizde her şeye ayıp günah derler onlarda kızlara öğretiyorlar yavvff
Menün gözüme çok kalabalık gözüktü canım ya12 Mayis salı
Sabah 08.30
Yarim h.yumurta
Lor peynirli yumurta (oğlumla yedik)
Domates Dereotu
1.5 dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.0p
Kuru patlican biber kavurmasi
1 dilim ekmek
Ara Sütlü türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Yarim kase yoğurt
1 tabak salata
Su 2 litre az oldu bugün
Spor 31 dk leslie 93 p
10 dk bolgesel 30 p
Toplam 123 p @zsaracoglu
Afiyet olsun canım12 mayıs salı
sahur yok
iftar 21.00
1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi
2 lt su
spor yok
Güzel kuzum afiyet olsun20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek
Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi
Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
Geçmiş olsun kuzum miden mi rahatsız12 Mayıs salı
Sahur yok
İftar 19.45
1 tabak fellah köfte
Sus hiber turşusu
1 bardak ayran
İstifar edince 1 lahmacun yedim dünden kalan
Su 2 L
100 ipli 100 ipsiz hoplama 30 p @zsaracoglu
Sahur olmayınca çok gelmedi 2 lahmacun afiyet olsun tatlım12 mayis sali
iftar
2 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
1 saat sonra
2 catal kavun ve karpuz
suyu 2lt ye tamamlamaya calisicam
Gayet güzel afiyet olsun12 Mayıs salı
sahur yok
iftar : 19-30 gibi
5 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
1 kepçe cacık
22:30
Tarçınlı Türk kahvesi
10 tane fındık
su: 2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan @zsaracoglu
Kesinliklesakin insAllah canım
öyleymiş karaktersiz olanlarıdir bence onlar
Adımlarını yazmış mıydın bana canımBenim adım tamam da ip atlayamiyorum.
Sağol kuzumKaptanim sen makarna yedin mi sonra si kötü oluyor uzak dur makarnadanspor hiç mi yapmiyon eğer ipsiz atlamayi falan yapiyorsan iyi ama yapmiyorsan spor sana yariyor devam et.
Güzel Canimafiyet olsun.
Kız koca bir gün 1 tabak salatayla biter mi
fellah köfte fazla gibi geldi. Sporda az.
Dün koşu bandına çıktım diyodun canim onu puansiza mi ekledin unuttun mu acaba.
Tam kararinda yormayan bir menü
Gayet güzel canim afiyet olsun
Ohhhhh darısı başımatunaydin kizlar bizde yeni kalktik:)
aksamki spordan yorulmusum.oyi uyudum:)
Hangi program yüklü adım sayar canımben ıkısınıde kapatıyorum ya Sukur ki kalkabıldım
ayy nerde adam herseyini benden istiyor
hıc fark etmez abla yollalımdakim olsa senin yerinde belki daha fazla seyler yapardı abla
bakım evlenmeden once daha iyiydim sımdı cok paspalım ben ya
Insallah zorlanmam ya suan fena degılım gıbı
benım tel saymıyor ya uyuz oldum
odem attıran seyler ıc
koca legendı kız o
azıcık cıkarttı ben canim
baya erken kalkıyormussunuz canım ben oyle olsam hıc dayanamam sanırım uykuyu seviyorum
hıc sorma
kesinlikle kovun beni
tamam tatlım nasıl istersenAman abla seni televizyonda görmek istemiyoruz
Canım ben Niran’a fikrimi söyledim her gün düzenli spor yapıyorum iftardan sonra Leslie ip atlama vs
Yok canım babaanne bakıyorken YouTube dan video açıyordu ya öğrenmiş ondan girip ora buraya basıyor fotoğraflara bakıyor filan yoksa vermiyorum telefon
Aynen canım iyi eğlendi bizimki
Gezmedeydik canım dönüyoruz
Sende cidden gömme kendini yasayfaların hepsini okuyamadım eşimi gidip sahura kaldırdım , oğlan önce yedi zaten , bensiz ne muhabbetler dönmüş yaav
kızlar yarın bu bakımlı kadın olma meselesini daha ayrıntılı konuşmamız lazım eşimi uyandırdım arada ki boy aynasından dönüşte kendime baktım çok hırpanti göründüm gözüme yaaaa kendi kendime baya güldüm eşim geldi niye güldüğümü söyleyince sen de kendini iyice gömme ben de sanki grant tuvalet geziyorum dedi ama yok anacım ben çok salmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?