Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adım ve atlama bildirimleri 1-2 kişi dışında kimseden gelmiyor
Bıraktınız mu yarışı yoksa
Sağ diz ağrısı ve sol bacağın kalçadan batması beni benden aldı canım, yürüyebildiğime şükrediyorum şimdilik..

Kaptanim sen makarna yedin mi sonra si kötü oluyor uzak dur makarnadan spor hiç mi yapmiyon eğer ipsiz atlamayi falan yapiyorsan iyi ama yapmiyorsan spor sana yariyor devam et.
Hiç birşey yapamıyorum canım.
Ramazan sonuna kadar dizleri dinlendirip bayramda yeniden başlamayı düşünüyorum..
O kadar spora kilo sabit duruyor.
En azından bayramdan sonra şaşırtma yaparım vücuda

Ramazan'dan sonra uyku da düzene gireceği için kilo vermede düzene girer.
Bende de çay etkisini kaybetti.
Aslında vücudu çok fazla alıştırmamamk lazım böyle şeylere.
doğru söylüyorsun bir de tek öğün alıyoruz onun için galiba ama ramazandan sonra inanıyorum kısa sürede hedefime ulasacagim Allah'ın izniyle
sağol canım hayır Dukan birası yapmıştım belki de yapamadım bilmiyorum üç dört yudumda midem bulandı
Ben kıskanılmayı sevmiyorum canım
Aslında kıskanılmak güzel bir şey değer verdiğini hissediyoruz ama aşırı kıskançlık sonucu özgürlüğümü kısıtlamak istemesini ben de sevmiyorum

Hiç birşey yapamıyorum canım.
Ramazan sonuna kadar dizleri dinlendirip bayramda yeniden başlamayı düşünüyorum..
O kadar spora kilo sabit duruyor.
En azından bayramdan sonra şaşırtma yaparım vücuda
Ben de senin gibi düşünüyorum kaptanım gündüz sarhoş gibi geziyorum gözümü zor açıyorum uyudukca da uyuyasim geliyor vallahi spor yapmak şöyle dursun yani

Korkudan ne sitenin sosyal alanına ne de parklara götüremedik çocukları, okulun bahçesi daha mantıklı geldi bana da

hemen hemen ayni boy ve kilolardayiz ama sen daha zayif duruyosun gercekten
bende hedefimi 55 mi yapsam napsam
55 daha mantıklı neden dersen
58 iken tok karnına ve kıyafetle tartıya çıktığında 6 'ları görmek kilo aldım psikolojisine girmeye sebep olabilir.
55-56 olup tok ve kıyafetle bile 60.0 'ı görmemeye niyet edebilirsin, 60.0 görürsen hemen kendine çeki düzen verirsin.
60 'ı uyarı ikazı gibi düşün yani..

kolay geldin supurmeseydin bugunde evi yat dinlen
dunde supurmemıstım canım cocuklar sagolsun fena yapıyorlar
oh dinlenmissin canim ne guzel
evet ıyı oldu canom
Biz yinede ayriksi olalim canim
kesinlikle canim
Ayy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
karantina sana yaradı desene
Valla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımda
ıyı yapmıssın canim bende coktıgıma pısman oldum

doğru söylüyorsun bir de tek öğün alıyoruz onun için galiba ama ramazandan sonra inanıyorum kısa sürede hedefime ulasacagim Allah'ın izniyle
Salatalık ile yapılan cacık olumlu etkiliyor canım, onun için her iftarda bulundurmaya çalışıyorum

Ayy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
Bizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var

10 Mayıs pazar
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
2 dilim ekmek

Ara
Sütlü türk kahvesi
2 gün kurusu
1 avuç k.cekirdegi

Akşam 19.30
4 kabak- 6 7 sarma.
Su 3 litre
Spor yok.
kabak dolma ise 4 tane fazla canım onun dışında güzel afiyet olsun canım
bence güzel canım afiyet olsun
12 Mayıs Salı

19:30=== 1 kase sebzesi bol makarna salatası
1 kase cacık
1 kase fellah köftesi
1 adet minik kuru soğan
1 fincan elma sirkesi

Su=== 2 lt

Spor=== yok
makarna salatası olmasa güzelmiş afiyet olsun canım
ekmek dışında az az sık beslenme yapmışsın güzel bence afiyet olsun
12 mayıs salı

sahur yok

iftar 21.00

1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi

2 lt su
spor yok
bugün menün guzel canım hatta az bile geldi bana emziriyorsun yanlış bilmiyorsam çocuğun da küçük sahurda hafif şeyler ye bence sütun azalmasin
20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek

Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi

Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
güzel canım afiyet olsun
12 mayis sali

iftar
2 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran

1 saat sonra
2 catal kavun ve karpuz

suyu 2lt ye tamamlamaya calisicam
güzel afiyet olsun canım
12 Mayıs salı

sahur yok

iftar : 19-30 gibi
5 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
1 kepçe cacık

22:30
Tarçınlı Türk kahvesi
10 tane fındık

su: 2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan @zsaracoglu
güzel afiyet olsun
12.05.2020

20.15
1 kase mercimek çorbası
1 yk kuzu incik
1 elma
1 kase çekirdek

Su: 3 bardak
Spor: yok
13.05.2020

20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz

Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
iki menün de güzel canım çekirdek olmasaymis iyiymis
ben de bu şekilde düşünüyorum 53 olmayı planlıyordum

Salatalık ile yapılan cacık olumlu etkiliyor canım, onun için her iftarda bulundurmaya çalışıyorum
tok tutuyor ama gerçekten ben de seviyorum cacığı
ayy bence o üç Kara kedi için ayrılmayın Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin sizin de inşallah cocuklara üzülüyorum böyle olunca

Bu arada birsuru alinti birikti ama sonra cevapliycam oglanla otrma odasi skldik mutfagi bitirdk smdi yatak odasindayiz bi saga bi sola cikip ayaga kalkip 4-5 adim atip dusuyor hic durmuyor yerinde. Bide kapilara takti bu ara durma acip kapatiyor.
Bizimki anahtarı çevirmeye başlamış
Dün çocukların odasına girip kapıyı kilitledi, ödümüz koptu önce ama eşimde o odadaymışta ucuz atlattık.
Bütün anahtarları kaldırdık şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…