- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.861
Sağ diz ağrısı ve sol bacağın kalçadan batması beni benden aldı canım, yürüyebildiğime şükrediyorum şimdilik..Adım ve atlama bildirimleri 1-2 kişi dışında kimseden gelmiyor
Bıraktınız mu yarışı yoksa
İçinde istek olsa yaparsın diyecem ama evde misafirlerin var, senin durum çıkmaz sokak gibiAyy bu ara hepsine özendim kız. Çok paspalim yetişemiyorum.
Hay Allah yaaa doktora mi gitsen kuzum yaaSağ diz ağrısı ve sol bacağın kalçadan batması beni benden aldı canım, yürüyebildiğime şükrediyorum şimdilik..
Ben kıskanılmayı sevmiyorum canımwayttt hakkını da yeme şimdi kıskanması da güzel
Hiç birşey yapamıyorum canım.Kaptanim sen makarna yedin mi sonra si kötü oluyor uzak dur makarnadanspor hiç mi yapmiyon eğer ipsiz atlamayi falan yapiyorsan iyi ama yapmiyorsan spor sana yariyor devam et.
Aynen öyle yaptık canım.Cocuklular kendilerini dışarı mi attilar
doğru söylüyorsun bir de tek öğün alıyoruz onun için galiba ama ramazandan sonra inanıyorum kısa sürede hedefime ulasacagim Allah'ın izniyleRamazan'dan sonra uyku da düzene gireceği için kilo vermede düzene girer.
Bende de çay etkisini kaybetti.
Aslında vücudu çok fazla alıştırmamamk lazım böyle şeylere.
sağol canım hayır Dukan birası yapmıştım belki de yapamadım bilmiyorumMenün gözüme çok kalabalık gözüktü canım ya
Afiyet olsun canım
Güzel kuzum afiyet olsun
Geçmiş olsun kuzum miden mi rahatsız
Sahur olmayınca çok gelmedi 2 lahmacun afiyet olsun tatlım
Gayet güzel afiyet olsun
Kesinlikle
Adımlarını yazmış mıydın bana canım
Sağol kuzum
Ohhhhh darısı başıma
Hangi program yüklü adım sayar canım
tamam tatlım nasıl istersen
Aslında kıskanılmak güzel bir şey değer verdiğini hissediyoruz ama aşırı kıskançlık sonucu özgürlüğümü kısıtlamak istemesini ben de sevmiyorumBen kıskanılmayı sevmiyorum canım
İlk defa bugün uyudum yaKızlaaar napiyosunuz herkes öğlen uykusuna mi çekildi
Ben de senin gibi düşünüyorum kaptanım gündüz sarhoş gibi geziyorum gözümü zor açıyorum uyudukca da uyuyasim geliyor vallahi spor yapmak şöyle dursun yaniHiç birşey yapamıyorum canım.
Ramazan sonuna kadar dizleri dinlendirip bayramda yeniden başlamayı düşünüyorum..
O kadar spora kilo sabit duruyor.
En azından bayramdan sonra şaşırtma yaparım vücuda
Korkudan ne sitenin sosyal alanına ne de parklara götüremedik çocukları, okulun bahçesi daha mantıklı geldi bana daKizlar selamlar
Sabah uyandik kizlarda bi heyacan cikalim disari diye. İyi hadi dedik haxirlandik maskeleri taktik ciktik . evin karsisinda buyuk bir park var oraya gotirdum. Millet salincaklara kaydiraklara dolusmus . ben en ucta tenha olan yerde yesillikte oturduk top voleybol oynadik. Kendimi ayriksi gibi hissetmedim desem yalan olur herkes ic ice nasil rahat ediyor anlamadim. Ben kizlarin maskesini bile cikarttirmadim . velhasil bizim bu surec uzar da uzar gercekten cok zor.
Aksama kisir istedi bizimkiler yanina cacik salata ins fazla kacirmadab insan gibi yemeyi basarabilirim
55 daha mantıklı neden dersenhemen hemen ayni boy ve kilolardayiz ama sen daha zayif duruyosun gercekten
bende hedefimi 55 mi yapsam napsam
Sağol canımOooh ne güzel uyumuşsun uzun uzun şifa olsun kuzum
Doktorluk birşey yok canım, kendime dikkat ederek ve ufak tefek bel egzersizleri ile kendime gelirim İnşallahHay Allah yaaa doktora mi gitsen kuzum yaa
dunde supurmemıstım canım cocuklar sagolsun fena yapıyorlarkolay geldin supurmeseydin bugunde evi yat dinlen
evet ıyı oldu canomoh dinlenmissin canim ne guzel
kesinlikle canimBiz yinede ayriksi olalim canim
karantina sana yaradı deseneAyy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
ıyı yapmıssın canim bende coktıgıma pısman oldumValla ben çıkarmadım çocukları ufak zaten 1.5 yaşında büyükte insanları çok seviyor bir sürü çocuk görüpte durmazdı yanımda
Salatalık ile yapılan cacık olumlu etkiliyor canım, onun için her iftarda bulundurmaya çalışıyorumdoğru söylüyorsun bir de tek öğün alıyoruz onun için galiba ama ramazandan sonra inanıyorum kısa sürede hedefime ulasacagim Allah'ın izniyle
Bizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndüAyy evet dinleniyorum valla yemekleride bir arada yapıyoruz bu karantina bizi bozar demiştim ama bize çok yaradı aşk yaşıyoruz tekrardan
kabak dolma ise 4 tane fazla canım onun dışında güzel afiyet olsun canım10 Mayıs pazar
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
2 gün kurusu
1 avuç k.cekirdegi
Akşam 19.30
4 kabak- 6 7 sarma.
Su 3 litre
Spor yok.
bence güzel canım afiyet olsun11 Mayıs pazartesi
Sabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Dereotu
Domates salatalik
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 orta boy muz
2 gün kurusu
Akşam 19.30
3 kabak dolması
1 kase cacık
2.5 litre su
Spor 45 dk leslie
10 dk bölgesel toplam 165 p @zsaracoglu
makarna salatası olmasa güzelmiş afiyet olsun canım12 Mayıs Salı
19:30=== 1 kase sebzesi bol makarna salatası
1 kase cacık
1 kase fellah köftesi
1 adet minik kuru soğan
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
ekmek dışında az az sık beslenme yapmışsın güzel bence afiyet olsun12 Mayis salı
Sabah 08.30
Yarim h.yumurta
Lor peynirli yumurta (oğlumla yedik)
Domates Dereotu
1.5 dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Öğle 13.0p
Kuru patlican biber kavurmasi
1 dilim ekmek
Ara Sütlü türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak tavuklu sebze yemeği
Yarim kase yoğurt
1 tabak salata
Su 2 litre az oldu bugün
Spor 31 dk leslie 93 p
10 dk bolgesel 30 p
Toplam 123 p @zsaracoglu
bugün menün guzel canım hatta az bile geldi bana emziriyorsun yanlış bilmiyorsam çocuğun da küçük sahurda hafif şeyler ye bence sütun azalmasin12 mayıs salı
sahur yok
iftar 21.00
1 kase etli şehriye çorbası
1 tane yoğurtlu dolma içi
2 lt su
spor yok
güzel canım afiyet olsun20:00-21:00
Koca bir kase ton balıklı salata
4 cılek
Sıvı : 2 lt su
1 kupa limonlu yesilçay
1 kupa karısık form çayı
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi
Spor : 17 bolgesel 51 puan @zsaracoglu
güzel afiyet olsun canım12 mayis sali
iftar
2 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
1 saat sonra
2 catal kavun ve karpuz
suyu 2lt ye tamamlamaya calisicam
güzel afiyet olsun12 Mayıs salı
sahur yok
iftar : 19-30 gibi
5 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
1 kepçe cacık
22:30
Tarçınlı Türk kahvesi
10 tane fındık
su: 2 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan @zsaracoglu
12.05.2020
20.15
1 kase mercimek çorbası
1 yk kuzu incik
1 elma
1 kase çekirdek
Su: 3 bardak
Spor: yok
iki menün de güzel canım çekirdek olmasaymis iyiymis13.05.2020
20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz
Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
ben de bu şekilde düşünüyorum 53 olmayı planlıyordum55 daha mantıklı neden dersen
58 iken tok karnına ve kıyafetle tartıya çıktığında 6 'ları görmek kilo aldım psikolojisine girmeye sebep olabilir.
55-56 olup tok ve kıyafetle bile 60.0 'ı görmemeye niyet edebilirsin, 60.0 görürsen hemen kendine çeki düzen verirsin.
60 'ı uyarı ikazı gibi düşün yani..
tok tutuyor ama gerçekten ben de seviyorum cacığıSalatalık ile yapılan cacık olumlu etkiliyor canım, onun için her iftarda bulundurmaya çalışıyorum
ayy bence o üç Kara kedi için ayrılmayın Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin sizin de inşallah cocuklara üzülüyorum böyle oluncaBizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
Bizimki anahtarı çevirmeye başlamışBu arada birsuru alinti birikti ama sonra cevapliycam oglanla otrma odasi skldik mutfagi bitirdk smdi yatak odasindayiz bi saga bi sola cikip ayaga kalkip 4-5 adim atip dusuyor hic durmuyor yerinde. Bide kapilara takti bu ara durma acip kapatiyor.
Çok iyi bence.ben de bu şekilde düşünüyorum 53 olmayı planlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?