- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.881
Birkaç tane salatalık yiyebilirsin yemeğin arkasındantok tutuyor ama gerçekten ben de seviyorum cacığı
Erkeklerde kararında kıskançlık olmuyor canım.Aslında kıskanılmak güzel bir şey değer verdiğini hissediyoruz ama aşırı kıskançlık sonucu özgürlüğümü kısıtlamak istemesini ben de sevmiyorum
Bizim kide yapıyor onu butun anahtarları dısarı tarafa astım bendeBizimki anahtarı çevirmeye başlamış
Dün çocukların odasına girip kapıyı kilitledi, ödümüz koptu önce ama eşimde o odadaymışta ucuz atlattık.
Bütün anahtarları kaldırdık şimdi
en iyisini yapmissiniz canimKorkudan ne sitenin sosyal alanına ne de parklara götüremedik çocukları, okulun bahçesi daha mantıklı geldi bana da
masallah canin hep boyle gitsin ins rabbim bozmasinBizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
Ayy allah korumus o kapi acilana kadar neler cekerdiniz allah bilirBizimki anahtarı çevirmeye başlamış
Dün çocukların odasına girip kapıyı kilitledi, ödümüz koptu önce ama eşimde o odadaymışta ucuz atlattık.
Gerçekten Allah korudu, içerde kalsa nasıl açacağımızı da bilmiyoruz kapıyı.Ayy allah korumus o kapi acilana kadar neler cekerdiniz allah bilir
siki yonetimi yaparsan cuma ya zaten eksi gelirsin normalde siki yonetimle super eksi gelir. Siki yonetime benimde acilen gecmem lazim
guzel yureklisin abla
Bir insan arkadasindan,karisindan,esinden ,dostundan vazgecerde cocuklarindan nasil vazgecer cozemiyirum. Ama sen icinde cogu seyi halletmissin ne guzel. Anneninde iyi olmasina cok sevindimmm. Rabbim bundan sonra guzel gunler gostersin inss hep
naptin izleyebildinmi. Bende ancak simdi oturup bi kahve icebiliyorum
ya benimde yikama imkanim yok elimde balkona buyukler sigmaz dedigin gibi yikamacilar nasil yikiyor sahibeli. Ama mecbur gonderiyorum bende.
oh sefan olsun. Bugun bende tekrardan sildin actim balkonu. Hava ne guzel ins boyle devam eder. Arali tut canim suyunu ihmal etme aman sikinti olmasin zaten ortalik iyi degil
canim hepimiz evlere tikildik . ev isleri yemek derken kisir dongu icindeyiz. Bu zamani en az hasarla hatta guzelliklerle gecirmek elimizde . buraya daha sik gel sohbetle kafan dagilir.
ah ahhh durumuna cok uzulduklerimde oldu zamaninda ama su olaylri bende cevremdeb duydugumdan beri bi soguma geldi. Onlara yonelen erkekleride allah bildigi gibi yapsin. E zaten cok rezil olanda var tvde goruyoruz
yerim ben onun o parmaklarini
gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun.Gun icerisinde benim minnos elini ayagini vuruyor bi yerlere gelip opturuyor bide. Anne ,baba opucugu sifa
kolay gelsin hallettinmi isleri.
Kararsizim canim. Parka falan zaten goturmem bide oruclar sicakta tam cikarmiyiz bilemedim
sinema perdesi diye gecıyor canım
inşallah tek dılegım o
bak ya durdu durdu benim kotu gittigim haftayı buldu masallah
burda ne sorduğunu suan hatırlamıyorum canom
nasılsın canım
Allah babanı bildiği gibi yapsın abla
annen ve sızın ıcın cok mutlu oldum abla
babana cok sınır oldum tek tek saclarını yolasım var ahh su doyumsuzluk
kacar mı
kalbini sevdıgım
kabak ve soganı rendeleyin suyunu sıkıyorum 1 yada 2 yumurta kırıp baharatlarınıda ekleyip azıcık un koyuyorum kofte sekli verip kızartıyorum bazen ıcıne havuc peynır falanda koyuyorum
hepimiz 2 aydır evdeyiz canım gececek insallah bu gunler cok Sukur sevdiklerimiz yanımızda bizimle kafanı Baska seylerde mesgul etmeye calıs
eline sağlık canım
koptum yeminle
kız o kadar kotu degıl aslında
asla etmıcem su 70 lerde illa tokezlıyorum bu sefer tokezlemucwm
yerim onu bizimki de babasının wp na gonderıyordu
bazen ne kadar dikkat etekte oluyor canım Insallah sımdı daha iyidir
ben cıkartnak ıstiyorumda soyle fazla kalabalık olmayan yakında bir yer aklıma gelmedi
Saf olan biziz ayolutanmasam gidip ders alacam
Bize yarin sabah teras icin ustalar gelecek
Bende suriyeliler gibi sabahliklami dolansam acabasonra benim adamla tv ye cikariz
Benim ki daha 3 yaşına girmedi, sosyal mesafeyi ayarlarsan yasamayabilirsin
Şeker kullanmiyorum canim bazen 1 çay kaşığı bal olabilir.
Bu sabah bir şiş uyandim nedendir bilmiyorum. Me olacak bu vücut dengesizligim ya. Daha cumaya var bakalim. Tarifi yazdim yaparim bir gün
Onu bende kullanmıştım bi ara şu an ana ekran kilitli açamıyor tlf nu. Çok şükür tlf bağımlılığı yok. Ben bazen cok zorda kalinca yap boz falan yüklü uçuş moduna alıp onu veriyorum.
Şuan da aynı şeyi yaşıyorum
Canim ben sabahlari ekmeği bırakmayı düşünmüyorum. Tam buğday 2 dilim. Ara ara 1 e dusuruyorum.
Ayy bu ara hepsine özendim kız. Çok paspalim yetişemiyorum.
wayttt hakkını da yeme şimdi kıskanması da güzel
Benim ki anasiyla kalkıp hazirliyorlar.
Ayy tövbe tövbe hepsinin günahını almiycam ama var yani.
Ayy sormabende sabah bir kalktim ki elimde dantelli bir bluz ile siyah saten bir tayttt
Sagol cmm aynen ama iyi cok sukur :)geçmiş olsun canım, olacağı varsa maalesef oluyor ne kadar kollasakta
allahtan annenmiş canımbide başkası olaydı daha kötü
bu cocuklarında belirli bi zamanda bu huyları oluyor Allah korusun insanın ödü kopuyor
ilan mı versek
mecburi değilmi katılmak
Maşallah canım azmine hayranım
işte uykun varken uyumadınbidahakine kovalım seni
Erken kalkan erken yol alırsüpersin ama bu uyku konusu kötü ya benim kızlarda öyle
patatesi sevmiyomusun
makarnasi az demissin guzel bence
sahur yapmayanlar icin iftarda fazla kacsada benim gozume batmiyo noye bilmiyorum sanki az bile geliyo bana
yazik kiyamamm simdi nasil
allahtan sert vurmamis
sporda var cok iyi:)
dun markete gidip geldim bende
herkes getirmis cocugunu.ben cikartmiyorum korkuyorum esimde istemiyo zaten.
bugun menun cok guzel hatta az bile bence salata felanda yeseydin keske
sadece salatayla nasil dayandin canim ya
guzel bence .usuttun felanmi oyuzdenmi istifra ettin canim
gordummmasalalh cok iyisinnn
hemen hemen ayni kilodayiz ama sen daha zayif duruyosun.bacaklarin felan incecik.boyun kacti canim
aman diyim abal
sen isteyince efsane oluyosun ablaa hep gorduk
puansiza ekledim canim.adim yerine saydim:)
Benimki nispeten daha insafliydi abla. Ama çok ilgilenmiyordu sonra da kabahati bana bulmaya çalışıyordu. Aslında hepsinin tek bir ortak amacı var öğrencileri akademik kariyerden soğutmak. Ciddi bir ego ve hırs var hepsinde.
Bugün kardeşime de izin vardı. Okula gidip orada kalan kitaplarini almak istedi. Beraber gittik 12 gibi. Yola çıkınca bende şaşırdım 23 Nisan gibi bütün çocuklar dışarıda
Onu normal karşıladım, en nihayetinde herkes bir nefes almak istemiştir çocuğuyla. Ama kaç tane parkın önünden geçtik tıklım tıklım. Buna çok üzüldüm. Kimse dikkat etmemiş parklar yığılmış. Az önce de diğer kardeşim aradı o da disaridaydi bir parkın önünden geçtim kalabalığı görmen lazım kesin sayılar artacak dedi. Her yerde durum aynı heralde.
Benimki de ne dediğini unutup duruyordu. Her seferinde bir önceki söylediğinden farklı bir şey yapmamı söylüyordu. Ben de çareyi bulmuştum kendi bildiğim düzende gidip hocam siz böyle istemistiniz diyordum
Ne zaman hocayı dinlemeyi bırakıp kendi duzenimde devam ettim o zaman tez bitti.
Bana ısrarla yazmaya baslama araştır diyordu. Ben de gizli gizli yazmaya başladım. Sonra yarisi bitmiş bir halde çıktım karsisina çok hoşuna gitti. Eksikler üzerinden devam edip tamamladık.
İyi akşamlar Kızlar
Sabah 7 'de pazara diye evden çıktık, döndüğümüzde 10 olmuştu saatler...
Malum bugün çocukların özgürlük günüydü.
Sabah evden çıkmadan ıslattığım halıyı alel acele deterjanlayıp yeniden hazırlandım.
Ailecek yanımızdaki okula gidip 1 saat basketbol oynadık ama ben pert oldum.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa atmışım.
Şimdi uyandım.
Uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel deliksiz uyudum.
Kimse de dokunmamış bana
Ayda yılda bir uyuduğum içinde uyusun demişler.
İftar yemeğim yok, hemen mutfağa geçip yemek yapmam lazım.
Sonra da balkonda beni bekleyen halı var.
İftardan sonra uyku basmazsa aranızdayım İnşallah
Benimkide oynuyor arada bende toparladim simdi senden okuyuncaGerçekten Allah korudu, içerde kalsa nasıl açacağımızı da bilmiyoruz kapıyı.
İtfaiye çağırırdık herhalde
evet canim golgede oturduk kizlarla voleybol oynadik uzaktanCiktinizmi cnm sanki psrka gittik ama uzakda yessilikte oturdk demistn dmi
Bizimki anahtarı çevirmeye başlamış
evet canim golgede oturduk kizlarla voleybol oynadik uzaktan
a.selam canım, millet sokağa dökülmüş hep Allah sonumuzu hayır etsin inşSelam Kızlar bugun cocukları dısarı cıkardım lakin cıkardıgıma pısman oldum yuruyus yolu var evın orda sakın olur dedim ve erkenden cıktım ama nasıl bir kalabalık vardı ara sokaklara daldım kızım eve donelim diyene kadar yuruduk geldik geldıgım iz birlik banyoya girdik sımdı oyle bir yorgunluk coktu ki azıcık dinleneyim evı toplayıp supurmem lazım
bende öğlen uykusu yok canım, temizlik yaptımKızlaaar napiyosunuz herkes öğlen uykusuna mi çekildi
sen en güzelini yaptın canım, çok düşünsesizlik var maalesef çoğu kişideKizlar selamlar
Sabah uyandik kizlarda bi heyacan cikalim disari diye. İyi hadi dedik haxirlandik maskeleri taktik ciktik . evin karsisinda buyuk bir park var oraya gotirdum. Millet salincaklara kaydiraklara dolusmus . ben en ucta tenha olan yerde yesillikte oturduk top voleybol oynadik. Kendimi ayriksi gibi hissetmedim desem yalan olur herkes ic ice nasil rahat ediyor anlamadim. Ben kizlarin maskesini bile cikarttirmadim . velhasil bizim bu surec uzar da uzar gercekten cok zor.
Aksama kisir istedi bizimkiler yanina cacik salata ins fazla kacirmadab insan gibi yemeyi basarabilirim
cok iyi gelmiştir dışarı cikmak yavrularinaİyi akşamlar Kızlar
Sabah 7 'de pazara diye evden çıktık, döndüğümüzde 10 olmuştu saatler...
Malum bugün çocukların özgürlük günüydü.
Sabah evden çıkmadan ıslattığım halıyı alel acele deterjanlayıp yeniden hazırlandım.
Ailecek yanımızdaki okula gidip 1 saat basketbol oynadık ama ben pert oldum.
Eve gelir gelmez kendimi yatağa atmışım.
Şimdi uyandım.
Uzun zamandan beri ilk defa böyle güzel deliksiz uyudum.
Kimse de dokunmamış bana
Ayda yılda bir uyuduğum içinde uyusun demişler.
İftar yemeğim yok, hemen mutfağa geçip yemek yapmam lazım.
Sonra da balkonda beni bekleyen halı var.
İftardan sonra uyku basmazsa aranızdayım İnşallah
aha bi uyuyan güzel dahaSelam Kızlar 1 saat uyumusum ne kadar iyi geldi anlatamam sımdı namazımı kılıp mutfaga girmem lazım aksama yemek yok ne yesem onuda bilmiyorum
aniden karar verdim Bende Hazir adetliyken yapayim dedimmasallah kız ben evı topladım ustten bir supurdum uyumusum sonrasında
evet canim fark ettim sildim coktan, SagolDream00 Nazlıcım kk medyaya silme özelliği getirmişler, haber vereyim dedim. Ben hemen sildim resimleri
sagol canim, Valla artik bunaldim degisik bi hali var yerinden koparasim geliyor,oh temiz temiz kullan canim. Gecmedi su kulagin bi
a.selam canim annelik zorSlm kızlar alıntıları cevaplayamadim. Wc ye gitmeyi bekliyorum ama bir türlü firsat olmuyor. Ikisi birden ağlıyor. Yemeğimizi yedik. Galiba biraz kaçırdım
bitane daha uyuyan güzelIyi aksamlar kızlar bugun esim oglenciydi bende oglanla asagda buyuk bir parka gittim yarimsaat gidis surdu orda gezdim donus daha uzun surdu yokus yukariydi toplamda 2 saat yurudm durmadan. Eve geldigimde perttim oglen oglanla uyumusum bircogunuz gibi :)
Bu arada park acayip kalabalikti o yuzden fazla kalmadim tenha yerlerde yurumeye calistm. Ama cok sasirdm ya millet ic ice kalabalik kimsenin umrunda degildi resmen.
allah bozmasin canim hep böyle devam etsin InsallahBizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
hayirli geceler canim, iyisindir insallah?Hayırlı geceler hanımlar
Gelemedim annemlere geçtim. Sonrasında kayınvalideme geçtik. Yarında yokum. Cumaya gelirim inşallah net bulmuşken girebildim kk ya.
Guzel cnm spor da var13.05.2020
20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz
Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
13 Mayıs
20-21:00
Coban salata.
2 parca tavuk şinitzel
Sıvı: 9 bardak su içildi
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi içmeyi planlıyorum
a.selam canım, millet sokağa dökülmüş hep Allah sonumuzu hayır etsin inş
bende öğlen uykusu yok canım, temizlik yaptımsen nasılsın napıyorsun
sen en güzelini yaptın canım, çok düşünsesizlik var maalesef çoğu kişide
cok iyi gelmiştir dışarı cikmak yavrularinabugun herkes uyumus
aha bi uyuyan güzel daha
aniden karar verdim Bende Hazir adetliyken yapayim dedim
evet canim fark ettim sildim coktan, SagolNiran Foto ekleyince sayesinde fark ettmistim.
sagol canim, Valla artik bunaldim degisik bi hali var yerinden koparasim geliyor,
a.selam canim annelik zorAllah yardimcimiz olsun. Menüye bi göz aticam
bitane daha uyuyan güzel
Malesef canim cok hafife aliniyor bu durum
allah bozmasin canim hep böyle devam etsin Insallah
hayirli geceler canim, iyisindir insallah?
gezerken kiloya dikkat aman kacirmaHayırlı geceler hanımlar
Gelemedim annemlere geçtim. Sonrasında kayınvalideme geçtik. Yarında yokum. Cumaya gelirim inşallah net bulmuşken girebildim kk ya.
tuh yaa arayip soracagin bi doktor falan yokmu canim. Bakmadan da ilac yazamazlarkisagol canim, Valla artik bunaldim degisik bi hali var yerinden koparasim geliyor,
yarin aricam dr u, gel derse gidicemgezerken kiloya dikkat aman kacirma
tuh yaa arayip soracagin bi doktor falan yokmu canim. Bakmadan da ilac yazamazlarki
iki gündür malesef baya bogazim acildi, benim isim zor :)MAYIS AYI (Bayram) KİLO HEDEFLERİMİZ
(24 Nisan-22Mayıs) (4 haftalık)
Handandandan (68.0)----------65.0
ekim2009 (89.5)----------84.9
Jasminium84 (62)---—----60
@zsaracoglu (73.6)----------70
askrhpozitif (76.9)----------70.9
Ucmelekannesi (66.0)----------63
@ela_naz2019 (83.6)---------79.6
TemelinSafinazi (61.1)----------59
@medine66 (61.8)----------59
Pnrrr-12 (71.8)----------68
@Gulbe seker (99.6)----------95
Dream00 (55.7)----------55.0
@tugbap (62.5)----------59
Muzmus (66.0)----------62
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
bulgur pilavi disinda güzel canim az ama insallah sislik yapmaz, sporda güzel..13.05.2020
20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz
Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
sinitzel firindaysa güzel canim, su miktarida güzel, 1 kupa türk kahvesi cok degilmi canim uyuyabilcekmisin öyle13 Mayıs
20-21:00
Coban salata.
2 parca tavuk şinitzel
Sıvı: 9 bardak su içildi
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi içmeyi planlıyorum
güzel olmus canim, su miktarida iyi13 Mayıs Çarşamba
19:30=== 6 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 yk fellah köftesi
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
kesinlikle öyle olur ama nasıl olsa kilo verdim deyip umursamaz olmazsam iyi bişey o yüzden burdan ayrılmayı hiiic düşünmüyorum menümü de yazacağım hepÇok iyi bence.
İkaz işareti gibi olur 55 sana
yemek yiyince canım tatlı istiyor öyle şeyleri yiyemiyorum yaaBirkaç tane salatalık yiyebilirsin yemeğin arkasından
benim eşim çok kıskanç her şeye karisirdi evlendigim ilk zaman kapı komsuma bile izin alır giderdim ama şimdi karışmıyor artıkErkeklerde kararında kıskançlık olmuyor canım.
Ya öldüresiye kıskançlık yada tam tersi.
fit hatunsun nediyim ben simdi sana :))13 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
İftar 19.40
1.5 parça tavuk sinitzel
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük kase salata
1 büyük dilim karpuz,1 Malta erigi,1 can eriği
Su 2 L
Spor yok
cornflakes yerine yulafla yenebilirdi canim, gec tanistim ama gercekten güzel oluyor :)13 mayıs çarşamba
sahur 02.30
1 kase yoğurtlu corn flaks
iftar 21.00
1 kase köy çorbası(havuç patates ve ince bulgur)
2yk domatesli salam
bol salata
22.30
1 tane elma
1 avuç fındık
su 1.5lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?