Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

minigim uyandi bende tekrardan onu uyuttum . 30 gunde egzersiz programi buldum internette dolanirken onu yaptim 7 hareket 20serden yada 20 sn. Ama plank yapamadim 15sn zor dayandim
regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
ins etkilemez yarin atarsin odemini
İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
Orucun basindan beri bendede var ara ara sikinti. İns duzelir canim gercekten zor

Bu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
Canım ben zaten 1, 2 belki 3ü yaparım diyordum zaten sıvı alım kuralı Ramazan’da hiç uyamadım zaten yasak varsayılan yiyecekleri tüketmiyorum ağır aksak ilerliyorum da seviye tamamlama değil derdim açıkçası zayıflama

Ya bende tamamlayamayacagimi az cok tahmin ediyordum zaten. Dedigin gibi sivi alim kurallarina uyamadim ramazanda bende. Bide porsiyon kontrolu yapmadigim icin belkide utopik kilo dususu bekliyordum int yorumlardan dolayi biraz onada moralim bozuldu benim sanki

İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
2 yk kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı kimyon yapıp karıştır. en geç 3 güne işe yarıyor. ben de her gün yapacaktım ama kimyon bitti markete gitmek lazım. işe yarıyor gerçekten.

bugun bende spor yapamadim bahcede felan dolandim adim yapmak icin.ama yarinkosuya basliycam insalalh.artik 1 hafta boyunca yapabildigim kadar yaparim.yoksa sporsuz kilo gitmiyo bendede.
Karnım sert böbreğimde bi ağrı tuhaf bi his hakikaten
her ramazanda benimde wc sorunum olurdu ama bu sene hic 2 gundzn fazla surmesi cok sukur

gezerken kiloya dikkat aman kacirma
tuh yaa arayip soracagin bi doktor falan yokmu canim. Bakmadan da ilac yazamazlarki
malesef ki ben Ramazan ayında kilo alan tiplerdenim. Bana yiyip yatmak kilo yapıyor. Sahur da az yiyince de baş ağrısı krizi yaşadım 2gün deli etti beni baş ağrısı ondan sahur yapıp yattığım için kilo veremiyorum

Sahurdan sonra gec yatma sansin yokmu canim.en azindan 1 yada 1.5 saat falan

Haklisin cnm ama dunku tablodan sonra izin vermezler muhtemelen ki vermemelilerde bence herkez evinin onunde oynasin tarzi izin olabillr

Nasil monte ettiniz ustami cagirdniz.
Bizde 3 aydir edicez esim elektrik kablosuna denkgetirirm diyd korkusuna yapmiyor usta da bu virusten dolayi cagirmadik. Oglan iyice onunde durup ellemeye basladi. Bide tv sehpasnin kenarlsri sivri kose koruyucu da tutmuyor benm yaramaz cikarip agzina atiyor.
Cok seri bi sekilde tvyi asip sehpayi tavana cikarmam lazim

Genelde hep yanindaym cnm yanliz birakamiyorm zaten ama insallah olmaz ;(

Doktorluk birşey yok canım, kendime dikkat ederek ve ufak tefek bel egzersizleri ile kendime gelirim İnşallah
İnşallah kuzum

Aman maşallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın

Sağol canım
Canım senin boyun kaç

Gerçekten Allah korudu, içerde kalsa nasıl açacağımızı da bilmiyoruz kapıyı.
İtfaiye çağırırdık herhalde
Allah korumuş canım geçmiş olsun

Sağol canım

GAYET GÜZEL.

HAFİF OLMUŞ..AFİYET OLSUN

GÜZEL BENCE

HAFİF GEÇRMŞSİN GÜZEL BENCE
Teşekkürler

Bizim buradaki parkta ağzına kadar doluydu kızım çok istedi çıkmak ama ben çıkarmadım ya korktum

Merak etme kuzum

Bu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
Yok canım yaa ben devam edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…