- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.921
minigim uyandi bende tekrardan onu uyuttum . 30 gunde egzersiz programi buldum internette dolanirken onu yaptim 7 hareket 20serden yada 20 sn. Ama plank yapamadim 15sn zor dayandimben burdayim:)
ins etkilemez yarin atarsin odeminiregl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
Orucun basindan beri bendede var ara ara sikinti. İns duzelir canim gercekten zorİyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
Karnım sert böbreğimde bi ağrı tuhaf bi his hakikatenOrucun basindan beri bendede var ara ara sikinti. İns duzelir canim gercekten zor
Baski var gibi oluyor gercekten. Bugun magnezyum sulfat icmeyi bile dusundum ama tadini dusununce vazgextimKarnım sert böbreğimde bi ağrı tuhaf bi his hakikaten
Canım ben zaten 1, 2 belki 3ü yaparım diyordum zaten sıvı alım kuralı Ramazan’da hiç uyamadım zaten yasak varsayılan yiyecekleri tüketmiyorum ağır aksak ilerliyorum da seviye tamamlama değil derdim açıkçası zayıflamaBu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
Ya bende tamamlayamayacagimi az cok tahmin ediyordum zaten. Dedigin gibi sivi alim kurallarina uyamadim ramazanda bende. Bide porsiyon kontrolu yapmadigim icin belkide utopik kilo dususu bekliyordum int yorumlardan dolayi biraz onada moralim bozuldu benim sankiCanım ben zaten 1, 2 belki 3ü yaparım diyordum zaten sıvı alım kuralı Ramazan’da hiç uyamadım zaten yasak varsayılan yiyecekleri tüketmiyorum ağır aksak ilerliyorum da seviye tamamlama değil derdim açıkçası zayıflama
2 yk kaşığı yoğurda bir tatlı kaşığı kimyon yapıp karıştır. en geç 3 güne işe yarıyor. ben de her gün yapacaktım ama kimyon bitti markete gitmek lazım. işe yarıyor gerçekten.İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
bugun bende spor yapamadim bahcede felan dolandim adim yapmak icin.ama yarinkosuya basliycam insalalh.artik 1 hafta boyunca yapabildigim kadar yaparim.yoksa sporsuz kilo gitmiyo bendede.minigim uyandi bende tekrardan onu uyuttum . 30 gunde egzersiz programi buldum internette dolanirken onu yaptim 7 hareket 20serden yada 20 sn. Ama plank yapamadim 15sn zor dayandim
ins etkilemez yarin atarsin odemini
Orucun basindan beri bendede var ara ara sikinti. İns duzelir canim gercekten zor
her ramazanda benimde wc sorunum olurdu ama bu sene hic 2 gundzn fazla surmesi cok sukurKarnım sert böbreğimde bi ağrı tuhaf bi his hakikaten
Surda ne kaldi en yakin zamanda fotolar gelir o zaman bize.bende 55 56 olursam oncesi sonrasi yapicam:)
insalalhSurda ne kaldi en yakin zamanda fotolar gelir o zaman bize.
malesef ki ben Ramazan ayında kilo alan tiplerdenim. Bana yiyip yatmak kilo yapıyor. Sahur da az yiyince de baş ağrısı krizi yaşadım 2gün deli etti beni baş ağrısı ondan sahur yapıp yattığım için kilo veremiyorumgezerken kiloya dikkat aman kacirma
tuh yaa arayip soracagin bi doktor falan yokmu canim. Bakmadan da ilac yazamazlarki
Sahurdan sonra gec yatma sansin yokmu canim.en azindan 1 yada 1.5 saat falanmalesef ki ben Ramazan ayında kilo alan tiplerdenim. Bana yiyip yatmak kilo yapıyor. Sahur da az yiyince de baş ağrısı krizi yaşadım 2gün deli etti beni baş ağrısı ondan sahur yapıp yattığım için kilo veremiyorum
bir daha kine evın onunde oynatırım muhtemelen karsı komsunun kızıyla oynasınlar bırden fazla kısı ile ayni ortam da olacagına bir kısıyle oynasın daha az riskli yada hıc cıkartmam
amin canım yakında vaka sayıları tekrar yukselır gıbı geliyor
eline saglık canim
1yk yagda canım salatamı yagsız yaptım
3 kilo var vermem gereken onunde 9 gun var
1 yk yagda canım kucuk kupaların canim uyurum insallahsuan uykum var gıbı
Nasil monte ettiniz ustami cagirdniz.Hoş geldintv ünitemizi minimalistleştirdik onun döküntüleri mahvetti beni ama iyi oldu alt tarafı kapaklı orası kaldı oyuncak vs koyuyorum üstte de bir raf yaptık oraya da kitaplarımızın bir kısmını koyduk gereksiz bölmeleri arka panelinden kurtulduk tv yi de duvara monte ettik
dikkat et canim elini felan kistirmasin
aynen abla katiliyorum soylediklerine.bende cogu seyi esimden ogrendim.simdi diyorum.ne safmisim ozamanlar
bencese bu ara spor yapma alalh gostermesin daha kotu olabilir zorladikca
gitmedilermi daha
ben gittiler saniyodum
bende hic sevmiyorum
bence guvenmediginden kiskanir bi insan.
her serde bi hayir varmis demekki. cok sevindim vaz gectiginize:)
allah korumus abla yuksekte oturuyosaniz disardan pencereden felanda giremezdiniz odaya
İnşallah kuzumDoktorluk birşey yok canım, kendime dikkat ederek ve ufak tefek bel egzersizleri ile kendime gelirim İnşallah
Aman maşallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsınBizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
Sağol canımkabak dolma ise 4 tane fazla canım onun dışında güzel afiyet olsun canım
bence güzel canım afiyet olsun
makarna salatası olmasa güzelmiş afiyet olsun canım
ekmek dışında az az sık beslenme yapmışsın güzel bence afiyet olsun
bugün menün guzel canım hatta az bile geldi bana emziriyorsun yanlış bilmiyorsam çocuğun da küçük sahurda hafif şeyler ye bence sütun azalmasin
güzel canım afiyet olsun
güzel afiyet olsun canım
güzel afiyet olsun
iki menün de güzel canım çekirdek olmasaymis iyiymis
ben de bu şekilde düşünüyorum 53 olmayı planlıyordum
Allah korumuş canım geçmiş olsunGerçekten Allah korudu, içerde kalsa nasıl açacağımızı da bilmiyoruz kapıyı.
İtfaiye çağırırdık herhalde
Sağol canımbulgur pilavi disinda güzel canim az ama insallah sislik yapmaz, sporda güzel..
su miktari az canim
sinitzel firindaysa güzel canim, su miktarida güzel, 1 kupa türk kahvesi cok degilmi canim uyuyabilcekmisin öyle
güzel olmus canim, su miktarida iyi
TeşekkürlerGAYET GÜZEL.
HAFİF OLMUŞ..AFİYET OLSUN
GÜZEL BENCE
HAFİF GEÇRMŞSİN GÜZEL BENCE
Bizim buradaki parkta ağzına kadar doluydu kızım çok istedi çıkmak ama ben çıkarmadım ya korktumbir daha kine evın onunde oynatırım muhtemelen karsı komsunun kızıyla oynasınlar bırden fazla kısı ile ayni ortam da olacagına bir kısıyle oynasın daha az riskli yada hıc cıkartmam
amin canım yakında vaka sayıları tekrar yukselır gıbı geliyor
eline saglık canim
1yk yagda canım salatamı yagsız yaptım
3 kilo var vermem gereken onunde 9 gun var
1 yk yagda canım kucuk kupaların canim uyurum insallahsuan uykum var gıbı
Merak etme kuzumsahur olmadigi icin guzel canim. Ama yarin dikkat etmelisin cuma kapida
afiyet olsun guzel bence canim
fellah kofte azmis zaten geriside guzel canim afiyet olsun
pilav pirinc olmasaymis keske. Gerisi guzel karpuz ucgen dilimse iyi
guzel bence canim afiyet olsun
Yok canım yaa ben devam edemiyorumBu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?