Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canım benimkiler büyük olsada o ortama sokmazdım ya annem den sonra çok korkuyorum
dunde supurmemıstım canım cocuklar sagolsun fena yapıyorlar
evet ıyı oldu canom
kesinlikle canim
karantina sana yaradı desene
ıyı yapmıssın canim bende coktıgıma pısman oldum
Insanlar hiç düşünmüyor ya ben anlamiyorum
Çok sevindim bizden çok size yaramış
Harika daha ne depresyon çık oralardan

Ben de güvenilmediğimi hissettiriyor

Bu defa tutturacağım inşallah
Ayyy kocam evdeyken iyiyim zaten o yokken kötüyüm

ama henüz hedefime ulaşmış değil canim. Sinitzel hazırdı tost makinesinde isittim
ramazanda bu kadar zorlama bence:)
bence incecik ne guzel.benim ic bacaklarim var gitmiyo bi turlu
benim de iç bacağım var canım aslında göründüğü kadar ince değil
ne üçgen dilim karpuzu bildiğin bir büyük dilim
regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
günaydın canım inşallah yarına kadar biraz hafiflersin
İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
kesinlikle öyle içtiğim form çayı bile etki etmiyor artık
bende 55 56 olursam oncesi sonrasi yapicam:)
en kısa sürede inşallah bekliyoruz o zaman
Gunaydinlar bugun gece 2 bucuktan sonra uyumadm valla cocuk cok huysuz agri kesici vermemistm az once geldi aklima verdm baklm uyursa simdilerde 1 saat bari daha uyumak istiyorum
günaydın canım benimkide bugün erkenci geç yatmasına rağmen
164 ya da 165 tam emin değilim canım
Günaydın Kızlar
Günaydın kaptanıce

canim kür falan yapmadim hiç bebeğim küçük diye. 6. Aydan sonra başlarım. Olsun koca legende olsa tok tutmaz ki. Yani beni tutmaz

Sağlıklı şeyler yediysen fazla kaçırmış olman problem değil canım.
Yarın dikkat et ama hem yediklerine hem miktarına
Aynen kilo yapacak birşey yok ama miktar biraz fazla oldu. Yarin 81 i görmek için gerekirse aç kalicam
İyi akşamlar hanımlar
canim fotolara baktım. Bildiğin çıtır olmuşsun. Baya farketmiş
Ciddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.
Son cümle beni benden aldı Nr var yani bende giyer otururdum
İçinde istek olsa yaparsın diyecem ama evde misafirlerin var, senin durum çıkmaz sokak gibi
misafir sayılmaz Kiz onlar. Kışları gelir kalırlar uzunca. Yarın evlerine geçecekler.
Ben kıskanılmayı sevmiyorum canım
Aşırıyı bendesevmem ama tatlı kıskançlıklar hoşuma gider.
Hiç birşey yapamıyorum canım.
Ramazan sonuna kadar dizleri dinlendirip bayramda yeniden başlamayı düşünüyorum..
O kadar spora kilo sabit duruyor.
En azından bayramdan sonra şaşırtma yaparım vücuda
Evet iyi olur belki işe yarar.Sporun görünmeyen etkisi var canim. Kilo sabit dursada, vücudu sıkıştırıyor senin dedediğin gibi sarkmaa yi önler.
Aynen öyle yaptık canım.
Bebeğim bile çılgınlar gibi koşup durdu dışarda
Benim oglum da çok özlemiş.
o yüzden ben de ne yaptiysam çocuklar yokken yaptim senin çocuklar da bendeki misafirler gibi
Evet canim kabak ama içinde cok azıcık bulgur var.
Bende artık çocuk düşünmüyorum.2. Yi de oglum Okula başladıktan sonra düşünüyor dum surpriz oldu. Oğlum çok çok zorluyor. Sürekli ilgi istiyor sıkılıyor. Tuvalete yeni alıştı.
Ayy aman Allah korumus bu cocuklarn napicagi hic belli olmuyor ya Annem hep der en kotu ihtimali dusun bende tam tersiyim bisi olmaz kafasında.

En guzeli canim
Ayy bende en kötü ihtimali düşünerek hereket ederim. Hiç rahat olamam. Kullandigimiz balkonlarda güvenlik filesi var. Bütün camlarda koruma kilidi var.
22 Mayıs değil de mayıs sonunda anca tutacak gibi
biz de oğlum asılmaya başlayınca tv yi tv unitesine monteledik. Rahatladim biraz . Çok şükür benim mobilyaların ucu oval sorun yasamiyoruz o konuda.
Yok canim yarin gidecekler.
Gunaydın bugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
bence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşum

Biz tekrardan uyuyp uyandik cok iyi geldi banada tosunumada :) kizlar yarin niyetlenmeyi dusunuyorm son 10 gundede 1 tane bari tutaym dedm basta 1 ortada 1 sondan 1 onunda sevabi varmis bu sene zaten pek tutamadm. Adetimede az kaldi bu ara olabillrm o yuzden riske atmak istemiyorm sona birakip da. Sahura kalkcm tarti icin ogleni beklerm artk. Bugun 6lari gordum cok mutluyum

13.05.2020

20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz

Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
Karpuz cok, su az
13 Mayıs
20-21:00
Coban salata.
2 parca tavuk şinitzel

Sıvı: 9 bardak su içildi
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi içmeyi planlıyorum
Güzel afiyet olsun spor yok muydu bugün
13 Mayıs Çarşamba

19:30=== 6 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 yk fellah köftesi
1 fincan elma sirkesi

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Güzel afiyet olsun
13 Mayıs Çarşamba

Sahur yok

İftar 19.40
1.5 parça tavuk sinitzel
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük kase salata

1 büyük dilim karpuz,1 Malta erigi,1 can eriği

Su 2 L
Spor yok
Pilav ve karpuz fazla
13 mayıs çarşamba

sahur 02.30

1 kase yoğurtlu corn flaks

iftar 21.00

1 kase köy çorbası(havuç patates ve ince bulgur)
2yk domatesli salam
bol salata

22.30
1 tane elma
1 avuç fındık

su 1.5lt
spor yok
Guzel
13 mayis carsamba

iftar
2 dlm pizza
bol salata
yarim kase corba

su 2 lt
pizza kıvamında
afiyet olsun guzel

Günaydın Kızlar
Gunaydin kaptanim
Herkese günaydınlarrrr

Gunaydn cnm

Kucukken en iyisi yaslar yakin bi anda buyurler diyor herkez ama tek bakan icin zor ya baksana tuvalete zor gidiyorm diyorsn ki seni cok iyi anliyorm ben tek oglumla zor gidiyordm surekli emdigi icin.

Ya illaki buyuk onlemler bende aliyorm ama surekli arkasinda durup kollamiyorm mesela arada dussun diyorm ki istesemde kollayamam okadr hareketli ki. Heleki bi ara kafayi vuruyordu hergun en az 3-5 kez esim bile diyordu artk dikkat et nekadr etsemde yok olmuyordu smdi gene biraz dengeli sukur ama dun nerdeyse mutfak masami yikiyordu uzerindekilerle uzerine

Kendi yaptı canım anlıyor bu işlerden askerden evvel mobilyacıda çalışmış bütün parçalar vida ile tutturulmuş arka panele önce onları söktü sonra da istediklerimizi ayırdık fazla parçaları da evin bodrumunda depo alanımız var oraya indirdik daha iyi oldu oturma odam çok büyük değil biraz daha ferahladı sanki oda

Çok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor

sağol canım
oh masallah canım darısı bize. Yarın da güzel eksi gelir desene
Karpuz cok, su az
Güzel afiyet olsun spor yok muydu bugün
Güzel afiyet olsun
Pilav ve karpuz fazla
Guzel
pizza kıvamında
afiyet olsun guzel
evet canım fazla malesef
Günaydın kızlar
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…