- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.941
Amin canım benimkiler büyük olsada o ortama sokmazdım ya annem den sonra çok korkuyorumallah bozmasin canim masallah
benimkiler laftan anlayacak yastalaar kimseye yaklasmayacagiz dedim tamam dediler oyle ciktik
sesli guldum canim ya wc ye gidtmeyi bekliyorum deyisine
yaa gercekten bazen kendimj 29 degilde 40 gibi hissediyorum
Olabilir 2 gundur bende sahursuz tutuyorum hala wc ye cikamadim belkide ondan
Insanlar hiç düşünmüyor ya ben anlamiyorumdunde supurmemıstım canım cocuklar sagolsun fena yapıyorlar
evet ıyı oldu canom
kesinlikle canim
karantina sana yaradı desene
ıyı yapmıssın canim bende coktıgıma pısman oldum
Çok sevindim bizden çok size yaramışBizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
Ayyy kocam evdeyken iyiyim zaten o yokken kötüyümHarikadaha ne depresyon çık oralardan
Ben de güvenilmediğimi hissettiriyor
Bu defa tutturacağım inşallah
Gunaydınbugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
Günaydın KızlarGünaydın Kızlar
ama henüz hedefime ulaşmış değil canim. Sinitzel hazırdı tost makinesinde isittimfit hatunsun nediyim ben simdi sana :))
sinitzel firindaysa güzel canim, pilav olmasaydi güzel olurdu ama 3 kasikcik sadece :)
suda yeterli
cornflakes yerine yulafla yenebilirdi canim, gec tanistim ama gercekten güzel oluyor :)
corbada az miktarmi var patatesle bulgur?
suda yeterince
benim de iç bacağım var canım aslında göründüğü kadar ince değilramazanda bu kadar zorlama bence:)
bence incecik ne guzel.benim ic bacaklarim var gitmiyo bi turlu
ne üçgen dilim karpuzu bildiğin bir büyük dilimsahur olmadigi icin guzel canim. Ama yarin dikkat etmelisin cuma kapida
afiyet olsun guzel bence canim
fellah kofte azmis zaten geriside guzel canim afiyet olsun
pilav pirinc olmasaymis keske. Gerisi guzel karpuz ucgen dilimse iyi
guzel bence canim afiyet olsun
günaydın canım inşallah yarına kadar biraz hafiflersinregl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
kesinlikle öyle içtiğim form çayı bile etki etmiyor artıkİyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
en kısa sürede inşallah bekliyoruz o zamanbende 55 56 olursam oncesi sonrasi yapicam:)
günaydın canım benimkide bugün erkenci geç yatmasına rağmenGunaydinlar bugun gece 2 bucuktan sonra uyumadm valla cocuk cok huysuz agri kesici vermemistm az once geldi aklima verdm baklm uyursa simdilerde 1 saat bari daha uyumak istiyorum
164 ya da 165 tam emin değilim canımİnşallah kuzum
Aman maşallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın
Sağol canım
Canım senin boyun kaç
Allah korumuş canım geçmiş olsun
Sağol canım
Teşekkürler
Bizim buradaki parkta ağzına kadar doluydu kızım çok istedi çıkmak ama ben çıkarmadım ya korktum
Merak etme kuzum
Yok canım yaa ben devam edemiyorum
Günaydın kaptanıceGünaydın Kızlar
canim kür falan yapmadim hiç bebeğim küçük diye. 6. Aydan sonra başlarım. Olsun koca legende olsa tok tutmaz ki. Yani beni tutmazben ıkısınıde kapatıyorum ya Sukur ki kalkabıldım
ayy nerde adam herseyini benden istiyor
hıc fark etmez abla yollalımdakim olsa senin yerinde belki daha fazla seyler yapardı abla
bakım evlenmeden once daha iyiydim sımdı cok paspalım ben ya
Insallah zorlanmam ya suan fena degılım gıbı
benım tel saymıyor ya uyuz oldum
odem attıran seyler ıc
koca legendı kız o
azıcık cıkarttı ben canim
baya erken kalkıyormussunuz canım ben oyle olsam hıc dayanamam sanırım uykuyu seviyorum
hıc sorma
kesinlikle kovun beni
Aynen kilo yapacak birşey yok ama miktar biraz fazla oldu. Yarin 81 i görmek için gerekirse aç kalicamSağlıklı şeyler yediysen fazla kaçırmış olman problem değil canım.
Yarın dikkat et ama hem yediklerine hem miktarına
canim fotolara baktım. Bildiğin çıtır olmuşsun. Baya farketmişİyi akşamlar hanımlar
Ciddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.allah bozmasin canim masallah
benimkiler laftan anlayacak yastalaar kimseye yaklasmayacagiz dedim tamam dediler oyle ciktik
sesli guldum canim ya wc ye gidtmeyi bekliyorum deyisine
yaa gercekten bazen kendimj 29 degilde 40 gibi hissediyorum
Olabilir 2 gundur bende sahursuz tutuyorum hala wc ye cikamadim belkide ondan
Son cümle beni benden aldıSizin bu samimi olduğunuz aile babanı etkilemiştir muhtemelen, özellikle evlenmek için gittiğine göre.
Lisedeyken bir arkadaşım vardı yıllar evvelinden buraya yerleşen, bir gün bütün kızlar bizde toplanmıştık, herkes normal diyebileceğimiz kıyafetlerle gelmişti, bu arkadaş içini gösteren ekru saten bir pantolon giymişti, alttaki tanga bile belli oluyordu.
Üstüne de yine içini gösteren göğüs hizasında tek düğmeli bir ceket gitmişti, yine altan giydiği iç çamaşırı da ayan beyan ortadaydı..
Dediğin gibi Suriyeliler de çeyiz demek sadece kadın iç giyimi demek, o da bizim burada gördüklerimiz bildiklerimiz gibi değil, en bileneni dansöz kıyafeti gibi.
Savaştan evvel bir arkadaşım kızının çeyizine fantazi giyimi gidip oradan almıştı, çeyizine bakarken çok şaşırmıştım, kıyafetin altından giyilebilecek tarzda değil di hiçbiri, "bunlar giyilmezki ama" dediğimde arkadaşım "evde bunları giyipte oturacak kocasının yanında" demişti
misafir sayılmaz Kiz onlar.İçinde istek olsa yaparsın diyecem ama evde misafirlerin var, senin durum çıkmaz sokak gibi
Aşırıyı bendesevmem ama tatlı kıskançlıklar hoşuma gider.Ben kıskanılmayı sevmiyorum canım
Evet iyi olur belki işe yarar.Sporun görünmeyen etkisi var canim. Kilo sabit dursada, vücudu sıkıştırıyor senin dedediğin gibi sarkmaa yi önler.Hiç birşey yapamıyorum canım.
Ramazan sonuna kadar dizleri dinlendirip bayramda yeniden başlamayı düşünüyorum..
O kadar spora kilo sabit duruyor.
En azından bayramdan sonra şaşırtma yaparım vücuda
Benim oglum da çok özlemiş.Aynen öyle yaptık canım.
Bebeğim bile çılgınlar gibi koşup durdu dışarda
Bizde boşanma anlaşmasını hazırlamıştık aylar öncesinden, bu ay tayin isteyip gidecekti ve boşanacaktık ama işler tersine döndü
Meğer birbirimize vakit ayırmadığımız için geçinemiyormuşuz...
Şimdi balayında gibi hissediyoruz ama evde 3 tane kara kedi var
Evet canim kabak ama içinde cok azıcık bulgur var.kabak dolma ise 4 tane fazla canım onun dışında güzel afiyet olsun canım
bence güzel canım afiyet olsun
makarna salatası olmasa güzelmiş afiyet olsun canım
ekmek dışında az az sık beslenme yapmışsın güzel bence afiyet olsun
bugün menün guzel canım hatta az bile geldi bana emziriyorsun yanlış bilmiyorsam çocuğun da küçük sahurda hafif şeyler ye bence sütun azalmasin
güzel canım afiyet olsun
güzel afiyet olsun canım
güzel afiyet olsun
iki menün de güzel canım çekirdek olmasaymis iyiymis
ben de bu şekilde düşünüyorum 53 olmayı planlıyordum
Bende artık çocuk düşünmüyorum.2. Yi de oglum Okula başladıktan sonra düşünüyor dum surpriz oldu. Oğlum çok çok zorluyor. Sürekli ilgi istiyor sıkılıyor. Tuvalete yeni alıştı.Ciktinizmi cnm sanki psrka gittik ama uzakda yessilikte oturdk demistn dmi
Ay heryer kalabalikti vallahi benm zaten yolda gecti parkta fazla durmadm ama cok kalabalikti ya
aynen haklisin vallahii
ilahii ablaa
Aynen ben okadar erkem dusunmuyorm 2ciyi hatta bazen hic dusunmuyorm ama sonra kardessiz olmaz okula baslayinca bari olsun diyorm amann hayirlisi bakalm. Zor ama cok guzel cok masumlar. Oglanin zorlugu varmi sana fazla
Sagol cmm aynen ama iyi cok sukur :)
Sagol cnm iyi smdi sukur hatta patlamiyordu dis kendisi halleti yavrum ust 1 disimiz patladi 2cide yakin zamanda patlar insallah
Aynen benm gittigm parkta cok kalabalikti cok uzuldmbitse de almanya annemlerm yanima gitsem diye beklerken bu korona bitmez boyle oldukca
Ohh ne guzel bizde uyumusuz. Cok iyi oluyor dinlenip daha dinc uyaninca
Ayy bende en kötü ihtimali düşünerek hereket ederim. Hiç rahat olamam. Kullandigimiz balkonlarda güvenlik filesi var. Bütün camlarda koruma kilidi var.Ayy aman Allah korumus bu cocuklarn napicagi hic belli olmuyor ya Annem hep der en kotu ihtimali dusun bende tam tersiyim bisi olmaz kafasında.
En guzeli canim
22 Mayıs değil de mayıs sonunda anca tutacak gibiMAYIS AYI (Bayram) KİLO HEDEFLERİMİZ
(24 Nisan-22Mayıs) (4 haftalık)
Handandandan (68.0)----------65.0
@ekim2009 (89.5)----------84.9
Jasminium84 (62)---—----60
U UcanSupurge (73.6)----------70
askrhpozitif (76.9)----------70.9
@Ucmelekannesi (66.0)----------63
E ela_2019 (83.6)---------79.6
TemelinSafinazi (61.1)----------59
@medine66 (61.8)----------59
Pnrrr-12 (71.8)----------68
@Gulbe seker (99.6)----------95
@Dream00 (55.7)----------55.0
@tugbap (62.5)----------59
@Muzmus (66.0)----------62
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
biz de oğlum asılmaya başlayınca tv yi tv unitesine monteledik. Rahatladim biraz . Çok şükür benim mobilyaların ucu oval sorun yasamiyoruz o konuda.Hoş geldintv ünitemizi minimalistleştirdik onun döküntüleri mahvetti beni ama iyi oldu alt tarafı kapaklı orası kaldı oyuncak vs koyuyorum üstte de bir raf yaptık oraya da kitaplarımızın bir kısmını koyduk gereksiz bölmeleri arka panelinden kurtulduk tv yi de duvara monte ettik
Yok canim yarin gidecekler.dikkat et canim elini felan kistirmasin
aynen abla katiliyorum soylediklerine.bende cogu seyi esimden ogrendim.simdi diyorum.ne safmisim ozamanlar
bencese bu ara spor yapma alalh gostermesin daha kotu olabilir zorladikca
gitmedilermi daha
ben gittiler saniyodum
bende hic sevmiyorum
bence guvenmediginden kiskanir bi insan.
her serde bi hayir varmis demekki. cok sevindim vaz gectiginize:)
allah korumus abla yuksekte oturuyosaniz disardan pencereden felanda giremezdiniz odaya
bence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşumGunaydınbugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
Karpuz cok, su az13.05.2020
20.15
3 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan oturtma
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz
Su: 1 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan U UcanSupurge
Güzel13 Mayıs
20-21:00
Coban salata.
2 parca tavuk şinitzel
Sıvı: 9 bardak su içildi
1 kupa hindistan cevizi yaglı turk kahvesi içmeyi planlıyorum
Güzel afiyet olsun13 Mayıs Çarşamba
19:30=== 6 yk kabak yemeği
2 kase cacık
2 yk fellah köftesi
1 fincan elma sirkesi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Pilav ve karpuz fazla13 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
İftar 19.40
1.5 parça tavuk sinitzel
3 kaşık pirinç pilavı
1 büyük kase salata
1 büyük dilim karpuz,1 Malta erigi,1 can eriği
Su 2 L
Spor yok
Guzel13 mayıs çarşamba
sahur 02.30
1 kase yoğurtlu corn flaks
iftar 21.00
1 kase köy çorbası(havuç patates ve ince bulgur)
2yk domatesli salam
bol salata
22.30
1 tane elma
1 avuç fındık
su 1.5lt
spor yok
pizza kıvamında13 mayis carsamba
iftar
2 dlm pizza
bol salata
yarim kase corba
su 2 lt
13 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
iftar-19.28
8 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
2 kepçe mercimek çorbası
22:30
tarçınlı Türk kahvesi
Su: 2 litre
Spor: tv ünitesi ve döküntüleriyle uğraşmaktan spor yapamadım dışarı çıktığımızda 4300 adım yürümüşüm U UcanSupurge
Gunaydin kaptanimGünaydın Kızlar
Herkese günaydınlarrrr
Aynen kilo yapacak birşey yok ama miktar biraz fazla oldu. Yarin 81 i görmek için gerekirse aç kalicam
canim fotolara baktım. Bildiğin çıtır olmuşsun. Baya farketmiş
Ciddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.
Son cümle beni benden aldıNr var yani bende giyer otururdum
misafir sayılmaz Kiz onlar.Kışları gelir kalırlar uzunca. Yarın evlerine geçecekler.
Aşırıyı bendesevmem ama tatlı kıskançlıklar hoşuma gider.
Evet iyi olur belki işe yarar.Sporun görünmeyen etkisi var canim. Kilo sabit dursada, vücudu sıkıştırıyor senin dedediğin gibi sarkmaa yi önler.
Benim oglum da çok özlemiş.
o yüzden ben de ne yaptiysam çocuklar yokken yaptim senin çocuklar da bendeki misafirler gibi
Evet canim kabak ama içinde cok azıcık bulgur var.
Bende artık çocuk düşünmüyorum.2. Yi de oglum Okula başladıktan sonra düşünüyor dum surpriz oldu. Oğlum çok çok zorluyor. Sürekli ilgi istiyor sıkılıyor. Tuvalete yeni alıştı.
Ayy bende en kötü ihtimali düşünerek hereket ederim. Hiç rahat olamam. Kullandigimiz balkonlarda güvenlik filesi var. Bütün camlarda koruma kilidi var.
22 Mayıs değil de mayıs sonunda anca tutacak gibi
biz de oğlum asılmaya başlayınca tv yi tv unitesine monteledik. Rahatladim biraz . Çok şükür benim mobilyaların ucu oval sorun yasamiyoruz o konuda.
Yok canim yarin gidecekler.
bence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşum
Gunaydn cnm :)Günaydın kızlar❤
Kendi yaptı canım anlıyor bu işlerden askerden evvel mobilyacıda çalışmış bütün parçalar vida ile tutturulmuş arka panele önce onları söktü sonra da istediklerimizi ayırdık fazla parçaları da evin bodrumunda depo alanımız var oraya indirdik daha iyi oldu oturma odam çok büyük değil biraz daha ferahladı sanki odaNasil monte ettiniz ustami cagirdniz.
Bizde 3 aydir edicez esim elektrik kablosuna denkgetirirm diyd korkusuna yapmiyor usta da bu virusten dolayi cagirmadik. Oglan iyice onunde durup ellemeye basladi. Bide tv sehpasnin kenarlsri sivri kose koruyucu da tutmuyor benm yaramaz cikarip agzina atiyor.
Cok seri bi sekilde tvyi asip sehpayi tavana cikarmam lazim
Çok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyorKucukken en iyisi yaslar yakin bi anda buyurler diyor herkez ama tek bakan icin zor ya baksana tuvalete zor gidiyorm diyorsn ki seni cok iyi anliyorm ben tek oglumla zor gidiyordm surekli emdigi icin.
Ya illaki buyuk onlemler bende aliyorm ama surekli arkasinda durup kollamiyorm mesela arada dussun diyorm ki istesemde kollayamam okadr hareketli ki. Heleki bi ara kafayi vuruyordu hergun en az 3-5 kez esim bile diyordu artk dikkat et nekadr etsemde yok olmuyordu smdi gene biraz dengeli sukur ama dun nerdeyse mutfak masami yikiyordu uzerindekilerle uzerine
sağol canımAynen kilo yapacak birşey yok ama miktar biraz fazla oldu. Yarin 81 i görmek için gerekirse aç kalicam
canim fotolara baktım. Bildiğin çıtır olmuşsun. Baya farketmiş
Ciddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.
Son cümle beni benden aldıNr var yani bende giyer otururdum
misafir sayılmaz Kiz onlar.Kışları gelir kalırlar uzunca. Yarın evlerine geçecekler.
Aşırıyı bendesevmem ama tatlı kıskançlıklar hoşuma gider.
Evet iyi olur belki işe yarar.Sporun görünmeyen etkisi var canim. Kilo sabit dursada, vücudu sıkıştırıyor senin dedediğin gibi sarkmaa yi önler.
Benim oglum da çok özlemiş.
o yüzden ben de ne yaptiysam çocuklar yokken yaptim senin çocuklar da bendeki misafirler gibi
Evet canim kabak ama içinde cok azıcık bulgur var.
Bende artık çocuk düşünmüyorum.2. Yi de oglum Okula başladıktan sonra düşünüyor dum surpriz oldu. Oğlum çok çok zorluyor. Sürekli ilgi istiyor sıkılıyor. Tuvalete yeni alıştı.
Ayy bende en kötü ihtimali düşünerek hereket ederim. Hiç rahat olamam. Kullandigimiz balkonlarda güvenlik filesi var. Bütün camlarda koruma kilidi var.
22 Mayıs değil de mayıs sonunda anca tutacak gibi
biz de oğlum asılmaya başlayınca tv yi tv unitesine monteledik. Rahatladim biraz . Çok şükür benim mobilyaların ucu oval sorun yasamiyoruz o konuda.
Yok canim yarin gidecekler.
bence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşum
oh masallah canım darısı bize. Yarın da güzel eksi gelir deseneBiz tekrardan uyuyp uyandik cok iyi geldi banada tosunumada :) kizlar yarin niyetlenmeyi dusunuyorm son 10 gundede 1 tane bari tutaym dedm basta 1 ortada 1 sondan 1 onunda sevabi varmis bu sene zaten pek tutamadm. Adetimede az kaldi bu ara olabillrm o yuzden riske atmak istemiyorm sona birakip da. Sahura kalkcm tarti icin ogleni beklerm artk. Bugun 6lari gordum cok mutluyum
evet canım fazla malesefKarpuz cok, su az
Güzelafiyet olsun spor yok muydu bugün
Güzel afiyet olsun
Pilav ve karpuz fazla
Guzel
pizza kıvamında
afiyet olsun guzel
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın inşallah canımGünaydınnn hepimizeçok mutlu bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?