Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
bol bol Su in canim, ins eksi gelcek
İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
malesef öyle, metabolizma calismiyor tek ögünde
insalalh
ama resimlere baktimda. kiloluyken hic detayli bi resim cekinmemisim.hep etek veya uzun elbise var
bende o kisa dönemde hic cekmemisim hep tesadüf olanlar vardi
allah korumus yavruyu

Bu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
seviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmedi
canim kür falan yapmadim hiç bebeğim küçük diye. 6. Aydan sonra başlarım. Olsun koca legende olsa tok tutmaz ki. Yani beni tutmaz
beni tutuyor Allahtan
bence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşum
bende gec yatıp sık kalkınca boyle oluyor bir uyandım 4 :12 namazı kılayım dedim gene gıtmısım esimde uyanamamıs
6 ları goremene cok sevindim canim Rabbım orucunu kabul etsın
Güzel afiyet olsun spor yok muydu bugün
40 dk normal tempo yuruyus vardı canım unutmıs im yazmayı
Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldum

Ya evet ikisi birlikte buyuyor ama çok yoruyor ya. Nasil büyüyorlar anlamiyorum diyorum bazen ama nasil sabah oluyor nasil akşam oluyor zaman nasil akıyor anlamiyorum ondan dolayi. Çok yorgun ve bitkin oluyorum. Mesela dün herkes dışardan geldikten sobra uyumuş, benim de gözlerimden uyku akıyordu, oğlum uyudu kaldi ama kızım çok huysuz du bırak uyumayi dinlenemedim bile. Arada düşmesi falan önemli değil çarpar eder Allah büyük kazalardan korusun insallah. Biz küçük yaralanmalara çözümümüzü bulmuşuz can im. Canını acittimi öpüyoruz geçiyor biz getir öpelim demezsek bile kendi geliyor anne öp diyor. Opuncede geçiyor. Ne kadar dikkat edersek edelim oluyor. Şu an da kafasi mor mesela, geçen gün sandalyede ters oturmuş ayagiylada masayi itmeye çalışmış hopp sandalyeyle birlikte yere kafa da mutfak dolabina çarptı. Bende yemek hazırlıyordum. illa oluyor yani.
AYY Allah korusun ya bi anlık bir şey işte yaa

Vay canına boyun kısa da değilmiş
Benim de hedefim 57 aynı boydayız seninle ama senin hedefini duyunca bi duraksadım

kesinlikle öyle olur ama nasıl olsa kilo verdim deyip umursamaz olmazsam iyi bişey o yüzden burdan ayrılmayı hiiic düşünmüyorum menümü de yazacağım hep
En doğrusu bu canım.
Zaten kiloya yatkın bireyleriz, diyet psikolojisinden çıkmak yeniden başa sarmamıza neden olabilir.

regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
Adaçayı içebilirsen ödemini atabilirsin canım

İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
Ramazan'dan evvel OMAD denemesi yaptığımda bende yaşadım aynı şeyi, normalde sıkıntım yok bağırsaklarımla ilgili.
Ramazan'da da cacık ile buldum çözümü canım.

minigim uyandi bende tekrardan onu uyuttum . 30 gunde egzersiz programi buldum internette dolanirken onu yaptim 7 hareket 20serden yada 20 sn. Ama plank yapamadim 15sn zor dayandim
İlk deneme de plank için 15 sn gayet iyi bence, giderek artar zaten

Bakayım canım, anahtarları kaldırdık ama parmakları sıkışmasın.

Bende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef

Günaydin güzel hatunlar nasilsiniz?
Bebeğimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkardım.
Sonra bir halı daha ıslattım.
Hergün yıkarsam Pazar günü son halı yıkama günü olacak inşaallah
Şimdi herkes uykuya geçti, belki bende biraz uyur sonra kalkarım

Kızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmış dün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık

Son aylarda illa ki ödem olur canım.
Tuzu çok azaltmakta ödem yapar.

Gunaydın bugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
sicakli oralar insallah susamazsin canim yaa..esin bisey demiyomu sahura kalkamayinca
allah korumus.verilmis sadakaniz varmis gercekten..bende cok korkarim boyle seylerden.annem koltugun yerini degistirmis camin onune koymus ona kiziyodum
yaz heldi pencereler acik olur bir suru torunun var koltuktan disari bakiyim felan dedilermi duserlerse diye.inat etti yinede degistirmiyo yerini
evet bende gormustum yaa..allalh annesine babasina sabir versin cok aci
Adaçayı içebilirsen ödemini atabilirsin canım
evde var hemn yapip iciyim.en fazla kac tane icebilirim
son aylardasin artik normal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…