- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.961
bol bol Su in canim, ins eksi gelcekregl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
malesef öyle, metabolizma calismiyor tek ögündeİyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
bende o kisa dönemde hic cekmemisim hep tesadüf olanlar vardiinsalalh
ama resimlere baktimda. kiloluyken hic detayli bi resim cekinmemisim.hep etek veya uzun elbise var
allah korumus yavruyuÇok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
seviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmediBu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
beni tutuyor Allahtancanim kür falan yapmadim hiç bebeğim küçük diye. 6. Aydan sonra başlarım. Olsun koca legende olsa tok tutmaz ki. Yani beni tutmaz
bende gec yatıp sık kalkınca boyle oluyor bir uyandım 4 :12 namazı kılayım dedim gene gıtmısım esimde uyanamamısbence sen 3 4 alarm birden kur. Bende uyanamiyorum ya gece sık sık uyanıp kalktigimdan galiba. Eşim bu sabah dokundu namaza kalkacak misin diyeyok deyip uyumuşum
6 ları goremene cok sevindim canim Rabbım orucunu kabul etsınBiz tekrardan uyuyp uyandik cok iyi geldi banada tosunumada :) kizlar yarin niyetlenmeyi dusunuyorm son 10 gundede 1 tane bari tutaym dedm basta 1 ortada 1 sondan 1 onunda sevabi varmis bu sene zaten pek tutamadm. Adetimede az kaldi bu ara olabillrm o yuzden riske atmak istemiyorm sona birakip da. Sahura kalkcm tarti icin ogleni beklerm artk. Bugun 6lari gordum cok mutluyum
40 dk normal tempo yuruyus vardı canım unutmıs im yazmayıGüzelafiyet olsun spor yok muydu bugün
Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldumÇok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
Ya evet ikisi birlikte buyuyor ama çok yoruyor ya. Nasil büyüyorlar anlamiyorum diyorum bazen ama nasil sabah oluyor nasil akşam oluyor zaman nasil akıyor anlamiyorum ondan dolayi. Çok yorgun ve bitkin oluyorum. Mesela dün herkes dışardan geldikten sobra uyumuş, benim de gözlerimden uyku akıyordu, oğlum uyudu kaldi ama kızım çok huysuz du bırak uyumayi dinlenemedim bile. Arada düşmesi falan önemli değil çarpar eder Allah büyük kazalardan korusun insallah. Biz küçük yaralanmalara çözümümüzü bulmuşuz can im. Canını acittimi öpüyoruz geçiyorGunaydin kaptanim
Gunaydn cnm
Kucukken en iyisi yaslar yakin bi anda buyurler diyor herkez ama tek bakan icin zor ya baksana tuvalete zor gidiyorm diyorsn ki seni cok iyi anliyorm ben tek oglumla zor gidiyordm surekli emdigi icin.
Ya illaki buyuk onlemler bende aliyorm ama surekli arkasinda durup kollamiyorm mesela arada dussun diyorm ki istesemde kollayamam okadr hareketli ki. Heleki bi ara kafayi vuruyordu hergun en az 3-5 kez esim bile diyordu artk dikkat et nekadr etsemde yok olmuyordu smdi gene biraz dengeli sukur ama dun nerdeyse mutfak masami yikiyordu uzerindekilerle uzerine
AYY Allah korusun ya bi anlık bir şey işte yaaÇok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
Vay canına boyun kısa da değilmişama henüz hedefime ulaşmış değil canim. Sinitzel hazırdı tost makinesinde isittim
benim de iç bacağım var canım aslında göründüğü kadar ince değil
ne üçgen dilim karpuzu bildiğin bir büyük dilim
günaydın canım inşallah yarına kadar biraz hafiflersin
kesinlikle öyle içtiğim form çayı bile etki etmiyor artık
en kısa sürede inşallah bekliyoruz o zaman
günaydın canım benimkide bugün erkenci geç yatmasına rağmen
164 ya da 165 tam emin değilim canım
Günaydın kaptanıce
En doğrusu bu canım.kesinlikle öyle olur ama nasıl olsa kilo verdim deyip umursamaz olmazsam iyi bişey o yüzden burdan ayrılmayı hiiic düşünmüyorum menümü de yazacağım hep
Adaçayı içebilirsen ödemini atabilirsin canımregl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
Ramazan'dan evvel OMAD denemesi yaptığımda bende yaşadım aynı şeyi, normalde sıkıntım yok bağırsaklarımla ilgili.İyi geceler kızlar tek öğün kesinlikle bağırsak düzenini etkiliyormuş doğum sonrasında birkaç gün yaşadığım bağırsak tembelliği hariç ilk defa WC için bu kadar zorlandım
İlk deneme de plank için 15 sn gayet iyi bence, giderek artar zatenminigim uyandi bende tekrardan onu uyuttum . 30 gunde egzersiz programi buldum internette dolanirken onu yaptim 7 hareket 20serden yada 20 sn. Ama plank yapamadim 15sn zor dayandim
Ramazan'dan sonra seviye-3 den devam edip organ temizliklerini yapmayı düşünüyorum canımBu arada kizlar seviyelere devam eden varmi
Hizli baslamistik ama sonunu getiremedik baya bir kisi
Konya ovası gibi yüreğin var Maşaallahmisafir sayılmaz Kiz onlar.Kışları gelir kalırlar uzunca. Yarın evlerine geçecekler.
Yok canım, seninkiler daha betero yüzden ben de ne yaptiysam çocuklar yokken yaptim senin çocuklar da bendeki misafirler gibi
Bakayım canım, anahtarları kaldırdık ama parmakları sıkışmasın.Handandandan kaptanim dun aklima gelmemis bende yeni siparis verdm cocuk koruyucularda kapı stoperi var ustune takiyorsn kapinin halka seklinde kapanmasini engelliyor parmak sıkısmasınıda hemde tanesi 5 tl civarindaydi sende bir bak istersn
Bende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.Çok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
Bebeğimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkardım.Günaydin güzel hatunlarnasilsiniz?
Son aylarda illa ki ödem olur canım.Kızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
sicakli oralar insallah susamazsin canim yaa..esin bisey demiyomu sahura kalkamayincaGunaydınbugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
allah korumus.verilmis sadakaniz varmis gercekten..bende cok korkarim boyle seylerden.annem koltugun yerini degistirmis camin onune koymus ona kiziyodumÇok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
evet bende gormustum yaa..allalh annesine babasina sabir versin cok aciseviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmedi
beni tutuyor Allahtan
bende gec yatıp sık kalkınca boyle oluyor bir uyandım 4 :12 namazı kılayım dedim gene gıtmısım esimde uyanamamıs
6 ları goremene cok sevindim canim Rabbım orucunu kabul etsın
40 dk normal tempo yuruyus vardı canım unutmıs im yazmayı
Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldum
evde var hemn yapip iciyim.en fazla kac tane icebilirimAdaçayı içebilirsen ödemini atabilirsin canım
son aylardasin artik normal canimKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?