- Konu Sahibi Handandandan
-
- #366.981
Haklı olabilirsinYok canım, seninkiler daha beter
çok şükür o konularda rahatim.Bende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
Benum oğlumda aşırı ödemim olmuştu. Karpal tünel vardı cok kötüydü. Çok şükür kızımda olmadi. Bu aralar farklı bir şey yaptin mi ne tetukledi acaba.Kızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
Insallah canım yok canım arada oldugu ıcın sıkıntı olmuyor birde kendide kalkabılırsicakli oralar insallah susamazsin canim yaa..esin bisey demiyomu sahura kalkamayinca
tunaydin hanimlar:)
ramazanin baslangicindan belli hic gunaydin diyemiyorum size
cok gec kalkiyoruz:)
günaydın canım ben iyiyim seni sormalıGünaydin güzel hatunlarnasilsiniz?
canım vücut şeklimiz farklıdır sen 57 de fit görünürsün ben 55 de öyle düşünme kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloda olmaya çalışVay canına boyun kısa da değilmiş
Benim de hedefim 57 aynı boydayız seninle ama senin hedefini duyunca bi duraksadım
evet kesinlikle öyle düşünüyorum ben deEn doğrusu bu canım.
Zaten kiloya yatkın bireyleriz, diyet psikolojisinden çıkmak yeniden başa sarmamıza neden olabilir.
son haftalarda ben de sismistim tuzlu yemedigim halde suyu bol bol içKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
Sahura kadar hiç yatmıyorum kızımda uyumuyor. Namazı kılıp hemen uyuyorumSahurdan sonra gec yatma sansin yokmu canim.en azindan 1 yada 1.5 saat falan
Uyandığımda beri kızımla uğraşıyorum şimdi oturdum sen napıyosun canım ?Günaydin güzel hatunlarnasilsiniz?
Ben de her iftarda salata tüketiyorum aslında ama dün fena sıkıntı yaptı geçti şükürRamazan'dan evvel OMAD denemesi yaptığımda bende yaşadım aynı şeyi, normalde sıkıntım yok bağırsaklarımla ilgili.
Ramazan'da da cacık ile buldum çözümü canım.
Aynen öyle canım balkonum kapalı ama açık unuturum diye çok korkuyorum sandalye masa var çıkabiliyor da çok Dikkat etmek lazım çokBende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
Ayy amanKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
Ben de öyle canım kayınvalideme gittiğimizde sürekli bizimkinin peşindeyim yatağı cam kenarında balkonunda korkuluk var ama aralıklı böyle ve çift balkonallah korumus.verilmis sadakaniz varmis gercekten..bende cok korkarim boyle seylerden.annem koltugun yerini degistirmis camin onune koymus ona kiziyodum
yaz heldi pencereler acik olur bir suru torunun var koltuktan disari bakiyim felan dedilermi duserlerse diye.inat etti yinede degistirmiyo yerini
Kızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
Uyu canım bebişe de kızlar baksın, bakalım uyanınca ne halde olacakİlk defa bugün uyudum ya
Ne güzelmiş dinlenmek.
Rutine bağlayacam artık, yaz tatili de geliyor zaten
Ben kıskanilmayı seviyorum aslında, çok bogulmadigim sürece tabi. Eskiden daha kiskancti eşim ama son zamanlarda daha dozunda.Erkeklerde kararında kıskançlık olmuyor canım.
Ya öldüresiye kıskançlık yada tam tersi.
Yat dinlen, kendini sıcak tut canım. Bugün ödem suyu falan yap etki etmez ödemin giderse tartıya.regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
Allah kabul etsin tatlımBiz tekrardan uyuyp uyandik cok iyi geldi banada tosunumada :) kizlar yarin niyetlenmeyi dusunuyorm son 10 gundede 1 tane bari tutaym dedm basta 1 ortada 1 sondan 1 onunda sevabi varmis bu sene zaten pek tutamadm. Adetimede az kaldi bu ara olabillrm o yuzden riske atmak istemiyorm sona birakip da. Sahura kalkcm tarti icin ogleni beklerm artk. Bugun 6lari gordum cok mutluyum
Seni çok iyi anlıyorum canım, kardeşimin çocuğu da günde kaç defa düşüyor. Annesi peşinden hiç ayrilmamasina rağmen bı dalgınlık anında,kafasını çevirdiği anda bı bakiyoruz düşmüş. İnsanın içi gidiyo yaa o kafa günde kaç kez vuruyo yere ☹Gunaydin kaptanim
Gunaydn cnm
Kucukken en iyisi yaslar yakin bi anda buyurler diyor herkez ama tek bakan icin zor ya baksana tuvalete zor gidiyorm diyorsn ki seni cok iyi anliyorm ben tek oglumla zor gidiyordm surekli emdigi icin.
Ya illaki buyuk onlemler bende aliyorm ama surekli arkasinda durup kollamiyorm mesela arada dussun diyorm ki istesemde kollayamam okadr hareketli ki. Heleki bi ara kafayi vuruyordu hergun en az 3-5 kez esim bile diyordu artk dikkat et nekadr etsemde yok olmuyordu smdi gene biraz dengeli sukur ama dun nerdeyse mutfak masami yikiyordu uzerindekilerle uzerine
Harikasın kaptanim, Ramazan falan dinlemedin bitirdin halilariBebeğimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkardım.
Sonra bir halı daha ıslattım.
Hergün yıkarsam Pazar günü son halı yıkama günü olacak inşaallah
Şimdi herkes uykuya geçti, belki bende biraz uyur sonra kalkarım
Gordugum herkeste son zamanlarda mutlaka ödem oluyo canımKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
Ben de yumurtlama döneminde bazı aylar ağrı çekiyorum. Ondan olabilir canım, çok yorma kendiniKızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledimAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Ben de bugün aynı şeyi yaşadım ama cuma değil çarşamba olarak.Tünaydın kizlarrr ❤
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
Yaaa ne kadar ince bir düşünce cok duygulandım gerçekten. Bebisinkileri de sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallahAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Ben de çok özledimm. İnşallah bir an önce azalır bu vakalar da biz de kavuşuruz ailelerimize.Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
Sen geri sarmışsın ben ileriBen de bugün aynı şeyi yaşadım ama cuma değil çarşamba olarak.
Yaaa ne kadar ince bir düşünce cok duygulandım gerçekten. Bebisinkileri de sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah
yaa oyle mi azıcık tuz atayım o zmn yemeklereSon aylarda illa ki ödem olur canım.
Tuzu çok azaltmakta ödem yapar.
son aylardasin artik normal
Benum oğlumda aşırı ödemim olmuştu. Karpal tünel vardı cok kötüydü. Çok şükür kızımda olmadi. Bu aralar farklı bir şey yaptin mi ne tetukledi acaba
son haftalarda ben de sismistim tuzlu yemedigim halde suyu bol bol iç
saolun kızlar cevap verdiğiniz için biraz tuza dokunup deneyim bi de bklm düzelecek mi bu ara farklı birşey yiyip icmiyroum ya da yapmıyorum aslında ama sıcaklarda etkiliyor mudur ki son 3-4 gündür havalar birden çok ısınınca hissettim sislikAyy amanberbat bi his tuzu çok azaltmak da etkiliyor canım Niran’ın dediği gibi
ne güldüm kız istemsizce bazen insan biseye odakliyor vazgeçemiyor inatla sen cuma olsun istemiştimTünaydın kizlarrr ❤
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
yaaa aileler iyi ki var gerçekten Rabb'im herşeyin hayırlısını versin ne güzel sağlıkla bir araya geliriz insAllah ailelerimizle ilk bı ay hiç çıkmadım evden ama sonra dayanamadım ben annemlere 3-4 defa gittim ama ablamlar vs hiç gorrusemedik toplaanamadikAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Insallah yaBen de çok özledimm. İnşallah bir an önce azalır bu vakalar da biz de kavuşuruz ailelerimize.
Sen geri sarmışsın ben ileri
Aminnn canım hepsini sağlıkla kullanir inşallah
pko yu bilmiyorum canımda belki erken gelecektir regl sıcak tut kendiniKızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
Tünaydın kizlarrr ❤
Ne kadar guzel dusunmusler canim ne mutlu sana Insallah bu virus gidince sende sık sık gidersin bende cok ozledım annemler memleketimiAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Ay ben de bi keresinde öyle oluştum su içip tartılmıştım dedim Kızlar beni vuracak ama Perşembe’ymişTünaydın kizlarrr ❤
Ya ne tatlı ne düşünceliler maşallahAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Bence benim de iyi olacak en azından koltuğumu sana kaptırmayacak kadar iyi olur herhaldeHuuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
Tuzsuz mu yapıyordun yemekleriyaa oyle mi azıcık tuz atayım o zmn yemeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?