Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım, seninkiler daha beter
Haklı olabilirsin
çok şükür o konularda rahatim.
Benum oğlumda aşırı ödemim olmuştu. Karpal tünel vardı cok kötüydü. Çok şükür kızımda olmadi. Bu aralar farklı bir şey yaptin mi ne tetukledi acaba.

sicakli oralar insallah susamazsin canim yaa..esin bisey demiyomu sahura kalkamayinca
Insallah canım yok canım arada oldugu ıcın sıkıntı olmuyor birde kendide kalkabılır
tunaydin hanimlar:)
ramazanin baslangicindan belli hic gunaydin diyemiyorum size
cok gec kalkiyoruz:)
Aradaki saat farkıda etkili oluyor tabı

Günaydin güzel hatunlar nasilsiniz?
günaydın canım ben iyiyim seni sormalı
Vay canına boyun kısa da değilmiş
Benim de hedefim 57 aynı boydayız seninle ama senin hedefini duyunca bi duraksadım
canım vücut şeklimiz farklıdır sen 57 de fit görünürsün ben 55 de öyle düşünme kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloda olmaya çalış
En doğrusu bu canım.
Zaten kiloya yatkın bireyleriz, diyet psikolojisinden çıkmak yeniden başa sarmamıza neden olabilir.
evet kesinlikle öyle düşünüyorum ben de
son haftalarda ben de sismistim tuzlu yemedigim halde suyu bol bol iç

Günaydin güzel hatunlar nasilsiniz?
Uyandığımda beri kızımla uğraşıyorum şimdi oturdum sen napıyosun canım ?
Ramazan'dan evvel OMAD denemesi yaptığımda bende yaşadım aynı şeyi, normalde sıkıntım yok bağırsaklarımla ilgili.
Ramazan'da da cacık ile buldum çözümü canım.
Ben de her iftarda salata tüketiyorum aslında ama dün fena sıkıntı yaptı geçti şükür
Aynen öyle canım balkonum kapalı ama açık unuturum diye çok korkuyorum sandalye masa var çıkabiliyor da çok Dikkat etmek lazım çok
Ayy aman berbat bi his tuzu çok azaltmak da etkiliyor canım Niran’ın dediği gibi
Ben de öyle canım kayınvalideme gittiğimizde sürekli bizimkinin peşindeyim yatağı cam kenarında balkonunda korkuluk var ama aralıklı böyle ve çift balkon
Kızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de

Tünaydın kizlarrr
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı

Annemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler

İlk defa bugün uyudum ya
Ne güzelmiş dinlenmek.
Rutine bağlayacam artık, yaz tatili de geliyor zaten
Uyu canım bebişe de kızlar baksın, bakalım uyanınca ne halde olacak
Erkeklerde kararında kıskançlık olmuyor canım.
Ya öldüresiye kıskançlık yada tam tersi.
Ben kıskanilmayı seviyorum aslında, çok bogulmadigim sürece tabi. Eskiden daha kiskancti eşim ama son zamanlarda daha dozunda.
regl oldum bugun
belim karnim kasiklarim cok agriyo.sanki patliycakmis gibi hissediyorum kasiklarim felan
herzaman gec geldiginde boyle agrilarim oluyo
bide tartidan 1 gun once geldi insalalh pek etkisi olmaz
Yat dinlen, kendini sıcak tut canım. Bugün ödem suyu falan yap etki etmez ödemin giderse tartıya.
Benim de kaç gündür regl ağrısı gibi ağrım var, dün doktora mesaj attım miyomundan dolayı hamileliğin boyunca normal bu ağrı dedi. İçim rahatladı açıkçası, sağlıklı olsun da ağrının nedenini bildiğim sürece şikayet etmem.
Allah kabul etsin tatlım
Ooo altilara geldin tekrardan tebrikler kuzu
Seni çok iyi anlıyorum canım, kardeşimin çocuğu da günde kaç defa düşüyor. Annesi peşinden hiç ayrilmamasina rağmen bı dalgınlık anında,kafasını çevirdiği anda bı bakiyoruz düşmüş. İnsanın içi gidiyo yaa o kafa günde kaç kez vuruyo yere ☹
Harikasın kaptanim, Ramazan falan dinlemedin bitirdin halilari
Gordugum herkeste son zamanlarda mutlaka ödem oluyo canım
Kızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
Ben de yumurtlama döneminde bazı aylar ağrı çekiyorum. Ondan olabilir canım, çok yorma kendini

Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim

Ben de bugün aynı şeyi yaşadım ama cuma değil çarşamba olarak.
Yaaa ne kadar ince bir düşünce cok duygulandım gerçekten. Bebisinkileri de sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah

Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
Ben de çok özledimm. İnşallah bir an önce azalır bu vakalar da biz de kavuşuruz ailelerimize.
Ben de bugün aynı şeyi yaşadım ama cuma değil çarşamba olarak.
Yaaa ne kadar ince bir düşünce cok duygulandım gerçekten. Bebisinkileri de sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah
Sen geri sarmışsın ben ileri
Aminnn canım hepsini sağlıkla kullanir inşallah

Son aylarda illa ki ödem olur canım.
Tuzu çok azaltmakta ödem yapar.
yaa oyle mi azıcık tuz atayım o zmn yemeklere
son aylardasin artik normal
Benum oğlumda aşırı ödemim olmuştu. Karpal tünel vardı cok kötüydü. Çok şükür kızımda olmadi. Bu aralar farklı bir şey yaptin mi ne tetukledi acaba
son haftalarda ben de sismistim tuzlu yemedigim halde suyu bol bol iç
Ayy aman berbat bi his tuzu çok azaltmak da etkiliyor canım Niran’ın dediği gibi
saolun kızlar cevap verdiğiniz için biraz tuza dokunup deneyim bi de bklm düzelecek mi bu ara farklı birşey yiyip icmiyroum ya da yapmıyorum aslında ama sıcaklarda etkiliyor mudur ki son 3-4 gündür havalar birden çok ısınınca hissettim sislik
ne güldüm kız istemsizce bazen insan biseye odakliyor vazgeçemiyor inatla sen cuma olsun istemiştim
yaaa aileler iyi ki var gerçekten Rabb'im herşeyin hayırlısını versin ne güzel sağlıkla bir araya geliriz insAllah ailelerimizle ilk bı ay hiç çıkmadım evden ama sonra dayanamadım ben annemlere 3-4 defa gittim ama ablamlar vs hiç gorrusemedik toplaanamadik

pko yu bilmiyorum canımda belki erken gelecektir regl sıcak tut kendini
koptum nazlı inatla cumayı yasamaya calısmıssın
Ne kadar guzel dusunmusler canim ne mutlu sana Insallah bu virus gidince sende sık sık gidersin bende cok ozledım annemler memleketimi

Ay ben de bi keresinde öyle oluştum su içip tartılmıştım dedim Kızlar beni vuracak ama Perşembe’ymiş
Ya ne tatlı ne düşünceliler maşallah Allah birlik beraberliğinizi bozmasın inşallah
Huuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
Bence benim de iyi olacak en azından koltuğumu sana kaptırmayacak kadar iyi olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…