- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.001
Sen hıc zahmet etme canım otur dinlen ben senin yerine de yaparım bu arada pazartesiden sonra tartıldın mıBence benim de iyi olacak en azından koltuğumu sana kaptırmayacak kadar iyi olur herhalde
Yaaa sormaaa ben çok acıktım az önce bir şeyler yedim. Akşama yemeyi düşünmüyorum. Yada 1 kepçe yeşil fasulye yerim. Bilemedim. Yarina çok heyecanliyim. Sen de durum nedirHuuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
Tamamen tuzsuz yapmıyorum ama baya az atıyorum snrm cnm genelde herkes yemeklerimin tuzsuzlugundan şikayet ederTuzsuz mu yapıyordun yemekleri
Dun 73 u gordum tekrardan cok Sukur bugun tartılmadımYaaa sormaaa ben çok acıktım az önce bir şeyler yedim. Akşama yemeyi düşünmüyorum. Yada 1 kepçe yeşil fasulye yerim. Bilemedim. Yarina çok heyecanliyim. Sen de durum nedir
Bugün ne yiyeceksin. Asil bugün salata günü olmali.Dun 73 u gordum tekrardan cok Sukur bugun tartılmadımacıkma yok bendede susadım cok
Tavuk salata yiyeceğim canım eger plan degıstırmezsemBugün ne yiyeceksin. Asil bugün salata günü olmali.
Yok canım ben sık tartılmayı sevmiyorum olumsuz etkiliyor beniSen hıc zahmet etme canım otur dinlen ben senin yerine de yaparım bu arada pazartesiden sonra tartıldın mı
Canım hücrelerin görevini yapması için vücuda tuz lazım.Tamamen tuzsuz yapmıyorum ama baya az atıyorum snrm cnm genelde herkes yemeklerimin tuzsuzlugundan şikayet eder
Biz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazımYok canım ben sık tartılmayı sevmiyorum olumsuz etkiliyor beni
Bende senelerdir alışkanlık oldu aslında iyi değildir belki bilmiroum ama diyete başladığımdan beridir hep kıstım şekeri tuzu biraz tuzlu yemeye çalışayım bklm fark edecek miCanım hücrelerin görevini yapması için vücuda tuz lazım.
Dr tuzu azaltacaksın demedikten sonra tuz kısılmaz.
allah korusun iyilermi ?Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldum
allah korusun bu cocuklar yüregimizi agzimiza getiriyorlarBende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
oh ne güzel Bende yapmam lazim, kücülenleri ayirmam lazimBebeğimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkardım.
Sonra bir halı daha ıslattım.
Hergün yıkarsam Pazar günü son halı yıkama günü olacak inşaallah
Şimdi herkes uykuya geçti, belki bende biraz uyur sonra kalkarım
son aylar oldugu icin olabilir canim bazi vucutlar öyle oluyor malesefKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
cok sükür canimgünaydın canım ben iyiyim seni sormalı
bilgim yok benim canim pko danKızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
ne yapim isleri halledip yavrulara hava aldirdik, birazdan Belki yürüyüse cikarimUyandığımda beri kızımla uğraşıyorum şimdi oturdum sen napıyosun canım ?
bendede var o Bugün, yarini cumartesi olarak düsünüyorum hepTünaydın kizlarrr ❤
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
allah kavustursun canim aile candirAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
allah kavustursun canimNe güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
masallah canimHuuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
Öyle moralin hep bozulur canimBiz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazım
Bozuluyor zaten canım ama eksi olunca da acaip motivasyon oluyorÖyle moralin hep bozulur canim
anladım canım ben catlarım sanırımYok canım ben sık tartılmayı sevmiyorum olumsuz etkiliyor beni
kızlara bakayım bakalım cocuklar ıcınde vardır mutlakaKızlar LCW nin internet sitesinde yıkanabilir maske satılıyor, bilginiz olsun
Diyarbakır da mı Gaziantepte mı neydi canım ikiside vefat etmiş canımallah korusun iyilermi ?
cok guldum bunaTünaydın kizlarrr ❤
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
ne guzel dusunmusler insalalh tez zamanda gider su virusde herkes ailesine kavusurAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
kalin giyindim bide hava soguktu ekstara dikkat ettim.Uyu canım bebişe de kızlar baksın, bakalım uyanınca ne halde olacak
Ben kıskanilmayı seviyorum aslında, çok bogulmadigim sürece tabi. Eskiden daha kiskancti eşim ama son zamanlarda daha dozunda.
Yat dinlen, kendini sıcak tut canım. Bugün ödem suyu falan yap etki etmez ödemin giderse tartıya.
Benim de kaç gündür regl ağrısı gibi ağrım var, dün doktora mesaj attım miyomundan dolayı hamileliğin boyunca normal bu ağrı dedi. İçim rahatladı açıkçası, sağlıklı olsun da ağrının nedenini bildiğim sürece şikayet etmem.
Allah kabul etsin tatlım
Ooo altilara geldin tekrardan tebrikler kuzu
Seni çok iyi anlıyorum canım, kardeşimin çocuğu da günde kaç defa düşüyor. Annesi peşinden hiç ayrilmamasina rağmen bı dalgınlık anında,kafasını çevirdiği anda bı bakiyoruz düşmüş. İnsanın içi gidiyo yaa o kafa günde kaç kez vuruyo yere ☹
Harikasın kaptanim, Ramazan falan dinlemedin bitirdin halilari
Gordugum herkeste son zamanlarda mutlaka ödem oluyo canım
Ben de yumurtlama döneminde bazı aylar ağrı çekiyorum. Ondan olabilir canım, çok yorma kendini
virus bitererde tez zamanda kavusursun aileneNe güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
ben tam 90 dk yaptim.50 dk kosu 40 dk yuruuus.ama adim olarak hesapladimHuuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
tarti ne diyo ablaBiz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazım
Allah rahmet eylesinDiyarbakır da mı Gaziantepte mı neydi canım ikiside vefat etmiş canım
Tamamen tuzsuz yapmıyorum ama baya az atıyorum snrm cnm genelde herkes yemeklerimin tuzsuzlugundan şikayet eder
Fırsat buldukça takip ediyorum... eşim biraz şarlatan gibi görse de ben o kadar da boş olmadığını düşünüyorum... Hatta bazı şeylerde bizzat işe yaradığını goruyorumgecmis olsun tatlim
Neyseki sonradan gecmis
gecmis olsun Allah sifa versin cnm
Allah kimseyi, kimsesiz birakmasin
ecemmm
Baris muslunun bazi videyolarini izledim cok ilginc geldi
Aslinda instada canli yayinlar takip edilse baya faydasi olur
konyanin yöresel yemegi bamya corbasi :) ama hic yapmadim ben
Burda taze bamya pek bulunmuyor, olanlarda hem pahali hem kart :)
anacim senin kaç tane halın var
eşin ne istiyor, amaci ne peki tatlim
Bende ikizlerim, bazi yonlerimiz benziyor
Aşırı duygusaliz :))
Ama sen benden daha sesizsin gibi geliyor
gitmeden dr u ara ona göre git cnm
Dün 63.7 yi gördüm ben de saat 12 de. Mutlu oldum. Bugün de bir gazla çıkayım dedim tartıya aynı saatte yine 64 lerdeydim maalesef ya. Benim de vücudum çok şiş. Bir 2 güne de hasta olmam lazım. Vücudumda onun baskısı var.. Yarın 63 leri göremezsem çok üzüleceğimBiz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?