Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Huuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
Yaaa sormaaa ben çok acıktım az önce bir şeyler yedim. Akşama yemeyi düşünmüyorum. Yada 1 kepçe yeşil fasulye yerim. Bilemedim. Yarina çok heyecanliyim. Sen de durum nedir

Yaaa sormaaa ben çok acıktım az önce bir şeyler yedim. Akşama yemeyi düşünmüyorum. Yada 1 kepçe yeşil fasulye yerim. Bilemedim. Yarina çok heyecanliyim. Sen de durum nedir
Dun 73 u gordum tekrardan cok Sukur bugun tartılmadım acıkma yok bendede susadım cok

Tamamen tuzsuz yapmıyorum ama baya az atıyorum snrm cnm genelde herkes yemeklerimin tuzsuzlugundan şikayet eder
Canım hücrelerin görevini yapması için vücuda tuz lazım.
Dr tuzu azaltacaksın demedikten sonra tuz kısılmaz.

Canım hücrelerin görevini yapması için vücuda tuz lazım.
Dr tuzu azaltacaksın demedikten sonra tuz kısılmaz.
Bende senelerdir alışkanlık oldu aslında iyi değildir belki bilmiroum ama diyete başladığımdan beridir hep kıstım şekeri tuzu biraz tuzlu yemeye çalışayım bklm fark edecek mi

Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldum
allah korusun iyilermi ?
allah korusun bu cocuklar yüregimizi agzimiza getiriyorlar
oh ne güzel Bende yapmam lazim, kücülenleri ayirmam lazim
son aylar oldugu icin olabilir canim bazi vucutlar öyle oluyor malesef
günaydın canım ben iyiyim seni sormalı
cok sükür canim
Kızlar kasıklarımda acayip ağrı var ayaktayken daha çok ağrıyor neden olabilir acaba regl 23 unde olmuştum nisanın yumurtlama olur mu ki pkos var geç oluyor bir de
bilgim yok benim canim pko dan
Uyandığımda beri kızımla uğraşıyorum şimdi oturdum sen napıyosun canım ?
ne yapim isleri halledip yavrulara hava aldirdik, birazdan Belki yürüyüse cikarim
bendede var o Bugün, yarini cumartesi olarak düsünüyorum hep sanirim bu hafta Cok hizli gecti o yüzden
allah kavustursun canim aile candir afiyetle ye ins canim, bebis gelincede hayirlisiyla giysin ins
Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
allah kavustursun canim
Huuu Huuu 30 dk leslie yapıldı sizde ne var ne yok hanımlar yarın tartılar ne alemde olacak sımdıden sardı cuma heyecanı
masallah canim Ben umutsuz vakkayim
Biz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazım
Öyle moralin hep bozulur canim

cok guldum buna
ne guzel dusunmusler insalalh tez zamanda gider su virusde herkes ailesine kavusur
kalin giyindim bide hava soguktu ekstara dikkat ettim.
sendede agri sebebi belliymis icin rahat:)
Ne güzel benim ailemde bursada dipdibeler annem atlatip dinlenince gecen iftara gitmişler agliyacaktim nerdeyse cok özledim
virus bitererde tez zamanda kavusursun ailene
herkes kavusur:)
ben tam 90 dk yaptim.50 dk kosu 40 dk yuruuus.ama adim olarak hesapladim
tarti ne diyo abla
memnunmusun sonuctan

Tamamen tuzsuz yapmıyorum ama baya az atıyorum snrm cnm genelde herkes yemeklerimin tuzsuzlugundan şikayet eder
Ben de öyleyim ya. Evlendiğimizin ilk zamanları eşim hep tuz eklerdi yemeğe.. şimdi birazcık kaçırayım ne kadar çok tuz eklemişsin diyorBu alışkanlık da annemden geçti bence bana. Annem de çok az tuzlu yapar. Babam hep kızardı Hatırlıyorum. Şimdi de çocuktan dolayı daha da az katmaya başladım.. Sonumuz hayrola Acaba sana nerden kaldı bu alışkanlık? Nasıl oldun yani böyle

Fırsat buldukça takip ediyorum... eşim biraz şarlatan gibi görse de ben o kadar da boş olmadığını düşünüyorum... Hatta bazı şeylerde bizzat işe yaradığını goruyorum

Dün 63.7 yi gördüm ben de saat 12 de. Mutlu oldum. Bugün de bir gazla çıkayım dedim tartıya aynı saatte yine 64 lerdeydim maalesef ya. Benim de vücudum çok şiş. Bir 2 güne de hasta olmam lazım. Vücudumda onun baskısı var.. Yarın 63 leri göremezsem çok üzüleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…