Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım abimler gittiği okulu değiştirdi, sonra gittiği yeri çok sevdi giderken problem çıkarmıyordu ama tabi huy değişiklikleri söz konusuydu yinede ama hiç olmazsa dediğim gibi gitmeye can atıyordu , arkadaşlarım şöyle arkadaşlarım böyle diye diye bir hal oluyordu :) yani bizimkiler çözümü öyle bulmuştu nagişim.

KATILIYORUM evet, bende 2 hafta üst üste kilo veremeyen biri olarak katılıyorum hemde, veremiyorsam cezamı çekeyim ya hakkaten, veriririmde gevşedim ondan böyle oldum rejim namına bişey yapmıyorum ki nagiş haklı menü bile yazmıyorum çünkü diyetle alakası yok yaptığım şeyin, dün kaç tane çikolata yediğimi Allah bilir itiraf ediyorum

günaydınnn,

murc sen nasılsın nasıl oldu ayağın

Sizede gunaydın kızlarrr...

İlginize tesekkuler ayagım gune gore bıraz daha ıyı oyle oyle gecıp gıdecek ıns.Bugun hem karnımda hem b ılegımde agrı yok sımdılık cok sukur...

Benımde menulerım rezalet cnm onun ıcın yazmıyorum dun mesela kahvaltı yapmadım ogle yarım ekmek donerle ayran yedım aksamda kıymalı kabak yemegı yanı cok duzensızlestı menuler dr kontrolune gıdeyımde yarın yuksek ıhtımal kendıı bı duzene sokucam ınss..

Msj saymaya ok cnm sayalımda kılo verme ısı olmaz gıbı gelıyo netıcede kılo vermeyen kısı 100 200 gr eksık soyleyebılır kılosunu eger o kuralı getırırsek herkes resımlı bıldırım yapmalı...

cn yazdıklarımın uygulamasının çok zor olduğunu biliyorum , fikirleri toplayalım sonra uygulayabileceklerimizi kabule sunalım tabi arkadaşlar foruma giripte görürse yaz geldi hem nete girme oranı doğal olarak düşüyor hemde diyet yapma oranı orta yol bulmak taraftarıyım aslında zorlamaya gerek yok herkes kendinin aynası biliyor kendini

günaydınlar herkese hemen pazar günkü menümü yazıyorum
kahvaltı 2 biber dolması,2 parmak kadar bitter çikolata
ara domates -peynir
öğle yarım paket eti form kepekli bisküvi
ara yarım paket eti form kepekli bisküvi
akşam 1 kase tavuk salatası,1 kase mantar salatası,2 içli köfte,1 ısırık pizza ,6-7 patates kızartması,2 mercimek köftesi(dışarda olduğumuz için anca bu kadar frenleyebildim açık büfenin önünde kendimi)

Dünkü menüm
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 tk bal,2 ceviz,5 zeytin,5 küçük domates, 2 kk peynir,2 elmalı kurabiye
ara 2 elmalı kurabiye,1 paket eti form karışık meyveli kepekli bisküvi
öğle2 köfte,1 dilim ekmek,1 bardak acılı şalgam suyu,1 kase yoğurt
ara 2 kayısı
akşam domates,peynir,1 dilim ekmek,1 tabak taze fasulye

bugünde sabah müsli(içine ceviz ve pekmezde koydum) ve sütle kahvaltımı ettim şimdilik iyi gidiyorum inş ilerleyen zamanlarda sapıtmam, şu anda kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü 1 ay boyunca tartılmama kararı aldım çünkü kilo veremediğimde moralim bozuluyo ve daha çok yemeye başlıyorum o yüzden uzunca bi süre tartılmıcam

ayyyyyyy çok geçmiş olsun cnm ya

pazar günki menü olmamış cnm çok düzensiz olmuş akşamınada yani en tehlikeli öğünde resmen coşmuşsun
pazartesi günki daha masum

şimdi gelelim azar faslına bak bu kadar şeyi yazmışsın ama üstte bizim gruptaki yapmayı planladığımız kural değişiklikleri ile hiçççç yorum yapmamışsın neden ?

Selamlar kızlar, yazdıklarınızı az biraz okuyabildim, bugün itibariyle eskisi gibi menülerimi yazıcam diye karar vermiştim ben de kendi kendime. Menülerimi yazınca en azından daha çok dikkat ediyorum bunu farkettim, dün akşam 10'da taze fasulye yedim biraz sabah ayrımkilo fazla çıktım ya, artık sıkıldım 69'ları görmek istiyorum şu 3 gün akşam yemeğide yemicem salat yerim sadece belki.

Bu Sabah
1 tabak ev yoğurdu
1,5 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş.

evet noracım hoşgeldin sabah menün gayetttt iyi
gelelim gülşekerden sonra senin azarına madem yazdıklarımızı okudun fikirlerini alalım bebemmmm

Bu arada sabah kendi kendime düşündüm, her zaman söylüyorum eğer 8-9 kilo verdiysem bu topik sayesinde kesinlikle hep burda motive oldum, ben kendim diyet yaptığımda hiç bu kadar istikrarlı olmamıştım, ilk zamanlar herkesin menüsünü okuyunca hep örnek almıştım, öyle öyle 8-9 kilo gitti, kendi adıma konuşmam gerekirse, ben elimden geldiğince daha sık girmeye çalışıcam ama bazen şu düşüncede oluyor akşam ya da sabah bır bakıyorum kimse yok insanın yazası gelmiyor

nagişim gönül ister ki, her gün herkes düzenli girsin menülerini yazsın, sürekli aktif olsun topik, hatta katı kurallar koyalım da derim, ama şöyle düşünüyorum herkes kendisinden sorumlu kendi adıma konuşmam gerekirse kurallar konsada konmasada elimden geldiğince daha sık gireceğim menülerimi paylaşacağım. Hepimizin hedefi, amacı aynı eğer birşeyleri istiyorsak az biraz fedakarlık yapmalıyız diye düşünüyorum.

Ya artık sıkalım dişimizi biz birinci olalım Şu yarışmadan mezun olmadan şunu göreyim

bende oğlun nasıl diyecektim sen cevap vermişsin canım..biraz sabret bakalım ne olacak ..zaten şunun şurasında ne kaldı , her yer tatile girecek..ama seninki kreşdi değilmi??onlar tatil yapmaz herhalde:44:

canım aslında murç gibi bende sevmiyorum böyle kurallar ama baktımki kural olmayınca süreklilikde olmuyor..en azımdan benim açımdan..
murçum ağrıların dinmiş he..iyi iyi maşşallah..artık bu gelmeme konusunda bişey yapalım murç..valla ben ne dersen okeyliyorum..hiiiiiiiiiiiiçç itirazım yok bu sefer bebişim..

o hepimizde oluyo cnm bakıyoruz kimse yok bizde yazmıyoruz devamlılığı sağlamak için bişeyler yapmalıyız diyorum
biliyorum ki murccum şimdi içinden bana nagi boşa kürek sallıyosun diyo ne yapayım kaptancım umut dünyası

selam topiğim...bugün spora gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü belim beni halen zorluyo netekim..ama gel gör ki spora gidincede insan kendini daha bir sorumlu hissediyo, yemek görünce kendini frenliyo..bu yüzden gitsemde hocaya söylerim , beni fazla zorlama hocam derim n'apimmm.....

kızlar sonra gelmeye çalışıcam..beli tutulmuş bir koca ve ateşi tekrar çıkmaya başlamış bir çocuk beni bekliyo..

git cnm ihmal etme bence belini rahatlacak hareketler yaparsın süreyi kısa tutarsın hareketsiz kalmaktan iyidir

ay bugün mahallenin delisi modundayım

Bugün öğlene kadar sabah ki yoğurt ve kepek ekmeği dışında birşey yemedim. Sadece çay ve kahve içtim cumaya kadar sıkı tutmam lazım gel artık 69 gelll

Bugün öğlene kadar sabah ki yoğurt ve kepek ekmeği dışında birşey yemedim. Sadece çay ve kahve içtim cumaya kadar sıkı tutmam lazım gel artık 69 gelll

bende bir kase k-fleks yedim
aradada 2 incir şimdilik bu kaa
öğlende zeytinyağlı tabağı planlıyorum şu salata vs oluyoya ondan

selamlar kuzucuklarım,

Uğrayamıyorum bizi çekemeyenler var malesef... suç üstü yakalandımda buraya yazarkene :)) Niiysee...

Bu günkü menüm

Sabah :
2 yumurta içine minik kaşar parçaları attım birde kırmızı biber bir güzel pişirdiiim, bir dilim kepek ekmekle yediim....

Ara 1 pikolataaa

Öğlen 3 minnak elma

Akşam nesfiiit.....

bu kadaar... olmadığım zamanlarda çoook kaçamaklar yaptıım çook... haliyle kilo milo veremiyorum... azcık toparlanmaya geldim toparlayın beni kızzlaar......

kızlaaarrrr huuuuuuu............

elinde diyetisyenden alınmış diyet listesi olan varsa paylaşabilir miiii?
ben diyetisyene gitmeye korkuyorum tahlil mahlil ileri derece iğne fobim var...... ama düzenli bir beslenme önerisinede ihtiyacım var.... biriniz tam listeyi paylaşabilir miii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…