- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.701
canım abimler gittiği okulu değiştirdi, sonra gittiği yeri çok sevdi giderken problem çıkarmıyordu ama tabi huy değişiklikleri söz konusuydu yinede ama hiç olmazsa dediğim gibi gitmeye can atıyordu , arkadaşlarım şöyle arkadaşlarım böyle diye diye bir hal oluyordu :) yani bizimkiler çözümü öyle bulmuştu nagişim.aynennn anlattığının tıpkısının aynısı peki sonra ne oldu alıştımı yeğenin :26:
kayınpeder iyi cnm ama şu saatten sonra eski düzene dönmeyiz kv halinden memnun ee kadın haksızda sayılmaz yetişemiyo herşeye,tek çare oğlumun alışmasıevde annemler var inan çocuğun stresi gerilimi onlara bile yansıyo artık halima acıyolar
kızlar fark ettiyseniz menü falan yazmıyorum çünkü menülerim ekmek yememek dışında hiçte diyet menüsü modunda değil
- peki sizler neden yazmıyosunuz ? yada yazan arkadaşlara neden yorum yapmıyoruz ?
- ben msj sayalım diyorum ne diyosunuz ? 2 hafta boyunca mazeretsiz günlük minimum 5 msjı geçemeyen gruptan ayrılsın giyorum ne diyosunuz ?
- 2 hafta üst üste kilo veremeyenle ilgili bişeyler yapalım diyorum ne diyosunuz ?
bunlar aslında hiç hoş olmayan kurallar hatta kendim bile uyamayabilirim ama grupta bir süreklilik ve teşfik olması açısından köklü değişiklikler yapmalıyız gibi başka fikirlerede açığım yeterki beni zorlasın kilo vereyim
Günaydınnnnnn sevgili dardaneltonlarım, artık yetti gayrı bukadar 62 kiloda kaldığım yaa 2 haftadır, bugünden itibaren yine kilo vermeye niyet ettim hayırlı olsun
Mursh canım sanada şifalar diliyorum ah birde üst üste gelmiş dövme ile diğerinin acısı, aman bugün ağrı kesicini daha ağrı başlamadan içte bari seni etkilemesin.
günaydınnn,
murc sen nasılsın nasıl oldu ayağın
kızlar fark ettiyseniz menü falan yazmıyorum çünkü menülerim ekmek yememek dışında hiçte diyet menüsü modunda değil
- peki sizler neden yazmıyosunuz ? yada yazan arkadaşlara neden yorum yapmıyoruz ?
- ben msj sayalım diyorum ne diyosunuz ? 2 hafta boyunca mazeretsiz günlük minimum 5 msjı geçemeyen gruptan ayrılsın giyorum ne diyosunuz ?
- 2 hafta üst üste kilo veremeyenle ilgili bişeyler yapalım diyorum ne diyosunuz ?
bunlar aslında hiç hoş olmayan kurallar hatta kendim bile uyamayabilirim ama grupta bir süreklilik ve teşfik olması açısından köklü değişiklikler yapmalıyız gibi başka fikirlerede açığım yeterki beni zorlasın kilo vereyim
Sizede gunaydın kızlarrr...
İlginize tesekkuler ayagım gune gore bıraz daha ıyı oyle oyle gecıp gıdecek ıns.Bugun hem karnımda hem b ılegımde agrı yok sımdılık cok sukur...
Benımde menulerım rezalet cnm onun ıcın yazmıyorum dun mesela kahvaltı yapmadım ogle yarım ekmek donerle ayran yedım aksamda kıymalı kabak yemegı yanı cok duzensızlestı menuler dr kontrolune gıdeyımde yarın yuksek ıhtımal kendıı bı duzene sokucam ınss..
Msj saymaya ok cnm sayalımda kılo verme ısı olmaz gıbı gelıyo netıcede kılo vermeyen kısı 100 200 gr eksık soyleyebılır kılosunu eger o kuralı getırırsek herkes resımlı bıldırım yapmalı...
[/..selam topiğim..berbat bir haftasonundn ve berbat bir pazartesiden sonra topiğime döndüm ..biliyorsunuz belim tutulmuştu en son..benden sonra eşimde aynısı oldu..ikimizde iğne yiyip duruyoruz ki eşim benden daha kötü..işede gidemiyor..sonra efendim biz yetmezmiş gibi birde dün akşam kızım hasta oldu.ateşi 39.5 oldu ateşi..haydaa biz tekrar hastaneye tabii..acilde iğne yapıp yolladılar..bugün tekrar doktora gitttik boğazlar fena olmuş..ona da iğne verdi doktor..yani ailecek iğneleniyoz bacılarım..isteyen varsa kargoyınan sizede yollarım.. B]
günaydınlar herkese hemen pazar günkü menümü yazıyorum
kahvaltı 2 biber dolması,2 parmak kadar bitter çikolata
ara domates -peynir
öğle yarım paket eti form kepekli bisküvi
ara yarım paket eti form kepekli bisküvi
akşam 1 kase tavuk salatası,1 kase mantar salatası,2 içli köfte,1 ısırık pizza ,6-7 patates kızartması,2 mercimek köftesi(dışarda olduğumuz için anca bu kadar frenleyebildim açık büfenin önünde kendimi)
Dünkü menüm
kahvaltı 1 dilim ekmek,1 tk bal,2 ceviz,5 zeytin,5 küçük domates, 2 kk peynir,2 elmalı kurabiye
ara 2 elmalı kurabiye,1 paket eti form karışık meyveli kepekli bisküvi
öğle2 köfte,1 dilim ekmek,1 bardak acılı şalgam suyu,1 kase yoğurt
ara 2 kayısı
akşam domates,peynir,1 dilim ekmek,1 tabak taze fasulye
bugünde sabah müsli(içine ceviz ve pekmezde koydum) ve sütle kahvaltımı ettim şimdilik iyi gidiyoruminş ilerleyen zamanlarda sapıtmam, şu anda kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü 1 ay boyunca tartılmama kararı aldım çünkü kilo veremediğimde moralim bozuluyo ve daha çok yemeye başlıyorum o yüzden uzunca bi süre tartılmıcam
Selamlar kızlar, yazdıklarınızı az biraz okuyabildim, bugün itibariyle eskisi gibi menülerimi yazıcam diye karar vermiştim ben de kendi kendime. Menülerimi yazınca en azından daha çok dikkat ediyorum bunu farkettim, dün akşam 10'da taze fasulye yedim biraz sabah ayrımkilo fazla çıktım ya, artık sıkıldım 69'ları görmek istiyorum şu 3 gün akşam yemeğide yemicem salat yerim sadece belki.
Bu Sabah
1 tabak ev yoğurdu
1,5 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş.
bende oğlun nasıl diyecektim sen cevap vermişsin canım..biraz sabret bakalım ne olacak ..zaten şunun şurasında ne kaldı , her yer tatile girecek..ama seninki kreşdi değilmi??onlar tatil yapmaz herhalde:44:yasemin bende haberler fena oğlum çok huysuz oldu sabah ayrı,akşam ayrı,gece ap ayrı huysuz sabrımın sonundayım dün gece ağzının ortasına geçirmemek için zor tuttum kendimi sabır da bir yere kadar bende insanım ya
canım aslında murç gibi bende sevmiyorum böyle kurallar ama baktımki kural olmayınca süreklilikde olmuyor..en azımdan benim açımdan..kızlar fark ettiyseniz menü falan yazmıyorum çünkü menülerim ekmek yememek dışında hiçte diyet menüsü modunda değil
murçum ağrıların dinmiş he..iyi iyi maşşallah..artık bu gelmeme konusunda bişey yapalım murç..valla ben ne dersen okeyliyorum..hiiiiiiiiiiiiçç itirazım yok bu sefer bebişim..Sizede gunaydın kızlarrr...
İlginize tesekkuler ayagım gune gore bıraz daha ıyı oyle oyle gecıp gıdecek ıns.Bugun hem karnımda hem b ılegımde agrı yok sımdılık cok sukur...
[
Msj saymaya ok cnm sayalımda kılo verme ısı olmaz gıbı gelıyo netıcede kılo vermeyen kısı 100 200 gr eksık soyleyebılır kılosunu eger o kuralı getırırsek herkes resımlı bıldırım yapmalı...[/B]
Bu arada sabah kendi kendime düşündüm, her zaman söylüyorum eğer 8-9 kilo verdiysem bu topik sayesinde kesinlikle hep burda motive oldum, ben kendim diyet yaptığımda hiç bu kadar istikrarlı olmamıştım, ilk zamanlar herkesin menüsünü okuyunca hep örnek almıştım, öyle öyle 8-9 kilo gitti, kendi adıma konuşmam gerekirse, ben elimden geldiğince daha sık girmeye çalışıcam ama bazen şu düşüncede oluyor akşam ya da sabah bır bakıyorum kimse yok insanın yazası gelmiyor
selam topiğim...bugün spora gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü belim beni halen zorluyo netekim..ama gel gör ki spora gidincede insan kendini daha bir sorumlu hissediyo, yemek görünce kendini frenliyo..bu yüzden gitsemde hocaya söylerim , beni fazla zorlama hocam derim n'apimmm.. ...
Bugün öğlene kadar sabah ki yoğurt ve kepek ekmeği dışında birşey yemedim. Sadece çay ve kahve içtim cumaya kadar sıkı tutmam lazım gel artık 69 gelll
bende bir kase k-fleks yedim
aradada 2 incir şimdilik bu kaa
öğlende zeytinyağlı tabağı planlıyorum şu salata vs oluyoya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?