Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anam yazdım gittim geldim baktım yine kimse bişeycik yazmamış murc senin diyetisyende benimki gibi yalan mı oldu

evet cnm yyaaa ılk hafta cok ıyıdı 2. hfta tamamen raydan cıktım benı ne fırenleyecek ne durduracak bılemıyorum salı carş gunu kontrolum var gıttıgımde uyamadıgımı farklı bı lıste vermesını soylıycem bakalımm

sen yine ilk hafta uymuşsun ben hiççç sallamadım hatta ona gitmeden önce daha bile az yiyodum

Slm kızlar bu sabah 90 dakika yürüdüm hızlı tempoda ,artı saat 15 de yine spora gidicem fitness bölümüne aletlerle çalışıcam bugün fitness daha yeni başladı .hoca sahanın içinde yürütüp sonra egzersiz yaptırıyordu bakalım bu hafta işe yarıcakmı umarım yarar yoksa tam çöker morelim

Şükür başladım diete.

Sabah: 6-7 küçük çilek
Ara: yağsın sütlu orta boy cappucino
Daha da bir şey yemedim
Acikinca yanıma aldığım 1 elmayı yicem :)
Çıkmışim yine 71 kiloya, yeter artık

ooyy agrıdan olucem nerdeyseee karnım kasıklarım agrıyo ayak bılegım sıstı agrıyo bıde basım tutuuu bu gun bıtsın yaaaa

ooff geçmiş olsun şekerim sende geçici dövme falan yaptırsaydın neden gerçek yaptırdın ki

walla cnm bunu bı kere yaptırdınmı bagımlılık yptırıyor resmen onun ıcın kımse tek dovmede kalamaz zaten ama benım bu sefer son kolay kolay dahada yaptırmam...Ayak bılegının kemık olan kısmı zaten cok hasasmıs normal dedı yapan adam...Bide ben ÇAKMA herşeye karsıyım hevesım varsa orjınlını yaparım degılse hıc ellemem artık basa gelen cekılır 2 gun cekıcez acısını

Selamlar kızlar, öyle yoğun ki yine işler ancak fırsat buldum girmeye, yine iç birşeye yetişemiyorummmmmmmmm bu aralar çok yoğun, neyse rejim iyi gidiyor bugün öğlen patates kızartması yemiş olsamda kaçamak yapmadım h.sonu 70,4'üm şu an...
Bu hafta 60'lı rakamları görmek istiyorum artık, bu arada gerçekten kimse yok sayfada, çok sessizleşmiş burası, daha sık uğramaya çalışacaım ben, çünkü gerçekten eğer 8,5 k,lo verdiysem kesinlikle buranın sayesinde, işlerimi kolaylayayım yine geleceği, görüşürüz kızlar.

murshum bu arada tebrik ederim, nasıl şampiyon olduk, ayyy cumartes günü kutlamalara ktıldm yorgunluktan uyuyamadım heryerim ağrıyordu ben biraz sevinme şeklini abarttım deli danalar gibi ordan oraya koşuyorum ordada baya kalori harcamışımdır

arkadaşlar selaaammm, cuma günü + bugün bilgisayara format attım durdum onun için giremedim bitürlü bide işler rahat bırakmadı tabi birikti hepsi ben formattayken çok fena çokkkkk. neyseki öğlen formatım bitti işlerimi jet hızıyla yaptım bi baktım 5 olmuş saat.
haftasonuda bahar temizliği yaptım en sonunda, camlar tüller çamaşırlar vs canım çıktı, elimi kaldıracak halim kalmadıki bilgisayarı açmaya halim olsun bide benim evdeki tüller perdeler mekanizmalı, ayy demirlerini çıkart iplerini sök, cırtcırtlarından ayır, yıka ütüle bidaha hepsini geri tak vs derken gece 2 olmuş saat öldüm ya, yarından itibaren aranızdayım inşallah.
bu arada eski sıkılığımda olmasada yediklerimde dikkat etmeye çalışıyorum ama diyet diyemiyorum bu yaptığım şeye, yarından itibaren sıkı yönetimim başlıyor, hala 62 kg ım Allahtan.
öpüyorum bebeklerim

[/..selam topiğim..berbat bir haftasonundn ve berbat bir pazartesiden sonra topiğime döndüm ..biliyorsunuz belim tutulmuştu en son..benden sonra eşimde aynısı oldu..ikimizde iğne yiyip duruyoruz ki eşim benden daha kötü..işede gidemiyor..sonra efendim biz yetmezmiş gibi birde dün akşam kızım hasta oldu.ateşi 39.5 oldu ateşi..haydaa biz tekrar hastaneye tabii..acilde iğne yapıp yolladılar..bugün tekrar doktora gitttik boğazlar fena olmuş..ona da iğne verdi doktor..yani ailecek iğneleniyoz bacılarım..isteyen varsa kargoyınan sizede yollarım.. B]

nagiş bişeyler yazmış ki her harfine katılıyorum ..istemeyeni zorla tutamayız ama burada olanlar artık taşın altına bi ellerini koysunlar artık..

hahaaaaaaaaaa..vay vay vayyyyyyyyyyyy sarkı-kırmızı cevap hee..yaratıcı fikirli arkadaşım benim..bütün gs lilerin şampiyonluğunu kutlarım ...
ooyy agrıdan olucem nerdeyseee karnım kasıklarım agrıyo ayak bılegım sıstı agrıyo bıde basım tutuuu bu gun bıtsın yaaaa
..ee ne demişler.gülü seven dikenine katlanır bacım..çok geçmiş olsun ne diyeyim..bir ağrı kesici falan al, belki acını hafifletir..

ben bugün çok spor yaptım sabah 90 dakika saat 15 de 45 dakika saat 17 de 30 dakika akşam bacak agrısından uyuya bilsem iyidir bu gün 2 ana ögün 4 ara ögün yaptım 7 otlu çay aldım ,1 tane içtim tadı güzeldi

kızlar ben sabahları artık topige giremiyorum ama fırsat buldukça burda olucam bu ara kilo aldım canım hiç bişe yazmak istemiyordu inşallah bu hafta kendimi toparlar 100 gram vermeye bile razıyım

Gelmıs gecmıs olsun cnmm aılecek nzara gelmıssınız ılclarınızı ıhmal etmeyın bıran once ıglesın

nagiş bişeyler yazmış ki her harfine katılıyorum ..istemeyeni zorla tutamayız ama burada olanlar artık taşın altına bi ellerini koysunlar artık..

Bende katılıyorum ama nasıl bı yol ızlıyecegım konusunda hıc bı fıkrım yok

Saaaooolll cnmmm llah olmayanlarada versın

Evt cnm yaa basa gelen cekılır ama bıde ustune regl olunca acıkcası onun acısı dovmeyı bastırdı tek dovme olsa bıse olmazdı agrı kesıcıde ıcmek ıstemedım regl kesıyor dıe ole b*ktan bı durum yanı anlıycannn

kızlar ben sabahları artık topige giremiyorum ama fırsat buldukça burda olucam bu ara kilo aldım canım hiç bişe yazmak istemiyordu inşallah bu hafta kendimi toparlar 100 gram vermeye bile razıyım

fadıme abla bu kadar spor yapmaya kılo vermemnın tek sorumlusu olarak dukanı goruyorum telas yapma bence bu surecte derım...

Günaydınnnnnn sevgili dardaneltonlarım, artık yetti gayrı bukadar 62 kiloda kaldığım yaa 2 haftadır, bugünden itibaren yine kilo vermeye niyet ettim hayırlı olsun

Hopiş ablacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin, ayy siz hadi neysede bide miniş hasta olmuş o çok fena yaa aman onlar hasta olmasın kıyamıyorum ne canı varki zaten, iğneler inşalah en kısa zamanda şifa verir.

Fadime ablam maşallah sana valla dukanın o inatçı etkisine inat bu sıkı sporla vereceksin inşallah kilolarını, ben demiştim ama hiç sağlıklı görünmüyor bu dukan demiştim nagiş filan beni susturmuştu, şimdi haykırıyorum yapmayınnn dukaaaaaaaaannn

Mursh canım sanada şifalar diliyorum ah birde üst üste gelmiş dövme ile diğerinin acısı, aman bugün ağrı kesicini daha ağrı başlamadan içte bari seni etkilemesin.

Gamze, Nagiş, Gülşeker, Betüş, Büşra, Fulya, Şengül nasılsınız bebeklerim

günaydınnn,
hopiş çok geçmiş olsun annelerin hasta olma lüksü bile yok bebem toparlan hemen
fadime abla süper gidiyo senin spor maşallahın var
murc sen nasılsın nasıl oldu ayağın
yasemin bende haberler fena oğlum çok huysuz oldu sabah ayrı,akşam ayrı,gece ap ayrı huysuz sabrımın sonundayım dün gece ağzının ortasına geçirmemek için zor tuttum kendimi sabır da bir yere kadar bende insanım ya

canım benim günaydın, ayy özlemişim seninle sabah sohbetlerimizi
ayy benimde yiğenimi vermiştik anaokuluna, 2 günde çocuğun huyu değişti şaşırıp kalmıştık, herşeye itiraz, değişik değişik cevap vermeler, birşeyi ağlayarak istemeler, yemek yememeler vs vs... çocuklar nerde kötü huylu bir arkadaş var onun özelliklerini daha çok alıyorlar nedense anlamadım bende, bizede çok tuhaf gelmişti, başta çok istekli gitti birkaç gün, sonra her sabah ağlamaya başlamıştı ayy çok zor yaa senin kayınpeder nasıl oldu canım, ay inşallah bran evvel iyileşsede yine eski düzene dönermisin baktın olmadı dimi?

aynennn anlattığının tıpkısının aynısı peki sonra ne oldu alıştımı yeğenin :26:
kayınpeder iyi cnm ama şu saatten sonra eski düzene dönmeyiz kv halinden memnun ee kadın haksızda sayılmaz yetişemiyo herşeye,tek çare oğlumun alışması evde annemler var inan çocuğun stresi gerilimi onlara bile yansıyo artık halima acıyolar

kızlar fark ettiyseniz menü falan yazmıyorum çünkü menülerim ekmek yememek dışında hiçte diyet menüsü modunda değil

- peki sizler neden yazmıyosunuz ? yada yazan arkadaşlara neden yorum yapmıyoruz ?
- ben msj sayalım diyorum ne diyosunuz ? 2 hafta boyunca mazeretsiz günlük minimum 5 msjı geçemeyen gruptan ayrılsın giyorum ne diyosunuz ?
- 2 hafta üst üste kilo veremeyenle ilgili bişeyler yapalım diyorum ne diyosunuz ?

bunlar aslında hiç hoş olmayan kurallar hatta kendim bile uyamayabilirim ama grupta bir süreklilik ve teşfik olması açısından köklü değişiklikler yapmalıyız gibi başka fikirlerede açığım yeterki beni zorlasın kilo vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…