- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.681
anam yazdım gittim geldim baktım yine kimse bişeycik yazmamış murc senin diyetisyende benimki gibi yalan mı oldu
evet cnm yyaaa ılk hafta cok ıyıdı 2. hfta tamamen raydan cıktım benı ne fırenleyecek ne durduracak bılemıyorum salı carş gunu kontrolum var gıttıgımde uyamadıgımı farklı bı lıste vermesını soylıycem bakalımm
ooyy agrıdan olucem nerdeyseeekarnım kasıklarım agrıyo ayak bılegım sıstı agrıyo bıde basım tutuuu bu gun bıtsın yaaaa
ooff geçmiş olsun şekerim sende geçici dövme falan yaptırsaydın neden gerçek yaptırdın ki
hahaaaaaaaaaa..vay vay vayyyyyyyyyyyy sarkı-kırmızı cevap hee..yaratıcı fikirli arkadaşım benim..bütün gs lilerin şampiyonluğunu kutlarım ...GÜNAYDINNNNN Kızlarrr...
Hafta sonu 2 gun kımsecıkler gelmemıs ... Herkese bol paylasımlı az kcl bol eksılı bır hafta dılıyorum.Hafta sonum super gectı takımımın ŞAMPİYONLUĞUNU doyasıya kutladım.Adadaydım hafta sonu ayak bılegıme dovme yaptırdım cok acayıp sıstı bılegım yurumekte zorlanıyorum o kadar yanıBide sabahtan regl oldum ıyımı nasıl karnım agrıyo anlatamam
[
..ee ne demişler.gülü seven dikenine katlanır bacım..çok geçmiş olsun ne diyeyim..bir ağrı kesici falan al, belki acını hafifletir.ooyy agrıdan olucem nerdeyseeekarnım kasıklarım agrıyo ayak bılegım sıstı agrıyo bıde basım tutuuu bu gun bıtsın yaaaa
[/..selam topiğim..berbat bir haftasonundn ve berbat bir pazartesiden sonra topiğime döndüm ..biliyorsunuz belim tutulmuştu en son..benden sonra eşimde aynısı oldu..ikimizde iğne yiyip duruyoruz ki eşim benden daha kötü..işede gidemiyor..sonra efendim biz yetmezmiş gibi birde dün akşam kızım hasta oldu.ateşi 39.5 oldu ateşi..haydaa biz tekrar hastaneye tabii..acilde iğne yapıp yolladılar..bugün tekrar doktora gitttik boğazlar fena olmuş..ona da iğne verdi doktor..yani ailecek iğneleniyoz bacılarım..isteyen varsa kargoyınan sizede yollarım.. B]
nagiş bişeyler yazmış ki her harfine katılıyorum ..istemeyeni zorla tutamayız ama burada olanlar artık taşın altına bi ellerini koysunlar artık..
hahaaaaaaaaaa..vay vay vayyyyyyyyyyyy sarkı-kırmızı cevap hee..yaratıcı fikirli arkadaşım benim..bütün gs lilerin şampiyonluğunu kutlarım ...
..ee ne demişler.gülü seven dikenine katlanır bacım..çok geçmiş olsun ne diyeyim..bir ağrı kesici falan al, belki acını hafifletir..
kızlar ben sabahları artık topige giremiyorum ama fırsat buldukça burda olucam bu ara kilo aldım canım hiç bişe yazmak istemiyordu inşallah bu hafta kendimi toparlar 100 gram vermeye bile razıyım
günaydınnn,
yasemin bende haberler fena oğlum çok huysuz oldu sabah ayrı,akşam ayrı,gece ap ayrı huysuz sabrımın sonundayım dün gece ağzının ortasına geçirmemek için zor tuttum kendimi sabır da bir yere kadar bende insanım ya
canım benim günaydın, ayy özlemişim seninle sabah sohbetlerimizi
ayy benimde yiğenimi vermiştik anaokuluna, 2 günde çocuğun huyu değişti şaşırıp kalmıştık, herşeye itiraz, değişik değişik cevap vermeler, birşeyi ağlayarak istemeler, yemek yememeler vs vs... çocuklar nerde kötü huylu bir arkadaş var onun özelliklerini daha çok alıyorlar nedense anlamadım bende, bizede çok tuhaf gelmişti, başta çok istekli gitti birkaç gün, sonra her sabah ağlamaya başlamıştı ayy çok zor yaasenin kayınpeder nasıl oldu canım, ay inşallah bran evvel iyileşsede yine eski düzene dönermisin baktın olmadı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?