- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.021
oh ne güzel Allah kabul etsin canım bizlere de dua etTünaydın kizlarrr
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
sanırım ondan canım sağolUyu canım bebişe de kızlar baksın, bakalım uyanınca ne halde olacak
Ben kıskanilmayı seviyorum aslında, çok bogulmadigim sürece tabi. Eskiden daha kiskancti eşim ama son zamanlarda daha dozunda.
Yat dinlen, kendini sıcak tut canım. Bugün ödem suyu falan yap etki etmez ödemin giderse tartıya.
Benim de kaç gündür regl ağrısı gibi ağrım var, dün doktora mesaj attım miyomundan dolayı hamileliğin boyunca normal bu ağrı dedi. İçim rahatladı açıkçası, sağlıklı olsun da ağrının nedenini bildiğim sürece şikayet etmem.
Allah kabul etsin tatlım
Ooo altilara geldin tekrardan tebrikler kuzu
Seni çok iyi anlıyorum canım, kardeşimin çocuğu da günde kaç defa düşüyor. Annesi peşinden hiç ayrilmamasina rağmen bı dalgınlık anında,kafasını çevirdiği anda bı bakiyoruz düşmüş. İnsanın içi gidiyo yaa o kafa günde kaç kez vuruyo yere ☹
Harikasın kaptanim, Ramazan falan dinlemedin bitirdin halilari
Gordugum herkeste son zamanlarda mutlaka ödem oluyo canım
Ben de yumurtlama döneminde bazı aylar ağrı çekiyorum. Ondan olabilir canım, çok yorma kendini
erken geleceğini hiic sanmıyorum canımpko yu bilmiyorum canımda belki erken gelecektir regl sıcak tut kendini
koptum nazlı inatla cumayı yasamaya calısmıssın
Ne kadar guzel dusunmusler canim ne mutlu sana Insallah bu virus gidince sende sık sık gidersin bende cok ozledım annemler memleketimi
Bende diyet modundan kaldı sanırım cnm hep kendimi bildim bileli kilo problemim olunca ondan snrmBen de öyleyim ya. Evlendiğimizin ilk zamanları eşim hep tuz eklerdi yemeğe.. şimdi birazcık kaçırayım ne kadar çok tuz eklemişsin diyor Bu alışkanlık da annemden geçti bence bana. Annem de çok az tuzlu yapar. Babam hep kızardı Hatırlıyorum. Şimdi de çocuktan dolayı daha da az katmaya başladım.. Sonumuz hayrola Acaba sana nerden kaldı bu alışkanlık? Nasıl oldun yani böyle
iyi akşamlar demek kaldi :) anca girebildim. Bir an önce akşam olsa da uyusam diye düşünüyorum canim sen ne yapiyorsunGünaydin güzel hatunlarnasilsiniz?
Ayyy tartı icib yemin eden biri olarak çok ozendim vallahiYok canım ben sık tartılmayı sevmiyorum olumsuz etkiliyor beni
Hahhh haa tabi yaaa bak bakalim uyudugun uyku ödem mi yapti kalori mi yaktıBiz de döne döne tartılıyoruz, şimdi uyuyup uyandım tekrar tartılmam lazım
Merhaba canimMerhabalar kızlar
amin canım Rabbım sabır versınAllah rahmet eylesin
yesil cay falan içsen belki ıner odem Insallah yarın 63 gorursunDün 63.7 yi gördüm ben de saat 12 de. Mutlu oldum. Bugün de bir gazla çıkayım dedim tartıya aynı saatte yine 64 lerdeydim maalesef ya. Benim de vücudum çok şiş. Bir 2 güne de hasta olmam lazım. Vücudumda onun baskısı var.. Yarın 63 leri göremezsem çok üzüleceğim
merhaba canımMerhabalar kızlar
bende cok acım bugun su ıcemedım sanırım ondan kaynaklı bir kase yogurtm mu yesen soyle pul biberliBen cok aciktim yaa. Karnim tokken yazmışım akşam yemiycem msj i ni ama çok aciktim.1 kepçe yeşil fasulye ile doyarmiyim ki Kalkıp bi tartiya bakayim da ona göre yiyeyim bari
Bugün yine bir sessizlik mi hakim
aksam ve sahurda biraz dikkat edersen gorursun yarina geri benceDün 63.7 yi gördüm ben de saat 12 de. Mutlu oldum. Bugün de bir gazla çıkayım dedim tartıya aynı saatte yine 64 lerdeydim maalesef ya. Benim de vücudum çok şiş. Bir 2 güne de hasta olmam lazım. Vücudumda onun baskısı var.. Yarın 63 leri göremezsem çok üzüleceğim
merhabaMerhabalar kızlar
sanada yapiyip sende ye deseydin:)Eşim aksamları salata yememe taktı niye kendime ozel salata yapıyormuşum yemek yemiyormusum
Doydum sayilir. 1 Kase yoğurt 1 kepçe yeşil fasulye bir kaç parça kuş başı et. Kapattim günübende cok acım bugun su ıcemedım sanırım ondan kaynaklı bir kase yogurtm mu yesen soyle pul biberli
Afiyet olsun canımDoydum sayilir. 1 Kase yoğurt 1 kepçe yeşil fasulye bir kaç parça kuş başı et. Kapattim günü
Gündüz uykusu eksi getirmiyor banaHahhh haa tabi yaaa bak bakalim uyudugun uyku ödem mi yapti kalori mi yaktıonemliii
"Kocasını çok seven kadın tuzlu yemek yapar" derler bizim buralarda.Ben de öyleyim ya. Evlendiğimizin ilk zamanları eşim hep tuz eklerdi yemeğe.. şimdi birazcık kaçırayım ne kadar çok tuz eklemişsin diyor Bu alışkanlık da annemden geçti bence bana. Annem de çok az tuzlu yapar. Babam hep kızardı Hatırlıyorum. Şimdi de çocuktan dolayı daha da az katmaya başladım.. Sonumuz hayrola Acaba sana nerden kaldı bu alışkanlık? Nasıl oldun yani böyle
Sagol canimm .Afiyet olsun canım
Yaa bunlar hep sık sık tartilmanin faydalarıGündüz uykusu eksi getirmiyor bana
Gece uykusu getiriyor.
Pulbiber ödem yapıyor..
Fazla su ve fazla çay ödem yapıyor.
Yorgunluk ödem yapıyor.
Bunları tesbit ettim ve hatta daha fazlası
ne oldu ki kaçırmışım benekim2009 Eniştenin sağlığı nasıl canım, daha iyi mi inşaallah
Size de afiyet olsun canim. Yurt genelin de sicaklar başladı. Sıcaklar benim istahimi hiç etkilemiyorİftarı yaptık, çayımızı içtik, şükürler olsun.
Artık giderek zorlanmaya başladık sıcaklıkların artmaya başlamasıyla
Dün bir bugün iki hava çok sıcaktı burada, önümüzdeki günler de 42-43 dereceye çıkacakmış.
Kalan günler epey zor geçeceğe benziyor.
Kızlar şimdiden dayanamaz oldu, klima alın diyip duruyorlar.
Bu yıl yaylaya da çıkmayacağız.
İyi yönünden bakmak gerekirse sıcak hava, bol su ve iştah azalması demek
Bende şimdi uyutmaya gidiyorumBebeğimi uyuttum
Kalkıp sarma sarmam lazım ama hiç halim yok
Tam uyku modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?