- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.041
Ayy al bendende okadarBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
merhaba canimMerhabalar kızlar
kizlar bugun pestilimi cikardi Özellikle ufagiiyi akşamlar demek kaldi :) anca girebildim. Bir an önce akşam olsa da uyusam diye düşünüyorum canim sen ne yapiyorsun
Eşim aksamları salata yememe taktı niye kendime ozel salata yapıyormuşum yemek yemiyormusum
burdayim fit hatunİyi geceler kimse yok muuu
cok iyi anliyorim seni bugun Bende haddinden fazla Bunaldim, kizlar yedi beni Hem Kizlara Hem esime isyan ettim artikBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
Karni agriyor demekki canim, senin yediklerindende olabilir Yada yerde sürünüyorsaKizlar oglan ogleden beri acayip mizmiz ve aglak ne olsa agliyor delircem sonunda. Babamizda mizmizlanmasina sinir oluyor söyleniyor hic cekemiyor bide onun siniriyle ugrasiyorm en sonunda dedm git bari. Kendi farkinda degl tabi. Uyuttm 15 dk gecmedi uyandi smsi geme uyutuyorm nolck baklm yarn oruc tutmak istiyordm ama bu sekilde kendime iskence cumattesiyi bekliycem sanrm. Neyi var bu cocugn ya bi anlasamama cok osuruyor bu ara üşüttü mu acaba diyorm.
Ben geldimBugün yine bir sessizlik mi hakim
Çok tartılmanın faydası sana neyin yarayıp yaramadığını tespit edebilmişsinGündüz uykusu eksi getirmiyor bana
Gece uykusu getiriyor.
Pulbiber ödem yapıyor..
Fazla su ve fazla çay ödem yapıyor.
Yorgunluk ödem yapıyor.
Bunları tesbit ettim ve hatta daha fazlası
Kıyamam kuzum inşallah sağ salim gelir bi an önce ne zaman bitecek görevi ?Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
çocuk büyütmek çok zor hakikaten ömür boyu bitmeyen sorumlulukKizlar oglan ogleden beri acayip mizmiz ve aglak ne olsa agliyor delircem sonunda. Babamizda mizmizlanmasina sinir oluyor söyleniyor hic cekemiyor bide onun siniriyle ugrasiyorm en sonunda dedm git bari. Kendi farkinda degl tabi. Uyuttm 15 dk gecmedi uyandi smsi geme uyutuyorm nolck baklm yarn oruc tutmak istiyordm ama bu sekilde kendime iskence cumattesiyi bekliycem sanrm. Neyi var bu cocugn ya bi anlasamama cok osuruyor bu ara üşüttü mu acaba diyorm.
Kendi yaptı canım anlıyor bu işlerden askerden evvel mobilyacıda çalışmış bütün parçalar vida ile tutturulmuş arka panele önce onları söktü sonra da istediklerimizi ayırdık fazla parçaları da evin bodrumunda depo alanımız var oraya indirdik daha iyi oldu oturma odam çok büyük değil biraz daha ferahladı sanki oda
Çok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
seviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmedi
beni tutuyor Allahtan
bende gec yatıp sık kalkınca boyle oluyor bir uyandım 4 :12 namazı kılayım dedim gene gıtmısım esimde uyanamamıs
6 ları goremene cok sevindim canim Rabbım orucunu kabul etsın
40 dk normal tempo yuruyus vardı canım unutmıs im yazmayı
Allah korusun canım gecen İkizler dustuler cok uzuldum
Ya evet ikisi birlikte buyuyor ama çok yoruyor ya. Nasil büyüyorlar anlamiyorum diyorum bazen ama nasil sabah oluyor nasil akşam oluyor zaman nasil akıyor anlamiyorum ondan dolayi. Çok yorgun ve bitkin oluyorum. Mesela dün herkes dışardan geldikten sobra uyumuş, benim de gözlerimden uyku akıyordu, oğlum uyudu kaldi ama kızım çok huysuz du bırak uyumayi dinlenemedim bile. Arada düşmesi falan önemli değil çarpar eder Allah büyük kazalardan korusun insallah. Biz küçük yaralanmalara çözümümüzü bulmuşuz can im. Canını acittimi öpüyoruz geçiyorbiz getir öpelim demezsek bile kendi geliyor anne öp diyor. Opuncede geçiyor. Ne kadar dikkat edersek edelim oluyor. Şu an da kafasi mor mesela, geçen gün sandalyede ters oturmuş ayagiylada masayi itmeye çalışmış hopp sandalyeyle birlikte yere kafa da mutfak dolabina çarptı. Bende yemek hazırlıyordum. illa oluyor yani.
AYY Allah korusun ya bi anlık bir şey işte yaa
En doğrusu bu canım.
Zaten kiloya yatkın bireyleriz, diyet psikolojisinden çıkmak yeniden başa sarmamıza neden olabilir.
Bende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
Kızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
tunaydin hanimlar:)
ramazanin baslangicindan belli hic gunaydin diyemiyorum size
cok gec kalkiyoruz:)
Neyse ben de uyuyayım oğlan uyumusken
Tünaydın kizlarrr ❤
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
Annemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
Uyu canım bebişe de kızlar baksın, bakalım uyanınca ne halde olacak
Ben kıskanilmayı seviyorum aslında, çok bogulmadigim sürece tabi. Eskiden daha kiskancti eşim ama son zamanlarda daha dozunda.
Yat dinlen, kendini sıcak tut canım. Bugün ödem suyu falan yap etki etmez ödemin giderse tartıya.
Benim de kaç gündür regl ağrısı gibi ağrım var, dün doktora mesaj attım miyomundan dolayı hamileliğin boyunca normal bu ağrı dedi. İçim rahatladı açıkçası, sağlıklı olsun da ağrının nedenini bildiğim sürece şikayet etmem.
Allah kabul etsin tatlım
Ooo altilara geldin tekrardan tebrikler kuzu
Seni çok iyi anlıyorum canım, kardeşimin çocuğu da günde kaç defa düşüyor. Annesi peşinden hiç ayrilmamasina rağmen bı dalgınlık anında,kafasını çevirdiği anda bı bakiyoruz düşmüş. İnsanın içi gidiyo yaa o kafa günde kaç kez vuruyo yere ☹
Harikasın kaptanim, Ramazan falan dinlemedin bitirdin halilari
Gordugum herkeste son zamanlarda mutlaka ödem oluyo canım
Ben de yumurtlama döneminde bazı aylar ağrı çekiyorum. Ondan olabilir canım, çok yorma kendini
merhaba canim
kizlar bugun pestilimi cikardi Özellikle ufagioturdum koltukta cay iciyorum ama halim yok
sizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
burdayim fit hatun
cok iyi anliyorim seni bugun Bende haddinden fazla Bunaldim, kizlar yedi beni Hem Kizlara Hem esime isyan ettim artik
Karni agriyor demekki canim, senin yediklerindende olabilir Yada yerde sürünüyorsa
Ben geldim
Çok tartılmanın faydası sana neyin yarayıp yaramadığını tespit edebilmişsin
Kıyamam kuzum inşallah sağ salim gelir bi an önce ne zaman bitecek görevi ?
çocuk büyütmek çok zor hakikaten ömür boyu bitmeyen sorumluluk
Bugun ne yaptim bilsenizcocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
Aynen canım öyle olacak gibi hayırlısı bklm az kaldıSon aylar ne yapsan olur cnm bende cok olmustm son aylarda
afiyetle yiyin insallah canimSarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
sahur olmadigi icin guzel canim13 mayis carsamba
iftar
2 dlm pizza
bol salata
yarim kase corba
su 2 lt
guzel olmus canim. Adimda iyi bence13 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
iftar-19.28
8 kaşık tavuk sote
1 kase zeytinyağlı salata
2 kepçe mercimek çorbası
22:30
tarçınlı Türk kahvesi
Su: 2 litre
Spor: tv ünitesi ve döküntüleriyle uğraşmaktan spor yapamadım dışarı çıktığımızda 4300 adım yürümüşüm U UcanSupurge
bende 30 gunluk programin 2.gununu yapacagim bugun az oluyor ama hic yoktan iyidirbugun bende spor yapamadim bahcede felan dolandim adim yapmak icin.ama yarinkosuya basliycam insalalh.artik 1 hafta boyunca yapabildigim kadar yaparim.yoksa sporsuz kilo gitmiyo bendede.
her ramazanda benimde wc sorunum olurdu ama bu sene hic 2 gundzn fazla surmesi cok sukur
yinede belli olur canim.insalalh
ama resimlere baktimda. kiloluyken hic detayli bi resim cekinmemisim.hep etek veya uzun elbise var
kimse devam edemiyor anlasilanİnşallah kuzum
Aman maşallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın
Sağol canım
Canım senin boyun kaç
Allah korumuş canım geçmiş olsun
Sağol canım
Teşekkürler
Bizim buradaki parkta ağzına kadar doluydu kızım çok istedi çıkmak ama ben çıkarmadım ya korktum
Merak etme kuzum
Yok canım yaa ben devam edemiyorum
cok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyiceGunaydınbugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
bende korkuyorum canim. Ama cokk bunaldilar artik vide tvdede izin gunu diye duyunca zaptetmek pek kolay olmadi ciktik bizdeAmin canım benimkiler büyük olsada o ortama sokmazdım ya annem den sonra çok korkuyorum
yaaa bunu demeyeydin iyiydine üçgen dilim karpuzu bildiğin bir büyük dilim
anliyorum canim seni benim kucuk kapi onunde bekleyip kapiya vuruyor anne annee diye. Senin ikiside kucuk ins buyuduklerinde aklimiza gelip gulecegizCiddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.
sabah 2 yumurta varken ekmek olmasada olurmus. Aksam guzel olmus13 Mayıs çarşamba
Sabah 07 30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
1 dilim t.bugday ekmeği
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Akşam 19.30
1 tabak patlıcan kebap (biraz kaçırdım ama ekmeksiz ve pilavsiz yedim)
1 kase yoğurt
1 kasr salata
Su
2 litre spor 17 dk yaptim yaptirmadi cocuklar 45 dk diye heves etmiştim oysaki
17×3= 51p U UcanSupurge
allah korumus tam zarar yapacaklari zamanlarGunaydin kaptanim
Gunaydn cnm
Kucukken en iyisi yaslar yakin bi anda buyurler diyor herkez ama tek bakan icin zor ya baksana tuvalete zor gidiyorm diyorsn ki seni cok iyi anliyorm ben tek oglumla zor gidiyordm surekli emdigi icin.
Ya illaki buyuk onlemler bende aliyorm ama surekli arkasinda durup kollamiyorm mesela arada dussun diyorm ki istesemde kollayamam okadr hareketli ki. Heleki bi ara kafayi vuruyordu hergun en az 3-5 kez esim bile diyordu artk dikkat et nekadr etsemde yok olmuyordu smdi gene biraz dengeli sukur ama dun nerdeyse mutfak masami yikiyordu uzerindekilerle uzerine
ayy allah korumus okurken gozumde canlandi icim gitti.allah gostermesinÇok dikkat etmek lazım bizim odaların çoğu boydan uzun cam komşum koltuğunu yıkatmış adamlar camı açmış yıkarken onlar çıkmış kendisi de telefonda konuşuyormuş kızını babasının yanında sanmış sonra diyor odaya bi girdim çocuk camın önünde beni görüp kaçmaya çalışırken camdan düşecek diye öldüm dirildim diyor
yinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degilseviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmedi
oluyorum sandim sirtim belim acayip acidi agridi ins zamanla artiyo zaten bunye alisirİlk deneme de plank için 15 sn gayet iyi bence, giderek artar zaten
istiyorsan basarirsin canim. Aslinda ne guzel olurRamazan'dan sonra seviye-3 den devam edip organ temizliklerini yapmayı düşünüyorum canım
allah korusun balkondan bende korkuyorum surekli takipteyim bu sene. Gercekten kasla goz arasinda bi kutu yada kova bulup ustume cikip disariyi izliyor. Ayyy ayyy diye kedi kus seviyle kendime gelip bakiyorum ki yine biseyin tepesindeBende bu sabah balkondan gelen ayak sesine uyandım.
Bebeğim yanımda yoktu, nasıl koşa koşa balkona gittim anlatamam.
Neyse ki sadece geziniyormuş
Artık üzerine çıkabileceği şeyleri çekip üzerine çıkıyor
Bizimde en tehlikeli dönemimiz başladı maalesef
kizlarin dedikleri de olabilir tuzu arttir bakalim bide. Benim oyle sorunum olmadi ucundedeKızlar ödem olmuyor diye nazar ettim kendime sanrm aslında çok tuzlu hiç bişey tüketmiyorum genelde tuzsuz tüketirim herşeyi ama niye oluyor ki ellerim yumruk yapamıyorum yuzuklerimde hafif daralmışdün niyetli değildim bugün sahura kalktım biraz biseyler yedim ama niyetlenmedim tam duruma göre bakayım diye acıktım sanırım kalan günleri yesem mi diye düşünüyorum artık
bende sahura kadar uyuyorum sahurdan sonra namazi kilip bulasik falan yikiyorum 5 bucuk 6 ya geliyor yattigim yediklerimi eritiyorum o zamabSahura kadar hiç yatmıyorum kızımda uyumuyor. Namazı kılıp hemen uyuyorum
Tünaydın kizlarrr ❤
Beynim bugünün Cuma olduğuna ikna olmuş vazgeciremiyorum
Sabah kalktım tartıya çıktım Cuma diye, sonradan aklıma geldi. Sonra oturdum cüzümü okurken bu sefer de Cuma vakti geldi diğer süreleri okuyayım dedim oturdum onları da okudum. Bitirmeye yakın geldi yine aklıma Cuma olmadığı
ayy anne yuregi istee agiz tadiyla ye canim afiyet sifa olsun. İnss en kisa zamanda ortalik duzelirde hepimiz kavusuruz ailelerimizeAnnemle kardeşlerim yanıma gelemiyolar diye üzülüyorlar Ramazan'ın başından beri. Evli kardeşim anneme 2 sokak mesafede oturuyor. Onlar hep beraberler sabahtan akşama kadar, yatmaya gidiyorlar çoğunlukla evlerine. Beni de sürekli arayıp sen de olsaydın falan diyolardi. Dün sana biseyler göndermek istiyoruz dediler. Eşimin İstanbul'a geçiş izni var dükkandan dolayı. Onunla yarı yolda buluşup verdiler hazırladıklarını. 2 koli hazırlamışlar, evin tüm ihtiyaçları, canımın cekebileceği aklıma gelecek atıştırmalık herşeyi de koymuşlar çok duygulandım gelince. Bebişe de biseyler almislardi onları da göndermişler ❤❤
artij iyice ozledikte nasil olacak bilmem canimyaa oyle mi azıcık tuz atayım o zmn yemeklere
saolun kızlar cevap verdiğiniz için biraz tuza dokunup deneyim bi de bklm düzelecek mi bu ara farklı birşey yiyip icmiyroum ya da yapmıyorum aslında ama sıcaklarda etkiliyor mudur ki son 3-4 gündür havalar birden çok ısınınca hissettim sislik
ne güldüm kız istemsizce bazen insan biseye odakliyor vazgeçemiyor inatla sen cuma olsun istemiştim
yaaa aileler iyi ki var gerçekten Rabb'im herşeyin hayırlısını versin ne güzel sağlıkla bir araya geliriz insAllah ailelerimizle ilk bı ay hiç çıkmadım evden ama sonra dayanamadım ben annemlere 3-4 defa gittim ama ablamlar vs hiç gorrusemedik toplaanamadik
naptin sarmayi sardinmi canimBebeğimi uyuttum
Kalkıp sarma sarmam lazım ama hiç halim yok
Tam uyku modundayım
rabbim tez zamanda kavustursun ins canim benim.Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
hava degisimi tam ne sicak ne soguk olabilir canim. İns oksuruk hemen kesilir. Esler bide kendileri ilgilenseler nasil sinirlenirler kim bilirKizlar oglan ogleden beri acayip mizmiz ve aglak ne olsa agliyor delircem sonunda. Babamizda mizmizlanmasina sinir oluyor söyleniyor hic cekemiyor bide onun siniriyle ugrasiyorm en sonunda dedm git bari. Kendi farkinda degl tabi. Uyuttm 15 dk gecmedi uyandi smsi geme uyutuyorm nolck baklm yarn oruc tutmak istiyordm ama bu sekilde kendime iskence cumattesiyi bekliycem sanrm. Neyi var bu cocugn ya bi anlasamama cok osuruyor bu ara üşüttü mu acaba diyorm.
afiyet olsun . bazen oyle tadlar ne guzel oluuor gecmise goturuyor.Bugun ne yaptim bilsenizcocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
Sormustum naptin sardinmi diye gordumki yazmissin.Sarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
Afiyet olsun kuzum dengelemeye çalışırsın bi iki gün dikkat etBugun ne yaptim bilsenizcocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
Afiyet olsun ben de bi ara saracağım son bi poşet yaprak var taze yaprak çıktı ben hala dondurucudakileri bitiremedimSarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
Bende de yorgunluk had safhadaİyi geceler kızlar nasılsınız ben bugun Oldukca yoruldum ufaklıgım uyudu buyukte uyusa bende uyucam
Bizimkinin de uykusu şaştı iyice öğlen de zar zor uyudu geç kalktı şimdi de hiç uykusu yokİyi geceler kızlar nasılsınız ben bugun Oldukca yoruldum ufaklıgım uyudu buyukte uyusa bende uyucam
Dünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beniBende de yorgunluk had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?