Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam

Kizlar oglan ogleden beri acayip mizmiz ve aglak ne olsa agliyor delircem sonunda. Babamizda mizmizlanmasina sinir oluyor söyleniyor hic cekemiyor bide onun siniriyle ugrasiyorm en sonunda dedm git bari. Kendi farkinda degl tabi. Uyuttm 15 dk gecmedi uyandi smsi geme uyutuyorm nolck baklm yarn oruc tutmak istiyordm ama bu sekilde kendime iskence cumattesiyi bekliycem sanrm. Neyi var bu cocugn ya bi anlasam ama cok osuruyor bu ara üşüttü mu acaba diyorm.

Ayy al bendende okadar sonunda delircem o olcak valla bazen kendmi zor tutuyorm bagirasim var deli gbibyeteerrr diye bu koronada iyice eve tikti bizi hicbisey yapamiyoruz

Merhabalar kızlar
merhaba canim
iyi akşamlar demek kaldi :) anca girebildim. Bir an önce akşam olsa da uyusam diye düşünüyorum canim sen ne yapiyorsun
kizlar bugun pestilimi cikardi Özellikle ufagi oturdum koltukta cay iciyorum ama halim yok
Eşim aksamları salata yememe taktı niye kendime ozel salata yapıyormuşum yemek yemiyormusum
sizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
İyi geceler kimse yok muuu
burdayim fit hatun
cok iyi anliyorim seni bugun Bende haddinden fazla Bunaldim, kizlar yedi beni Hem Kizlara Hem esime isyan ettim artik
Karni agriyor demekki canim, senin yediklerindende olabilir Yada yerde sürünüyorsa

Bugün yine bir sessizlik mi hakim
Ben geldim
Gündüz uykusu eksi getirmiyor bana
Gece uykusu getiriyor.
Pulbiber ödem yapıyor..
Fazla su ve fazla çay ödem yapıyor.
Yorgunluk ödem yapıyor.
Bunları tesbit ettim ve hatta daha fazlası
Çok tartılmanın faydası sana neyin yarayıp yaramadığını tespit edebilmişsin
Kıyamam kuzum inşallah sağ salim gelir bi an önce ne zaman bitecek görevi ?
çocuk büyütmek çok zor hakikaten ömür boyu bitmeyen sorumluluk

Oh ne guzl benmkide yapck insallah bugn tvyi cekmeye basladi sıpa cunku.
Aynen ev ferahliyor ya orta sehpayi kaldirdk buyk yemek masasni sattik bide unite giderse tamam :)

Ayy Allah korumus cok zor bir durum valla

Nerdn dustuler cnm ikizler seninkilermi

Ayy zor cnm seni anliyorm desemde anliyamam 1taneyle bukadar zorlaniyorm 2.taneye bakanlara Allah kolaylik versin
Gecmis olsun kuzuya smdi daha iyimi bari cnm

En doğrusu bu canım.
Zaten kiloya yatkın bireyleriz, diyet psikolojisinden çıkmak yeniden başa sarmamıza neden olabilir.

Aynen oyle kaptnm hamilelik sonrasi 66 gordm ve saldim almam hemn diyr dusundm ama. Cok cabuk aliniyor hep tetikte olmaliyiz

Ayy Allah korusun cnm valla her donemleri ayrı zor Allah kolaylik versin sana da

Son aylar ne yapsan olur cnm bende cok olmustm son aylarda

tunaydin hanimlar:)
ramazanin baslangicindan belli hic gunaydin diyemiyorum size
cok gec kalkiyoruz:)

Oh ne guzel :)

Neyse ben de uyuyayım oğlan uyumusken

Ohh iyi uykular cnm

Ayy cok tatlisin canimm Allah kabul etsin insallah

Ayy cok guzel dusunceli olmus duygulanmissindir Allah Ailelerimizi basimizdan eksik etmesin ya korona bitsn de bol bol gorusun hastet gidern insallah kuzum

Aynen okadar hareketliki anlatamam ya 5 dk icinde 10 defa kalkip dusuyodur desem yalan olmaz cok enerjik zipir zipir her delige giresi var bide istedigi olmadimi mizmizlanip aglama huyu edindi biyere yetisemesin hemn agliyor cok yoruyor enerjmi somuruyor. Hic boyle dusuistm bebek bakmayi 15 dk mama sandalyesinde zor tutuyorm

Ya gecn ruzgarliydi hava aslinda bacaklarni ayagnida orttum ama 2 saate yakn disardaydk ordan kapti muhtemelen. Cunku surunmuyor artk emekliyor hep oturuyor bide genelde durmadan yurumeyi deniyor. Cok terliyor hareketinden bez sokuyorm arkasina ama o yuzdende bi yel alsa usutuyor sanrm yazin napcam hic bilmiyorum

Aynen oyleymis cnm hic bukadar zor olcagni dusunmemistm oncesinde bi konussa anlasam daha kolay olcak insallah

Bugun ne yaptim bilseniz cocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin

Canim bi dur de yoksa 57leri gorucen bak dengelemek onemli biraktnmi hem istah aciliyor hemde mide buyuyor bu sefer hic durduramiyorsn

Kizlarr selamlar alintilari karistirmadan cevaplarim ins. Benim internet erkenden bitti yine idare onemli biseyaksamlari giricem mecbur bir sure

13 mayis carsamba

iftar
2 dlm pizza
bol salata
yarim kase corba

su 2 lt
sahur olmadigi icin guzel canim
guzel olmus canim. Adimda iyi bence
bende 30 gunluk programin 2.gununu yapacagim bugun az oluyor ama hic yoktan iyidir
insalalh
ama resimlere baktimda. kiloluyken hic detayli bi resim cekinmemisim.hep etek veya uzun elbise var
yinede belli olur canim.
kimse devam edemiyor anlasilan
Gunaydın bugun sahura kalkamamiism alarma uyandıgı mi hatırlıyorum ama sonrası yok bende suyumu ıcemedim
cok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyice
Amin canım benimkiler büyük olsada o ortama sokmazdım ya annem den sonra çok korkuyorum
bende korkuyorum canim. Ama cokk bunaldilar artik vide tvdede izin gunu diye duyunca zaptetmek pek kolay olmadi ciktik bizde
ne üçgen dilim karpuzu bildiğin bir büyük dilim
yaaa bunu demeyeydin iyiydio kadar karpuzmu yenir seker kupu
Ciddiyim kız valla gidemiyorum gidince de apar topar çıkıyorum.
anliyorum canim seni benim kucuk kapi onunde bekleyip kapiya vuruyor anne annee diye. Senin ikiside kucuk ins buyuduklerinde aklimiza gelip gulecegiz
sabah 2 yumurta varken ekmek olmasada olurmus. Aksam guzel olmus
allah korumus tam zarar yapacaklari zamanlar
ayy allah korumus okurken gozumde canlandi icim gitti.allah gostermesin
seviyelere baya ıyı baslamıstık dedıgın gıbı ama devamı gelmedi
yinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degil
İlk deneme de plank için 15 sn gayet iyi bence, giderek artar zaten
oluyorum sandim sirtim belim acayip acidi agridi ins zamanla artiyo zaten bunye alisir
Ramazan'dan sonra seviye-3 den devam edip organ temizliklerini yapmayı düşünüyorum canım
istiyorsan basarirsin canim. Aslinda ne guzel olur
allah korusun balkondan bende korkuyorum surekli takipteyim bu sene. Gercekten kasla goz arasinda bi kutu yada kova bulup ustume cikip disariyi izliyor. Ayyy ayyy diye kedi kus seviyle kendime gelip bakiyorum ki yine biseyin tepesinde rabbim korusun hepsini ins
kizlarin dedikleri de olabilir tuzu arttir bakalim bide. Benim oyle sorunum olmadi ucundede
Sahura kadar hiç yatmıyorum kızımda uyumuyor. Namazı kılıp hemen uyuyorum
bende sahura kadar uyuyorum sahurdan sonra namazi kilip bulasik falan yikiyorum 5 bucuk 6 ya geliyor yattigim yediklerimi eritiyorum o zamab
allah kabul etsin canim. Bazen oluyot oyke heleki su donemde butun gunler birbirine karisti
ayy anne yuregi istee agiz tadiyla ye canim afiyet sifa olsun. İnss en kisa zamanda ortalik duzelirde hepimiz kavusuruz ailelerimize
artij iyice ozledikte nasil olacak bilmem canim
Bebeğimi uyuttum
Kalkıp sarma sarmam lazım ama hiç halim yok
Tam uyku modundayım
naptin sarmayi sardinmi canim
rabbim tez zamanda kavustursun ins canim benim.
İns duzelecek hersey bol dua ve sabirla
hava degisimi tam ne sicak ne soguk olabilir canim. İns oksuruk hemen kesilir. Esler bide kendileri ilgilenseler nasil sinirlenirler kim bilir
Bugun ne yaptim bilseniz cocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
afiyet olsun . bazen oyle tadlar ne guzel oluuor gecmise goturuyor.

Afiyet olsun kuzum dengelemeye çalışırsın bi iki gün dikkat et
Sarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
Afiyet olsun ben de bi ara saracağım son bi poşet yaprak var taze yaprak çıktı ben hala dondurucudakileri bitiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…