- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.061
aynı salatayı yapıyorum canım onlarada birde ne isterlerse onu pısırıyorum benim salata da ekstradan tavuk dıdıklıyorum o kadar onlarda pilav yani yiyorlar farklı tabakta olunca benim salata cazip gelıyormussanada yapiyip sende ye deseydin:)
afiyet olsun bol bol eksi olsunDoydum sayilir. 1 Kase yoğurt 1 kepçe yeşil fasulye bir kaç parça kuş başı et. Kapattim günü
sabır canım gececek Insallah bu gunler de ev isi yapsan da bitmiyor yapmasanda takma kafana ruh saglıgın daha onemliBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
karnı agrıyorsa belki canim ondan mızmız olabilir bu aralar sıcak tutKizlar oglan ogleden beri acayip mizmiz ve aglak ne olsa agliyor delircem sonunda. Babamizda mizmizlanmasina sinir oluyor söyleniyor hic cekemiyor bide onun siniriyle ugrasiyorm en sonunda dedm git bari. Kendi farkinda degl tabi. Uyuttm 15 dk gecmedi uyandi smsi geme uyutuyorm nolck baklm yarn oruc tutmak istiyordm ama bu sekilde kendime iskence cumattesiyi bekliycem sanrm. Neyi var bu cocugn ya bi anlasamama cok osuruyor bu ara üşüttü mu acaba diyorm.
ne istiyorlarsa onu pısırıyorum aslında ben onların yediklerine ozenıyorum onlar benim salatamasizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
kız 56 gelmesin yarın keske hafta sonu yeseydin bende cocuklugumda lakrıs yerdik cok buralarda her zaman bulamıyorum kılo hedefıme ulasınca bol bol yıcemBugun ne yaptim bilsenizcocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
haberlerde canimNerdn dustuler cnm ikizler seninkilermi
eline saglık canim Allah dınlendırsınSarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
3 bardak su ile actım orucucok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyice
olabilir aslında canım kendimizce yapabiliriz belki karaciğer temizliğini istiyordum ben aslında ama zor gıbıyinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degil
Benimde ufaklık bugun erkenden uyudu kaldı salıncakta sabah erkenden kalkar kesinBizimkinin de uykusu şaştı iyice öğlen de zar zor uyudu geç kalktı şimdi de hiç uykusu yok
Al bendende hele cocuklarla sarmak daha bir ıskenceDünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beni
bende neyin odem yapip yapmadigini hic bilmiyorumGündüz uykusu eksi getirmiyor bana
Gece uykusu getiriyor.
Pulbiber ödem yapıyor..
Fazla su ve fazla çay ödem yapıyor.
Yorgunluk ödem yapıyor.
Bunları tesbit ettim ve hatta daha fazlası
43 derecemii aman allahimmİftarı yaptık, çayımızı içtik, şükürler olsun.
Artık giderek zorlanmaya başladık sıcaklıkların artmaya başlamasıyla
Dün bir bugün iki hava çok sıcaktı burada, önümüzdeki günler de 42-43 dereceye çıkacakmış.
Kalan günler epey zor geçeceğe benziyor.
Kızlar şimdiden dayanamaz oldu, klima alın diyip duruyorlar.
Bu yıl yaylaya da çıkmayacağız.
İyi yönünden bakmak gerekirse sıcak hava, bol su ve iştah azalması demek
burdayim ben:))İyi geceler kimse yok muuu
aileden 1 kisi olsan ne guzel.olurdu arada bi kac saat birakip dinlenmek bile cok iyi oluyoBen kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım sıkıldım eminim hepiniz aynisiniz. Çocukla benden başka ilgilenen yok haliyle biriken ev işleri var canımı sıkıyor çocuk desen ayrı bir dert sürekli meme istiyor bu aralar dış çıkarıyor bir yandan kocaya canım sıkılıyor bu durumdan o kadar çok yoruldum sıkıldım ki anlatamam
salonun acilmistir ferahlamistir:)hareketli bebekte cok zor yaa..gorumcemin 8 aylik bebegi eli dursa ayagi durmuyo ayagi dursa agzi hic susmuyo.cok yoruluyo gorumcemOh ne guzl benmkide yapck insallah bugn tvyi cekmeye basladi sıpa cunku.
Aynen ev ferahliyor ya orta sehpayi kaldirdk buyk yemek masasni sattik bide unite giderse tamam :)
Ayy Allah korumus cok zor bir durum valla
Nerdn dustuler cnm ikizler seninkilermi
Ayy zor cnm seni anliyorm desemde anliyamam 1taneyle bukadar zorlaniyorm 2.taneye bakanlara Allah kolaylik versin
Gecmis olsun kuzuya smdi daha iyimi bari cnm
Aynen oyle kaptnm hamilelik sonrasi 66 gordm ve saldim almam hemn diyr dusundm ama. Cok cabuk aliniyor hep tetikte olmaliyiz
Ayy Allah korusun cnm valla her donemleri ayrı zor Allah kolaylik versin sana da
Son aylar ne yapsan olur cnm bende cok olmustm son aylarda
Oh ne guzel :)
Ohh iyi uykular cnm
Ayy cok tatlisin canimm Allah kabul etsin insallah
Ayy cok guzel dusunceli olmus duygulanmissindir Allah Ailelerimizi basimizdan eksik etmesin ya korona bitsn de bol bol gorusun hastet gidern insallah kuzum
Aynen okadar hareketliki anlatamam ya 5 dk icinde 10 defa kalkip dusuyodur desem yalan olmaz cok enerjik zipir zipir her delige giresi var bide istedigi olmadimi mizmizlanip aglama huyu edindi biyere yetisemesin hemn agliyor cok yoruyor enerjmi somuruyor. Hic boyle dusuistm bebek bakmayi 15 dk mama sandalyesinde zor tutuyorm
afiyetle umtotin ablaSarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
ben cok seviyorum sarma sarmayiDünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beni
Kıyamam canım yat dinlen biran onceBende de yorgunluk had safhada
Aynen ben de çok severim minik şeylerle uğraşmayı sarma yapmak mantı sıkmak fellah köftesi yapmak filan ama boynum çok ağrıyor sonrasındaben cok seviyorum sarma sarmayi
terapi gibi geliyo:)
Bu kim abla sosyal medyam yok ya kendimiKizlar yarin instada barış muslu
Istah - kilo vermeyle ilgili calisma yapicak
Katilmak isteyenlere duyrulur :)))
Eki Görüntüle 2635256
Nedir kimdir arastirmadim cnm
benimde sosyal.medyam yokAynen ben de çok severim minik şeylerle uğraşmayı sarma yapmak mantı sıkmak fellah köftesi yapmak filan ama boynum çok ağrıyor sonrasında
Bu kim abla sosyal medyam yok ya kendimiDream00 (Fransız kalmış) gibi hissediyorum
Bendensinbenimde sosyal.medyam yok
herseyden bi haberim bende
YouTube dan bakılabiliyorsa ordan bakarım ben deNedir kimdir arastirmadim cnm
You tubeda Bi denk geldim
bi cok hastaliga, bagimliliga
psikolojik olarak çözüm buluyor
Sağol canımAfiyet olsun ben de bi ara saracağım son bi poşet yaprak var taze
ben delirdim diyebilirim çocuğa bağırmamak için dişlerimi sıkıyorum tencere tabak ne varsa birbirine girdi kardeşime 5 dk bak dedim bakamam dedi baya sinirlendim ona eşime korona illerine soylendim durdumAyy al bendende okadarsonunda delircem o olcak valla bazen kendmi zor tutuyorm bagirasim var deli gbibyeteerrr diye bu koronada iyice eve tikti bizi hicbisey yapamiyoruz
5 dk ya 5 dk ilgilenilse inanki ruhum nefes alacak biraz su öfkemi atacağım üstümden ama yok her şey bana bakıyormerhaba canim
kizlar bugun pestilimi cikardi Özellikle ufagioturdum koltukta cay iciyorum ama halim yok
sizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
burdayim fit hatun
cok iyi anliyorim seni bugun Bende haddinden fazla Bunaldim, kizlar yedi beni Hem Kizlara Hem esime isyan ettim artik
Karni agriyor demekki canim, senin yediklerindende olabilir Yada yerde sürünüyorsa
amin canım sağol süresiz canım seneye tayinciyiz amaBen geldim
Çok tartılmanın faydası sana neyin yarayıp yaramadığını tespit edebilmişsin
Kıyamam kuzum inşallah sağ salim gelir bi an önce ne zaman bitecek görevi ?
çocuk büyütmek çok zor hakikaten ömür boyu bitmeyen sorumluluk
yedim valla bir daha aladirmam ya alınca dayaniyorum şimdi sahur yaptım yine yedim çok aç hissediyorum kendimi durduramıyorum ramazan bana yaramadı kilo verme yönündenKizlarr selamlar alintilari karistirmadan cevaplarim ins. Benim internet erkenden bitti yine idare onemli biseyaksamlari giricem mecbur bir sure
sahur olmadigi icin guzel canim
guzel olmus canim. Adimda iyi bence
bende 30 gunluk programin 2.gununu yapacagim bugun az oluyor ama hic yoktan iyidir
yinede belli olur canim.
kimse devam edemiyor anlasilan
cok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyice
bende korkuyorum canim. Ama cokk bunaldilar artik vide tvdede izin gunu diye duyunca zaptetmek pek kolay olmadi ciktik bizde
yaaa bunu demeyeydin iyiydio kadar karpuzmu yenir seker kupu
anliyorum canim seni benim kucuk kapi onunde bekleyip kapiya vuruyor anne annee diye. Senin ikiside kucuk ins buyuduklerinde aklimiza gelip gulecegiz
sabah 2 yumurta varken ekmek olmasada olurmus. Aksam guzel olmus
allah korumus tam zarar yapacaklari zamanlar
ayy allah korumus okurken gozumde canlandi icim gitti.allah gostermesin
yinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degil
oluyorum sandim sirtim belim acayip acidi agridi ins zamanla artiyo zaten bunye alisir
istiyorsan basarirsin canim. Aslinda ne guzel olur
allah korusun balkondan bende korkuyorum surekli takipteyim bu sene. Gercekten kasla goz arasinda bi kutu yada kova bulup ustume cikip disariyi izliyor. Ayyy ayyy diye kedi kus seviyle kendime gelip bakiyorum ki yine biseyin tepesinderabbim korusun hepsini ins
kizlarin dedikleri de olabilir tuzu arttir bakalim bide. Benim oyle sorunum olmadi ucundede
bende sahura kadar uyuyorum sahurdan sonra namazi kilip bulasik falan yikiyorum 5 bucuk 6 ya geliyor yattigim yediklerimi eritiyorum o zamab
allah kabul etsin canim. Bazen oluyot oyke heleki su donemde butun gunler birbirine karisti
ayy anne yuregi istee agiz tadiyla ye canim afiyet sifa olsun. İnss en kisa zamanda ortalik duzelirde hepimiz kavusuruz ailelerimize
artij iyice ozledikte nasil olacak bilmem canim
naptin sarmayi sardinmi canim
rabbim tez zamanda kavustursun ins canim benim.
İns duzelecek hersey bol dua ve sabirla
hava degisimi tam ne sicak ne soguk olabilir canim. İns oksuruk hemen kesilir. Esler bide kendileri ilgilenseler nasil sinirlenirler kim bilir
afiyet olsun . bazen oyle tadlar ne guzel oluuor gecmise goturuyor.
var da ise yaramiyor kendi de aynı çocuk gibi olan bir kardeşim var yanımda bakmıyor ya 5 dk bak banyoya göreceğim diyorum yok yemek yapicam bak diyorum yok çok sinir bozucubende neyin odem yapip yapmadigini hic bilmiyorum
sadece lahana karnibahar bana hic iyi gelmiyo
baska hic bilmiyorum
43 derecemii aman allahimmsimdiden boyleyse yazin dusunemiyorum ablaa
burdayim ben:))
aileden 1 kisi olsan ne guzel.olurdu arada bi kac saat birakip dinlenmek bile cok iyi oluyo
salonun acilmistir ferahlamistir:)hareketli bebekte cok zor yaa..gorumcemin 8 aylik bebegi eli dursa ayagi durmuyo ayagi dursa agzi hic susmuyo.cok yoruluyo gorumcem
afiyetle umtotin abla
ben cok seviyorum sarma sarmayi
terapi gibi geliyo:)
Bende sarmaya verilen emeğe acıyorum, yapması 2-3 saat, yemesi 15 dk.Dünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beni
Ne 15 dk su 3 dk da siler süpürürümBende sarmaya verilen emeğe acıyorum, yapması 2-3 saat, yemesi 15 dk.
Çocuklar çok seviyorlar, oruç tutuyorlar diye acıyorum onlara, istedikleri yemeği yapıyorum.
Kendileri de yardım ediyor tabi
Burada bir diş hekimi Barış Muslu'nun eğitimine katılıp, öğrendiği yöntemi uygulayarak 30-40 kilo vermiş.Kizlar yarin instada barış muslu
Istah - kilo vermeyle ilgili calisma yapicak
Katilmak isteyenlere duyrulur :)))
Eki Görüntüle 2635256
Kilo alıp dönmeyeceksen olur canım.Kaptanım su ramazan çıkana kadar izin almak istiyorum en azından listede olmamak bende isler yolunda gitmiyorHandandandan
Kaptanım ben yine buralardayım bildirim yaparım sadece listede olmayım etkilerim benceKilo alıp dönmeyeceksen olur canım.
Eşinin dönmesine ne kadar kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?