Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sanada yapiyip sende ye deseydin:)
aynı salatayı yapıyorum canım onlarada birde ne isterlerse onu pısırıyorum benim salata da ekstradan tavuk dıdıklıyorum o kadar onlarda pilav yani yiyorlar farklı tabakta olunca benim salata cazip gelıyormus
Doydum sayilir. 1 Kase yoğurt 1 kepçe yeşil fasulye bir kaç parça kuş başı et. Kapattim günü
afiyet olsun bol bol eksi olsun
sabır canım gececek Insallah bu gunler de ev isi yapsan da bitmiyor yapmasanda takma kafana ruh saglıgın daha onemli
karnı agrıyorsa belki canim ondan mızmız olabilir bu aralar sıcak tut
sizede özel yemek yapiyorum demek lazim Herhalde
ne istiyorlarsa onu pısırıyorum aslında ben onların yediklerine ozenıyorum onlar benim salatama
Bugun ne yaptim bilseniz cocuklugumda büfelerde bi cikolata satiliyordu acik, Ondan buldum tadi ayniydi baya bi yedim.. Zaten bu ara istahim acildi sanirim ramazandan dolayi gec iftar oldugu icin
kız 56 gelmesin yarın keske hafta sonu yeseydin bende cocuklugumda lakrıs yerdik cok buralarda her zaman bulamıyorum kılo hedefıme ulasınca bol bol yıcem
Nerdn dustuler cnm ikizler seninkilermi
haberlerde canim
Sarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
eline saglık canim Allah dınlendırsın
cok susadinmi canim. Havalarda isiniyor iyice
3 bardak su ile actım orucu
yinede guzeldi belki oructan sonra yeme duzeni olarak tekrar baslarim ben ama seviye gibu kati kuralli degil
olabilir aslında canım kendimizce yapabiliriz belki karaciğer temizliğini istiyordum ben aslında ama zor gıbı

Gündüz uykusu eksi getirmiyor bana
Gece uykusu getiriyor.
Pulbiber ödem yapıyor..
Fazla su ve fazla çay ödem yapıyor.
Yorgunluk ödem yapıyor.
Bunları tesbit ettim ve hatta daha fazlası
bende neyin odem yapip yapmadigini hic bilmiyorum
sadece lahana karnibahar bana hic iyi gelmiyo
baska hic bilmiyorum
43 derecemii aman allahimmsimdiden boyleyse yazin dusunemiyorum ablaa
İyi geceler kimse yok muuu
burdayim ben:))
aileden 1 kisi olsan ne guzel.olurdu arada bi kac saat birakip dinlenmek bile cok iyi oluyo
salonun acilmistir ferahlamistir:)hareketli bebekte cok zor yaa..gorumcemin 8 aylik bebegi eli dursa ayagi durmuyo ayagi dursa agzi hic susmuyo.cok yoruluyo gorumcem
Sarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
afiyetle umtotin abla
Dünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beni
ben cok seviyorum sarma sarmayi
terapi gibi geliyo:)

ben cok seviyorum sarma sarmayi
terapi gibi geliyo:)
Aynen ben de çok severim minik şeylerle uğraşmayı sarma yapmak mantı sıkmak fellah köftesi yapmak filan ama boynum çok ağrıyor sonrasında
Kizlar yarin instada barış muslu
Istah - kilo vermeyle ilgili calisma yapicak
Katilmak isteyenlere duyrulur :)))

Eki Görüntüle 2635256
Bu kim abla sosyal medyam yok ya kendimi Dream00 (Fransız kalmış) gibi hissediyorum

benimde sosyal.medyam yok
herseyden bi haberim bende

Ayy al bendende okadar sonunda delircem o olcak valla bazen kendmi zor tutuyorm bagirasim var deli gbibyeteerrr diye bu koronada iyice eve tikti bizi hicbisey yapamiyoruz
ben delirdim diyebilirim çocuğa bağırmamak için dişlerimi sıkıyorum tencere tabak ne varsa birbirine girdi kardeşime 5 dk bak dedim bakamam dedi baya sinirlendim ona eşime korona illerine soylendim durdum
5 dk ya 5 dk ilgilenilse inanki ruhum nefes alacak biraz su öfkemi atacağım üstümden ama yok her şey bana bakıyor
amin canım sağol süresiz canım seneye tayinciyiz ama
yedim valla bir daha aladirmam ya alınca dayaniyorum şimdi sahur yaptım yine yedim çok aç hissediyorum kendimi durduramıyorum ramazan bana yaramadı kilo verme yönünden
var da ise yaramiyor kendi de aynı çocuk gibi olan bir kardeşim var yanımda bakmıyor ya 5 dk bak banyoya göreceğim diyorum yok yemek yapicam bak diyorum yok çok sinir bozucu

Dünyanın işini yapsam sarma sarmak kadar yorucu gelmez herhalde boynumda fıtıklar ve düzleşme var mahvediyor beni
Bende sarmaya verilen emeğe acıyorum, yapması 2-3 saat, yemesi 15 dk.
Çocuklar çok seviyorlar, oruç tutuyorlar diye acıyorum onlara, istedikleri yemeği yapıyorum.
Kendileri de yardım ediyor tabi

Bende sarmaya verilen emeğe acıyorum, yapması 2-3 saat, yemesi 15 dk.
Çocuklar çok seviyorlar, oruç tutuyorlar diye acıyorum onlara, istedikleri yemeği yapıyorum.
Kendileri de yardım ediyor tabi
Ne 15 dk su 3 dk da siler süpürürüm

Kizlar yarin instada barış muslu
Istah - kilo vermeyle ilgili calisma yapicak
Katilmak isteyenlere duyrulur :)))

Eki Görüntüle 2635256
Burada bir diş hekimi Barış Muslu'nun eğitimine katılıp, öğrendiği yöntemi uygulayarak 30-40 kilo vermiş.
Normalde 1 kere yapılması gereken seansı her yemekten önce uygulayarak çok kısa sürede vermiş bu kiloyu.
Şimdi kendisi de isteyenlere ücret karşılığı seans yapıyor.
Bi arkadaşım da katılmıştı eğitimine, eğitimdeki bi seanstan bu kesit izletti bana, aslında kendi kendimize yapabileceğimiz bir yöntem..
Ancak bu yöntem ile kilo verirken ağız tadının bozulduğunu, yemeklerin acımsı ve tatsız geldiğini söyledi.
Bende cesaret edemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…