- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.081
Eşimin ne zaman döneceği belli değil korona yüzünden zaten izinleri de kapalıKilo alıp dönmeyeceksen olur canım.
Eşinin dönmesine ne kadar kaldı.
Suyu fazla tüketemiyoruz, hareketsizlikte var normal zamanlara göre, yemeklerde de daha ağır, porsiyon kontrolü gerçekten zor oluyor.Ben anlamadım sahur da yapmıyorum niye veremiyorum ki
Görevlendirme süresi bitince dönme ihtimali yok muEşimin ne zaman döneceği belli değil korona yüzünden zaten izinleri de kapalı
evet şu çok fazla içemiyorum gündüz akşama kadar çocuk emiyor acaba onun için mi akşam icim kazinarak oturuyorum sofraya ? Bir de ben menümü yazacağım yineSuyu fazla tüketemiyoruz, hareketsizlikte var normal zamanlara göre, yemeklerde de daha ağır, porsiyon kontrolü gerçekten zor oluyor.
İzin konusunu yarın takımda tartışalım, listeyi olumsuz etkilemek istemiyoruz ama izne ayrılınca da kilo alıp dönme ihtimali artıyor.
Amacımız kilo vermek liste ise bir araç ise bence biraz daha dişimizi sıkabiliriz.
görevi süresiz evlendik evleneli Suriye'de 3 buçuk yıldırGörevlendirme süresi bitince dönme ihtimali yok mu
Bunu bilmiyordum canımgörevi süresiz evlendik evleneli Suriye'de 3 buçuk yıldır
Hep oralarda izinden izne geliyor en son Kasım'da geldiBunu bilmiyordum canım
Allah yardımcınız olsun
Hep ordalar mı, yoksa arada Türkiye ye giriş yapıyorlar mı?
Eve izne gelme olarak sormuyorum
Sagol bu arada kaptanımBunu bilmiyordum canım
Allah yardımcınız olsun
Hep ordalar mı, yoksa arada Türkiye ye giriş yapıyorlar mı?
Eve izne gelme olarak sormuyorum
Instada canli yayinda uygulama yapicak cnm :))YouTube dan bakılabiliyorsa ordan bakarım ben de
tatlim zaten ramazanin bitmesine 1 hafta kaldiKaptanım su ramazan çıkana kadar izin almak istiyorum en azından listede olmamak bende isler yolunda gitmiyorHandandandan
Keşke bende de öyle olsaBurada bir diş hekimi Barış Muslu'nun eğitimine katılıp, öğrendiği yöntemi uygulayarak 30-40 kilo vermiş.
Normalde 1 kere yapılması gereken seansı her yemekten önce uygulayarak çok kısa sürede vermiş bu kiloyu.
Şimdi kendisi de isteyenlere ücret karşılığı seans yapıyor.
Bi arkadaşım da katılmıştı eğitimine, eğitimdeki bi seanstan bu kesit izletti bana, aslında kendi kendimize yapabileceğimiz bir yöntem..
Ancak bu yöntem ile kilo verirken ağız tadının bozulduğunu, yemeklerin acımsı ve tatsız geldiğini söyledi.
Bende cesaret edemedim açıkçası.
Uygulayabilirsen kesinlikle etkisinin olacağını düşünüyorum.Keşke bende de öyle olsa
Bizim tam iftar saatine denk geliyor insallah kacirmam ve faydasi olur
guzel canim bence14 Mayıs Perşembe
Sahur yok
İftar 19.45
2 tavuk sinitzel
2 servis kaşığı mantar sote
1.5 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
gayet iyu canim14 mayıs
20-21.00
Koca bir kase tavuklu karısık salata
1 kucuk kase kiraz
Su: 6 bardak
Spor 30 dk leslie 90 puan @zsaracoglu
Makarna azmis zaten guzel bence14 mayis persembe
12.00
1 avuc findik
17.00
10 kiraz
21.15
4 5 tk kasik et sote
2 tk dan az makarna
bol salata
su en az 2 lt olmustur
Daha çok gençsin masallahhh.nice güzel mutlu yaşların olsun insallahhh.Kızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
GeldimNerdesinizzzz yahuuu herkes uyuyor mu
Doğum günün kutlu olsun PınarcımKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
nice senelere canım yeni yasin sana saglık mutluluk huzur getirsinKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?