- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.101
Sarma bitti ama bende bittim
Kahvemi içip yatacağım
aynı salatayı yapıyorum canım onlarada birde ne isterlerse onu pısırıyorum benim salata da ekstradan tavuk dıdıklıyorum o kadar onlarda pilav yani yiyorlar farklı tabakta olunca benim salata cazip gelıyormus
afiyet olsun bol bol eksi olsun
sabır canım gececek Insallah bu gunler de ev isi yapsan da bitmiyor yapmasanda takma kafana ruh saglıgın daha onemli
karnı agrıyorsa belki canim ondan mızmız olabilir bu aralar sıcak tut
ne istiyorlarsa onu pısırıyorum aslında ben onların yediklerine ozenıyorum onlar benim salatama
kız 56 gelmesin yarın keske hafta sonu yeseydin bende cocuklugumda lakrıs yerdik cok buralarda her zaman bulamıyorum kılo hedefıme ulasınca bol bol yıcem
haberlerde canim
eline saglık canim Allah dınlendırsın
3 bardak su ile actım orucu
olabilir aslında canım kendimizce yapabiliriz belki karaciğer temizliğini istiyordum ben aslında ama zor gıbı
bende neyin odem yapip yapmadigini hic bilmiyorum
sadece lahana karnibahar bana hic iyi gelmiyo
baska hic bilmiyorum
43 derecemii aman allahimmsimdiden boyleyse yazin dusunemiyorum ablaa
burdayim ben:))
aileden 1 kisi olsan ne guzel.olurdu arada bi kac saat birakip dinlenmek bile cok iyi oluyo
salonun acilmistir ferahlamistir:)hareketli bebekte cok zor yaa..gorumcemin 8 aylik bebegi eli dursa ayagi durmuyo ayagi dursa agzi hic susmuyo.cok yoruluyo gorumcem
afiyetle umtotin abla
ben cok seviyorum sarma sarmayi
terapi gibi geliyo:)
Canimya enazindan benm esim evdeyken az da olsa bakiyor seni anliyorm keske kardesin anlayisli olsa biraz ama buyuyp evlenince cocugu olunca anlar seni pisman olrben delirdim diyebilirim çocuğa bağırmamak için dişlerimi sıkıyorum tencere tabak ne varsa birbirine girdi kardeşime 5 dk bak dedim bakamam dedi baya sinirlendim ona eşime korona illerine soylendim durdum
5 dk ya 5 dk ilgilenilse inanki ruhum nefes alacak biraz su öfkemi atacağım üstümden ama yok her şey bana bakıyor
amin canım sağol süresiz canım seneye tayinciyiz ama
yedim valla bir daha aladirmam ya alınca dayaniyorum şimdi sahur yaptım yine yedim çok aç hissediyorum kendimi durduramıyorum ramazan bana yaramadı kilo verme yönünden
var da ise yaramiyor kendi de aynı çocuk gibi olan bir kardeşim var yanımda bakmıyor ya 5 dk bak banyoya göreceğim diyorum yok yemek yapicam bak diyorum yok çok sinir bozucu
Hep oralarda izinden izne geliyor en son Kasım'da geldi
Daha çok gençsin masallahhh.nice güzel mutlu yaşların olsun insallahhh.
Nice senelere canım
Doğum günün kutlu olsun Pınarcım
nice senelere canım yeni yasin sana saglık mutluluk huzur getirsin
Hoşgeldin kaptanim.9.30 a kadar kahvalti ya dirwndim. Anca bu kadar oldu.Geldim
Amin canim gunaydin. Baktin mi hiç tartiyaGunaydın kızlar guzel bir gun olsun
Nice mutlu saglikli huzurlu yaslarin olsun pinarimKızlarrr bugun 27 yaşın girdimmm
Kendine ne guzel hediye vermişinGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.4
Fark - 800gr
6lari gormek cok motive etti beni
Cok guzel cnm tebriklerCuma : 83.0
Bugün :81.9
Fark : -1.1
Yüzde: %1.33
7 ler bir daha gelmesin Insallah canımGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Fark - 800gr
yok canım birazdan bakarımAmin canim gunaydin. Baktin mi hiç tartiya
82 yı es gecmis sin super canım aynen devamCuma : 83.0
tebriklerrr canimmm harikasin.Gunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Fark - 800gr
Çok teşekkür ederimCok guzel cnm tebrikler
Tebrik ederim canımGunaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin ozaman:
Fark - 800gr
Aynenn cok uğraştım canim bakalim. 7 leri görmek istiyorum artık7 ler bir daha gelmesin Insallah canım
yok canım birazdan bakarım
82 yı es gecmis sin super canım aynen devam
Hoşgeldin kaptanim.9.30 a kadar kahvalti ya dirwndim. Anca bu kadar oldu.
Daha ne olsun canımCuma : 83.0
Bayrama görürsün belki canımAynenn cok uğraştım canim bakalim. 7 leri görmek istiyorum artık
Çok teşekkür ederim. Yok yok bırakmam artik başka bir şey denemeye gerek yok, bu şekilde ilerlemeye devam.Daha ne olsun canım
Bence gayet güzel bir eksi, tebrik ederim
Sakın bırakma kendini, her hafta devamını bekliyoruz
Bu hafta 2 kilo vermeye çalışacağım, bakalim olacak miBayrama görürsün belki canım
haftaya girme ihtimalin var canım en kotu mayıs sonu gorursun hazirana 7 ki rakamlarla merhaba dersinAynenn cok uğraştım canim bakalim. 7 leri görmek istiyorum artık
Aynennn bende öyle düşünüyorumhaftaya girme ihtimalin var canım en kotu mayıs sonu gorursun hazirana 7 ki rakamlarla merhaba dersin
Spor da eklersen olabilir benceBu hafta 2 kilo vermeye çalışacağım, bakalim olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?