- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.721
Allah iyiliğini versin yaa topiğimizin gökkuşağı sensin ha, hergün değişik bir muhabbet bide esprili ay abim olsa seni alıcam yaa
.
Günaydınnnnnn sevgili dardaneltonlarım, artık yetti gayrı bukadar 62 kiloda kaldığım yaa 2 haftadır, bugünden itibaren yine kilo vermeye niyet ettim hayırlı olsun
Gamze, Nagiş, Gülşeker, Betüş, Büşra, Fulya, Şengül nasılsınız bebeklerim
slm betüşcüm kişiye göre değişsede benim liste klasik tabi uygulayan kim
toplamda 2 kesme şeker hakkım var,3 lt su içmeliyim yapılması gayet kolay gibi ama ben artık yıldım listelerden
cn yazdıklarımın uygulamasının çok zor olduğunu biliyorum , fikirleri toplayalım sonra uygulayabileceklerimizi kabule sunalım tabi arkadaşlar foruma giripte görürseyaz geldi hem nete girme oranı doğal olarak düşüyor hemde diyet yapma oranı orta yol bulmak taraftarıyım aslında zorlamaya gerek yok herkes kendinin aynası biliyor kendini
Selamlar kızlar, yazdıklarınızı az biraz okuyabildim, bugün itibariyle eskisi gibi menülerimi yazıcam diye karar vermiştim ben de kendi kendime. Menülerimi yazınca en azından daha çok dikkat ediyorum bunu farkettim, dün akşam 10'da taze fasulye yedim biraz sabah ayrımkilo fazla çıktım ya, artık sıkıldım 69'ları görmek istiyorum şu 3 gün akşam yemeğide yemicem salat yerim sadece belki.
Bu Sabah
1 tabak ev yoğurdu
1,5 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş.
o hepimizde oluyo cnm bakıyoruz kimse yok bizde yazmıyoruzdevamlılığı sağlamak için bişeyler yapmalıyız diyorum
biliyorum ki murccum şimdi içinden bana nagi boşa kürek sallıyosun diyone yapayım kaptancım umut dünyası
selam topiğim...bugün spora gidip gitmeme konusunda kararsızım çünkü belim beni halen zorluyo netekim..ama gel gör ki spora gidincede insan kendini daha bir sorumlu hissediyo, yemek görünce kendini frenliyo..bu yüzden gitsemde hocaya söylerim , beni fazla zorlama hocam derim n'apimmm.. ...
kızlar sonra gelmeye çalışıcam..beli tutulmuş bir koca ve ateşi tekrar çıkmaya başlamış bir çocuk beni bekliyo..
selamlar kuzucuklarım,
Uğrayamıyorum bizi çekemeyenler var malesef... suç üstü yakalandımda buraya yazarkene :)) Niiysee...
Bu günkü menüm
Sabah :
2 yumurta içine minik kaşar parçaları attım birde kırmızı biber bir güzel pişirdiiim, bir dilim kepek ekmekle yediim....
Ara 1 pikolataaa
Öğlen 3 minnak elma
Akşam nesfiiit.....
bu kadaar... olmadığım zamanlarda çoook kaçamaklar yaptıım çook... haliyle kilo milo veremiyorum... azcık toparlanmaya geldim toparlayın beni kızzlaar......
kızlaaarrrr huuuuuuu............
elinde diyetisyenden alınmış diyet listesi olan varsa paylaşabilir miiii?
ben diyetisyene gitmeye korkuyorum tahlil mahlil ileri derece iğne fobim var...... ama düzenli bir beslenme önerisinede ihtiyacım var.... biriniz tam listeyi paylaşabilir miii....
Kacakkk nerlerdesın ! Denk gelemedık bı turlu demek yakalandım kkya gırerken hahahahaha ne cıns ıs yerlerı var yaaa
Menun guzel cnmm ama bencede elmalar senı acıktıra bılır
cnmm ben hftalık lıstemı paylasıyım bı goz at ıstersen gayaet kolay bı lıste ama uyan yok ...
cinsler cinss... mütemadiyen çalışçam kimseyle konuşmucam bu ne lenn.... olduuu..... köle izavra gibiyim....
paylaş canımcım bekliyorum dört gözlee......
betulcum çevırı oldugu ıcın noktalı harflerı duzgun cevırmemıs takıldıgın yer olursa sor lısteden bakıyım yazayımmm
şşşşşşşşşş kaptan bizim kardeş takımımıııız kiiim...... sonra tam saç saça başbaşa gireriz falan o arada durun siz kardeşsiniz demeyin yaniiii.... kardiiişlerlede kaynaşalım.....
Oooooo nerde bu uyeler nerde bu topıkkkk hhheeeyyyyy mıllet zayıfladı dal gıbı kaldı sız hala oturun poponuzu buyutun olacak ıs degıl yahuuu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?