Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben gelirim siz gidersiniz siz gidersiniz ben gelirim aaaaa...

ayy bu elmalar beni acıktırır şimdi şimdiden kaygısı düştü vallaa....

slm betüşcüm kişiye göre değişsede benim liste klasik tabi uygulayan kim

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
peynir

ara
4 kuru kayısı+5 fındık

öğle
5 yk sebze yeeği
1 dilim ekmek yada 1kase çorba
1 su bardağı yoğurt
salata

ara
1 eti cin

akşam
5 yk sebze yemeği
2 köfte kadar et
1 sb yoğurt
salata

ara
1 porsiyon meyve
5 fındık

toplamda 2 kesme şeker hakkım var,3 lt su içmeliyim yapılması gayet kolay gibi ama ben artık yıldım listelerden

Zıppkın gibi fişşek gibiyiim..... bu gün çok spor yapasım var.... bir enerji fazlalığım var bilemiyorum.... kısss rejim planını benlede paylaş bende yapiim.... aaaa saldım gidyorum.... bu göbek şimdiye elli kere erirdi.... kendimi kandırmaktan başka bir şey yapğmıyorum..... hırrrr....

slm betüşcüm kişiye göre değişsede benim liste klasik tabi uygulayan kim

toplamda 2 kesme şeker hakkım var,3 lt su içmeliyim yapılması gayet kolay gibi ama ben artık yıldım listelerden

beybim liste makul görünüyor...... bende listeler uyamıyorum diye liste tutmuyordum ama bu seferde liste olmadığı için her gün dayandım light ekmekten tosta :)) öğlenleri atlamaya sonra aşırı acıkıp ne bulursam saladırmaya başladım... anladım ki liste şaart, eğitim şart.....

aynen cnmm bı kural lıstesı yapsakta takım uyelerının bunu oylaması gerek bunun ıcınde uyelerın topıkte olması gerek...

cnmm sabah ıcın menun gayet ıyı hatt az bıle denebılır bu sebepten oglen cok kacırma derım...

Bendede var yanı pıswkolojı kımse olmadımı yazasım kacıyor...hh nagıss uyulacagı konusunda gercekten supelerım var...

gıt ama cok zorlama hopıs belını evdekı bulgurdanda olma yanııı

kızlar sonra gelmeye çalışıcam..beli tutulmuş bir koca ve ateşi tekrar çıkmaya başlamış bir çocuk beni bekliyo..

gecmıs olsun hopıssss

Kacakkk nerlerdesın ! Denk gelemedık bı turlu demek yakalandım kkya gırerken hahahahaha ne cıns ıs yerlerı var yaaa

Menun guzel cnmm ama bencede elmalar senı acıktıra bılır

cnmm ben hftalık lıstemı paylasıyım bı goz at ıstersen gayaet kolay bı lıste ama uyan yok ...

cinsler cinss... mütemadiyen çalışçam kimseyle konuşmucam bu ne lenn.... olduuu..... köle izavra gibiyim....

paylaş canımcım bekliyorum dört gözlee......

cinsler cinss... mütemadiyen çalışçam kimseyle konuşmucam bu ne lenn.... olduuu..... köle izavra gibiyim....

paylaş canımcım bekliyorum dört gözlee......

Ornek Yernek Liste

1.GUn

Sabah: Bitki .day ekersiz 1 tath ka~igi ba.:eva recei 1 ince dilin ekmek (kepek) 1 bardak
portakai su"tj

Ara Ogiin: 2 tane Grisi

ogle : 2 dilim kepe ekmek den Peynirli `.Iandwic

hca OgUn: 1 porsiyon meyve

Aksam- 1 Porsiyon sebze yemegi 1 kase :iyet yogurt yagssz salata bol ek~ili limon eksisi

Ara Ogun: 1 porsiyon meyve

2.GGn

Sabah: 1 Kase Mush i sutle birlikte

Ara ogun: 1 Porsiyon meyve

Ole: Mantar sate yagsiz salata 1 ince dilim kepek ekmek

Ara Ogun: 2 tane Grisini

Ak§am: 3 tane Izgara Kofte 1 orta boy ha~lanm44 patates yagsiz salata bol ek~ili fimon ek$isi
0
Ara Ogiin: 1 Porsiyon Meyve

3.Gun
Sabah: Bitki 4ay 5ekersiz 1 kibrit kutusu peynir yagsiz, dornates 1 ince dilirn ekmek (kepek)

Ara Ogun: 1 bardak portakal soya

6gle: Hindi Jambon dan Sandwic 2 ince dilim kepek Ekmek

Ak~am: 1 Porsiyon Sebze yernegi bir kase corba %z kase yogurt

4.GO(,
Sabah: 1 kase Mush i Sutle birlikte

Ara Ogun: 1 Porsiyon Meyve

Cglen: Ton balikli Salata bir bardak portakal suyu 1 ince ditim kepek Ekmek

Ara Ogi n 1 Fincan ye~il cay

Ak~am: 3 kofte buyuklugunde Et ha~lanmi /Izgara bir kase corba yagsiz salata

Ara iigun 1 Porsiyon Meyve
Mi

no

5.Gun

Sabah: Bitki ccay (~ekersiz),1 kibrit kutusu beyaz peynir, domates,l ince dilim ekmek (kepekli)

Ara Ogun: 2 tane badem

dglen: Hindi jarnbon 2 dilim ekmek arasi yaninda bir bardak portakal suyu

Ara Ogi n: 1 fincan ye~il cay

Aksam: 1 kase corba 1 Porsiyon sebze yemegi yagsrz salata boi ek5ili eksi serbest Limon eksisi

6.Gun
Sabah: Bitki 4ay (~ekersiz),1 tatli kar bal veya revel 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Ole: yagsiz peynirden bir tost bir bardak ayran

fi.ra ogun 1 Porsiyon Meyve

Ak~arr,: 1 Porsiyon Sebze yemegi 1 kase corba 1 kase salata yagsiz

Ara Ogun: Y2 su bardagi silt

7. is is n

Sabah: acik bir cay (~ekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir, salatalik , domates, 1 ince dilim
ekmek (kepekli) 1 tane yumurta kati pi~mi~

Oglen: Meyveli yogurt 2 dilim kepek ekmek

Ara Ogun: 1 Fincan ye~il cay

Ak5am: 100 gr Balik Izgara / Bugulama bol ye5il salata ek5i serbest limon ek5isi
1 ince dilim kepek ekmek

Ara Ogun: 1 Porsiyon meyve

NOT: Her gun duzenli ve tempolu yuruyu5 yapiniz 50 dakika

Az Yagli Sut ve Yogurt tuketiniz

betulcum çevırı oldugu ıcın noktalı harflerı duzgun cevırmemıs takıldıgın yer olursa sor lısteden bakıyım yazayımmm

betulcum çevırı oldugu ıcın noktalı harflerı duzgun cevırmemıs takıldıgın yer olursa sor lısteden bakıyım yazayımmm

aayyyy çok sağol..... tam aradığıım gibiii...... çok işime yarıcak ben şimdi şu noktaları düzeltip çıktısını alayııım şööle başucuma koyayım bunu.... elimin altında olursa uyarım herhaldeee diye ümiiid ediyorum hayaller kuruyorummmm.... inşallah diyiim yani....

şşşşşşşşşş kaptan bizim kardeş takımımıııız kiiim...... sonra tam saç saça başbaşa gireriz falan o arada durun siz kardeşsiniz demeyin yaniiii.... kardiiişlerlede kaynaşalım.....

pişşşşş ssess deneme sehhhh sehhh (yankılandığını hayal ediniz) sess sssss deneme... ssssss....

Oooooo nerde bu uyeler nerde bu topıkkkk hhheeeyyyyy mıllet zayıfladı dal gıbı kaldı sız hala oturun poponuzu buyutun olacak ıs degıl yahuuu ....

TAKIM LİSTESİ

Edda1985: YENİ İŞİ NEDENİYLE ONLİNE DEĞİL
Fadime02: ?
Hoppidicik: ONLİNE
Mursh: ONLİNE
Siyamum: KAYIP !
Nagieymen : ONLİNE
Doksanaltmısdoksan:DÜZENSİZ !
Lıonessa: KAYIP!
graphicdesigner: ONLİNE
Nora : ONLİNE
Btlbetul: ONLİNE

Listenin açılımı bu arkadaşlar üzerine konuşmak isteyem açıklama yapacak olan fikri olan lütfen bildirimini yapsın listemizi temizledikten sonra yeni üyeleri alıp TAKIM İÇİ KURALLARI kesinlikle uyulmak üzere değiştiricem !

Oooooo nerde bu uyeler nerde bu topıkkkk hhheeeyyyyy mıllet zayıfladı dal gıbı kaldı sız hala oturun poponuzu buyutun olacak ıs degıl yahuuu ....

burdayım kaptan
işim gereği mecburen oturuyorum akşama kadar ama sabahları tempolu yürüyorum malum popo alıp başını gitmesin dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…