- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.741
burdayım kaptan
işim gereği mecburen oturuyorum akşama kadar ama sabahları tempolu yürüyorum malum popo alıp başını gitmesin dimii
bende aksamları yurumeye calısıyorum eve gıderken ama popo genede erımıyor...Gitsin artık bu kılolar....Hep gele akrepcımmm motıvasyona cok ıhtıyacımız var bu ara
gelirim kuşum gelirim..ben de beklerim..
senin şu popo neden erimiyorki tatlım yaa..çok da eritme bak yemeğin salçalısı kadının kalçalısıymışbasen göbüş gitsin acıcık kalsın popo
cicilerle daha alımlı görünürüz ayol
kaptan ben buralardayım ,kendimi spora verdim haftanın 6 günü günlük 90 dakika +3 gün fitness eve geldigimde bitkin oluyorm duş alıp kahvaltımı yapana kadar saat 11 oluyor sonra ev işleri ögle yemegi anca yetiştiriyorum .bazen sabah evişlerim ögleden sonraya kalıyor bundan sonra dikkat ederim burda olmak için
TAKIM LİSTESİ
Edda1985: YENİ İŞİ NEDENİYLE ONLİNE DEĞİL
Fadime02: ?
Hoppidicik: ONLİNE
Mursh: ONLİNE
Siyamum: KAYIP !
Nagieymen : ONLİNE
Doksanaltmısdoksan:DÜZENSİZ !
Lıonessa: KAYIP!
graphicdesigner: ONLİNE
Nora : ONLİNE
Btlbetul: ONLİNE
Listenin açılımı bu arkadaşlar üzerine konuşmak isteyem açıklama yapacak olan fikri olan lütfen bildirimini yapsın listemizi temizledikten sonra yeni üyeleri alıp TAKIM İÇİ KURALLARI kesinlikle uyulmak üzere değiştiricem !
hahahaaaaaa..senle tanışmayı hakkaten çok isterdim..eğlenceli insan seniiiiiiiiiiiiiipişşşşş ssess deneme sehhhh sehhh (yankılandığını hayal ediniz) sess sssss deneme... ssssss....
sağol fadimetoşum..valla inşallah geçer bir an önce..yoksa ben benden geçicem yani..hopiş çok geçmiş olsun hepinize
havada çok pis elektrik var bebişim..fırtına öncesi galiba:18:Ben kural listesini tekrardan gozden gecırıyorum yarın yayınlıycaam canlarım gozunuz bende olsun...Uymayana kotu seyler olacakkk ahahahuu
kaptan ben buralardayım ,kendimi spora verdim haftanın 6 günü günlük 90 dakika +3 gün fitness eve geldigimde bitkin oluyorm duş alıp kahvaltımı yapana kadar saat 11 oluyor sonra ev işleri ögle yemegi anca yetiştiriyorum .bazen sabah evişlerim ögleden sonraya kalıyor bundan sonra dikkat ederim burda olmak için
canlarım spora gittim geldim..valla hiç korktuğum gibi olmadı..sadece sırtüstü yer hareketlerinde belim acır gibi oldu, ellerimi belimin altına koydum ..bir nevi yastık yaptım yani..salona girerken günlük güneşlikti çıktım bir de ne göreyim..şakır şakır yağmurherneyse..oradan pazarada uğradım..20 kilo bezelye aldım dondurucuya koymak için..ama nasıl ayıklarım hiç bir fikrim yok şu an..
havada çok pis elektrik var bebişim..fırtına öncesi galiba:18:
çok kafana takma fadime..o zaman vücut vermemekte direniyo..cool ol..rahat ol..gevşe..bak o zaman nasıl gidiyo kilolar..ama sakın bırakma sporu..yesen bile bırakma..kızlar kafayı yemek üzereyim okadar spora ragmen neden kilo veremiyorum bilgisi olan söylesin yediklerime dikkat ettigim halde suyumu yeşil çaylarımı içtigim halde :26:
canlarım spora gittim geldim..valla hiç korktuğum gibi olmadı..sadece sırtüstü yer hareketlerinde belim acır gibi oldu, ellerimi belimin altına koydum ..bir nevi yastık yaptım yani..salona girerken günlük güneşlikti çıktım bir de ne göreyim..şakır şakır yağmurherneyse..oradan pazarada uğradım..20 kilo bezelye aldım dondurucuya koymak için..ama nasıl ayıklarım hiç bir fikrim yok şu an..
1.250 liradan aldım ..pahalımı??:44:cnm bezelye sımdı pahalıdır neden aldınkı ? zzamanı degıl sankı daha erken yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?