Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

burdayım kaptan
işim gereği mecburen oturuyorum akşama kadar ama sabahları tempolu yürüyorum malum popo alıp başını gitmesin dimii

bende aksamları yurumeye calısıyorum eve gıderken ama popo genede erımıyor...Gitsin artık bu kılolar....Hep gele akrepcımmm motıvasyona cok ıhtıyacımız var bu ara

bende aksamları yurumeye calısıyorum eve gıderken ama popo genede erımıyor...Gitsin artık bu kılolar....Hep gele akrepcımmm motıvasyona cok ıhtıyacımız var bu ara

gelirim kuşum gelirim..ben de beklerim..
senin şu popo neden erimiyorki tatlım yaa..çok da eritme bak yemeğin salçalısı kadının kalçalısıymışbasen göbüş gitsin acıcık kalsın popo
cicilerle daha alımlı görünürüz ayol

gelırız cnmm ...

yaa bende devam sorunu v ar cnm ya 1 hafta super gıdıyo sonra cort hemen bozuyorum devmlılıgı saglamalıyımmm

kaptan ben buralardayım ,kendimi spora verdim haftanın 6 günü günlük 90 dakika +3 gün fitness eve geldigimde bitkin oluyorm duş alıp kahvaltımı yapana kadar saat 11 oluyor sonra ev işleri ögle yemegi anca yetiştiriyorum .bazen sabah evişlerim ögleden sonraya kalıyor bundan sonra dikkat ederim burda olmak için

pişşşşş ssess deneme sehhhh sehhh (yankılandığını hayal ediniz) sess sssss deneme... ssssss....
hahahaaaaaa..senle tanışmayı hakkaten çok isterdim..eğlenceli insan seniiiiiiiiiiiiii

hopiş çok geçmiş olsun hepinize
sağol fadimetoşum..valla inşallah geçer bir an önce..yoksa ben benden geçicem yani..

Ben kural listesini tekrardan gozden gecırıyorum yarın yayınlıycaam canlarım gozunuz bende olsun...Uymayana kotu seyler olacakkk ahahahuu

evet abla farkındayım onun cın sana ? ısaretı koydum neyse bundan sonra daha sık goruselım motıvasyonumuz dusuyor

canlarım spora gittim geldim..valla hiç korktuğum gibi olmadı..sadece sırtüstü yer hareketlerinde belim acır gibi oldu, ellerimi belimin altına koydum ..bir nevi yastık yaptım yani..salona girerken günlük güneşlikti çıktım bir de ne göreyim..şakır şakır yağmurherneyse..oradan pazarada uğradım..20 kilo bezelye aldım dondurucuya koymak için..ama nasıl ayıklarım hiç bir fikrim yok şu an..

kızlar kafayı yemek üzereyim okadar spora ragmen neden kilo veremiyorum bilgisi olan söylesin yediklerime dikkat ettigim halde suyumu yeşil çaylarımı içtigim halde :26:

geçen hafta yaprak aldım bezelye şimdimi alınıyor erken degilmi

kızlar kafayı yemek üzereyim okadar spora ragmen neden kilo veremiyorum bilgisi olan söylesin yediklerime dikkat ettigim halde suyumu yeşil çaylarımı içtigim halde :26:
çok kafana takma fadime..o zaman vücut vermemekte direniyo..cool ol..rahat ol..gevşe..bak o zaman nasıl gidiyo kilolar..ama sakın bırakma sporu..yesen bile bırakma..

cnm bezelye sımdı pahalıdır neden aldınkı ? zzamanı degıl sankı daha erken yanı

Kızlar şimdi çıkıyorum eve gıdıyorum.Yarın TAKIM ICI KURALLARIN guncel halını yayınlıycam fıkrı olan veya soyle olsa ıyı olur dedıgınız kural varsa yazında ekleyelım.Kontrol ettıkten sonra ekler yazarım sıze

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…