Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım
Maskeni takıp gidebilirsin aslında
Çarşamba günleri pazar kuruluyor bizim Burda deneyeceğim bezelye yaprak çilek almam gerek benim de
Allah Allah kuzum acaba ne gibi bi sıkıntısı var ? Çocukların en zor dönemi neden olduğunu anlayamamak

Iyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum

İyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
Teşekkür ederiz canımm sen nasılsın iyi misin ?
Ya yazık hayvancağıza korkmuyor demek ne güzel ama benim kızım da misafirliğe gittik orda üstüne doğru kuş uçtu ondan beri korkuyor hayvanlardan

Kızlar tartı beni cok sasırtıyor
ayy ne guzel hep boyle sasirtsin canim
su ara bebelerin huzursuz gunleri demek benimki de oyle ya bugun bitirdi beni surekli mizmiz. Gecmis olsun beline iyi dinlenmeler
Ayy yeniliyormu kabuklarini kaplumbaga acaba yazik olmus.
Benimkilerin odu kopuyor hayvanlardan

Tam namazı kılıp yatacaktım ki benim ufaklık uyandı salıncakta sallanıyor sımdı
erken yat bari bugun
bende ayni.disari cikmiyoz diye kas biyiklar saldi kendini
Kizlar dun adet oldm ya sabah esim namaza kaldirdi o sersemlikle kalktm abdest aldm tam namaza durdum sonra kendime geldm napiyorm ben dedm
allahtan gelmis aklina
gormedim ki kız nobet te degilim her daım
gunaydın canım
valla 8 bucukta ayaktayım ufaklık beni uyandırdı kendi 11 e kadar uyudu
temizliğe baslıcam
cılek ucuzladımı burda 15 TL kılosu
biz burda bedavadan yiyozabla cilek tarlasinda calisiyo.kalan cilekleri topluyo eve getirmzk icin.pataronu izin veriyo.tabi bizede veriyo ablam:)
Kızlar tartı beni cok sasırtıyor
Girmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
cok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesin
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
iyi aksamlar canim.iftari yaptik mutfagi topladim.yeni oturdum
yazikk kabuklarini nasil cikartmis oyle kolaymiki

kuzum kiyamam. Uykusuzluk feci asabiyet yapiyor bebelerde beninkidene sabahtan beri bisey yediremedim azi disleri cikiyor eli surekli agzinda aciyormu diyorum kafa salliyor. Sizindenmi oyle acaba
son 4 dısı bırden patladı ama hıc sıkıntı yoktu kabızlık sıkıntımız var canım omu diye dusunuyorum mamayı azaltmamoz lazım gece
Tüh yakalandim. Iftar saatidir kesin bu kız yoktur dediydim Hemen yakaliyon, bi dur bakayim yazacak miyim yazmayacak miyim
gormusken yazayım dedim
Normali anormali ne yapacan sen, bırak gittiği kadar gitsin
ne bilim canım artı beklerken eksi geliyor tırsmıyor degılım
askrhpozitif Seni ve menülerini takipteyim canım.
1.lik sırrını yazdın mı
yok daha yazmadım yazıcam
Maşallah canım cumaya güzel eksi gelecek desene
Insallah canım son dk golu olmazsa guzel gelir gıbı
ayy yazık olmus hayvana oda zarar verdıgını bilse yapmazdı canım merak iste
ayy ne guzel hep boyle sasirtsin canim
hepimizi sasırtsın canım Insallah
erken yat bari bugun
ev halkı daha cin gibi canım namazımda duruyor daha
biz burda bedavadan yiyozabla cilek tarlasinda calisiyo.kalan cilekleri topluyo eve getirmzk icin.pataronu izin veriyo.tabi bizede veriyo ablam:)
ne guzel canım ya burda baya pahalı
cok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesin
Insallah canım kilolar Gıtsınde birincilik bonusu olsun

Teşekkür ederiz canımm sen nasılsın iyi misin ?

Ya yazık hayvancağıza korkmuyor demek ne güzel ama benim kızım da misafirliğe gittik orda üstüne doğru kuş uçtu ondan beri korkuyor hayvanlardan
Ayy keşke korksaydı yavrucağımın canı nasıl acıdı allah bilir kahroldum

Bende anlamadım kı alttan iki dilim koparmış kırnak gibi çıkmış

Suçlu suçlu getirdi anne ben bak ne yaptım bacakları kayboldu çıkarmak için yaptım dedi ne diyeceğimi şaşırdım canı açıldığını söyledim ama sinirlendim baya bide ağlayinca baya suçluluk hissetti

Kızlar bugn biturlu gelemedm sayfalarda cok birikmisti, cocuk acayip huysuzdu agri kesici vermicem diye direniyorm gun icinde iyimi yapiyorm kotumu bilmiyorm ama. En sonunda disarda biraz duruldu eve geldm uyudu tam oturdum agladi hadi dedm bidha uyutmaya calisirken bende uyumusm iyi geldi uyumak ama kalktigimda sersem gibiydim. Sonra yemek telasi iftar derken bide salincagmiz geldi barfiks almistk onunla kurdk ama olmadi vidalamadan olmiycak esim pazartesi yapck barfiks saglammi diye cektm indi bianda Allah korusn cocugn kafasina dusse ne olrdu kimbillir ya. Bende boyle alintilara donucem insallah bi gecmis bakaym

doneri.lavas olmadan yeseydin sutlacda cuma kacamagi olurdu.ikisi fazla geldi bana
sagol canim
cuma kacamagi olsun biskuvide:)
bu hafat ben yokum 1.5 gitmez bu sefer heralde
1 kizim var 6 yasinda:)erken evlendim

Masallah :)

Ramazan'da kilo vermekten ümidimi kestim canım ben
Bayramdan sonra düelloya varım ama

Wuu tamam ozaman söz olark aldim bunu

alerjim tuttu yine hapşırmadan ölecem, bu ara yeni alerjilerim meydana çıkıyor, çok kötü bu alerji

Grcmis olsun cnm smdi nasilsin

Barış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde

Ay yetisemedm butn gun izliym dedm. Vakit bulamadm az once baktm video silinmis 24 saat doldugu icin neyse artk kaldi ama yok midem bulandi yok yiyemiyorm yazanlar var o yuzsen cok merak ettm. Ne dedi ne yapti

Sabah kadar salonda uyudum ufaklıgı yatağına goturemedım her goturmeye kalktıgımda kıyamet koptu. Sımdıde uykusunu almadığı ıcın asırı huysuz

Canim ya ah ah bu cocuklar neden direnir uykuya

Günaydın canım aynı dertten muzdaribiz dış yüzünden emmek istiyor sürekli bir de nazlı ki anlatamam eli de sürekli göğsümde aç diyor gogsum yara artık ya

Kiyamam ya cnm insallah biranonce kurtulurlar kuzular cok zor valla bende delircek noktaya geliyorm hergun

İsteyenlere özelden yazacağım

Bende isterimm

benim reçeller de tutmuyor şerbetli tatlılar gibi güneşte de bekletsem üzeri kaymak gibi küf mü ne tuhaf bir şey oluyor ,senin annen becerikliymiş benim annem de beceriksiz onun ki de küf atıyor olmuyor :))))))))
hava aşırı sıcak olunca sırayla yıkıyorum bir gün de kuruyor yorgan , battaniye çamaşırı küçük odaya seriyorum balkon çok küçük rüzgardan çamaşırlık devriliyor üstelik üzerine küçük böcük neyin geliyor tiksiniyorum ,hazır hava güzelken kurusunlar çar çabuk tozu zibili bir kaç gün de de dökülsün ki her seferin de odayı dip köşe temizlemekle uğraşmayayım
bende 21 senenin birikintisi var gülüm , kiracıyken evini kendin seçersin benim öyle şansım olmadı şimdiye kadar nasıl lojman çıkarsa bahtıma , çok şükür şimdi oturduğum ev tip lojman gibi değil gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…