- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.601
az kaldıhayirdir ilk sirayi birine devrdiyorsun herhalde
Oh ne güzel 6 lara az kaldıGirmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
Normali anormali ne yapacan sen, bırak gittiği kadar gitsinGirmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
Çarşamba günleri pazar kuruluyor bizim Burda deneyeceğim bezelye yaprak çilek almam gerek benim deSağol canım
Maskeni takıp gidebilirsin aslında
Allah Allah kuzum acaba ne gibi bi sıkıntısı var ? Çocukların en zor dönemi neden olduğunu anlayamamakKızlar bebeğim çok huzursuz gün boyunca uyumadi belimin ağrısından ölüyorum. Bulaşıkları mak. Atip uyumayi düşünüyorum. Dün de 2 saat uyumuştum çok bitkinim. Alıntılara da sonra donecegim insallah
Maşallah canım cumaya güzel eksi gelecek deseneGirmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
Teşekkür ederiz canımm sen nasılsın iyi misin ?İyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
Ya yazık hayvancağızaIyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
ayy ne guzel hep boyle sasirtsin canimKızlar tartı beni cok sasırtıyor
su ara bebelerin huzursuz gunleri demek benimki de oyle ya bugun bitirdi beni surekli mizmiz. Gecmis olsun beline iyi dinlenmelerKızlar bebeğim çok huzursuz gün boyunca uyumadi belimin ağrısından ölüyorum. Bulaşıkları mak. Atip uyumayi düşünüyorum. Dün de 2 saat uyumuştum çok bitkinim. Alıntılara da sonra donecegim insallah
Ayy yeniliyormu kabuklarini kaplumbaga acaba yazik olmus.Iyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
erken yat bari bugunTam namazı kılıp yatacaktım ki benim ufaklık uyandı salıncakta sallanıyor sımdı
bende ayni.disari cikmiyoz diye kas biyiklar saldi kendiniGünaydın kızlar
Gece gece ne kaynatmışsınız sabahtan beri ancak bitti
Önümüzdeki hafta kendimi bakıma almam gerekiyor
Saç kaş epilasyon falan
Muhtemelen Haziran başı bizde işbaşı yapacağız ona hazırlanmalıyım
Zayıflamamın üstüne bi de güzelleştim mi karantina yaramış desinler
allahtan gelmis aklinaKizlar dun adet oldm ya sabah esim namaza kaldirdi o sersemlikle kalktm abdest aldm tam namaza durdum sonra kendime geldm napiyorm ben dedm
biz burda bedavadan yiyozgormedim ki kız nobet te degilim her daım
gunaydın canım
valla 8 bucukta ayaktayım ufaklık beni uyandırdı kendi 11 e kadar uyudu
temizliğe baslıcam
cılek ucuzladımı burda 15 TL kılosu
Kızlar tartı beni cok sasırtıyor
cok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesinGirmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
iyi aksamlar canim.iftari yaptik mutfagi topladim.yeni oturdumİyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
yazikk kabuklarini nasil cikartmis oyle kolaymikiIyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
son 4 dısı bırden patladı ama hıc sıkıntı yoktu kabızlık sıkıntımız var canım omu diye dusunuyorum mamayı azaltmamoz lazım gecekuzum kiyamam. Uykusuzluk feci asabiyet yapiyor bebelerdebeninkidene sabahtan beri bisey yediremedim azi disleri cikiyor eli surekli agzinda aciyormu diyorum kafa salliyor. Sizindenmi oyle acaba
Tüh yakalandim. Iftar saatidir kesin bu kız yoktur dediydimHemen yakaliyon, bi dur bakayim yazacak miyim yazmayacak miyim
ne bilim canım artı beklerken eksi geliyor tırsmıyor degılımNormali anormali ne yapacan sen, bırak gittiği kadar gitsin
yok daha yazmadım yazıcam
Insallah canım son dk golu olmazsa guzel gelir gıbıMaşallah canım cumaya güzel eksi gelecek desene
ayy yazık olmus hayvana oda zarar verdıgını bilse yapmazdı canım merak isteIyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
hepimizi sasırtsın canım Insallahayy ne guzel hep boyle sasirtsin canim
ev halkı daha cin gibi canım namazımda duruyor dahaerken yat bari bugun
ne guzel canım ya burda baya pahalıbiz burda bedavadan yiyozabla cilek tarlasinda calisiyo.kalan cilekleri topluyo eve getirmzk icin.pataronu izin veriyo.tabi bizede veriyo ablam:)
Insallah canım kilolar Gıtsınde birincilik bonusu olsuncok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesin
2 haftaya Insallah 6 lar dayım gibi gorunuyor uzun bir aradan sonraaz kaldı
Oh ne güzel 6 lara az kaldı
Ayy keşke korksaydı yavrucağımın canı nasıl acıdı allah bilir kahroldumTeşekkür ederiz canımm sen nasılsın iyi misin ?
Ya yazık hayvancağızakorkmuyor demek ne güzel ama benim kızım da misafirliğe gittik orda üstüne doğru kuş uçtu ondan beri korkuyor hayvanlardan
Bende anlamadım kı alttan iki dilim koparmış kırnak gibi çıkmışerken yat bari bugun
bende ayni.disari cikmiyoz diye kas biyiklar saldi kendini
allahtan gelmis aklina
biz burda bedavadan yiyozabla cilek tarlasinda calisiyo.kalan cilekleri topluyo eve getirmzk icin.pataronu izin veriyo.tabi bizede veriyo ablam:)
cok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesin
iyi aksamlar canim.iftari yaptik mutfagi topladim.yeni oturdum
yazikk kabuklarini nasil cikartmis oyle kolaymiki
Suçlu suçlu getirdi anne ben bak ne yaptım bacakları kayboldu çıkarmak için yaptım dedi ne diyeceğimi şaşırdım canı açıldığını söyledim ama sinirlendim baya bide ağlayinca baya suçluluk hissettison 4 dısı bırden patladı ama hıc sıkıntı yoktu kabızlık sıkıntımız var canım omu diye dusunuyorum mamayı azaltmamoz lazım gece
gormusken yazayım dedim
ne bilim canım artı beklerken eksi geliyor tırsmıyor degılım
yok daha yazmadım yazıcam
Insallah canım son dk golu olmazsa guzel gelir gıbı
ayy yazık olmus hayvana oda zarar verdıgını bilse yapmazdı canım merak iste
hepimizi sasırtsın canım Insallah
ev halkı daha cin gibi canım namazımda duruyor daha
ne guzel canım ya burda baya pahalı
Insallah canım kilolar Gıtsınde birincilik bonusu olsun
doneri.lavas olmadan yeseydin sutlacda cuma kacamagi olurdu.ikisi fazla geldi bana
sagol canim
cuma kacamagi olsun biskuvide:)
bu hafat ben yokum 1.5 gitmez bu sefer heralde
1 kizim var 6 yasinda:)erken evlendim
Ramazan'da kilo vermekten ümidimi kestim canım ben
Bayramdan sonra düelloya varım ama
alerjim tuttu yine hapşırmadan ölecem, bu ara yeni alerjilerim meydana çıkıyor, çok kötü bu alerji
Barış Muslu hakkını helal etmiyorsa yöntemi kendine kalsın kızlar
Ben başka birşey öğrendim, kilo hariç birkaç şeye uyguladım, uyguladıklarımdan sonuç aldım.
Onu yaparız bizde
Sabah kadar salonda uyudum ufaklıgı yatağına goturemedım her goturmeye kalktıgımda kıyamet koptu. Sımdıde uykusunu almadığı ıcın asırı huysuz
Günaydın canım aynı dertten muzdaribiz dış yüzünden emmek istiyor sürekli bir de nazlı ki anlatamam eli de sürekli göğsümde aç diyor gogsum yara artık ya
İsteyenlere özelden yazacağım
benim reçeller de tutmuyor şerbetli tatlılar gibi güneşte de bekletsem üzeri kaymak gibi küf mü ne tuhaf bir şey oluyor ,senin annen becerikliymiş benim annem de beceriksiz onun ki de küf atıyor olmuyor :))))))))benım hatun 2.uykuyu yarı etti ben anca uzandım canım evi temizledim supurdum topladım bir yandan camasır falan yıkadım anca bitti
aslında sıraya girilmesi iyi bısey abla burda pazar aynı pazar degısen pek bısey yok annemde recel yapıyorda taneli cok guzel oluyor benim kızlarda bayılıyor Niran degince anneme cıtlattım ben hıc konserve bısey yapmadım tutmaz diye korkuyorum
benimde yapılacak bizim kıslıkl yazlık hepsi dolapta da cocukların kiler cıkartılacak yorgan battaniye yıkanavak erteliyorum da erteliyorum bakalım nereye kadar
Benimde oyle abla hele kiracıyken daha fenaydı sımdı baya azalttım elimde olsa dahada azaltıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?