Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar işe g,tt,m geld,m biraz atıştırdım dinlendim geldim
napıyonuzz
murch dövmemi yaptırdın yine
ne yaptırdın bi ara resim ekle merak ettimm
aslında bende istiyorum bileğime eşimin ismini yazdırmak
ama korkuyorum ve cesaretsizim pişman olurmuyum diye

bugünkü menüm

sabah salata
sosis
beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 fincan çay

ara 1 fincan çay (bugün çay fazla kaiçırdım biraz)

öğle yeşil çay

ara 2 baardak çay

akşam kaşar peynir
biraz ekmek
2 fincan çay

menüm güzel değil malesef, ya çalışınca insan ne zor diyet yapıyo :S

evden aceleyle çıktım yolda 2 tane poğaça yemek zorunda kaldım

sonra 2 cappucino

akşam yemeği döner

2 kivi

azcık kaşar peyniri

çok kötü bi menü oldu. akşam eve gelince 69.7 kg dım

1.250 liradan aldım ..pahalımı??:44:

Cnm hıc pazara cıkmadıgım ıcın bılmıyorum ama bızımkıler daha gec vakıtte aldıkları ıcın ole dedım ama bugun cıkıcam pazara salatalık malzeme almaya ozaman bakarım aklımda olsun...

Hosgeldın cnm nasıl gıdıyor ıs ıyıdır umarım !

Evt cnm anka kusu yaptırdım ayak bılegıme resmını eklıyorum baka bakalım begenecekmısın? Cnm acısı konusunda supen olmasın ılk basta kan aldırırkenkı kadar bı acı oluyor sonra vucut acıyı tanıyor zaten ole ızdıraplık bı durum soz konusu deıl.Ama yaptıracagın sey konusunda cok secıcı olmalısın gercı kapatma yaptırabılırsın daha sonra ama genede rısk etme derımm...

cnm menun cok dengesız dıkkat et hasta olma az yemıssın baya

Senınde menun cok degesız cnm aksamkı doner kotu olmus

merhaba kızlar, nasılsınız?
ben kardeş takımın kaptanıyım, kardeş kardeş zayıflayalım hep beraber
bizede bekleriz

Günaydın cnmm hosgeldın gene beklerızzz

Günaydın Kızlar ...

Herkese mutlu neşeli süper bir çarşamba olsunnn...Bugün öğleye kadar işleri çok youn öğleden sonr gorusuruz beybilerrrrr

Dünkü Menüm ;

Sabah;

2 patateslı pogaca

Ara;

1 pkt pırınc patlagı etı form

Öğle;

1 kutu lıght kola

AKşam;

2 dılım kepeklı ekmekten peynırlı tost

Son düzenleme:
menünü beğenmedim kuşum yaa.
bu menü bağırsakları kurutur ve kilo versen bile sağlıklı değil vücut bir şekilde durur benden söylemesi..
hiç çiğ sebze yok, protein yok,calsium yok
fabrikasyon gıdalarla nereye kadar..sağlığından olursun maazAllah

günaydınnnnn ,
dünki menüm
sabah 200 ml sütle 1 kase kfleks

ara
2 incir

öğle
1 kase çorba
zeytinyağlı tabağı

ara
yarım paket çubuk kraker

akşam
1 simit

çok karışık oldu idare edin

murccum ne kural koyarsan kabulüm foto koymak hariç ve bu konudaki fikirlerimide daha önce yazmıştım dövmen güzel olmuş ben olsam daha çıtır çıtır minik bir şekil beğenirdim galiba :26:

şekerkız,akrep,cimcime hoşgeldiniz arada uğrayın böyle bizede gaz verin
murccum galiba takımdan çıkacaklarda var değil mi

Selam beybiler,

Bişi sorcam diz burkulur mu? benim sporda dizim burkuldu, geçen hafta..... ammaaan geçer dedim, ama geçmedi.... napsam acep... azıcık sızlıyor, bişi sürsem iyi gelir mi ki?

Neyyse,

Bu günkü menüm;

sabah 2 dilim kepek ekmeği arası kaşarla tost --- valla son.... bi daha tost görmek istemiyom, kaşarda görmek istemiyom..... bitii bitirdim muradıma erdim nihayet oohh bee....
1 kakolu süt

Öğlen 1 kase k flex sütlü içine tarçında atıcam süt gaz yapmasın şişirmesin diye....

Ara 1 elma

Akşam 1 kase yoğurt + 3 köfte ızgara....

ginkolu yeşil çayımdan içiciiim az sonra...

günaydın canım benimde dizim agrıyor bu sabah 90 dakika tempolu yürüdüm geldim saat 10 kahvaltımı yaptım 12 de ara ögün yaparım saat 3 fitness var kilolara savaş açtım eriticem inat edicem pes etmicem kim güçlüymüş göstericem vucudumdaki yaglara artık dagıttıkları simidi alıp ablama veriyorum çocuklarına götürüyor .tam tahılı ekmek en güzeli ...........dizine kas gevşetici sür iyi gelir

bir tane alet var spor salonunda ayaklarınla kendini yukarı itiyorsun.... ona benden önce sanırım çoook uzun boylu biri oturmuş kendimi iteceğim yere ayaklarım zor yetişti.... üstüne oturup kolu çekiyosun dediler boyunu ayarlamak için, çekmemle şangırt diye aşağı kayıverdim.... orda bişi oldu.... akşam süriim bakiim teyzemin kremlerinden....

valla bende kararlıyım artık.... artık kendimi kandırmaya paydos.... haftanın iki günü kendime dondurma izni vericem.... o kadarcık.... yada dondurma yediysem onu bir öğün kabul edicem.... amaa illaki yicem yani o dondurmayı.... en azından dürüstüm yemicem demiyorum

EVT CNM BU ARALAR BAYA YOUNUM YEEK GETIRECEK FIRSATIM OLMUYOR ARTIK ELIMIN ALTINDA NE BULURSAM OLE OLUNCA MENU BOYLE OLUYOR...

Cnmm me nun aslında gayet supermıs aksamkı sımıtı sayazsak onun yerıne bı salata corba yapsan guzel olacakmıs...

Tmm nagıscım kurlları genel hatlarıyla hazırladım kardese takımdanda yardım alıcam bu konuda bı sekılde toparlanıcaz evet cnm cıkacak kısıler var su durumda...Yanı eger tartı fotosu ekleyemıyorsak 3 hafta kılo veremeyenı cıkarma kuralı kendımızı kandırmak olur soylekı kendı ıonsafına kalmıs 100 200 gr oynar kılosundan.Bıde takımdan dıskalıfıye etmek sorumluluk gerektırecek bısey soylekı bı uye dıskalıfıye oldugunda sonucta bıdaha hıc bı takımda yareısamıyor !

Cnmm gecmıs olsun kas gevseytıcı ıse yarayabılır kullan derım menun guzel tosttan vazgecmene gerek yok yagsız ve beyaz peynırle yaptıgın surece sorun yok.Bence menun gayet olculu ve guzel...

Selam arkadaşlar, yine yoğun bir günden sesleniyorum sizlere, ah birde belim tutuldu hiç iyi değilim üf yaa ne biçim bir gün, coşkusuzum bugün.

Dünkü menüm;
sabah : k-fleks + süt
öğlen: 1 yumurta, az peynir, 2 diim ekmek, 2 çatal z.y.fasulye
akşam: 5 tane yaprak sarma, 1 tarhana çorbası

Selam arkadaşlar, yine yoğun bir günden sesleniyorum sizlere, ah birde belim tutuldu hiç iyi değilim üf yaa ne biçim bir gün, coşkusuzum bugün.
sanada selam şeker..çoşkusuz ???türkçe ye yeni bi kelime kazandırmış olabilirmisin??............valla o beli ben cumadan beri çekiyorum, aramıza hoşgeldn ve geçmiş olsun canım..

topiğim selam olsun hepinize..e koca evde olunca kahvaltıyı yapmamız, maaile iğne olup gelmemiz bu saati buldu...murç yeni kuralları heyecanla beklemekteyim bebişim..hayatımın hiçbirinde koyulacak kurallar için bu kadar heyecanlanmamıştım herhalde

kardeş takımın elemanlarıda buradaymışşşş..hoşgeldiniz bacılar..her zaman uğrayın olurmu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…