- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.761
walla cnm bunu bı kere yaptırdınmı bagımlılık yptırıyor resmen onun ıcın kımse tek dovmede kalamaz zaten ama benım bu sefer son kolay kolay dahada yaptırmam...Ayak bılegının kemık olan kısmı zaten cok hasasmıs normal dedı yapan adam...Bide ben ÇAKMA herşeye karsıyım hevesım varsa orjınlını yaparım degılse hıc ellememartık basa gelen cekılır 2 gun cekıcez acısını
1.250 liradan aldım ..pahalımı??:44:
selam kızlar işe g,tt,m geld,m biraz atıştırdım dinlendim geldim
napıyonuzz
murch dövmemi yaptırdın yine
ne yaptırdın bi ara resim ekle merak ettimm
aslında bende istiyorum bileğime eşimin ismini yazdırmak
ama korkuyorum ve cesaretsizim pişman olurmuyum diye
bugünkü menüm
sabah salata
sosis
beyaz peynir
2 dilim ekmek
2 fincan çay
ara 1 fincan çay (bugün çay fazla kaiçırdım biraz)
öğle yeşil çay
ara 2 baardak çay
akşam kaşar peynir
biraz ekmek
2 fincan çay
menüm güzel değil malesef, ya çalışınca insan ne zor diyet yapıyo :S
evden aceleyle çıktım yolda 2 tane poğaça yemek zorunda kaldım
sonra 2 cappucino
akşam yemeği döner
2 kivi
azcık kaşar peyniri
çok kötü bi menü oldu. akşam eve gelince 69.7 kg dım
merhaba kızlar, nasılsınız?
ben kardeş takımın kaptanıyım, kardeş kardeş zayıflayalım hep beraber
bizede bekleriz
menünü beğenmedim kuşum yaa.Günaydın Kızlar ...
Herkese mutlu neşeli süper bir çarşamba olsunnn...Bugün öğleye kadar işleri çok youn öğleden sonr gorusuruz beybilerrrrr
Dünkü Menüm ;
Sabah;
2 patateslı pogaca
Ara;
1 pkt pırınc patlagı etı form
Öğle;
1 kutu lıght kola
AKşam;
2 dılım kepeklı ekmekten peynırlı tost
günaydın kardeş takımın çıtır hatunları.....
günaydın canım benimde dizim agrıyor bu sabah 90 dakika tempolu yürüdüm geldim saat 10 kahvaltımı yaptım 12 de ara ögün yaparım saat 3 fitness var kilolara savaş açtım eriticem inat edicem pes etmicem kim güçlüymüş göstericem vucudumdaki yaglara artık dagıttıkları simidi alıp ablama veriyorum çocuklarına götürüyor .tam tahılı ekmek en güzeli ...........dizine kas gevşetici sür iyi gelirselam beybiler,
bişi sorcam diz burkulur mu? Benim sporda dizim burkuldu, geçen hafta..... Ammaaan geçer dedim, ama geçmedi.... Napsam acep... Azıcık sızlıyor, bişi sürsem iyi gelir mi ki?
Neyyse,
bu günkü menüm;
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası kaşarla tost --- valla son.... Bi daha tost görmek istemiyom, kaşarda görmek istemiyom..... Bitii bitirdim muradıma erdim nihayet oohh bee....
1 kakolu süt
öğlen 1 kase k flex sütlü içine tarçında atıcam süt gaz yapmasın şişirmesin diye....
Ara 1 elma
akşam 1 kase yoğurt + 3 köfte ızgara....
Ginkolu yeşil çayımdan içiciiim az sonra...
günaydın beybiiii..... çıtır değilim olsuun hepimiz kardeşiz şunun şuarsında....
günaydın canım benimde dizim agrıyor bu sabah 90 dakika tempolu yürüdüm geldim saat 10 kahvaltımı yaptım 12 de ara ögün yaparım saat 3 fitness var kilolara savaş açtım eriticem inat edicem pes etmicem kim güçlüymüş göstericem vucudumdaki yaglara artık dagıttıkları simidi alıp ablama veriyorum çocuklarına götürüyor .tam tahılı ekmek en güzeli ...........dizine kas gevşetici sür iyi gelir
menünü beğenmedim kuşum yaa.
bu menü bağırsakları kurutur ve kilo versen bile sağlıklı değil vücut bir şekilde durur benden söylemesi..
hiç çiğ sebze yok, protein yok,calsium yok
fabrikasyon gıdalarla nereye kadar..sağlığından olursun maazAllah
günaydınnnnn ,
dünki menüm
sabah 200 ml sütle 1 kase kfleks
ara
2 incir
öğle
1 kase çorba
zeytinyağlı tabağı
ara
yarım paket çubuk kraker
akşam
1 simit
çok karışık oldu idare edin
murccum ne kural koyarsan kabulüm foto koymak hariç ve bu konudaki fikirlerimide daha önce yazmıştımdövmen güzel olmuş ben olsam daha çıtır çıtır minik bir şekil beğenirdim galiba :26:
şekerkız,akrep,cimcime hoşgeldiniz arada uğrayın böyle bizede gaz verin
murccum galiba takımdan çıkacaklarda var değil mi
Selam beybiler,
Bişi sorcam diz burkulur mu? benim sporda dizim burkuldu, geçen hafta..... ammaaan geçer dedim, ama geçmedi.... napsam acep... azıcık sızlıyor, bişi sürsem iyi gelir mi ki?
Neyyse,
Bu günkü menüm;
sabah 2 dilim kepek ekmeği arası kaşarla tost --- valla son.... bi daha tost görmek istemiyom, kaşarda görmek istemiyom..... bitii bitirdim muradıma erdim nihayet oohh bee....
1 kakolu süt
Öğlen 1 kase k flex sütlü içine tarçında atıcam süt gaz yapmasın şişirmesin diye....
Ara 1 elma
Akşam 1 kase yoğurt + 3 köfte ızgara....
ginkolu yeşil çayımdan içiciiim az sonra...
sanada selam şeker..çoşkusuz ???Selam arkadaşlar, yine yoğun bir günden sesleniyorum sizlere, ah birde belim tutuldu hiç iyi değilim üf yaa ne biçim bir gün, coşkusuzum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?