Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy cnm ya bi caresi yokmu acaba

dün dip bucak temizlik yapıp bu gün hurçları dolapları döktüm ya evi görsen taşınıyor musun derdin ,buraya yazdıktan sonra bile baya şey kaldırdım verilmek için ayırdım 1 poşette attımmmmm
sen bitirdin değil mi ,yazlık kışlık işi bitti

Kolay gelsin. Öyle deme abla bende çok yoruldum Bende bugün kışlıkları kaldırdım yıkanacakları yıkadım. Dolapları yerleştirdim. Duş alıp yeni oturdum yoruldum valla
ayy bu kadar olur aynı işlerle cebelleşmişiz ,ara da kocan da huysuzluk yapıp seni bir oyana bir bu yana dönderdi mi benim ki yaptı oğlan evde yoktu (site için de ,dışarı çıkmıyor) odasına girdi pis bu herif bu odanın hali ne diye söylendi buna harçlık verme diye bana kızdı , çekmecelerini kurcaladı oğlanın biri kırık 2 bıçağı vardı onları gördü kızdı söylendi , oğlana mesaj attım gel çabuk diye geldi dolapta ki kitapları fazlalıkları temizletti babası çıkanları ben poşetledim arada daha bir ton şey oldu salonun camını bile sildim rüzgardan güneşlik değiyor kirlenmesin diye (kocam oğlana sil diyordu da )

aaaa nasıl soymuş yaaa , öldü mü yoksa , ölmediyse sıvı var ya hani kabuğuna sürülen kabuk sertleştirici onu sür gündüz de güneşe koy hayvanı ultraviyole ışığı kabuklarını sertleştiriyor ( komşumun su kaplumbağasına emanet bakmam gerekmişti 20 gün o zaman araştırmıştım öyle öğrendim)

barfiksi elleme eşin halletsin gülüm ,salıncağınız da gelmiş şükür nasıl senin minnoş sevdi mi

İyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
iyi akşamlar canım çok şükür sen nasılsın?
ay anlamadı demekki evin içindemi geziyor kablumbağ
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.
Çok şükür iyiki bakmışsın tehlikeli olurdu yoksa
Sımdılık iyi geceler kızlar cocukları uyutucam uyumazsam gelırım
iyi geceler canım inş sende uyursun
Maşallah baya iş yapılmış lojman nasıl bişeyki ev gibi olmuyormu onlar?

maşallah abla herşeyde bi bilgin var
Kızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem oldu

Aynen abla aynı işleri yapmışız. Ama benim kocam yerine kızım huysuzluk yaptı. Eşim çalışıyor bugün.
Oğlan çocukları öyle pasaklılar. Bende aynı şekil oğlanların dolaplarını kitaplarını ayıkladım gereksizleri topladım 2poşet çıktı.

Bide benim oğlanlar sürekli kavga didişme birbirlerine vuruyorlar onlarla uğraşıyorum. Kızımda sürekli kucak istiyor. Hep huysuz mızmız. Bir haftadır da huyu değişmiş kızımın sürekli ağlama. Velhasıl kelam dünya meşgalesi sağolsunlarda gerisi önemli değil

tip lojmanlar 70 ya da 90 metrekarelik 2 +1 ve eski oluyordu gülüm , ercişe tayinimiz çıktığın da eşim önden gidip tuvaletin taşına kadar söktürüp yerine fayans döşetip yeni wc taşı taktırmıştı banyosunun da duş teknesini değiştirmişti yine de gidince ağlamıştım levabolarını çamaşır suyuna boğmuştum bana mısın dememişti , kapılarını berbat mutfak dolaplarını hiç demiyorum bile, evi temizledim yerleştirdim hem de ramazandı 11. günü ödenek çıkmıştı başsavcı tüm lojmanın banyo tuvaletini duvarını yerini söktürüp yeni gıcır gıcır yaptırmıştı hayatımda çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi ev battı her yer günlerce toztopak oldu (açık cezaevi mahkumları çalışıyordu evimde kaç gün onlar vardı, sonradan mahkum olduklarını öğrendim) :)))
ilk dinarda ki ev çok kötüydü bir de ercişte ki , 5-6 sene önce ercişe van gölü kenarın da çok güzel lojman yapmışlar :)

her şey de bilgim yok gülüm komşu hayvanları umursamıyordu çocukları eğlensin diye almıştı biri yanaşsa korkudan kabuğuna giriyorlardı 2 si de çok güzeldi yaaaa
hem emanet hem ben hayvanları çok severim bakımıyla ilgili komşuma sordum yemi vermek dışın da sıvı o dediğim şeyi sür arada dedi ama ben durur muyum baya bir nette araştırdım hayvanların güneşe ihtiyacı varmış kışın da ultraviyole lambası almak lazımmış , her gün camın önünü (fransız balkon kapısı) silip ikisini de güneşe koyuyordum 20 gün de elimden yem yemeyi ve elime aldığım da boyunlarını uzatıp sevdirmeyi öğrendiler , her ne kadar eşim şuiğrenç kurbağaları kaldır gözümün önünden dese de kaplumbağacıklara ben çok sevdiydim yaaa, kış geldiğin de hayvanlara bakamadıkları için öldürmüşler kötü kalpli komşular ben çok üzüldüm

kıyamam kuzuya Insallah kaplumbağa iyileşir
Allah korusun canım aman dikkat
Canim ya ah ah bu cocuklar neden direnir uykuya
ben kendi kendime nazar ettim canım sanırım ya bakalım bu gece nasıl olacak
annemın masallahı var abla 10 da 1 barı ona cekseymisim fena olmazmıs
bence normal ve çoook güzelllll

Kızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
kotu olmus canım yapacak bisey yok
geceler canım inş sende uyursun
Geldim nerde uyku

yok anacım yok seninle benim yaptığım kıyaslanmaz benim eliem ayağıma dolanan yoktu ,senin oğlanlar başlı başına büyük iş zaten bir de kız kucak diyor ayy senin resmen pertin çıkmıştır nasıl bu saate kadar ayakta durabildin gülüm

çekmesen de becerikli anne çok iyi oluyor benim ne annem de ne kv de iş yok yavfff yüzlerine de diyorum becerikszilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…