- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.621
benim ki belli , kendi evim olduğun da ve kocam karışmadığın daNe zaman tam anlamıyla minimalist oluruz acaba
Iyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
dün dip bucak temizlik yapıp bu gün hurçları dolapları döktüm ya evi görsen taşınıyor musun derdin ,buraya yazdıktan sonra bile baya şey kaldırdım verilmek için ayırdım 1 poşette attımmmmmkuzum kiyamam. Uykusuzluk feci asabiyet yapiyor bebelerdebeninkidene sabahtan beri bisey yediremedim azi disleri cikiyor eli surekli agzinda aciyormu diyorum kafa salliyor. Sizindenmi oyle acaba
kendime guvenemedim hic ama bi dusunuyum ben bunu
niyeki hayrola hep gul ins.
kolay gelsin. Gecen hafta receli gectim yemeye aliyim dedim 18lira diyor oda goruntusude hos degil ezikli gibiydi.
hayirdir ilk sirayi birine devrdiyorsun herhalde
tabiki istiyorum
banada ama es kisisini ikna etmek zor
masallah iyi uzucmus
kolay gelsin abla baya is yapmissin . bizizm kislik yazlik gardolapta hepsi. Bende gecen gun kizlarinkini cikarttim baya oyaliyor
ayy bu kadar olur aynı işlerle cebelleşmişiz ,ara da kocan da huysuzluk yapıp seni bir oyana bir bu yana dönderdi mi benim ki yaptı oğlan evde yoktu (site için de ,dışarı çıkmıyor) odasına girdi pis bu herif bu odanın hali ne diye söylendi buna harçlık verme diye bana kızdı , çekmecelerini kurcaladı oğlanın biri kırık 2 bıçağı vardı onları gördü kızdı söylendi , oğlana mesaj attım gel çabuk diye geldi dolapta ki kitapları fazlalıkları temizletti babası çıkanları ben poşetledim arada daha bir ton şey oldu salonun camını bile sildim rüzgardan güneşlik değiyor kirlenmesin diye (kocam oğlana sil diyordu da )Kolay gelsin. Öyle deme abla bende çok yoruldum Bende bugün kışlıkları kaldırdım yıkanacakları yıkadım. Dolapları yerleştirdim. Duş alıp yeni oturdum yoruldum valla
bence normal ve çoook güzelllllGirmeme ramak kaldı tam 72 geldım bugunama ben şok bu kadar cok gitmesi normalmi
aaaa nasıl soymuş yaaa , öldü mü yoksa , ölmediyse sıvı var ya hani kabuğuna sürülen kabuk sertleştirici onu sür gündüz de güneşe koy hayvanı ultraviyole ışığı kabuklarını sertleştiriyor ( komşumun su kaplumbağasına emanet bakmam gerekmişti 20 gün o zaman araştırmıştım öyle öğrendim)Iyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
barfiksi elleme eşin halletsin gülüm ,salıncağınız da gelmiş şükür nasıl senin minnoş sevdi miKızlar bugn biturlu gelemedm sayfalarda cok birikmisti, cocuk acayip huysuzdu agri kesici vermicem diye direniyorm gun icinde iyimi yapiyorm kotumu bilmiyorm ama. En sonunda disarda biraz duruldu eve geldm uyudu tam oturdum agladi hadi dedm bidha uyutmaya calisirken bende uyumusm iyi geldi uyumak ama kalktigimda sersem gibiydim. Sonra yemek telasi iftar derken bide salincagmiz geldi barfiks almistk onunla kurdk ama olmadi vidalamadan olmiycak esim pazartesi yapck barfiks saglammi diye cektm indi bianda Allah korusn cocugn kafasina dusse ne olrdu kimbillir ya. Bende boyle alintilara donucem insallah bi gecmis bakaym
iyi akşamlar canımİyi akşamlar güzel ve fit hatunlar nasılsınız bakalım
ayIyi akşamlar kızlar bugün pek fırsatım olmadı girmeye yazlıkları çıkardım yıka kurut katla derken hışrım çıktı birde büyük oğlum biz eşimle sohpet ederken kaplumbağamızın alt kabuklarını soymuş içerde neye uğradığımı şaşırdım ağlamaktan bitap oldum
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.Kızlar bugn biturlu gelemedm sayfalarda cok birikmisti, cocuk acayip huysuzdu agri kesici vermicem diye direniyorm gun icinde iyimi yapiyorm kotumu bilmiyorm ama. En sonunda disarda biraz duruldu eve geldm uyudu tam oturdum agladi hadi dedm bidha uyutmaya calisirken bende uyumusm iyi geldi uyumak ama kalktigimda sersem gibiydim. Sonra yemek telasi iftar derken bide salincagmiz geldi barfiks almistk onunla kurdk ama olmadi vidalamadan olmiycak esim pazartesi yapck barfiks saglammi diye cektm indi bianda Allah korusn cocugn kafasina dusse ne olrdu kimbillir ya. Bende boyle alintilara donucem insallah bi gecmis bakaym
iyi geceler canım inş sende uyursunSımdılık iyi geceler kızlar cocukları uyutucam uyumazsam gelırım
Maşallah baya iş yapılmışbenim reçeller de tutmuyor şerbetli tatlılar gibi güneşte de bekletsem üzeri kaymak gibi küf mü ne tuhaf bir şey oluyor ,senin annen becerikliymiş benim annem de beceriksiz onun ki de küf atıyor olmuyor :))))))))
hava aşırı sıcak olunca sırayla yıkıyorum bir gün de kuruyor yorgan , battaniye çamaşırı küçük odaya seriyorum balkon çok küçük rüzgardan çamaşırlık devriliyor üstelik üzerine küçük böcük neyin geliyor tiksiniyorum ,hazır hava güzelken kurusunlar çar çabuk tozu zibili bir kaç gün de de dökülsün ki her seferin de odayı dip köşe temizlemekle uğraşmayayım
bende 21 senenin birikintisi var gülüm , kiracıyken evini kendin seçersin benim öyle şansım olmadı şimdiye kadar nasıl lojman çıkarsa bahtıma , çok şükür şimdi oturduğum ev tip lojman gibi değil gayet iyi
ayy bu kadar olur aynı işlerle cebelleşmişiz ,ara da kocan da huysuzluk yapıp seni bir oyana bir bu yana dönderdi mi benim ki yaptı oğlan evde yoktu (site için de ,dışarı çıkmıyor) odasına girdi pis bu herif bu odanın hali ne diye söylendi buna harçlık verme diye bana kızdı , çekmecelerini kurcaladı oğlanın biri kırık 2 bıçağı vardı onları gördü kızdı söylendi , oğlana mesaj attım gel çabuk diye geldi dolapta ki kitapları fazlalıkları temizletti babası çıkanları ben poşetledim arada daha bir ton şey oldu salonun camını bile sildim rüzgardan güneşlik değiyor kirlenmesin diye (kocam oğlana sil diyordu da )
maşallah abla herşeyde bi bilgin varaaaa nasıl soymuş yaaa , öldü mü yoksa , ölmediyse sıvı var ya hani kabuğuna sürülen kabuk sertleştirici onu sür gündüz de güneşe koy hayvanı ultraviyole ışığı kabuklarını sertleştiriyor ( komşumun su kaplumbağasına emanet bakmam gerekmişti 20 gün o zaman araştırmıştım öyle öğrendim)
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem olduKızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
Aynen abla aynı işleri yapmışız. Ama benim kocam yerine kızım huysuzluk yaptı. Eşim çalışıyor bugün.ayy bu kadar olur aynı işlerle cebelleşmişiz ,ara da kocan da huysuzluk yapıp seni bir oyana bir bu yana dönderdi mi benim ki yaptı oğlan evde yoktu (site için de ,dışarı çıkmıyor) odasına girdi pis bu herif bu odanın hali ne diye söylendi buna harçlık verme diye bana kızdı , çekmecelerini kurcaladı oğlanın biri kırık 2 bıçağı vardı onları gördü kızdı söylendi , oğlana mesaj attım gel çabuk diye geldi dolapta ki kitapları fazlalıkları temizletti babası çıkanları ben poşetledim arada daha bir ton şey oldu salonun camını bile sildim rüzgardan güneşlik değiyor kirlenmesin diye (kocam oğlana sil diyordu da )
amanınnn mecbur kazasını tutacaksın gülümKızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
tip lojmanlar 70 ya da 90 metrekarelik 2 +1 ve eski oluyordu gülüm , ercişe tayinimiz çıktığın da eşim önden gidip tuvaletin taşına kadar söktürüp yerine fayans döşetip yeni wc taşı taktırmıştı banyosunun da duş teknesini değiştirmişti yine de gidince ağlamıştım levabolarını çamaşır suyuna boğmuştum bana mısın dememişti , kapılarını berbat mutfak dolaplarını hiç demiyorum bile, evi temizledim yerleştirdim hem de ramazandı 11. günü ödenek çıkmıştı başsavcı tüm lojmanın banyo tuvaletini duvarını yerini söktürüp yeni gıcır gıcır yaptırmıştı hayatımda çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi ev battı her yer günlerce toztopak oldu (açık cezaevi mahkumları çalışıyordu evimde kaç gün onlar vardı, sonradan mahkum olduklarını öğrendim) :)))iyi akşamlar canımçok şükür sen nasılsın?
ayanlamadı demekki evin içindemi geziyor kablumbağ
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.
Çok şükür iyiki bakmışsın tehlikeli olurdu yoksa
iyi geceler canım inş sende uyursun
Maşallah baya iş yapılmışlojman nasıl bişeyki ev gibi olmuyormu onlar?
maşallah abla herşeyde bi bilgin var
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem oldu
Ya genelde öyle oluyor benim de 3-4 saat vardıKızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
kıyamam kuzuya Insallah kaplumbağa iyileşirSuçlu suçlu getirdi anne ben bak ne yaptım bacakları kayboldu çıkarmak için yaptım dedi ne diyeceğimi şaşırdım canı açıldığını söyledim ama sinirlendim baya bide ağlayinca baya suçluluk hissetti
Allah korusun canım aman dikkatKızlar bugn biturlu gelemedm sayfalarda cok birikmisti, cocuk acayip huysuzdu agri kesici vermicem diye direniyorm gun icinde iyimi yapiyorm kotumu bilmiyorm ama. En sonunda disarda biraz duruldu eve geldm uyudu tam oturdum agladi hadi dedm bidha uyutmaya calisirken bende uyumusm iyi geldi uyumak ama kalktigimda sersem gibiydim. Sonra yemek telasi iftar derken bide salincagmiz geldi barfiks almistk onunla kurdk ama olmadi vidalamadan olmiycak esim pazartesi yapck barfiks saglammi diye cektm indi bianda Allah korusn cocugn kafasina dusse ne olrdu kimbillir ya. Bende boyle alintilara donucem insallah bi gecmis bakaym
ben kendi kendime nazar ettim canım sanırım ya bakalım bu gece nasıl olacakCanim yaah ah bu cocuklar neden direnir uykuya
annemın masallahı var abla 10 da 1 barı ona cekseymisim fena olmazmısbenim reçeller de tutmuyor şerbetli tatlılar gibi güneşte de bekletsem üzeri kaymak gibi küf mü ne tuhaf bir şey oluyor ,senin annen becerikliymiş benim annem de beceriksiz onun ki de küf atıyor olmuyor :))))))))
hava aşırı sıcak olunca sırayla yıkıyorum bir gün de kuruyor yorgan , battaniye çamaşırı küçük odaya seriyorum balkon çok küçük rüzgardan çamaşırlık devriliyor üstelik üzerine küçük böcük neyin geliyor tiksiniyorum ,hazır hava güzelken kurusunlar çar çabuk tozu zibili bir kaç gün de de dökülsün ki her seferin de odayı dip köşe temizlemekle uğraşmayayım
bende 21 senenin birikintisi var gülüm , kiracıyken evini kendin seçersin benim öyle şansım olmadı şimdiye kadar nasıl lojman çıkarsa bahtıma , çok şükür şimdi oturduğum ev tip lojman gibi değil gayet iyi
bence normal ve çoook güzelllll
kotu olmus canım yapacak bisey yokKızlar iftara 1.5 saat kala regli oldum çok üzüldüm ya
Geldim nerde uykugeceler canım inş sende uyursun
Ben cok sanslıydım bu sefer uyanır uyanmaz oldum lakın benim sanssızlıkta cuma gunu olmam olduYa genelde öyle oluyor benim de 3-4 saat vardı
İşler bitmediBirazdan gidip yatacağım damlayacak bizim gece kuşları sabaha kadar çene yapacaklar biraz erken gelsenize yahu
yok anacım yok seninle benim yaptığım kıyaslanmaz benim eliem ayağıma dolanan yoktu ,senin oğlanlar başlı başına büyük iş zaten bir de kız kucak diyor ayy senin resmen pertin çıkmıştır nasıl bu saate kadar ayakta durabildin gülümAynen abla aynı işleri yapmışız. Ama benim kocam yerine kızım huysuzluk yaptı. Eşim çalışıyor bugün.
Oğlan çocukları öyle pasaklılar. Bende aynı şekil oğlanların dolaplarını kitaplarını ayıkladım gereksizleri topladım 2poşet çıktı.
Bide benim oğlanlar sürekli kavga didişme birbirlerine vuruyorlar onlarla uğraşıyorum. Kızımda sürekli kucak istiyor. Hep huysuz mızmız. Bir haftadır da huyu değişmiş kızımın sürekli ağlama. Velhasıl kelam dünya meşgalesi sağolsunlarda gerisi önemli değil
çekmesen de becerikli anne çok iyi oluyor benim ne annem de ne kv de iş yok yavfff yüzlerine de diyorum becerikszilerrrrkıyamam kuzuya Insallah kaplumbağa iyileşir
Allah korusun canım aman dikkat
ben kendi kendime nazar ettim canım sanırım ya bakalım bu gece nasıl olacak
annemın masallahı var abla 10 da 1 barı ona cekseymisim fena olmazmıs
kotu olmus canım yapacak bisey yok
Geldim nerde uyku
ne iş görüyorsun hala niranımİşler bitmedi
Bir saate gelirim inşallah
Şimdi kurşun geçirmez kahvemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?