- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.641
Kv yapsada yapmaz abla hazıra konmayı daha cok seviyorçekmesen de becerikli anne çok iyi oluyor benim ne annem de ne kv de iş yok yavfff yüzlerine de diyorum becerikszilerrrr
benim kv de aynı hazıra konmayı sever zaten yaşlandı bir şey de yapmasın ,annem garibim çabalıyor da olmuyor yavvfff bu yaz kayısıdan marmelat yaptı bir sürü de verdi kız kardeşim bana daha yakın ya hızlı trenle o gelir ya da ben gidersem ona da götüreyim diye, hepsi foşurdadı çöpe gittiKv yapsada yapmaz abla hazıra konmayı daha cok seviyorama annem sagolsun butun kıslığımı yapar kendisine yaparken hem kardesıme hem banada ayırır
iyi yapmış enişte değiştirmekletip lojmanlar 70 ya da 90 metrekarelik 2 +1 ve eski oluyordu gülüm , ercişe tayinimiz çıktığın da eşim önden gidip tuvaletin taşına kadar söktürüp yerine fayans döşetip yeni wc taşı taktırmıştı banyosunun da duş teknesini değiştirmişti yine de gidince ağlamıştım levabolarını çamaşır suyuna boğmuştum bana mısın dememişti , kapılarını berbat mutfak dolaplarını hiç demiyorum bile, evi temizledim yerleştirdim hem de ramazandı 11. günü ödenek çıkmıştı başsavcı tüm lojmanın banyo tuvaletini duvarını yerini söktürüp yeni gıcır gıcır yaptırmıştı hayatımda çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi ev battı her yer günlerce toztopak oldu (açık cezaevi mahkumları çalışıyordu evimde kaç gün onlar vardı, sonradan mahkum olduklarını öğrendim) :)))
ilk dinarda ki ev çok kötüydü bir de ercişte ki , 5-6 sene önce ercişe van gölü kenarın da çok güzel lojman yapmışlar :)
her şey de bilgim yok gülüm komşu hayvanları umursamıyordu çocukları eğlensin diye almıştı biri yanaşsa korkudan kabuğuna giriyorlardı 2 si de çok güzeldi yaaaa
hem emanet hem ben hayvanları çok severim bakımıyla ilgili komşuma sordum yemi vermek dışın da sıvı o dediğim şeyi sür arada dedi ama ben durur muyum baya bir nette araştırdım hayvanların güneşe ihtiyacı varmış kışın da ultraviyole lambası almak lazımmış , her gün camın önünü (fransız balkon kapısı) silip ikisini de güneşe koyuyordum 20 gün de elimden yem yemeyi ve elime aldığım da boyunlarını uzatıp sevdirmeyi öğrendiler , her ne kadar eşim şuiğrenç kurbağaları kaldır gözümün önünden dese de kaplumbağacıklara ben çok sevdiydim yaaa, kış geldiğin de hayvanlara bakamadıkları için öldürmüşler kötü kalpli komşular ben çok üzüldüm
Geldim nerde uyku
uyuyabildiğin sürece uyu canımBirazdan gidip yatacağım damlayacak bizim gece kuşları sabaha kadar çene yapacaklar biraz erken gelsenize yahu
afiyt olsun canımİşler bitmedi
Bir saate gelirim inşallah
Şimdi kurşun geçirmez kahvemi içiyorum
anne gibisi varmı yaKv yapsada yapmaz abla hazıra konmayı daha cok seviyorama annem sagolsun butun kıslığımı yapar kendisine yaparken hem kardesıme hem banada ayırır
Eline emeğine sağlık olmasada düşünüp emek vermiş o bile yeterbenim kv de aynı hazıra konmayı sever zaten yaşlandı bir şey de yapmasın ,annem garibim çabalıyor da olmuyor yavvfff bu yaz kayısıdan marmelat yaptı bir sürü de verdi kız kardeşim bana daha yakın ya hızlı trenle o gelir ya da ben gidersem ona da götüreyim diye, hepsi foşurdadı çöpe gitti
Bazen olmuyor abla ya yazık olmus marmelatlara en azından cabalıyor benim kv hizmet bekleyen cinsten bir arife gunuydu koyde badana yapıyorduk esimle bir aksam yemegı hazırlahpta onumıze koymadı abla oylece oturdu koltuktabenim kv de aynı hazıra konmayı sever zaten yaşlandı bir şey de yapmasın ,annem garibim çabalıyor da olmuyor yavvfff bu yaz kayısıdan marmelat yaptı bir sürü de verdi kız kardeşim bana daha yakın ya hızlı trenle o gelir ya da ben gidersem ona da götüreyim diye, hepsi foşurdadı çöpe gitti
Rabbım basımızdan eksik etmesin canımanne gibisi varmı yateker teker hepsini düşünür canım analarımız
yarı açık cezaevinden getirmişler başların da gardiyan varmış adamlar hapishaneden kaçar mı hiç kapalıya atarlar cezası uzar diye kaçan pek olmazmış , ben de sormuştum o zaman aynı soruyu:))iyi yapmış enişte değiştirmeklepeki o mahkumlar kaçmıyormu? Nasıl dışarda çalışıyorlar?
bilerek nasıl öldürdüler ya
hoşgeldin
uyuyabildiğin sürece uyu canımsonra ertesi güne kötü oluyor
afiyt olsun canım
anne gibisi varmı yateker teker hepsini düşünür canım analarımız
Eline emeğine sağlık olmasada düşünüp emek vermiş o bile yeter
ben 14 saat yoldan gittim hem de oruçtuk, ramazandı , bulgur pilavı yaptı sadece onda da saç çıktı yemedik:)))) sahuru da ben hazırladım tabi ki:)Bazen olmuyor abla ya yazık olmus marmelatlara en azından cabalıyor benim kv hizmet bekleyen cinsten bir arife gunuydu koyde badana yapıyorduk esimle bir aksam yemegı hazırlahpta onumıze koymadı abla oylece oturdu koltukta
allah rahatlık versin gülümBen kactım kahve etkisini gostermeden yatayım
az ılık süt mü içsen ayada ayran , yarın senin oğlan seni uyutmaz perişan olursun gülümKizlar hala uyuyamadm. Bugnki oglen uykusu beni mahvetti
barfiksi elleme eşin halletsin gülüm ,salıncağınız da gelmiş şükür nasıl senin minnoş sevdi mi
iyi akşamlar canımçok şükür sen nasılsın?
ayanlamadı demekki evin içindemi geziyor kablumbağ
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.
Çok şükür iyiki bakmışsın tehlikeli olurdu yoksa
iyi geceler canım inş sende uyursun
Maşallah baya iş yapılmışlojman nasıl bişeyki ev gibi olmuyormu onlar?
maşallah abla herşeyde bi bilgin var
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem oldu
Öyle abla. Çocuklarda uyumuyor sahur yiyip yatıyorlar öğle vakti uyanıyorlar.yok anacım yok seninle benim yaptığım kıyaslanmaz benim eliem ayağıma dolanan yoktu ,senin oğlanlar başlı başına büyük iş zaten bir de kız kucak diyor ayy senin resmen pertin çıkmıştır nasıl bu saate kadar ayakta durabildin gülüm
iyi uykularBen kactım kahve etkisini gostermeden yatayım
bencede abla haklısın, oda bir sorumluluk bakabileceksen almalısıngecenin sorusu anneniz mi be
yarı açık cezaevinden getirmişler başların da gardiyan varmış adamlar hapishaneden kaçar mı hiç kapalıya atarlar cezası uzar diye kaçan pek olmazmış , ben de sormuştum o zaman aynı soruyu:))
ultraviyole lambası almayıp, plastik havuz gibi bir şeyleri var sularının değişmesi gerekiyor , suyu iğrenç kokup bulanıklaşana kadar hayvanları orada tutarlarsa bilerek öldürmek gibi bir şey bence , can onlar ,evine aldıysan kuş kedi köpek kaplumbağa ne olursa o canın sorumluluğunu aldıysa insan hakkıyla bakacak yoksa hiç almayacak
acarsak konu uzarda giderben 14 saat yoldan gittim hem de oruçtuk, ramazandı , bulgur pilavı yaptı sadece onda da saç çıktı yemedik:)))) sahuru da ben hazırladım tabi ki:)
kız hiç vicdansız cinsinden kv lerden konuyu açmayalım bdv ye döneriz alimallah
Dışarda susuyorsa dişten değildir, huysuzluğu tutuyor demekki. Zaten belli olur ağrısı olunca hiç birşeyde oyalanmaz. Allah kolaylık versin çocuk büyütmek hiç kolay değilSevdii abla ama fazla sallanamadi yavrum guvenli degl gibiydi baktik harbidende sert bastirinca dustu barfiks esim vidalari alip halletck yasak bitince ozamana kadar sitenin parkindaki salincaklarla devam :)
Yaa sise yarilandi dogdugundan bu yana bide son zaman cok verdm ama gercktn agrisi var anliyorm direniyorm annemde ayni sen gbi dedi ver agri cekmesin yazik vs ama doktorum son care ver yazdi en son onunla mesajlastm. Bilemiyorumki neye gore nezaman vermeliyim nasil davranicamoglenleri bi ara iyice deliriyor heryeye agliyor cildirtiyor ama disarda cit yok skliyormu distenmi yapiyor noluyor anlamiyorm. Gece bi nebze cok uyaninca veriyorm geme uykusunu alsin diye simdilik vermedm baklm ama
ha şu kapılara takılan salıncaktan , barfiks dediğin salıncağın ki , ben ayrı kendiniz için barfiks sandım , neyse gülüm geç olsun sağlam güvenli olsun , şimdi nasıl heveslenir anladı ya onun salıncak olduğunu ayyy ye ye bitmez tatlılıktanSevdii abla ama fazla sallanamadi yavrum guvenli degl gibiydi baktik harbidende sert bastirinca dustu barfiks esim vidalari alip halletck yasak bitince ozamana kadar sitenin parkindaki salincaklarla devam :)
Yaa sise yarilandi dogdugundan bu yana bide son zaman cok verdm ama gercktn agrisi var anliyorm direniyorm annemde ayni sen gbi dedi ver agri cekmesin yazik vs ama doktorum son care ver yazdi en son onunla mesajlastm. Bilemiyorumki neye gore nezaman vermeliyim nasil davranicamoglenleri bi ara iyice deliriyor heryeye agliyor cildirtiyor ama disarda cit yok skliyormu distenmi yapiyor noluyor anlamiyorm. Gece bi nebze cok uyaninca veriyorm geme uykusunu alsin diye simdilik vermedm baklm ama
kıyamam yaaa sıpalarÖyle abla. Çocuklarda uyumuyor sahur yiyip yatıyorlar öğle vakti uyanıyorlar.
hem de nasıl kv den dertsiz bir allahın kulu görmedim beniyi uykular
bencede abla haklısın, oda bir sorumluluk bakabileceksen almalısın
acarsak konu uzarda gider
Dışarda susuyorsa dişten değildir, huysuzluğu tutuyor demekki. Zaten belli olur ağrısı olunca hiç birşeyde oyalanmaz. Allah kolaylık versin çocuk büyütmek hiç kolay değil
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinBende kaçayım erkenden
Herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?