Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çekmesen de becerikli anne çok iyi oluyor benim ne annem de ne kv de iş yok yavfff yüzlerine de diyorum becerikszilerrrr
Kv yapsada yapmaz abla hazıra konmayı daha cok seviyor ama annem sagolsun butun kıslığımı yapar kendisine yaparken hem kardesıme hem banada ayırır

Kv yapsada yapmaz abla hazıra konmayı daha cok seviyor ama annem sagolsun butun kıslığımı yapar kendisine yaparken hem kardesıme hem banada ayırır
benim kv de aynı hazıra konmayı sever zaten yaşlandı bir şey de yapmasın ,annem garibim çabalıyor da olmuyor yavvfff bu yaz kayısıdan marmelat yaptı bir sürü de verdi kız kardeşim bana daha yakın ya hızlı trenle o gelir ya da ben gidersem ona da götüreyim diye, hepsi foşurdadı çöpe gitti

iyi yapmış enişte değiştirmekle peki o mahkumlar kaçmıyormu? Nasıl dışarda çalışıyorlar?
bilerek nasıl öldürdüler ya
Geldim nerde uyku
hoşgeldin
Birazdan gidip yatacağım damlayacak bizim gece kuşları sabaha kadar çene yapacaklar biraz erken gelsenize yahu
uyuyabildiğin sürece uyu canım sonra ertesi güne kötü oluyor
İşler bitmedi
Bir saate gelirim inşallah
Şimdi kurşun geçirmez kahvemi içiyorum
afiyt olsun canım
anne gibisi varmı ya teker teker hepsini düşünür canım analarımız
Eline emeğine sağlık olmasada düşünüp emek vermiş o bile yeter

Bazen olmuyor abla ya yazık olmus marmelatlara en azından cabalıyor benim kv hizmet bekleyen cinsten bir arife gunuydu koyde badana yapıyorduk esimle bir aksam yemegı hazırlahpta onumıze koymadı abla oylece oturdu koltukta

gecenin sorusu anneniz mi be
yarı açık cezaevinden getirmişler başların da gardiyan varmış adamlar hapishaneden kaçar mı hiç kapalıya atarlar cezası uzar diye kaçan pek olmazmış , ben de sormuştum o zaman aynı soruyu:))

ultraviyole lambası almayıp, plastik havuz gibi bir şeyleri var sularının değişmesi gerekiyor , suyu iğrenç kokup bulanıklaşana kadar hayvanları orada tutarlarsa bilerek öldürmek gibi bir şey bence , can onlar ,evine aldıysan kuş kedi köpek kaplumbağa ne olursa o canın sorumluluğunu aldıysa insan hakkıyla bakacak yoksa hiç almayacak

Bazen olmuyor abla ya yazık olmus marmelatlara en azından cabalıyor benim kv hizmet bekleyen cinsten bir arife gunuydu koyde badana yapıyorduk esimle bir aksam yemegı hazırlahpta onumıze koymadı abla oylece oturdu koltukta
ben 14 saat yoldan gittim hem de oruçtuk, ramazandı , bulgur pilavı yaptı sadece onda da saç çıktı yemedik:)))) sahuru da ben hazırladım tabi ki:)
kız hiç vicdansız cinsinden kv lerden konuyu açmayalım bdv ye döneriz alimallah

barfiksi elleme eşin halletsin gülüm ,salıncağınız da gelmiş şükür nasıl senin minnoş sevdi mi

Sevdii abla ama fazla sallanamadi yavrum guvenli degl gibiydi baktik harbidende sert bastirinca dustu barfiks esim vidalari alip halletck yasak bitince ozamana kadar sitenin parkindaki salincaklarla devam :)

Yaa sise yarilandi dogdugundan bu yana bide son zaman cok verdm ama gercktn agrisi var anliyorm direniyorm annemde ayni sen gbi dedi ver agri cekmesin yazik vs ama doktorum son care ver yazdi en son onunla mesajlastm. Bilemiyorumki neye gore nezaman vermeliyim nasil davranicam oglenleri bi ara iyice deliriyor heryeye agliyor cildirtiyor ama disarda cit yok skliyormu distenmi yapiyor noluyor anlamiyorm. Gece bi nebze cok uyaninca veriyorm geme uykusunu alsin diye simdilik vermedm baklm ama

Öyle abla. Çocuklarda uyumuyor sahur yiyip yatıyorlar öğle vakti uyanıyorlar.

Ben kactım kahve etkisini gostermeden yatayım
iyi uykular
bencede abla haklısın, oda bir sorumluluk bakabileceksen almalısın
acarsak konu uzarda gider
Dışarda susuyorsa dişten değildir, huysuzluğu tutuyor demekki. Zaten belli olur ağrısı olunca hiç birşeyde oyalanmaz. Allah kolaylık versin çocuk büyütmek hiç kolay değil

ha şu kapılara takılan salıncaktan , barfiks dediğin salıncağın ki , ben ayrı kendiniz için barfiks sandım , neyse gülüm geç olsun sağlam güvenli olsun , şimdi nasıl heveslenir anladı ya onun salıncak olduğunu ayyy ye ye bitmez tatlılıktan

Öyle abla. Çocuklarda uyumuyor sahur yiyip yatıyorlar öğle vakti uyanıyorlar.
kıyamam yaaa sıpalar hem oruçlar hem de boğuşacak enerjileri var :)) senin kız izin verse sen de uyurdun öğleye kadar ahh ahh büyüyecekler de o ara annelerin canı okunuyor işte ,rabbim sağlıklı uzun ömürler versin de bunlar ileri de anlatıp gülüşeceğiniz anılar olacak :)

hem de nasıl kv den dertsiz bir allahın kulu görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…