- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.661
Sağol canım, İnşallahne iş görüyorsun hala niranım
reçelleri de afiyetle yesin kuzular
Ben geldim son bi bakayım dedim yatıyorum ben de bizim cadaloz yatmışkenGeldim ama herkes dağılmış sanırım
noye vileda tarzi seyle silmiyon ablaSağol canım, İnşallah
Gündüz hava çok sıcaktı diye iftardan sonraya bıraktım temizliği.
Ancak bitti süpür sil işi, havlu ile debelene debelene siliyorum uzun sürüyor onun için
Bayrama kadar elinden geleni yapWuu tamam ozaman söz olark aldim bunu
Geçecek bu günler de ama nasıl işte sakin kalmak zor oluyor kizamiyorsun da sabırMasallah :)
Wuu tamam ozaman söz olark aldim bunu
Grcmis olsun cnm smdi nasilsin
Ay yetisemedm butn gun izliym dedm. Vakit bulamadm az once baktm video silinmis 24 saat doldugu icin neyse artk kaldi ama yok midem bulandi yok yiyemiyorm yazanlar var o yuzsen cok merak ettm. Ne dedi ne yapti
Canim yaah ah bu cocuklar neden direnir uykuya
Kiyamam ya cnm insallah biranonce kurtulurlar kuzular cok zor valla bende delircek noktaya geliyorm hergun
Bende isterimm
Ben bulgur ve firik ile yapıyorum canım, gayet güzel oluyorooo valla ben de dolma yaptım bugünkendine bulgurla yaptım ilk kez deneyeceğim bakalım
Bana kalırsa menü eksikleri biriktirip her 2 eksik menüye 1 sarı kart verelimher hafta içi ayrı mı yoksa geçen hafta 1 kere yazmayan bu hafta da bir kere yazmayan sarı kart alacak mı mesela
Bizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canımkolay gelsin. Gecen hafta receli gectim yemeye aliyim dedim 18lira diyor oda goruntusude hos degil ezikli gibiydi.
firik yarma mi oluyor dövme diyoruz yani ondan mıBen bulgur ve firik ile yapıyorum canım, gayet güzel oluyor
Kesinlikle öyle yapalımBana kalırsa eksikleri biriktirip her 2 eksik menüye 1 sarı kart verelim
Sen sık boğaz et canım, senin görevin buİnşallah kuzum şimdi fazla sıkboğaz etmiyorum ama Ramazan sonrası daha sıkı bi yarış istiyorum
Dövme değil canım.firik yarma mi oluyor dövme diyoruz yani ondan mı
Bulgurun çekilmemiş halı mi oluyor buDövme değil canım.
Yeşilimsi bir renkte buğday türevi
Firikle bulgurlu pilav yapılıyor bizim burada.
Birde dolmaya sarmaya koyarız bulgurla birlikte
Eki Görüntüle 2636236
Kaynamış kurutulmuş buğdaya benziyorDövme değil canım.
Yeşilimsi bir renkte buğday türevi
Firikle bulgurlu pilav yapılıyor bizim burada.
Birde dolmaya sarmaya koyarız bulgurla birlikte
Eki Görüntüle 2636236
Kaynadıktan sonra kavrulmuş hali canımKaynamış kurutulmuş buğdaya benziyor
Kızkardeşim senin için not aldım dedi, bakayım uygulanabilir birşeyler ise yazarımAy yetisemedm butn gun izliym dedm. Vakit bulamadm az once baktm video silinmis 24 saat doldugu icin neyse artk kaldi ama yok midem bulandi yok yiyemiyorm yazanlar var o yuzsen cok merak ettm. Ne dedi ne yapti
Kavrulmuş su çıtır çıtır oluyor öylece yenen gibi değil mi biz öyle yapıyoruz genelde kuruyunca kavurup yiyoruz çerez niyetineKaynadıktan sonra kavrulmuş hali canım
Yapılışının detayını bilmiyorum canım, hafif yanığımsı olur hatta.Kavrulmuş su çıtır çıtır oluyor öylece yenen gibi değil mi biz öyle yapıyoruz genelde kuruyunca kavurup yiyoruz çerez niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?