Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın canım biz de iyiyiz çok şükür

Kızlar 2 saatir oglanla otruyoz daha dogrusu 1 saat geri uyufmakla ugraytm 1 saatirde oynuyor bi kaka yaptı smdi devam uyucak sanki. Iyice nevrim döndü benimde
Günaydın canım biz de mız mız sabaha kadar sabah da erken kalkti ne olacak bu halimiz ya

Farklı o zaman ben de iri bulgur ile yaptım bugün pirinç gibi olanla güzel oldu bir daha böyle yaparım hep
Marketlerde bulabilirsin aslında, yakınsın çünkü
Antakya firiği diye bi sor istersen.
Bulgurla tek başına yapılan dolmadan daha lezzetli oluyor

Marketlerde bulabilirsin aslında, yakınsın çünkü
Antakya firiği diye bi sor istersen.
Bulgurla tek başına yapılan dolmadan daha lezzetli oluyor
TemelinSafinazi
Buğdayın olgunlaşıp henüz sararmadığı zamanda yani yeşil iken toplanıp külleme yöntemi ile kontrollü şekille yakılmasıyla elde ediliyormuş.
Kaynatma yok yani
Tamamdır kaptanım kardeşime sorduracagim bir ara yesilken firik yapıp yiyen var evet o firikten olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim

Ayy cnm ya bi caresi yokmu acaba
Bilmiyorum ki internetten baktım hiç yoktu bi güneşe koyuyoruz şu yasak bitsin veteriner ariycam
Yok ölmedi beni seviyordu elimden yem yiyip gördüğü gibi ayaklanıyordu şimdi benden bile kaçıyor güneşe hep koyuyoruz zaten ama o sıvılar bir işe yaramıyormuş malesef
Yok canım ya kendi akvaryumundaydı ordan almış
inşallah

az ılık süt mü içsen ayada ayran , yarın senin oğlan seni uyutmaz perişan olursun gülüm

Ayni dedignde oldu abla uyudugmda 2 ydi kalktk 4 de neyseki sonra 6bucuktan 9a kadr uyuduk yoksa zor dururdm

Hep huysuz ozaman evde resmen kaos halindeyiz ben anlamiyorm bazen disardada aniden agliyor ozaman diyorm tamam diş ama evde hep mizmiz aglak
Sagol canim gercekten cok zormus

Aynen ablaa barfiks alip guya vida delmiycektik ama hayaller suya dustu. Esimin su vida cakmak istememesinden dolayi tvyide asamadik 3 aydir zatn ama artk. Mecbur yapck oglan tutmuyor cnku hic

Bayrama kadar elinden geleni yap
Sonrasında yetişmezsin bana canım

Ooo hadi bakalimm oylr olsunn kaptanim senin hedef kactı

Geçecek bu günler de ama nasıl işte sakin kalmak zor oluyor kizamiyorsun da sabır

Ah ahh aynen ben kizdim dun gece agladi tutamiyodm. Bazn kendmi 5 dk sonrasi pismanlik tabi ama napiym

Kızkardeşim senin için not aldım dedi, bakayım uygulanabilir birşeyler ise yazarım

Benimlede paylasirmisin

Günaydın canım biz de mız mız sabaha kadar sabah da erken kalkti ne olacak bu halimiz ya

Allah kolaylik versim cok zor ya gercekten durumumuz vahim bizmde

Sinir bozucu ya
amanınnn mecbur kazasını tutacaksın gülüm
bari olacaktı mübarek sabah olsaydı diyesi geliyor insanın :))
Aynen öyle diyesim geliyor ya 1.5 saat sonra ya da erken bir vakit olsa idi iyi olacak idi nasip aynen kazası olacak artık
Aynen öyle canım

şükür sabah biraz uyumuşsunuz .
aa oğlan ayaklandı her şeyi tutup çekecek mecbur o tv yi duvarı delip vidalayacaksınız keyfi değil bu mecburiyet gülüm allah korusun oğlanın eli yetiştiğin de çekse üzerine devrilse çok korkarım ben böyle şeylerden ,üzerine tv düşüp ölen çocuğu duyduğumda benim sıpa da küçüktü sehpa üzerin de vazo süs eşyası bile bırakmadan toplayıp kaldırmıştım (bakır süs eşyaları vardı düşürse kendini yaralayabilirdi)
arada anneler kızar normaldir sonra pişman olup daha fazla ilgi sevgi gösterip çocukların psikolojisini bile bozar ,sen öyle yapma gülüm kızdıysan kızdığını bilsin pişman olsan da belli etme her şeyi anlıyor bu veletler:)))

Sinir bozucu ya

Aynen öyle diyesim geliyor ya 1.5 saat sonra ya da erken bir vakit olsa idi iyi olacak idi nasip aynen kazası olacak artık

Aynen öyle canım
kışın kısa günlerde tutarsın gülüm artık :)
çay yaptın mı kız kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…