- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.681
Farklı o zaman ben de iri bulgur ile yaptım bugün pirinç gibi olanla güzel oldu bir daha böyle yaparım hepYapılışının detayını bilmiyorum canım, hafif yanığımsı olur hatta.
Çerez niyetine yenmez, sert çünkü
Sağolasın canım biz de iyiyiz çok şüküriyi akşamlar canımçok şükür sen nasılsın?
ayanlamadı demekki evin içindemi geziyor kablumbağ
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.
Çok şükür iyiki bakmışsın tehlikeli olurdu yoksa
iyi geceler canım inş sende uyursun
Maşallah baya iş yapılmışlojman nasıl bişeyki ev gibi olmuyormu onlar?
maşallah abla herşeyde bi bilgin var
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem oldu
Günaydın canım biz de mız mız sabaha kadar sabah da erken kalkti ne olacak bu halimiz yaKızlar 2 saatir oglanla otruyoz daha dogrusu 1 saat geri uyufmakla ugraytm 1 saatirde oynuyor bi kaka yaptı smdi devam uyucak sanki. Iyice nevrim döndü benimde
Marketlerde bulabilirsin aslında, yakınsın çünküFarklı o zaman ben de iri bulgur ile yaptım bugün pirinç gibi olanla güzel oldu bir daha böyle yaparım hep
Marketlerde bulabilirsin aslında, yakınsın çünkü
Antakya firiği diye bi sor istersen.
Bulgurla tek başına yapılan dolmadan daha lezzetli oluyor
Tamamdır kaptanım kardeşime sorduracagim bir ara yesilken firik yapıp yiyen var evet o firikten olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederimTemelinSafinazi
Buğdayın olgunlaşıp henüz sararmadığı zamanda yani yeşil iken toplanıp külleme yöntemi ile kontrollü şekille yakılmasıyla elde ediliyormuş.
Kaynatma yok yani
Bilmiyorum ki internetten baktım hiç yoktu bi güneşe koyuyoruz şu yasak bitsin veteriner ariycamAyy cnm ya bi caresi yokmu acaba
Yok ölmedi beni seviyordu elimden yem yiyip gördüğü gibi ayaklanıyordu şimdi benden bile kaçıyoraaaa nasıl soymuş yaaa , öldü mü yoksa , ölmediyse sıvı var ya hani kabuğuna sürülen kabuk sertleştirici onu sür gündüz de güneşe koy hayvanı ultraviyole ışığı kabuklarını sertleştiriyor ( komşumun su kaplumbağasına emanet bakmam gerekmişti 20 gün o zaman araştırmıştım öyle öğrendim)
Yok canım ya kendi akvaryumundaydı ordan almışiyi akşamlar canımçok şükür sen nasılsın?
canım neden ağrı kesici vermekten kaçınıyorsunki? Verilmesi gereken yerde paracetamol verilebilir bence.
Çok kötü ya bendede öyle olmuştu, Bugün tutayım dedim gecmişti, iftara 3 saat kala lekelenmem oldu
kıyamam kuzuya Insallah kaplumbağa iyileşir
Allah korusun canım aman dikkat
ben kendi kendime nazar ettim canım sanırım ya bakalım bu gece nasıl olacak
annemın masallahı var abla 10 da 1 barı ona cekseymisim fena olmazmıs
kotu olmus canım yapacak bisey yok
Geldim nerde uyku
Gunaydin canimGünaydın Kızlar
az ılık süt mü içsen ayada ayran , yarın senin oğlan seni uyutmaz perişan olursun gülüm
iyi uykular
bencede abla haklısın, oda bir sorumluluk bakabileceksen almalısın
acarsak konu uzarda gider
Dışarda susuyorsa dişten değildir, huysuzluğu tutuyor demekki. Zaten belli olur ağrısı olunca hiç birşeyde oyalanmaz. Allah kolaylık versin çocuk büyütmek hiç kolay değil
ha şu kapılara takılan salıncaktan , barfiks dediğin salıncağın ki , ben ayrı kendiniz için barfiks sandım , neyse gülüm geç olsun sağlam güvenli olsun , şimdi nasıl heveslenir anladı ya onun salıncak olduğunu ayyy ye ye bitmez tatlılıktan
Bayrama kadar elinden geleni yap
Sonrasında yetişmezsin bana canım
Geçecek bu günler de ama nasıl işte sakin kalmak zor oluyor kizamiyorsun da sabır
Kızkardeşim senin için not aldım dedi, bakayım uygulanabilir birşeyler ise yazarım
Günaydın canım biz de mız mız sabaha kadar sabah da erken kalkti ne olacak bu halimiz ya
Sinir bozucu yaiyi akşamlar canımçok şükür sen nasılsın?
Aynen öyle diyesim geliyor ya 1.5 saat sonra ya da erken bir vakit olsa idi iyi olacak idi nasip aynen kazası olacak artıkamanınnn mecbur kazasını tutacaksın gülüm
bari olacaktı mübarek sabah olsaydı diyesi geliyor insanın :))
Aynen öyle canımkıyamam kuzuya Insallah kaplumbağa iyileşir
Allah korusun canım aman dikkat
ben kendi kendime nazar ettim canım sanırım ya bakalım bu gece nasıl olacak
annemın masallahı var abla 10 da 1 barı ona cekseymisim fena olmazmıs
kotu olmus canım yapacak bisey yok
Geldim nerde uyku
şükür sabah biraz uyumuşsunuz .Ayni dedignde oldu abla uyudugmda 2 ydi kalktk 4 de neyseki sonra 6bucuktan 9a kadr uyuduk yoksa zor dururdm
Hep huysuz ozaman evde resmen kaos halindeyiz ben anlamiyorm bazen disardada aniden agliyor ozaman diyorm tamam diş ama evde hep mizmiz aglak
Sagol canim gercekten cok zormus
Aynen ablaa barfiks alip guya vida delmiycektik ama hayaller suya dustu. Esimin su vida cakmak istememesinden dolayi tvyide asamadik 3 aydir zatn ama artk. Mecbur yapck oglan tutmuyor cnku hic
Ooo hadi bakalimm oylr olsunn kaptanim senin hedef kactı
Ah ahh aynen ben kizdim dun gece agladitutamiyodm. Bazn kendmi 5 dk sonrasi pismanlik tabi ama napiym
Benimlede paylasirmisin
Allah kolaylik versim cok zor ya gercekten durumumuz vahim bizmde
kışın kısa günlerde tutarsın gülüm artık :)Sinir bozucu ya
Aynen öyle diyesim geliyor ya 1.5 saat sonra ya da erken bir vakit olsa idi iyi olacak idi nasip aynen kazası olacak artık
Aynen öyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?