Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yıllık yaptın herhalde canım ben de sevmiyorum pek reçel eşim için biraz çilek biraz vişne kışın da ayva
Yıl yetmez bence canım
10 kilodan 700 ml 'lik 7 kavanoz çıktı.
1 ay evvel yaptığım 3 kavanoz çoktan bitti

kışın kısa günlerde tutarsın gülüm artık :)
çay yaptın mı kız kendine :)
Ben seviyelere devam ediyorum ya abla 3. Seviyede tutacağım inşallah 8 gün 4. Seviye de de 36 saatlik oruçlar var bakalım tutarım inşallah

Adı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.

Hosgeldin. Beyzacim ben Merve 30 yasındayım 2 kızım var hep birlikte kılolarımızdan kurtulucaz Insallah sen yeterki ıcımoze karıs

Hoşgeldin tatlım bende huban 25yaşındayım 2oğluşum var burası insana gercekten iyi geliyor saglikla kiloni verirsin inşallah

Selam kızlar... bir türlü buraya konsantre olup yazamadım ya.. girdim girdim çıktım.. anca şimdi yazabiliyorum. Ben dün biraz kaçırdım bugün toparlamayı düşünüyorum inş..yapabilirim. Ramazanın son günleri kendimi tutmakta zorlanmaya başladım. özellikle iftara yakın.

seninkinin de benimkinden farkı yokmus abla ayy dogru dıyorsun anlatsam neler neler varda en iyisi yok saymak
Bizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canım
10 TL 'den 10 kilo aldım, içinde 10 tane çürüğü yoktu
ne guzel canım ben sıparısi anneme verdım

hepimiz zorlanıyoruz tatlım listede oldugumuz ıcın arkadaslarımıızın emeklerini hıce saymamak ıcın sabrediyoruz
Okudum canım, eline sağlık
Kgk ya neler koyuyorsun sen
Sut 1yk hindistan cevizi yagı ve turk kahvesi ile yaptım canım

Kaç günlerdir olmadığın gözümden kaçmadı.
Bugün etiket yapıp çağıracaktım ki gelmişsin.

Kaçamakla rağmen güzel veriyorsun ama yapma canım.

1-) Listede olduğun için sorumluluğun var.
2-) Daha da önemlisi bu güzel metabolizmanı bozma, iş işten geçtikten sonra hiçbirsey fayda etmiyor çünkü

Son düzenleme:
Vidalamadan takti esim dun ben bir deneyim diye butun gucumle bastirdm dustu. Bide saglam yaptm demisti bende korktm oglanin uzerine duserse diye barfiks cibigi
Senin gücün ile oğlanın gücü bir mi canım
Düşmez korkma
Biz de vidalamadık, sadece çevirerek sıkılaştırdık

Son düzenleme:
Yazlıkları cikartayım dedim pişman oldum sagolsun darmadağın ettiler ortalığı
O kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…