- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.701
Günaydın Kızlar
Gunaydin kizlar 6bucuktan sonra 9a kadr uyumusuz tabi aralarda kalkti gene ama cok sukur
Günaydın kızlar gününüz çok mutlu geçsingünaydın bile demeden dalmışım sohbete :))
günaydınnnnnnnnnn canlarımmm
Yıllık yaptın herhalde canım ben de sevmiyorum pek reçel eşim için biraz çilek biraz vişne kışın da ayvaBizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canım
10 TL 'den 10 kilo aldım, içinde 10 tane çürüğü yoktu
Yıl yetmez bence canımYıllık yaptın herhalde canım ben de sevmiyorum pek reçel eşim için biraz çilek biraz vişne kışın da ayva
Ben seviyelere devam ediyorum ya abla 3. Seviyede tutacağım inşallah 8 gün 4. Seviye de de 36 saatlik oruçlar var bakalım tutarım inşallahkışın kısa günlerde tutarsın gülüm artık :)
çay yaptın mı kız kendine :)
Gulbe masallah bir sen kaldın devam eden helal olsun sanaBen seviyelere devam ediyorum ya abla 3. Seviyede tutacağım inşallah 8 gün 4. Seviye de de 36 saatlik oruçlar var bakalım tutarım inşallah
Hosgeldin. Beyzacim ben Merve 30 yasındayım 2 kızım var hep birlikte kılolarımızdan kurtulucaz Insallah sen yeterki ıcımoze karısAdı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
Hoşgeldin tatlım bende huban 25yaşındayım 2oğluşum var burası insana gercekten iyi geliyor saglikla kiloni verirsin inşallahAdı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
60 demiştim ama kendimi nerde iyi hissedersem oraya kadar aslında 65 de olabilir 55 deOoo hadi bakalimm oylr olsunn kaptanim senin hedef kactı
Paylaşırım canımBenimlede paylaşır mısın
Okudum canım, eline sağlıkHandandandan canım 1.lık sırrımı yazdım canim
Vidalamadan takti esim dun ben bir deneyim diye butun gucumle bastirdm dustu. Bide saglam yaptm demisti bende korktm oglanin uzerine duserse diye barfiks cibigiPnrrr-12 barfiksi vidalamaya gerek yok ki canım
seninkinin de benimkinden farkı yokmus abla ayy dogru dıyorsun anlatsam neler neler varda en iyisi yok saymakben 14 saat yoldan gittim hem de oruçtuk, ramazandı , bulgur pilavı yaptı sadece onda da saç çıktı yemedik:)))) sahuru da ben hazırladım tabi ki:)
kız hiç vicdansız cinsinden kv lerden konuyu açmayalım bdv ye döneriz alimallah
ne guzel canım ben sıparısi anneme verdımBizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canım
10 TL 'den 10 kilo aldım, içinde 10 tane çürüğü yoktu
hepimiz zorlanıyoruz tatlım listede oldugumuz ıcın arkadaslarımıızın emeklerini hıce saymamak ıcın sabrediyoruzSelam kızlar... bir türlü buraya konsantre olup yazamadım ya.. girdim girdim çıktım.. anca şimdi yazabiliyorum. Ben dün biraz kaçırdım bugün toparlamayı düşünüyorum inş..yapabilirim. Ramazanın son günleri kendimi tutmakta zorlanmaya başladım. özellikle iftara yakın.
Sut 1yk hindistan cevizi yagı ve turk kahvesi ile yaptım canımOkudum canım, eline sağlık
Kgk ya neler koyuyorsun sen
Kaç günlerdir olmadığın gözümden kaçmadı.Selam kızlar... bir türlü buraya konsantre olup yazamadım ya.. girdim girdim çıktım.. anca şimdi yazabiliyorum. Ben dün biraz kaçırdım bugün toparlamayı düşünüyorum inş..yapabilirim. Ramazanın son günleri kendimi tutmakta zorlanmaya başladım. özellikle iftara yakın.
Senin gücün ile oğlanın gücü bir mi canımVidalamadan takti esim dun ben bir deneyim diye butun gucumle bastirdm dustu. Bide saglam yaptm demisti bende korktm oglanin uzerine duserse diye barfiks cibigi
Kk ' da benimkine uyarı yokseninkinin de benimkinden farkı yokmus abla ayy dogru dıyorsun anlatsam neler neler varda en iyisi yok saymak
O kızları büyüyünce gör bi de senYazlıkları cikartayım dedim pişman oldum sagolsun darmadağın ettiler ortalığı
İmrendim valla.ne guzel canım ben sıparısi anneme verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?