Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa aslında ben epey evde herşeyimi yapmayı öğrendim hatta iple almayı da öğrendim ama saçım ombre olduğu için boyasını bozarım diye dip boyasını kuaförde yaptırayım dedim bi de kaş kontürüm de gelmişti onu da yaptırayım dedim ama baksana 24 kuaförde mi ne korona çıkmış vazgeçtim ben de sonra giderim artık

Sen sık boğaz et canım, senin görevin bu
Tamamdır kaptanım senden de onay geldiyse darlarım milleti

Sağol canım
Ben makrolarımı hesaplayabiliyorum
Kendime göre bi program oluşturacağım İnşaallah

Ben seviyelere devam ediyorum ya abla 3. Seviyede tutacağım inşallah 8 gün 4. Seviye de de 36 saatlik oruçlar var bakalım tutarım inşallah
son mohikan (film vardı savaşçı kızıl derili) bir sen kaldın seviyelere devam eden maşallah

hoş geldin gülüm
yaşının genç olması avantajını iyi kullanırsan polikistik over bile engelleyemez zayıflamanı , bende de var , üstelik troid bezim ameliyatla alındı ,üstelik 40 yaşındayım ,üstelik tembelim spor sevmiyorum ,üstelik.... diye diye devam eder
gerçekten ama gerçekten isteyince ulaşılamayacak hedef diye bir şey yoktur mutlaka başarırsın küsüratını saymazsak aynı kilodayız beraber veririz inşallah
gülüm motivasyon çok önemli ne kadar çok buraya gelir paylaşım yaparsan o kadar motivasyonun artar , bir çok kere test edilip onaylanmıştır ,burası motivasyon kaynağımız

kiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmaz

iftar da çok yemek istemiyorsa orucunu açtıktan hemen sonra varsa meyve ye sonra ayran yada cacık sonra çorba ve yemek ama büyük ihtimal yemeğe tıkanacaksın azıcık yiyeceksin

kesinlikle geçmişte yaşanan kötü üzücü şeyleri hatırlamak ruh sağlığı için iyi değil ,bizi üzenlerin umurun da değil keyfindeler biz safları olanları düşünüp üzülüp o günümüzü zayi ziyan mı edelimm yookk anasının gözüüüü eskidendi onlar her anımız değerli hak etmeyen için zırnık harcamayuukkk

Yazlıkları cikartayım dedim pişman oldum cocuklar sagolsun darmadağın ettiler ortalığı
sen de bu gün giriştin yazlıkları çıkarma işine bitti mi bari bitmediyse de acelesi yok bir yere de gidemiyoruz gelen giden de yok bırak dağınık kalsın yarın yapabilirsen yaparsın

gülüm az maydanozun saplarını mı kaynatıp içsen annem böbrekleri çok ağrıdığın da hep yapar
mercimek çorbası kıymalı yoğurtlu makarna (bodrum makarnası diyoruz ya o) salata , benimkiler bunları istedi
ben ne yerim bilmiyorum
aşırı sıcak Eskişehir de eriyecek gibi hissediliyorsa hatay da nasıldır tahmin edemiyorum ,hava durumuna baktım burası cumaya serinliyor

Bizde de artan yemekler var bugun bir bakla yapıcam kendime

sen de bu gün giriştin yazlıkları çıkarma işine bitti mi bari bitmediyse de acelesi yok bir yere de gidemiyoruz gelen giden de yok bırak dağınık kalsın yarın yapabilirsen yaparsın
Yok bitmedi abla yemek hazırlama molası verdim ama bugun cok yoruldum ve susadım

bayılıyorum senin kızlaraaa
Bugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı

İyi oldu hatırlattığın canım, akşamdan sonra yapıp içeyim.
Sabahtır düşünüyordum, böbreklere ne iyi gelir diye, bir türlü hatırlayamamıştım
Bu yaşta bu kadar unutkanım maalesef

Yok bitmedi abla yemek hazırlama molası verdim ama bugun cok yoruldum ve susadım
bu günlük yeter ,akşam dinlen gülüm yarına kalsın ne olacak , her yer çok sıcak sizin oranın hava durumuna bak ne zaman serinliyorsa ağır işleri o zaman az az yap gülüm

hihhh çok tehlikeli yaaa ağlaması bir şey değil o korku kalıcı olmasın allah korusun , kızlar da çok üzüldü değil mi bir daha anahtar almazlar

İyi oldu hatırlattığın canım, akşamdan sonra yapıp içeyim.
Sabahtır düşünüyordum, böbreklere ne iyi gelir diye, bir türlü hatırlayamamıştım
Bu yaşta bu kadar unutkanım maalesef
yaşla ilgisi yok gülüm , stres ve monotonluktan olan bir şey ara ara ben de hatırlamayı boş ver siliniyor bir şeyler dün eşimle oğlum makine da değil de elde hamur yoğurup ekmek yapayım demişim sonra benimkiler börek yap demiş ben de yapmışım güzelmiş ama peyniri tuzluymuş anlatıyorlar ben saf saf bakıyorum imkanı yok hatırlamadım gece sahur zamanına kadar aklımı zorladım da hamur yoğurduğum geldi bu gün de böreğe çevirdiğim nasıl bir şey olduğu geldi ama tuzluymuş ya tadını hala hatırlamadım ,arada ertesi yarın dizileri gibi benim hafıza da
çok sıkıldık daraldık hep ondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…