- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.860
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.721
Yaa aslında ben epey evde herşeyimi yapmayı öğrendim hatta iple almayı da öğrendim ama saçım ombre olduğu için boyasını bozarım diye dip boyasını kuaförde yaptırayım dedim bi de kaş kontürüm de gelmişti onu da yaptırayım dedim ama baksana 24 kuaförde mi ne korona çıkmış vazgeçtim ben de sonra giderim artıkerken yat bari bugun
bende ayni.disari cikmiyoz diye kas biyiklar saldi kendini
allahtan gelmis aklina
biz burda bedavadan yiyozabla cilek tarlasinda calisiyo.kalan cilekleri topluyo eve getirmzk icin.pataronu izin veriyo.tabi bizede veriyo ablam:)
cok iyi masalalh bu haftaada birincilik gelir senden kesin
iyi aksamlar canim.iftari yaptik mutfagi topladim.yeni oturdum
yazikk kabuklarini nasil cikartmis oyle kolaymiki
Tamamdır kaptanım senden de onay geldiyse darlarım milletiSen sık boğaz et canım, senin görevin bu
Sağol canımHandandandan canım instan var mıydı hatırlayamadım ama orada bi kadın var keto yapan, bayram sonrası bi etkinlik başlatıyor her gün menü paylaşacak ve isteyenler için de makroları hesaplarım diyordu
Takip et istersen bayram sonrası sende ketoya döneceğim diyordun ya
son mohikan (film vardı savaşçı kızıl derili) bir sen kaldın seviyelere devam eden maşallahBen seviyelere devam ediyorum ya abla 3. Seviyede tutacağım inşallah 8 gün 4. Seviye de de 36 saatlik oruçlar var bakalım tutarım inşallah
hoş geldin gülümAdı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
kiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmazBugun aksama yogurtlu bakla yiyip butun haftayı salata ve protein olarak gecırmeyı planlıyorum dun biraz karbonlu oldu 72 hemen uzaklamasma gırısımınde bulundu birde dun o kadar su ıctım wc ye cıkmadım yesil cay ıcmem lazım
iftar da çok yemek istemiyorsa orucunu açtıktan hemen sonra varsa meyve ye sonra ayran yada cacık sonra çorba ve yemek ama büyük ihtimal yemeğe tıkanacaksın azıcık yiyeceksinSelam kızlar... bir türlü buraya konsantre olup yazamadım ya.. girdim girdim çıktım.. anca şimdi yazabiliyorum. Ben dün biraz kaçırdım bugün toparlamayı düşünüyorum inş..yapabilirim. Ramazanın son günleri kendimi tutmakta zorlanmaya başladım. özellikle iftara yakın.
kesinlikle geçmişte yaşanan kötü üzücü şeyleri hatırlamak ruh sağlığı için iyi değil ,bizi üzenlerin umurun da değil keyfindeler biz safları olanları düşünüp üzülüp o günümüzü zayi ziyan mı edelimm yookk anasının gözüüüü eskidendi onlar her anımız değerli hak etmeyen için zırnık harcamayuukkkseninkinin de benimkinden farkı yokmus abla ayy dogru dıyorsun anlatsam neler neler varda en iyisi yok saymak
ne guzel canım ben sıparısi anneme verdım
hepimiz zorlanıyoruz tatlım listede oldugumuz ıcın arkadaslarımıızın emeklerini hıce saymamak ıcın sabrediyoruz
Sut 1yk hindistan cevizi yagı ve turk kahvesi ile yaptım canım
sen de bu gün giriştin yazlıkları çıkarma işineYazlıkları cikartayım dedim pişman oldum cocuklar sagolsun darmadağın ettiler ortalığı
bayılıyorum senin kızlaraaaO kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar
gülüm az maydanozun saplarını mı kaynatıp içsen annem böbrekleri çok ağrıdığın da hep yaparBugün burada hava çok sıcak🌡
Temmuz Ağustos'tan farklı değil
Böbreklerimin ağrısı da hâlâ geçmedi
Yemek yapacak halim de yok
İftar menüsü kahvaltı bizde bugün
Allah'tan bizimkiler kahvaltı düşkünü.
Sizler neler yaptınız iftara
Bizde de artan yemekler var bugun bir bakla yapıcam kendimeBugün burada hava çok sıcak🌡
Temmuz Ağustos'tan farklı değil
Böbreklerimin ağrısı da hâlâ geçmedi
Yemek yapacak halim de yok
İftar menüsü kahvaltı bizde bugün
Allah'tan bizimkiler kahvaltı düşkünü.
Sizler neler yaptınız iftara
Yok bitmedi abla yemek hazırlama molası verdim ama bugun cok yoruldum ve susadımsen de bu gün giriştin yazlıkları çıkarma işinebitti mi bari bitmediyse de acelesi yok bir yere de gidemiyoruz gelen giden de yok bırak dağınık kalsın yarın yapabilirsen yaparsın
Bugün canımı sıktılar amabayılıyorum senin kızlaraaa
İyi oldu hatırlattığın canım, akşamdan sonra yapıp içeyim.gülüm az maydanozun saplarını mı kaynatıp içsen annem böbrekleri çok ağrıdığın da hep yapar
mercimek çorbası kıymalı yoğurtlu makarna (bodrum makarnası diyoruz ya o) salata , benimkiler bunları istedi
ben ne yerim bilmiyorum
aşırı sıcak Eskişehir de eriyecek gibi hissediliyorsa hatay da nasıldır tahmin edemiyorum ,hava durumuna baktım burası cumaya serinliyor
bu günlük yeter ,akşam dinlen gülüm yarına kalsın ne olacak , her yer çok sıcak sizin oranın hava durumuna bak ne zaman serinliyorsa ağır işleri o zaman az az yap gülümYok bitmedi abla yemek hazırlama molası verdim ama bugun cok yoruldum ve susadım
hihhh çok tehlikeli yaaa ağlaması bir şey değil o korku kalıcı olmasın allah korusun , kızlar da çok üzüldü değil mi bir daha anahtar almazlarBugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı
yaşla ilgisi yok gülüm , stres ve monotonluktan olan bir şey ara ara ben de hatırlamayı boş ver siliniyor bir şeyler dün eşimle oğlum makine da değil de elde hamur yoğurup ekmek yapayım demişim sonra benimkiler börek yap demiş ben de yapmışım güzelmiş ama peyniri tuzluymuş anlatıyorlar ben saf saf bakıyorum imkanı yok hatırlamadım gece sahur zamanına kadar aklımı zorladım da hamur yoğurduğum geldi bu gün de böreğe çevirdiğim nasıl bir şey olduğu geldi ama tuzluymuş ya tadını hala hatırlamadım ,arada ertesi yarın dizileri gibi benim hafıza daİyi oldu hatırlattığın canım, akşamdan sonra yapıp içeyim.
Sabahtır düşünüyordum, böbreklere ne iyi gelir diye, bir türlü hatırlayamamıştım
Bu yaşta bu kadar unutkanım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?