Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım
Ben makrolarımı hesaplayabiliyorum
Kendime göre bi program oluşturacağım İnşaallah
Rica ederim kuzum
Ben takip etmeyi planlıyorum bakalım inşallah böyle kolay bulunur malzemelerle verir tarifleri

Bende de dünden kalan yemekler var
Hiç başka da bişe yapasım yok çok sucak burada da yemek yenmiyor o yüzden

Hay Allah yaa kuzun inşallah çok korkmamıştır
Geçmiş olsun hepinize

iyi ki geldin canım hosgeldin çok doğru bir karar vermişsin Memnun oldum ben Zeynep 25 yaşındayım pko ve troidim var. Buraya gelmeden önce ben de senin gibiydim gece yemeleri , abur cuburlar ne ararsan vardi dogum da yaptıktan sonra iyice saldım kendimi nasıl olsa çocuk emziriyorum canım ne isterse yiyim içim diyordum. Sonra aynada kendimi beğenmeyip kıyafetlerin ustume yakışmadığını görüp yakismak şöyle dursun olmadığını görünce diyet yapmaya karar verdim ayrıca yaşımdan daha büyük gozukuyordum bu ben değilim dedim kendimi değiştirmeye karar verdim. Boyum 1.64 70 kilo ile hamile kalıp 85 le doğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloya kadar indim sağlıklı beslendim ilk zaman. Daha sonradan da kendimi salınca 79.8 kiloyu gormustum. Ben de pko var bir de troid çıktı ben biraz zor zayıflarım diyordum ama kesinlikle yanlış düşünüyormusum bunlar kesinlikle engel değil kilo vermeye sadece çok yemek için bir sebep diyebilirim. Neyse canım çok uzatmayayim arkadaşlarımın desteği ile 5 ayda 76.8 kilodan 59 kiloya kadar indim hedefim 55 inşallah en kısa sürede ulaşırız hedeflerimize inanmak başarmanın yarısıdır unutma ben inandım ve başardım çok şükür ve ben yaptıysam herkes de yapar ve sen de basaracaksin inanıyorum
geçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığıma sanırım hataya özgü bir şey yanlış bilmiyorsam 'nohutlu içli köfte' yaptım ama perişan bir şekilde çocuk hiç durmadı onun arkasını topladım sürekli. Çorba yapmıştım kaseye koyup masaya koydum soğusun diye elini attığı gibi üstüne devirdi hem kendi hem halı berbat oldu bir yandan çocuğu yıka uyut bir yandan halıyı sil bir yandan ortalığı top bir de içli köfte yap pert oldum ben de
ayy kuzum ya kıyamam en çok korktuğum şey çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim biz de kapilari kitleyip anahtarı kaldiriyoruz sürekli bu yüzden

Aynen ablaa barfiks alip guya vida delmiycektik ama hayaller suya dustu. Esimin su vida cakmak istememesinden dolayi tvyide asamadik 3 aydir zatn ama artk. Mecbur yapck oglan tutmuyor cnku hic
en kısa zamanda takmaya çalışsın eşin canım, bizde yeni almıştı bugün yarın takılacak diye diye küçük kızım devirdi tv yi küçükte değil altında kaldı çok şükürki koltuğun kenarı ayakta tuttu çocuğa bişey olmadı. Ama o korku yetti bana kendime gelemedim bi süre alır almaz tv hemen taktık yerine sonra, bekletmeye gelmiyor böyle şeyler
Hoşgeldin canım, inş kolaylıkla kilolarını verirsin

çok şükür yavruya bişey olmamış canım gerisi hal olur
Hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın
İyi akşamlar kuzum
Çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın
İyim çok şükür canlar, Bugün biraz yoruldum bide susadım okadar

O kadar doğru soylüyorsun ki... ama yapamıyorum maalesef... ama mesela buraya ilk başladığımda ekmeği de burakamam diyordum. maşallah ekmek tüketmiyorum farkettiyseniz. bu bile benim için nüyük bir mucize. inş boyle de devam eder. artık kilo almak istemiyorım..

Baya süslüyüz.. kaş kontorün bile varsa

sadece şehriye çorbası... eşim memnun kalmadı muyfağa girdi bir şeyler yapıyor:)) üstğne üstlük markete ekmek almaya gitmeye üşendiği için evde kendi yapıyor:))) üstelik iftara 47 dk var

iftar da çok yemek istemiyorsa orucunu açtıktan hemen sonra varsa meyve ye sonra ayran yada cacık sonra çorba ve yemek ama büyük ihtimal yemeğe tıkanacaksın azıcık yiyeceksin
çok güzel bugün bunu deneyeceğim.. meyve artı çorba yapmaya çalışayım... teşekkürler

ınstagram hesabını paylaşabilir misin? Ben de inceleeyim belki ben de başalrım

Ayyyy aman Allah korumuş kuzum geçmiş olsun

çok şükür yavruya bişey olmamış canım gerisi hal olur

İyim çok şükür canlar, Bugün biraz yoruldum bide susadım okadar
Allah iyilik versin kuzum

Baya süslüyüz.. kaş kontorün bile varsa
Aaa severim ben süsü püsü
Karantina o yüzden bana iyi gelmedi

ınstagram hesabını paylaşabilir misin? Ben de inceleeyim belki ben de başalrım
Turkishketotarifleri diye bi sayfa canım

son 4 dısı bırden patladı ama hıc sıkıntı yoktu kabızlık sıkıntımız var canım omu diye dusunuyorum mamayı azaltmamoz lazım gece
olabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildiniz

benim bitti abla sukur artik. Ama yeniden cam pencere ise girirsecek gibiyim yine kirlendiler.
baya is yapmissin abla masallah. Bitmiyor ya biyer bitiyor baska bir is cikiyor.
yaaa okuyunca canim acidi olume terketmek nedir hayvanlari. Bakmayacaksan alma dogasinda daha iyi yasarlar zaten.
Kurbagada mi vardi abla.
ayy ogrenincee tuhaf olmussundur abla. Yari acik cezaevi neki diye dusunurdum demekki boyle disari cikabiliyirlarmis
Bizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canım
10 TL 'den 10 kilo aldım, içinde 10 tane çürüğü yoktu
masallah . cilek nazik meyve ee pazarcilarsa sahtekar olunca benim 1kiloda bile 10 tane curuk vardi canim
Gunaydın kızlar uzun suredir ilk defa kızlardan once kalktım dun kendime nazar ettim sanırım bugun biraz sis kalktım
iner o sislik canim sen oyle dusun
hosgeldin beyza . ben hatice 29 yasindayim . istedogin kiloya tez vakitte kavusursun ins canim.
O kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar
hay masallah biraz daha biyuseler sana is yaptirmazlar ins cimcimeler

kahvaltiya bizimkiler de bayilir.
Gecmis olsun canim
ayy gexmis olsun . kiyamam ona ben
Gecmis olsun canim kuzuya bisey olmamis iyiki.

Kizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…