- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.860
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.741
Rica ederim kuzumSağol canım
Ben makrolarımı hesaplayabiliyorum
Kendime göre bi program oluşturacağım İnşaallah
Bende de dünden kalan yemekler varBugün burada hava çok sıcak
Temmuz Ağustos'tan farklı değil
Böbreklerimin ağrısı da hâlâ geçmedi
Yemek yapacak halim de yok
İftar menüsü kahvaltı bizde bugün
Allah'tan bizimkiler kahvaltı düşkünü.
Sizler neler yaptınız iftara
Hay Allah yaa kuzun inşallah çok korkmamıştırBugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı
iyi ki geldin canım hosgeldin çok doğru bir karar vermişsinAdı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
geçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığımaBugün burada hava çok sıcak🌡
ayy kuzum ya kıyamam en çok korktuğum şey çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim biz de kapilari kitleyip anahtarı kaldiriyoruz sürekli bu yüzdenBugün canımı sıktılar ama
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
İyi akşamlar kuzumHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
en kısa zamanda takmaya çalışsın eşin canım, bizde yeni almıştı bugün yarın takılacak diye diye küçük kızım devirdi tv yi küçükte değil altında kaldı çok şükürki koltuğun kenarı ayakta tuttu çocuğa bişey olmadı. Ama o korku yetti bana kendime gelemedim bi süreAynen ablaa barfiks alip guya vida delmiycektik ama hayaller suya dustu. Esimin su vida cakmak istememesinden dolayi tvyide asamadik 3 aydir zatn ama artk. Mecbur yapck oglan tutmuyor cnku hic
Hoşgeldin canım, inş kolaylıkla kilolarını verirsinAdı:Beyza
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
çok şükür yavruya bişey olmamış canımgeçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığımasanırım hataya özgü bir şey yanlış bilmiyorsam 'nohutlu içli köfte' yaptım ama perişan bir şekilde çocuk hiç durmadı onun arkasını topladım sürekli. Çorba yapmıştım kaseye koyup masaya koydum soğusun diye elini attığı gibi üstüne devirdi hem kendi hem halı berbat oldu bir yandan çocuğu yıka uyut bir yandan halıyı sil bir yandan ortalığı top bir de içli köfte yap pert oldum ben de
Hayırlı akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın
İyim çok şükür canlar, Bugün biraz yoruldum bide susadım okadarİyi akşamlar kuzum
Çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın
Aynen canım çok şükür ona bişey olmadıçok şükür yavruya bişey olmamış canımgerisi hal olur
İyim çok şükür canlar, Bugün biraz yoruldum bide susadım okadar
Yazlıkları cikartayım dedim pişman oldum cocuklar sagolsun darmadağın ettiler ortalığı
O kadar doğru soylüyorsun ki... ama yapamıyorum maalesef... ama mesela buraya ilk başladığımda ekmeği de burakamam diyordum. maşallah ekmek tüketmiyorum farkettiyseniz. bu bile benim için nüyük bir mucize. inş boyle de devam eder. artık kilo almak istemiyorım..Kaç günlerdir olmadığın gözümden kaçmadı.
Bugün etiket yapıp çağıracaktım ki gelmişsin.
Kaçamakla rağmen güzel veriyorsun ama yapma canım.
1-) Listede olduğun için sorumluluğun var.
2-) Daha da önemlisi bu güzel metabolizmanı bozma, iş işten geçtikten sonra hiçbirsey fayda etmiyor çünkü
Baya süslüyüz.. kaş kontorün bile varsaYaa aslında ben epey evde herşeyimi yapmayı öğrendim hatta iple almayı da öğrendim ama saçım ombre olduğu için boyasını bozarım diye dip boyasını kuaförde yaptırayım dedim bi de kaş kontürüm de gelmişti onu da yaptırayım dedim ama baksana 24 kuaförde mi ne korona çıkmış vazgeçtim ben de sonra giderim artık
Tamamdır kaptanım senden de onay geldiyse darlarım milleti
sadece şehriye çorbası... eşim memnun kalmadı muyfağa girdi bir şeyler yapıyor:)) üstğne üstlük markete ekmek almaya gitmeye üşendiği için evde kendi yapıyor:))) üstelik iftara 47 dk varBugün burada hava çok sıcak🌡
çok güzel bugün bunu deneyeceğim.. meyve artı çorba yapmaya çalışayım... teşekkürleriftar da çok yemek istemiyorsa orucunu açtıktan hemen sonra varsa meyve ye sonra ayran yada cacık sonra çorba ve yemek ama büyük ihtimal yemeğe tıkanacaksın azıcık yiyeceksin
ınstagram hesabını paylaşabilir misin? Ben de inceleeyim belki ben de başalrımRica ederim kuzum
Ben takip etmeyi planlıyorum bakalım inşallah böyle kolay bulunur malzemelerle verir tarifleri
Bende de dünden kalan yemekler var
Hiç başka da bişe yapasım yok çok sucak burada da yemek yenmiyor o yüzden
Hay Allah yaa kuzun inşallah çok korkmamıştır
Geçmiş olsun hepinize
Ayyyy aman Allah korumuş kuzum geçmiş olsunen kısa zamanda takmaya çalışsın eşin canım, bizde yeni almıştı bugün yarın takılacak diye diye küçük kızım devirdi tv yi küçükte değil altında kaldı çok şükürki koltuğun kenarı ayakta tuttu çocuğa bişey olmadı. Ama o korku yetti bana kendime gelemedim bi sürealır almaz tv hemen taktık yerine sonra, bekletmeye gelmiyor böyle şeyler
Hoşgeldin canım, inş kolaylıkla kilolarını verirsin
Allah iyilik versin kuzumçok şükür yavruya bişey olmamış canımgerisi hal olur
İyim çok şükür canlar, Bugün biraz yoruldum bide susadım okadar
Aaa severim ben süsü püsüBaya süslüyüz.. kaş kontorün bile varsa
Turkishketotarifleri diye bi sayfa canımınstagram hesabını paylaşabilir misin? Ben de inceleeyim belki ben de başalrım
Teşekkürler canımAyyyy aman Allah korumuş kuzum geçmiş olsun
Allah iyilik versin kuzum
Aaa severim ben süsü püsü ❤
Karantina o yüzden bana iyi gelmedi
Turkishketotarifleri diye bi sayfa canım
olabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildinizson 4 dısı bırden patladı ama hıc sıkıntı yoktu kabızlık sıkıntımız var canım omu diye dusunuyorum mamayı azaltmamoz lazım gece
benim bitti abla sukur artik. Ama yeniden cam pencere ise girirsecek gibiyim yine kirlendiler.dün dip bucak temizlik yapıp bu gün hurçları dolapları döktüm ya evi görsen taşınıyor musun derdin ,buraya yazdıktan sonra bile baya şey kaldırdım verilmek için ayırdım 1 poşette attımmmmm
sen bitirdin değil mi ,yazlık kışlık işi bitti
baya is yapmissin abla masallah. Bitmiyor ya biyer bitiyor baska bir is cikiyor.ayy bu kadar olur aynı işlerle cebelleşmişiz ,ara da kocan da huysuzluk yapıp seni bir oyana bir bu yana dönderdi mi benim ki yaptı oğlan evde yoktu (site için de ,dışarı çıkmıyor) odasına girdi pis bu herif bu odanın hali ne diye söylendi buna harçlık verme diye bana kızdı , çekmecelerini kurcaladı oğlanın biri kırık 2 bıçağı vardı onları gördü kızdı söylendi , oğlana mesaj attım gel çabuk diye geldi dolapta ki kitapları fazlalıkları temizletti babası çıkanları ben poşetledim arada daha bir ton şey oldu salonun camını bile sildim rüzgardan güneşlik değiyor kirlenmesin diye (kocam oğlana sil diyordu da )
yaaa okuyunca canim acidi olume terketmek nedir hayvanlari. Bakmayacaksan alma dogasinda daha iyi yasarlar zaten.tip lojmanlar 70 ya da 90 metrekarelik 2 +1 ve eski oluyordu gülüm , ercişe tayinimiz çıktığın da eşim önden gidip tuvaletin taşına kadar söktürüp yerine fayans döşetip yeni wc taşı taktırmıştı banyosunun da duş teknesini değiştirmişti yine de gidince ağlamıştım levabolarını çamaşır suyuna boğmuştum bana mısın dememişti , kapılarını berbat mutfak dolaplarını hiç demiyorum bile, evi temizledim yerleştirdim hem de ramazandı 11. günü ödenek çıkmıştı başsavcı tüm lojmanın banyo tuvaletini duvarını yerini söktürüp yeni gıcır gıcır yaptırmıştı hayatımda çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi ev battı her yer günlerce toztopak oldu (açık cezaevi mahkumları çalışıyordu evimde kaç gün onlar vardı, sonradan mahkum olduklarını öğrendim) :)))
ilk dinarda ki ev çok kötüydü bir de ercişte ki , 5-6 sene önce ercişe van gölü kenarın da çok güzel lojman yapmışlar :)
her şey de bilgim yok gülüm komşu hayvanları umursamıyordu çocukları eğlensin diye almıştı biri yanaşsa korkudan kabuğuna giriyorlardı 2 si de çok güzeldi yaaaa
hem emanet hem ben hayvanları çok severim bakımıyla ilgili komşuma sordum yemi vermek dışın da sıvı o dediğim şeyi sür arada dedi ama ben durur muyum baya bir nette araştırdım hayvanların güneşe ihtiyacı varmış kışın da ultraviyole lambası almak lazımmış , her gün camın önünü (fransız balkon kapısı) silip ikisini de güneşe koyuyordum 20 gün de elimden yem yemeyi ve elime aldığım da boyunlarını uzatıp sevdirmeyi öğrendiler , her ne kadar eşim şuiğrenç kurbağaları kaldır gözümün önünden dese de kaplumbağacıklara ben çok sevdiydim yaaa, kış geldiğin de hayvanlara bakamadıkları için öldürmüşler kötü kalpli komşular ben çok üzüldüm
ayy ogrenincee tuhaf olmussundur abla. Yari acik cezaevi neki diye dusunurdum demekki boyle disari cikabiliyirlarmisgecenin sorusu anneniz mi be
yarı açık cezaevinden getirmişler başların da gardiyan varmış adamlar hapishaneden kaçar mı hiç kapalıya atarlar cezası uzar diye kaçan pek olmazmış , ben de sormuştum o zaman aynı soruyu:))
ultraviyole lambası almayıp, plastik havuz gibi bir şeyleri var sularının değişmesi gerekiyor , suyu iğrenç kokup bulanıklaşana kadar hayvanları orada tutarlarsa bilerek öldürmek gibi bir şey bence , can onlar ,evine aldıysan kuş kedi köpek kaplumbağa ne olursa o canın sorumluluğunu aldıysa insan hakkıyla bakacak yoksa hiç almayacak
masallah . cilek nazik meyve ee pazarcilarsa sahtekar olunca benim 1kiloda bile 10 tane curuk vardi canimBizim burada genelde fiyatlar ucuzdur canım
10 TL 'den 10 kilo aldım, içinde 10 tane çürüğü yoktu
iner o sislik canim sen oyle dusunGunaydın kızlar uzun suredir ilk defa kızlardan once kalktım dun kendime nazar ettim sanırım bugun biraz sis kalktım
hosgeldin beyza . ben hatice 29 yasindayim . istedogin kiloya tez vakitte kavusursun ins canim.Adı:Beyza
hay masallah biraz daha biyuseler sana is yaptirmazlar ins cimcimelerO kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar
kahvaltiya bizimkiler de bayilir.Bugün burada hava çok sıcak
ayy gexmis olsun . kiyamam ona benBugün canımı sıktılar ama
Gecmis olsun canim kuzuya bisey olmamis iyiki.iyi ki geldin canım hosgeldin çok doğru bir karar vermişsinMemnun oldum ben Zeynep 25 yaşındayım pko ve troidim var. Buraya gelmeden önce ben de senin gibiydim gece yemeleri , abur cuburlar ne ararsan vardi dogum da yaptıktan sonra iyice saldım kendimi nasıl olsa çocuk emziriyorum canım ne isterse yiyim içim diyordum. Sonra aynada kendimi beğenmeyip kıyafetlerin ustume yakışmadığını görüp yakismak şöyle dursun olmadığını görünce diyet yapmaya karar verdim ayrıca yaşımdan daha büyük gozukuyordum bu ben değilim dedim kendimi değiştirmeye karar verdim. Boyum 1.64 70 kilo ile hamile kalıp 85 le doğuma girdim doğumdan sonra 70 kiloya kadar indim sağlıklı beslendim ilk zaman. Daha sonradan da kendimi salınca 79.8 kiloyu gormustum. Ben de pko var bir de troid çıktı ben biraz zor zayıflarım diyordum ama kesinlikle yanlış düşünüyormusum bunlar kesinlikle engel değil kilo vermeye sadece çok yemek için bir sebep diyebilirim. Neyse canım çok uzatmayayim arkadaşlarımın desteği ile 5 ayda 76.8 kilodan 59 kiloya kadar indim hedefim 55 inşallah en kısa sürede ulaşırız hedeflerimize inanmak başarmanın yarısıdır unutma ben inandım ve başardım çok şükür ve ben yaptıysam herkes de yapar ve sen de basaracaksin inanıyorum
geçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığımasanırım hataya özgü bir şey yanlış bilmiyorsam 'nohutlu içli köfte' yaptım ama perişan bir şekilde çocuk hiç durmadı onun arkasını topladım sürekli. Çorba yapmıştım kaseye koyup masaya koydum soğusun diye elini attığı gibi üstüne devirdi hem kendi hem halı berbat oldu bir yandan çocuğu yıka uyut bir yandan halıyı sil bir yandan ortalığı top bir de içli köfte yap pert oldum ben de
ayy kuzum ya kıyamam en çok korktuğum şey çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim biz de kapilari kitleyip anahtarı kaldiriyoruz sürekli bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?