- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.761
Menü sayfamıza yazar mısın tatlımMerhaba herkese çok teşekkürler sanırım ne yediklerimi yazmam gerekiyor.kahve ,haşlanmış pazı ,2 yumurta,domates,200gr biftek,yarım demete yakın limonlu maydanoz ve soda . Ama dayanamadım bir lokma ekmek ve bir çatal cevizli şambalı tatlısı yedim
Canım menulerimiz için yukarıda sayfa etiketi var oraya yazmalısınMerhaba herkese çok teşekkürler sanırım ne yediklerimi yazmam gerekiyor.kahve ,haşlanmış pazı ,2 yumurta,domates,200gr biftek,yarım demete yakın limonlu maydanoz ve soda . Ama dayanamadım bir lokma ekmek ve bir çatal cevizli şambalı tatlısı yedim
Okafar haklisinki abla bende nerdeyse hergun esime soyluyordm bi ara pes ettim artk soxlemez oldm ama gecen gun kenarindan tutup cekti esimde gordu şart oldu artk su yasak kalksin hemen alip vidalari matkapi arkadasindan takcak insallah.şükür sabah biraz uyumuşsunuz .
aa oğlan ayaklandı her şeyi tutup çekecek mecbur o tv yi duvarı delip vidalayacaksınız keyfi değil bu mecburiyet gülüm allah korusun oğlanın eli yetiştiğin de çekse üzerine devrilse çok korkarım ben böyle şeylerden ,üzerine tv düşüp ölen çocuğu duyduğumda benim sıpa da küçüktü sehpa üzerin de vazo süs eşyası bile bırakmadan toplayıp kaldırmıştım (bakır süs eşyaları vardı düşürse kendini yaralayabilirdi)
arada anneler kızar normaldir sonra pişman olup daha fazla ilgi sevgi gösterip çocukların psikolojisini bile bozar ,sen öyle yapma gülüm kızdıysan kızdığını bilsin pişman olsan da belli etme her şeyi anlıyor bu veletler:)))
60 demiştim ama kendimi nerde iyi hissedersem oraya kadar aslında 65 de olabilir 55 de
Paylaşırım canım
Senin gücün ile oğlanın gücü bir mi canım
Düşmez korkma
Biz de vidalamadık, sadece çevirerek sıkılaştırdık
Bugün burada hava çok sıcak🌡
Temmuz Ağustos'tan farklı değil
Böbreklerimin ağrısı da hâlâ geçmedi
Yemek yapacak halim de yok
İftar menüsü kahvaltı bizde bugün
Allah'tan bizimkiler kahvaltı düşkünü.
Sizler neler yaptınız iftara
Bugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı
Kizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
Iyi cnm bende uyuttm cocgu uzaniyorm. Birazdan yatarm. Uyudumu seninkilerKahve mş aldım geldim kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
en kısa zamanda takmaya çalışsın eşin canım, bizde yeni almıştı bugün yarın takılacak diye diye küçük kızım devirdi tv yi küçükte değil altında kaldı çok şükürki koltuğun kenarı ayakta tuttu çocuğa bişey olmadı. Ama o korku yetti bana kendime gelemedim bi sürealır almaz tv hemen taktık yerine sonra, bekletmeye gelmiyor böyle şeyler
Hoşgeldin canım, inş kolaylıkla kilolarını verirsin
Canım sıkma canını inş sorun olmaz içşni ferah tut. inş kp ne de iyi gelir sizin gidişiniz. aynı ilde mi yaşıyorsunuzKizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
sağol canım Allah kimseye yaşatmasın, carpıntıdan ölecektim gibi bişey olduAyyyy aman Allah korumuş kuzum geçmiş olsun
Amin cümlenize inşallahAllah iyilik versin kuzum
allah şifasını versin inşallah canım,Kizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Afiyet olsun canım, bende yeşil çayımı ve suyumu aldım oturdum.. iftarda birde çok kaçırdım karnım doydu ama gözüm resmen açtıKahve mş aldım geldim kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Hoşgeldin canım.. inş hedefibe en kısa zamanda ulaşırsn.Merhaba herkese çok teşekkürler sanırım ne yediklerimi yazmam gerekiyor.kahve ,haşlanmış pazı ,2 yumurta,domates,200gr biftek,yarım demete yakın limonlu maydanoz ve soda . Ama dayanamadım bir lokma ekmek ve bir çatal cevizli şambalı tatlısı yedim
kizlar yattilar benimde canim kahve cekiyor icsemmi icmesemmi diye dusunuyorum. Sen nasilsinKahve mş aldım geldim kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
kesinlikle yanlis anlayacak eminim. Annesiyle telle konustu adamin modu dustu. Babasina da uzuluyor evet ama annesine kiyamiyor benimki. Keyfi gitmemisiz gibi bunca zamandir gibi ufaktan laflar su ara zaten kv ben ona kiziyorumm aslinda birazda.Okafar haklisinki abla bende nerdeyse hergun esime soyluyordm bi ara pes ettim artk soxlemez oldm ama gecen gun kenarindan tutup cekti esimde gordu şart oldu artk su yasak kalksin hemen alip vidalari matkapi arkadasindan takcak insallah.
Ah ah hemde herseyden anliyorlar ya daha 10 aylik ama cok firlamaa :)
Anladim canimm hadi hayirlisi bende 65 iyidi dogm oncesi ama suan 62 sanki dha iyi olcak gozumde hic yemiyor 62 cok zor gbi geliyor :)
Ay sen boylr diyince hadi dedm esime gene deniyelm yaptk baya da sıkı oldu ama esim dedi benm icime sinmiyot boylr denicem beni tasimazsa kaldiralm bide kafasina duser diye bi denedi iniyor tabi. Carsamba kancayla duvara yapcak artik
Ohh ne guzel afiyet olsun
Bende Ali nazik yaptm ilkdefa denedim guzeldi
Ah cnm cok gecmis olsun iyi gene sonunda vermis ya hic veremeseydi Allahim korumus.
Canim bence sakin ol biraz korkmakta haklisin tabiki ama esine bisey dersen bencede buyuk ihtimal yanlış anlayabillr o yuzden bi sebeb bulup biz gunubirlik donsekmi desen geri goturmezmi ki sizi.
Eşin şuanda baya duygusal bakiyodur babasının son zamanları gibide goruyorsa Allah şifa versin inşallah cnm
Canim bende sik vermem ama cok mizmizsa arada verilebilir bence.Kızlar oglen uykusundan uyandiktan sonra cocuk hic kendine gelemedi hep mizmizdi agladi iftar sonrasi zatn birazdan yatar diye agri kesici verdimde bi yarimsaate kendine geldi oynamaya basladi. Pisman oldum daha onceden vermedigime. Bu agri kesici olayi beni delirtiyor biyandan vermiym mevbur kalmadikca diyorm biyandan cocuk agrisi varken vermedm diye kiziyorm bazende anlamiyorm agridanmi yoksa sklipmi huysuz olup agliyor
Nekadar zormus ya
Çok anlık bişey canım Allah korusun siz tedbiri alın hayırlısıyla bişey olmazAyy Allah korusun ya benmki bide tum gun oralarda takiliyor tvde genelde acik oluyor ya kendim bisi izliyorm ya cizgifilm aciyorm
Hoş geldin canım ben de zehra takım olarak çoğunluk evli çocukluyuzAdı:Beyza
Yaşı:20
Evli/bekar:Bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:Öğrenci
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:164
Kilo:87
Hedef:69
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz polikistikover Sendromu ve genetik yatkınlık
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Öğrenciyim ve sağlıklı beslenememe ve üstte yazdığım nedenlerden ötürü kilo aldım.Gerçi hep kiloluydum ama artık vücudum sağlıksız olduğunu iyice belli etti.Yemek yemeği aşırı seviyorum.Gece yiyicisiyim ve duygusal açlık çekenlerdenim ama buna dur demek için buraya geldim.
Bizde kuru fasülye pilav vardı canımBugün burada hava çok sıcak🌡
Temmuz Ağustos'tan farklı değil
Böbreklerimin ağrısı da hâlâ geçmedi
Yemek yapacak halim de yok
İftar menüsü kahvaltı bizde bugün
Allah'tan bizimkiler kahvaltı düşkünü.
Sizler neler yaptınız iftara
İnsanın aklına gelen başına gelir ya geçen gün korkmuştun böyle bir şey yaşanmasından çok şükür kazasız belasız atlatmışsınızBugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı
Ah canım üzme kendini onun yerine koymaya çalış çok üzülmüştür sana danışmak aklına gelmemiştir Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkman endişelenmen çok normal ama Allah göstermesin adama bir şey olursa çok pişman olursunKizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Ben de bi kahve yapayım içeyim içim sıkılıyor nedenseKahve mş aldım geldim kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kehribar kolyenin çok faydasını görenler varmış canım şahsen ben kullanmadım ama onu mu denesen?Kızlar oglen uykusundan uyandiktan sonra cocuk hic kendine gelemedi hep mizmizdi agladi iftar sonrasi zatn birazdan yatar diye agri kesici verdimde bi yarimsaate kendine geldi oynamaya basladi. Pisman oldum daha onceden vermedigime. Bu agri kesici olayi beni delirtiyor biyandan vermiym mevbur kalmadikca diyorm biyandan cocuk agrisi varken vermedm diye kiziyorm bazende anlamiyorm agridanmi yoksa sklipmi huysuz olup agliyor
Nekadar zormus ya
Yeni mi oldu canım olay ?sağol canım Allah kimseye yaşatmasın, carpıntıdan ölecektim gibi bişey oldu
ins canim . evet ayni ildeyiz.Canım sıkma canını inş sorun olmaz içşni ferah tut. inş kp ne de iyi gelir sizin gidişiniz. aynı ilde mi yaşıyorsunuz
Haklisin canim . Evet korona yuzunden gidip gelmedik yaslilar bide bu kp hastalijtan dolayi riskli diye. Onlar gecen haftaya kadar evdelerdi nerdeyse ama biz onlari riske atamadik. Ama kp siz gelip gitmediniz diye iyice kotu oldum demis eltime gecen gun. Esimde bunu duyunca nolacaksa olsun gidelim dedi dun.allah şifasını versin inşallah canım,
Eşin evet sana danışabilirdi ama bu durumda bence iyi yapmışsın bişey dememekle.. koronadan dolayı herşey alt üst oldu zaten, Allah korusun babasına bişey olursa eşinde pişmanlık yaşamasın görün birbirinizi torunlarını görsün belki moral olur.
haklisin canim. Dogru soyluyorsun zaten sorsada su durumda tama derdim.ne biliyim 2 aydir evde olunca disari cikma fikri bile degisik geldi belkide ondan boyle tuhaf oldum. Rabbim yardimcisi olsun ama zaten durumu iyiye gitmiyor dedigin gibi pisman olmuyum bisey diyip ses etmiyim esimeAh canım üzme kendini onun yerine koymaya çalış çok üzülmüştür sana danışmak aklına gelmemiştir Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkman endişelenmen çok normal ama Allah göstermesin adama bir şey olursa çok pişman olursun
Yaaa ne oldu sana iyi misin şimdi ?
Siz onu düşünmüşsünüz canım sizi görmek ona. İyi gelecekse gidin benim babam da böbrek nakli oldu enfeskyon veya bu tip bi hastalık onun için çok tehlikeli olabilir ona rağmen kardeşlerine veya bizlere gelin diyorHaklisin canim . Evet korona yuzunden gidip gelmedik yaslilar bide bu kp hastalijtan dolayi riskli diye. Onlar gecen haftaya kadar evdelerdi nerdeyse ama biz onlari riske atamadik. Ama kp siz gelip gitmediniz diye iyice kotu oldum demis eltime gecen gun. Esimde bunu duyunca nolacaksa olsun gidelim dedi dun.
Sağol canım yok şükür biseyiolabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildiniz
benim bitti abla sukur artik. Ama yeniden cam pencere ise girirsecek gibiyim yine kirlendiler.
baya is yapmissin abla masallah. Bitmiyor ya biyer bitiyor baska bir is cikiyor.
yaaa okuyunca canim acidi olume terketmek nedir hayvanlari. Bakmayacaksan alma dogasinda daha iyi yasarlar zaten.
Kurbagada mi vardi abla.
ayy ogrenincee tuhaf olmussundur abla. Yari acik cezaevi neki diye dusunurdum demekki boyle disari cikabiliyirlarmis
masallah . cilek nazik meyve ee pazarcilarsa sahtekar olunca benim 1kiloda bile 10 tane curuk vardi canim
iner o sislik canim sen oyle dusun
hosgeldin beyza . ben hatice 29 yasindayim . istedogin kiloya tez vakitte kavusursun ins canim.
hay masallah biraz daha biyuseler sana is yaptirmazlar ins cimcimeler
kahvaltiya bizimkiler de bayilir.
Gecmis olsun canim
ayy gexmis olsun . kiyamam ona ben
Gecmis olsun canim kuzuya bisey olmamis iyiki.
kuzum ben de kaçırmışım mesajlara gidince çocuğun üzerine tv düşmüş onun için öyle yazmışDream00 cabim zehra yazinca farkettim neyin var noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?