Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü sayfamıza yazar mısın tatlım

Canım menulerimiz için yukarıda sayfa etiketi var oraya yazmalısın

Okafar haklisinki abla bende nerdeyse hergun esime soyluyordm bi ara pes ettim artk soxlemez oldm ama gecen gun kenarindan tutup cekti esimde gordu şart oldu artk su yasak kalksin hemen alip vidalari matkapi arkadasindan takcak insallah.

Ah ah hemde herseyden anliyorlar ya daha 10 aylik ama cok firlamaa :)

60 demiştim ama kendimi nerde iyi hissedersem oraya kadar aslında 65 de olabilir 55 de

Paylaşırım canım

Anladim canimm hadi hayirlisi bende 65 iyidi dogm oncesi ama suan 62 sanki dha iyi olcak gozumde hic yemiyor 62 cok zor gbi geliyor :)

Senin gücün ile oğlanın gücü bir mi canım
Düşmez korkma
Biz de vidalamadık, sadece çevirerek sıkılaştırdık

Ay sen boylr diyince hadi dedm esime gene deniyelm yaptk baya da sıkı oldu ama esim dedi benm icime sinmiyot boylr denicem beni tasimazsa kaldiralm bide kafasina duser diye bi denedi iniyor tabi. Carsamba kancayla duvara yapcak artik

Ohh ne guzel afiyet olsun
Bende Ali nazik yaptm ilkdefa denedim guzeldi

Ah cnm cok gecmis olsun iyi gene sonunda vermis ya hic veremeseydi Allahim korumus.

Canim bence sakin ol biraz korkmakta haklisin tabiki ama esine bisey dersen bencede buyuk ihtimal yanlış anlayabillr o yuzden bi sebeb bulup biz gunubirlik donsekmi desen geri goturmezmi ki sizi.
Eşin şuanda baya duygusal bakiyodur babasının son zamanları gibide goruyorsa Allah şifa versin inşallah cnm

Kızlar oglen uykusundan uyandiktan sonra cocuk hic kendine gelemedi hep mizmizdi agladi iftar sonrasi zatn birazdan yatar diye agri kesici verdimde bi yarimsaate kendine geldi oynamaya basladi. Pisman oldum daha onceden vermedigime. Bu agri kesici olayi beni delirtiyor biyandan vermiym mevbur kalmadikca diyorm biyandan cocuk agrisi varken vermedm diye kiziyorm bazende anlamiyorm agridanmi yoksa sklipmi huysuz olup agliyor
Nekadar zormus ya

Ayy Allah korusun ya benmki bide tum gun oralarda takiliyor tvde genelde acik oluyor ya kendim bisi izliyorm ya cizgifilm aciyorm

Canım sıkma canını inş sorun olmaz içşni ferah tut. inş kp ne de iyi gelir sizin gidişiniz. aynı ilde mi yaşıyorsunuz

Ayyyy aman Allah korumuş kuzum geçmiş olsun
sağol canım Allah kimseye yaşatmasın, carpıntıdan ölecektim gibi bişey oldu
Allah iyilik versin kuzum
Amin cümlenize inşallah
allah şifasını versin inşallah canım,
Eşin evet sana danışabilirdi ama bu durumda bence iyi yapmışsın bişey dememekle.. koronadan dolayı herşey alt üst oldu zaten, Allah korusun babasına bişey olursa eşinde pişmanlık yaşamasın görün birbirinizi torunlarını görsün belki moral olur.
Kahve mş aldım geldim kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Afiyet olsun canım, bende yeşil çayımı ve suyumu aldım oturdum.. iftarda birde çok kaçırdım karnım doydu ama gözüm resmen açtı rahatsız oldum kulaklarım uğultuyor

Hoşgeldin canım.. inş hedefibe en kısa zamanda ulaşırsn.

kizlar yattilar benimde canim kahve cekiyor icsemmi icmesemmi diye dusunuyorum. Sen nasilsin
kesinlikle yanlis anlayacak eminim. Annesiyle telle konustu adamin modu dustu. Babasina da uzuluyor evet ama annesine kiyamiyor benimki. Keyfi gitmemisiz gibi bunca zamandir gibi ufaktan laflar su ara zaten kv ben ona kiziyorumm aslinda birazda.
Be desem hersey olacagina variyor bakalim cocuklarla zor 3 gun ama yapacak bisey yok bakalim kalicax mecbur heralde
Canim bende sik vermem ama cok mizmizsa arada verilebilir bence.

Ayy Allah korusun ya benmki bide tum gun oralarda takiliyor tvde genelde acik oluyor ya kendim bisi izliyorm ya cizgifilm aciyorm
Çok anlık bişey canım Allah korusun siz tedbiri alın hayırlısıyla bişey olmaz

Hoş geldin canım ben de zehra takım olarak çoğunluk evli çocukluyuz bi de öğretmenler odası gibiyiz öğrenciyim demişsin ne okuyorsun ben de 31 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında yılbaşından beri buradayım 20 kilo verdim bu süreçte son 5-6 kilom kaldı şükür
Bizde kuru fasülye pilav vardı canım
İnsanın aklına gelen başına gelir ya geçen gün korkmuştun böyle bir şey yaşanmasından çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız
Ah canım üzme kendini onun yerine koymaya çalış çok üzülmüştür sana danışmak aklına gelmemiştir Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkman endişelenmen çok normal ama Allah göstermesin adama bir şey olursa çok pişman olursun
Ben de bi kahve yapayım içeyim içim sıkılıyor nedense
Kehribar kolyenin çok faydasını görenler varmış canım şahsen ben kullanmadım ama onu mu denesen?

Canım sıkma canını inş sorun olmaz içşni ferah tut. inş kp ne de iyi gelir sizin gidişiniz. aynı ilde mi yaşıyorsunuz
ins canim . evet ayni ildeyiz.
Haklisin canim . Evet korona yuzunden gidip gelmedik yaslilar bide bu kp hastalijtan dolayi riskli diye. Onlar gecen haftaya kadar evdelerdi nerdeyse ama biz onlari riske atamadik. Ama kp siz gelip gitmediniz diye iyice kotu oldum demis eltime gecen gun. Esimde bunu duyunca nolacaksa olsun gidelim dedi dun.

haklisin canim. Dogru soyluyorsun zaten sorsada su durumda tama derdim.ne biliyim 2 aydir evde olunca disari cikma fikri bile degisik geldi belkide ondan boyle tuhaf oldum. Rabbim yardimcisi olsun ama zaten durumu iyiye gitmiyor dedigin gibi pisman olmuyum bisey diyip ses etmiyim esime
Yaaa ne oldu sana iyi misin şimdi ?
Dream00 cabim zehra yazinca farkettim neyin var noldu

Siz onu düşünmüşsünüz canım sizi görmek ona. İyi gelecekse gidin benim babam da böbrek nakli oldu enfeskyon veya bu tip bi hastalık onun için çok tehlikeli olabilir ona rağmen kardeşlerine veya bizlere gelin diyor

Sağol canım yok şükür biseyi canım size de çok geçmiş olsun bu durumda ne diyebilirim bilmiyorum ama belki de kp nin son günleri eşinin yanında olmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…