- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.781
Yaa aslinda ne kadar risk grubundalar. Rabbim sifa versin babana da canim .canim.Siz onu düşünmüşsünüz canım sizi görmek ona. İyi gelecekse gidin benim babam da böbrek nakli oldu enfeskyon veya bu tip bi hastalık onun için çok tehlikeli olabilir ona rağmen kardeşlerine veya bizlere gelin diyor
Sen diyince hatırladımkiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmaz
yok canım yeni değil, 2018 sonundaydıYeni mi oldu canım olay ?
bişeyim yok canım, Pınar tv deyince ordan kızımın başına geleni yazdım, cok şükür gecti gitti bişey olmadı ama ihmal edilmemeli işte. Bi anlık olabiliyor herşey
Kardeşlerinin korkup ağlamasına üzüldülerhihhh çok tehlikeli yaaa ağlaması bir şey değil o korku kalıcı olmasın allah korusun , kızlar da çok üzüldü değil mi bir daha anahtar almazlar
sagol canim haklisin bende soylemeyecegim bisey esime.Sağol canım yok şükür biseyicanım size de çok geçmiş olsun bu durumda ne diyebilirim bilmiyorum ama belki de kp nin son günleri eşinin yanında olmalısın bence
yaa gecmis olsun canimkuzum ben de kaçırmışım mesajlara gidince çocuğun üzerine tv düşmüş onun için öyle yazmış
Sağol canım
Aman gecmis olsun . evet canim kasla goz arasinda olabiliyor. Allah korusunbişeyim yok canım, Pınar tv deyince ordan kızımın başına geleni yazdım, cok şükür gecti gitti bişey olmadı ama ihmal edilmemeli işte. Bi anlık olabiliyor herşey
Amin bütün evlatlarımızı inşAman gecmis olsun . evet canim kasla goz arasinda olabiliyor. Allah korusun
Her zaman aynı malzemeler elinde olmayabilir.Rica ederim kuzum
Ben takip etmeyi planlıyorum bakalım inşallah böyle kolay bulunur malzemelerle verir tarifleri
Geçmiş olsun canım, yanmadı İnşallah bebeğin.geçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığımasanırım hataya özgü bir şey yanlış bilmiyorsam 'nohutlu içli köfte' yaptım ama perişan bir şekilde çocuk hiç durmadı onun arkasını topladım sürekli. Çorba yapmıştım kaseye koyup masaya koydum soğusun diye elini attığı gibi üstüne devirdi hem kendi hem halı berbat oldu bir yandan çocuğu yıka uyut bir yandan halıyı sil bir yandan ortalığı top bir de içli köfte yap pert oldum ben de
Yapamam edemem diye birşey yok canım.O kadar doğru soylüyorsun ki... ama yapamıyorum maalesef... ama mesela buraya ilk başladığımda ekmeği de burakamam diyordum. maşallah ekmek tüketmiyorum farkettiyseniz. bu bile benim için nüyük bir mucize. inş boyle de devam eder. artık kilo almak istemiyorım..
Ramazan'ın son 10 günü için hergüne sebze yemeği+pilav+ cacık şeklinde menü ayarladım, buzdolabının üstüne astımsadece şehriye çorbası... eşim memnun kalmadı muyfağa girdi bir şeyler yapıyor:)) üstğne üstlük markete ekmek almaya gitmeye üşendiği için evde kendi yapıyor:))) üstelik iftara 47 dk var
canim menu sayfamizdaki diger menu yazilislarina gore yazarsan daha kolay yorum yapabilirz yediklerine. Bu yazdiklarin tum gun yediklerinse gayet iyi duruyorMerhaba herkese çok teşekkürler sanırım ne yediklerimi yazmam gerekiyor.kahve ,haşlanmış pazı ,2 yumurta,domates,200gr biftek,yarım demete yakın limonlu maydanoz ve soda . Ama dayanamadım bir lokma ekmek ve bir çatal cevizli şambalı tatlısı yedim
İcli kofteler kucukse iyi canim. Mercimek en azindan 2 kepce olabilirmis.17 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar 19.50
3 kepçe mercimek çorbası
3 adet nohutlu içli köfte
1 küçük kase yoğurt
Su 2.5 en az
100 ip atlama 20 p yazmasam daha iyi ama ramazandan sonra inanıyorum daha iyi yapacağım sporumu@zsaracoglu
Kızların yorumlarını da okudum ama ben biraz farklı düşünüyorum konu sağlık olunca.Kizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
Gecmis olsun canim senin belin neden agriyor. Agir bisey falanmi kaldirdin acabaIyi geceler kızlar. Gelemedim. Inanilmaz yorgunum ve bel ağrısı çekiyorum. Bu saat oldu daha uyumaya fırsatım olmadı. Geçmişi de okuyamadim. Menümü yazacagim inşallah yarın güne biraz daha iyi başlarız.
Aslinda en cok da ondan korktugum icin ne derse onu yapacagim canim. Gidecektim gitmedin kalmadin demesin.zamaninda babasinin yaptiklarindan dolayi hala aklina eskiler gelir kizar gerci hala ayni adamin huyuda neysee. Ama iste kor olur badem gozlu olur hesabiKızların yorumlarını da okudum ama ben biraz farklı düşünüyorum konu sağlık olunca.
Ama yine de son kararı eşin versin, herhangi birşey olursa senin yüzünden diyerek seni suçlamasın
Merhaba Beyzacım,Merhaba herkese çok teşekkürler sanırım ne yediklerimi yazmam gerekiyor.kahve ,haşlanmış pazı ,2 yumurta,domates,200gr biftek,yarım demete yakın limonlu maydanoz ve soda . Ama dayanamadım bir lokma ekmek ve bir çatal cevizli şambalı tatlısı yedim
turunun tek ornegı dıyorsun yaniKk ' da benimkine uyarı yok
senin isleri devralıyorlar desene canımO kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar
Sukur canımİmrendim valla.
Kıymetini bil annenin
Bizde de siparişleri annem bana verir
Üstlelik kendine diye isteyip tüm kızkardeşleriminkinide bana yaptırır.
ne yesil cay ıcwbıldım ne kiraz sapı anca kahve ıctım abla uyumazsaam içicebkiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmaz
haklısın valla ablakesinlikle geçmişte yaşanan kötü üzücü şeyleri hatırlamak ruh sağlığı için iyi değil ,bizi üzenlerin umurun da değil keyfindeler biz safları olanları düşünüp üzülüp o günümüzü zayi ziyan mı edelimm yookk anasının gözüüüü eskidendi onlar her anımız değerli hak etmeyen için zırnık harcamayuukkk
oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canımBugün canımı sıktılar ama
Bebeğim kapıları kitliyor diye anahtarları kaldırmıştım.
Kendi yatak odalarının anahtarını çıkarmışlar birde kapı üstünde unutmuşlar
Az önce bebeğim kızların odasına girdi ve kendini kitledi.
Anahtarı yuvasından düşürtüp kapı altından bize verdirene kadar alnımızın damarı çatladı.
Daha da kötüsü bebeğim içerde kaldığını anladı ve çaresiz çaresiz ağladı
burası da cok sıcak abla bıraktım valla sabahtan beri kac makına camasır yıkadım yerlestırdim bilmiyorumbu günlük yeter ,akşam dinlen gülüm yarına kalsın ne olacak , her yer çok sıcak sizin oranın hava durumuna bak ne zaman serinliyorsa ağır işleri o zaman az az yap gülüm
cok Sukur canım sen nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
Allahtan corba sıcak degılmıste yanmamıs canim gecmıs olsungeçmiş olsun kaptan dikkat et kahvaltı da hafif olur her gün de yemek yenmiyor ya arada istiyor kahvaltı, ben bugün öyle bir şey yaptım ki pişman oldum yaptığımasanırım hataya özgü bir şey yanlış bilmiyorsam 'nohutlu içli köfte' yaptım ama perişan bir şekilde çocuk hiç durmadı onun arkasını topladım sürekli. Çorba yapmıştım kaseye koyup masaya koydum soğusun diye elini attığı gibi üstüne devirdi hem kendi hem halı berbat oldu bir yandan çocuğu yıka uyut bir yandan halıyı sil bir yandan ortalığı top bir de içli köfte yap pert oldum ben de
Allah korumus canım gelmıs gecmıs olsunen kısa zamanda takmaya çalışsın eşin canım, bizde yeni almıştı bugün yarın takılacak diye diye küçük kızım devirdi tv yi küçükte değil altında kaldı çok şükürki koltuğun kenarı ayakta tuttu çocuğa bişey olmadı. Ama o korku yetti bana kendime gelemedim bi sürealır almaz tv hemen taktık yerine sonra, bekletmeye gelmiyor böyle şeyler
sorma canım katlı olan camasırlar bir guzel bozdularçocukla bir işe kalkıştığında 1 saatte ypacağın işi 4 saatte anca bitiriyorsun enerjinden alıp gideni hiç saymıyorm bile..
aksama kadar mızmızdı canim. Aksam tuvaletini yaptı keyfi yerine geldi cok Sukurolabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildiniz
Insallah canm karbon hemen etkisini gosterdı yarın 72 yı goremezsem uzulurıminer o sislik canim sen oyle dusun
sorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canımKizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
daha yenı uyuyacaklar Insallah canım ufaklık cıldırdı salıncakta uyumaya alıstı yatagında uyumuyorIyi cnm bende uyuttm cocgu uzaniyorm. Birazdan yatarm. Uyudumu seninkiler
yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyorAfiyet olsun canım, bende yeşil çayımı ve suyumu aldım oturdum.. iftarda birde çok kaçırdım karnım doydu ama gözüm resmen açtırahatsız oldum kulaklarım uğultuyor
bugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyorkizlar yattilar benimde canim kahve cekiyor icsemmi icmesemmi diye dusunuyorum. Sen nasilsin
ogretmenler odası degince harbiden takımda baya bir ogretmen var acsak bır okul baya ıs goruruHoş geldin canım ben de zehra takım olarak çoğunluk evli çocukluyuzbi de öğretmenler odası gibiyiz öğrenciyim demişsin ne okuyorsun ben de 31 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında yılbaşından beri buradayım 20 kilo verdim bu süreçte son 5-6 kilom kaldı şükür
hayrolsun canım hayra yorBen de bi kahve yapayım içeyim içim sıkılıyor nedense
aslında siz onları dusunuyorsunuz ama iste yaslılar daha Baska bakıyor olaya sanirimHaklisin canim . Evet korona yuzunden gidip gelmedik yaslilar bide bu kp hastalijtan dolayi riskli diye. Onlar gecen haftaya kadar evdelerdi nerdeyse ama biz onlari riske atamadik. Ama kp siz gelip gitmediniz diye iyice kotu oldum demis eltime gecen gun. Esimde bunu duyunca nolacaksa olsun gidelim dedi dun.
geçmiş olsun canım Allah dınlendırsınIyi geceler kızlar. Gelemedim. Inanilmaz yorgunum ve bel ağrısı çekiyorum. Bu saat oldu daha uyumaya fırsatım olmadı. Geçmişi de okuyamadim. Menümü yazacagim inşallah yarın güne biraz daha iyi başlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?