Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaa aslinda ne kadar risk grubundalar. Rabbim sifa versin babana da canim .canim.

İyiki buraya yazmisim icim ferahladi kizlar . bazen karai tarafi dusunmek, olaylara farkli yonden bakmak zorlasiyor. Sagolun hepiniz

kiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmaz
Sen diyince hatırladım
Kiraz sapını bi ara normal çayın içine atıyordum.
Tadı olmadığı için çayın tadını da bozmuyordu, iyi oluyordu.
Hatırlamışken yeniden başlayayım.

hihhh çok tehlikeli yaaa ağlaması bir şey değil o korku kalıcı olmasın allah korusun , kızlar da çok üzüldü değil mi bir daha anahtar almazlar
Kardeşlerinin korkup ağlamasına üzüldüler
Dikkat ederler artık herhalde

bişeyim yok canım, Pınar tv deyince ordan kızımın başına geleni yazdım, cok şükür gecti gitti bişey olmadı ama ihmal edilmemeli işte. Bi anlık olabiliyor herşey
Aman gecmis olsun . evet canim kasla goz arasinda olabiliyor. Allah korusun

Rica ederim kuzum
Ben takip etmeyi planlıyorum bakalım inşallah böyle kolay bulunur malzemelerle verir tarifleri
Her zaman aynı malzemeler elinde olmayabilir.
Birebir uyamadığın zamanda motivasyonun düşebilir.
Bence kendi kendine menü oluşturma yapabilirsin
FatSecret uygulaması ile daha kolay yaparsın diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım, yanmadı İnşallah bebeğin.
Oruk mu yaptın

Yapamam edemem diye birşey yok canım.
İnsanoğlunun en güzel özelliklerinden biri her duruma uyum sağlayabilmesi.
Benim kadar ekmeği seven yoktur herhalde, makarna ve pilav ile birlikte yerdim.
1 yıldır tükettiğim ekmeğin sayısı 1 elin parmak sayını geçmez.
İsteyince herşeyi başarabiliyoruz yani

sadece şehriye çorbası... eşim memnun kalmadı muyfağa girdi bir şeyler yapıyor:)) üstğne üstlük markete ekmek almaya gitmeye üşendiği için evde kendi yapıyor:))) üstelik iftara 47 dk var
Ramazan'ın son 10 günü için hergüne sebze yemeği+pilav+ cacık şeklinde menü ayarladım, buzdolabının üstüne astım
Eşim görünce menüyü beğenmedi
Bende "onu formalite icabı yaptım canım" dedim.
Yine istek üzerine yapmaya devam edeceğim yani

Iyi geceler kızlar. Gelemedim. Inanilmaz yorgunum ve bel ağrısı çekiyorum. Bu saat oldu daha uyumaya fırsatım olmadı. Geçmişi de okuyamadim. Menümü yazacagim inşallah yarın güne biraz daha iyi başlarız.

canim menu sayfamizdaki diger menu yazilislarina gore yazarsan daha kolay yorum yapabilirz yediklerine. Bu yazdiklarin tum gun yediklerinse gayet iyi duruyor
İcli kofteler kucukse iyi canim. Mercimek en azindan 2 kepce olabilirmis.

Kızların yorumlarını da okudum ama ben biraz farklı düşünüyorum konu sağlık olunca.
Ama yine de son kararı eşin versin, herhangi birşey olursa senin yüzünden diyerek seni suçlamasın

Gecmis olsun canim senin belin neden agriyor. Agir bisey falanmi kaldirdin acaba

Kızların yorumlarını da okudum ama ben biraz farklı düşünüyorum konu sağlık olunca.
Ama yine de son kararı eşin versin, herhangi birşey olursa senin yüzünden diyerek seni suçlamasın
Aslinda en cok da ondan korktugum icin ne derse onu yapacagim canim. Gidecektim gitmedin kalmadin demesin.zamaninda babasinin yaptiklarindan dolayi hala aklina eskiler gelir kizar gerci hala ayni adamin huyuda neysee. Ama iste kor olur badem gozlu olur hesabi

Merhaba Beyzacım,
Menu sayfanızdaki menülerimizi incelersen az çok nasıl beslenmen gerektiğini anlarsın ve doğruyu yavaş yavaş oturtursun hayatına.
Bir çatal şambali kesti mi seni merak ettim.
Ben olsam bir çatal yiyeceğime hiç yemem.

Ne yediğimiz kadar hangi saatte yediğimizde önemli, kilo vermek istiyorsan saat 6-7 den sonra sıvı hariç birşey tüketmemen lazım.

Menülerini bizim yazdığımız gibi başına tarih atarak, her yediğinin saatini ve miktarını yazarsan daha iyi yorumlarız

Kk ' da benimkine uyarı yok
turunun tek ornegı dıyorsun yani
O kızları büyüyünce gör bi de sen
Az önce biraz uyuyayım dedim, ben uyurken baharlıklarını kaldırıp yazlıklarını çıkarmışlar
senin isleri devralıyorlar desene canım
İmrendim valla.
Kıymetini bil annenin
Bizde de siparişleri annem bana verir
Üstlelik kendine diye isteyip tüm kızkardeşleriminkinide bana yaptırır.
Sukur canım
kiraz saplı çay karışımı varsa o da güzel ödem söktürüp wc ye çıkarıyor ya bir yeşil çay varsa bir de kiraz saplı çay içtin mi sorun kalmaz
ne yesil cay ıcwbıldım ne kiraz sapı anca kahve ıctım abla uyumazsaam içiceb
haklısın valla abla
oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canım
bu günlük yeter ,akşam dinlen gülüm yarına kalsın ne olacak , her yer çok sıcak sizin oranın hava durumuna bak ne zaman serinliyorsa ağır işleri o zaman az az yap gülüm
burası da cok sıcak abla bıraktım valla sabahtan beri kac makına camasır yıkadım yerlestırdim bilmiyorum uzun bir sure camasır gormek istemiyorum
Hayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
cok Sukur canım sen nasılsın
Allahtan corba sıcak degılmıste yanmamıs canim gecmıs olsun
Allah korumus canım gelmıs gecmıs olsun
çocukla bir işe kalkıştığında 1 saatte ypacağın işi 4 saatte anca bitiriyorsun enerjinden alıp gideni hiç saymıyorm bile..
sorma canım katlı olan camasırlar bir guzel bozdular
olabilir gabiz olmakta huysuzluk yapiyor. Bugun nasildiniz
aksama kadar mızmızdı canim. Aksam tuvaletini yaptı keyfi yerine geldi cok Sukur
iner o sislik canim sen oyle dusun
Insallah canm karbon hemen etkisini gosterdı yarın 72 yı goremezsem uzulurım
sorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canım
Iyi cnm bende uyuttm cocgu uzaniyorm. Birazdan yatarm. Uyudumu seninkiler
daha yenı uyuyacaklar Insallah canım ufaklık cıldırdı salıncakta uyumaya alıstı yatagında uyumuyor
Afiyet olsun canım, bende yeşil çayımı ve suyumu aldım oturdum.. iftarda birde çok kaçırdım karnım doydu ama gözüm resmen açtı rahatsız oldum kulaklarım uğultuyor
yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyor
kizlar yattilar benimde canim kahve cekiyor icsemmi icmesemmi diye dusunuyorum. Sen nasilsin
bugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyor
ogretmenler odası degince harbiden takımda baya bir ogretmen var acsak bır okul baya ıs goruru
Ben de bi kahve yapayım içeyim içim sıkılıyor nedense
hayrolsun canım hayra yor
aslında siz onları dusunuyorsunuz ama iste yaslılar daha Baska bakıyor olaya sanirim

geçmiş olsun canım Allah dınlendırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…