- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.801
Gecmis olsun canim senin belin neden agriyor. Agir bisey falanmi kaldirdin acaba
geçmiş olsun canım Allah dınlendırsın
Kadın benle rekabet halinde idi.turunun tek ornegı dıyorsun yani
Herşeyi oyuna çevirdikleri için zor gelmiyor herhalde onlara.senin isleri devralıyorlar desene
Şükürler olsun, çok korktuk ama.oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canım
geçmiş olsun canım, belin neden ağrıyor?Iyi geceler kızlar. Gelemedim. Inanilmaz yorgunum ve bel ağrısı çekiyorum. Bu saat oldu daha uyumaya fırsatım olmadı. Geçmişi de okuyamadim. Menümü yazacagim inşallah yarın güne biraz daha iyi başlarız.
çok şükür canım bende iyimcok Sukur canım sen nasılsın
sağol canımAllah korumus canım gelmıs gecmıs olsun
bende yedikten sonra başladı bu defa, sende acıklıktan mı oluyor acaba?yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyor
neden Red ediyor acaba? Hasta falan mi oldu?Kızım gün boyu kucağımda canim. Memeyi reddediyor. Emsin diye sürekli ayakta dolaşıyorum
Oda nasıl bişeymişKadın benle rekabet halinde idi.
Ben altınlarımı takmak istemiştim, eşim de sessiz kalmıştı, bunun üzerine "ben takmadım, o da takmayacak" diye kavga çıkarmıştı...
Herhalde bu türü en az 300-500 yıl öncesinde kalmıştır
O da benim kısmetime düşmüş
gayet güzel cnm afiyet olsun17 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar 19.50
3 kepçe mercimek çorbası
3 adet nohutlu içli köfte
1 küçük kase yoğurt
Su 2.5 en az
100 ip atlama 20 p yazmasam daha iyi ama ramazandan sonra inanıyorum daha iyi yapacağım sporumuU UcanSupurge
güzel afiyet oksun16 Mayıs cumartesi
Sabah 08.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates salatalik yesillik
Ara
Tarçınlı türk kahvesi
1 avuç k.cekirdegi
Akşam 19 30
2 kepçe y.fasulye
2 kepçe mercimekçorbası
Su 3 litre Spor yok
bence sahur olmadığı için iyi bi menü17 Mayıs pazar
sahur yok
iftar 19:32
2 kepçe etli kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 İnce dilim kadar Karpuz
23:30
tarçınlı Türk kahvesi
2 Medine hurması
su: yaklaşık 2 litre
Spor bugünlük yok
revani çok olmuş. Yufka ekmek de iki tane mi anlayamadım. Afiyet olsun17 mayıs pazar
21.00 iftar
1 kase şehriye çorbası
kuzu pirzola 1 tane
yufka 2 tane
salatalık domates
22.00
1dl revani
afiyet olsun iyi gibi17 mayis pazar
12.00
3 yaprak sarma
17.00
2 cilek
1 avuc findik
21.20
6 kanat
sakata
3 catal.karpuz
yarim kase corba
sağol canım yok yanmadı soğuktu.Geçmiş olsun canım, yanmadı İnşallah bebeğin.
Oruk mu yaptın
sağol canımturunun tek ornegı dıyorsun yani
senin isleri devralıyorlar desene canım
Sukur canım
ne yesil cay ıcwbıldım ne kiraz sapı anca kahve ıctım abla uyumazsaam içiceb
haklısın valla abla
oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canım
burası da cok sıcak abla bıraktım valla sabahtan beri kac makına camasır yıkadım yerlestırdim bilmiyorumuzun bir sure camasır gormek istemiyorum
cok Sukur canım sen nasılsın
Allahtan corba sıcak degılmıste yanmamıs canim gecmıs olsun
Allah korumus canım gelmıs gecmıs olsun
sorma canım katlı olan camasırlar bir guzel bozdular
aksama kadar mızmızdı canim. Aksam tuvaletini yaptı keyfi yerine geldi cok Sukur
Insallah canm karbon hemen etkisini gosterdı yarın 72 yı goremezsem uzulurım
sorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canım
daha yenı uyuyacaklar Insallah canım ufaklık cıldırdı salıncakta uyumaya alıstı yatagında uyumuyor
yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyor
bugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyor
ogretmenler odası degince harbiden takımda baya bir ogretmen var acsak bır okul baya ıs goruru
hayrolsun canım hayra yor
aslında siz onları dusunuyorsunuz ama iste yaslılar daha Baska bakıyor olaya sanirim
iyi geceler kaptanım gözümü kirpmadim daha oğlan da uyanikti yeni uyuyacağım ben deGelen giden yok, bende yatayım bari.
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
amin canim sagol. Evet oyle olurim kesin bisey demiyorum artiksorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canım
kahve bende cok seviyorum ama bugun icemedim. Sabaha dinlenmia dinc uyana insbugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyor
ahh ne zor annelik. Hemen hemen her cocuk bir donem meme reddi yasiyor ins cabuk atlatirsinizKızım gün boyu kucağımda canim. Memeyi reddediyor. Emsin diye sürekli ayakta dolaşıyorum
Kuzumm gozumde canlandi kiyamam minicik yuregi nasil korkmusturŞükürler olsun, çok korktuk ama.
Kapıyı açınca elini yüzüne kapatarak ağladı
sabah 2 yumurta varken 2 dlm ekmek fazla olmus sanki.aksam guzel bence ayarinda pilavin azmis goze batmiyor afiyet olsun canim17 Mayis pazar
Sabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
9 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k.cekirdegi
3 kayısı
Aksam 19.30
çöp şişte adana yapmistim 4 tane yedim kuculmuslerdi baya.
2 kaşık bulgur
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Su 2 litre
Spor yok
guzel canim afiyet olsun17 Mayıs pazar
sahur yok
iftar 19:32
2 kepçe etli kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 İnce dilim kadar Karpuz
23:30
tarçınlı Türk kahvesi
2 Medine hurması
su: yaklaşık 2 litre
Spor bugünlük yok
yufka 2 tane derken canim bildigimiz yufkadanmi anlayamadim. Aksam menun guzel sahur olmadigi icin revaniyide gormuyum:))17 mayıs pazar
21.00 iftar
1 kase şehriye çorbası
kuzu pirzola 1 tane
yufka 2 tane
salatalık domates
22.00
1dl revani
Guzel canim afiyet olsun17 mayis pazar
12.00
3 yaprak sarma
17.00
2 cilek
1 avuc findik
21.20
6 kanat
sakata
3 catal.karpuz
yarim kase corba
Kuzum ben bu konuya bir de kp ile ilgili tarafından bakıyorum da onun için çok riskli, Allah korusun ya siz taşıyıcıysanız Ve kp’e bulaşırsa ki o çok büyük risk altında kanser sebebiyleKizlarr bugun sabahtan beri girdim ciktim ama bi turlu yazamadim. Canim sikkindi.
Kp kanser hastasi yazmistim onceden. Su ara cok sikintili iyice.3 gun once doktora gittiler agri bandi falan vermisler artik son safhasinda olanlara verliyormus bu morfin gibi uyusturuyormus oyle dediler. Cok uzuluyorum 2 aydir gorumuyiruz esim doktora goturmek icin gorustu bi. Cok fena yaziflamis cokmus dedi. E bizde gidip gelmeyince moralman da cokmus oyle diyor kv ve kp.
Velhasil esim carsamba geliriz ins dedi az once telle konusurken kvye. Ki gidelim demistik haberim vardi zaten. Ama teli kapatinca kizlar kalacakmiyiz dedi ve 2 3 gun kaliriz dedi. Evet sorsaydi zaten kalalim derdim zaten. Neyse cani sikkin diye bisey demedim. Ama bu sefer benim canim sikildi.
Cuma gunude doktora ggitmesi gerek kp onu goturecek buyuk ihtimal esim. Biyandan da korona belasi var ne biliyim baya karmakarisik oldum bisey soylesem su anda kesin yanlis anlayack . biyandan da kendime kiziyorum abartma bu kadar diye ama icime bi sikinti oturdu anlamdim. Gercekten benmi abartiyorum acaba kizlar ya(
İnstasına yazdım bir gün önceden alışveriş listesi gönderebilir misiniz diyeHer zaman aynı malzemeler elinde olmayabilir.
Birebir uyamadığın zamanda motivasyonun düşebilir.
Bence kendi kendine menü oluşturma yapabilirsin
FatSecret uygulaması ile daha kolay yaparsın diye düşünüyorum
bizde sey derler sidik yarıstırıyormus seninle resmen canımKadın benle rekabet halinde idi.
Ben altınlarımı takmak istemiştim, eşim de sessiz kalmıştı, bunun üzerine "ben takmadım, o da takmayacak" diye kavga çıkarmıştı...
Herhalde bu türü en az 300-500 yıl öncesinde kalmıştır
O da benim kısmetime düşmüş
Insallah hep boyle olurlar canımda uzerındekı yukü alırlar kıyamam ben ona yaHerşeyi oyuna çevirdikleri için zor gelmiyor herhalde onlara.
Şükürler olsun, çok korktuk ama.
Kapıyı açınca elini yüzüne kapatarak ağladı
benım aclıktan oluyor canım uzun sure ac kalınca yasadım hepbende yedikten sonra başladı bu defa, sende acıklıktan mı oluyor acaba?
Sagol canim ramazan olmasa gun ıcınde ıcmek daha ıyı oluyor aslındakahve bende cok seviyorum ama bugun icemedim. Sabaha dinlenmia dinc uyana ins
gunaydın canımKızlar günaydınnn
Sabah regl oldum yaa
Durdum durdum Kadir gecesinden bi gün önce oldum ya
Gunaydin canım aman dikkat et 7 ler geri gelmesin bu haftaGunaydin kızlar
Kilo durumum'
Cuma: 69.4
Bugun:69.8
Fark +400gr
En doğru yorumbizde sey derler sidik yarıstırıyormus seninle resmen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?