Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh cnmm bende heyecanlıyım ama kuralalr gozume az gorundu sankı Yenılerını ekleme cabasındayımmm

sanada selam şeker..çoşkusuz ???türkçe ye yeni bi kelime kazandırmış olabilirmisin??............valla o beli ben cumadan beri çekiyorum, aramıza hoşgeldn ve geçmiş olsun canım..

ah yaa ne oldu bize topikçe hakkaten, geçen hafta topluca regl olduk, bu hafta da topluca belimiz sakatlıyoruz galiba ALlah korusun bide işlerim var, aman kimse benle irtibata geçmesin diye dua ediyorum, kimseye laf anlatacak halimde yok, sizde konuşun ben dinliyim bugün kızlar.
Ayrıca yeni kuralları bende 4 gözle bekliyorum, çok saldım bişekilde toparlamak istiyorum.

slm hopiş sen geldin ben gidiyorum salata yapıcam benimkiler birazdan gelir
yine gel bacımm

Ahhh cnmm bende heyecanlıyım ama kuralalr gozume az gorundu sankı Yenılerını ekleme cabasındayımmm
korkutma beniiiiiiiiiiiiiiiii

ahh bacım n'apsak n'etsek okuyup üflesekmi topiği....çok konuşmak istemiyosan sen sadece oku bugünlük..Allah beterinden korusun napalım..

.Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

hoppidicik, şekerkızcandy ....bu ne la:44::44:ziyaretçimiz üyemizden daha fazla
..

slm kızçeler
murccum tartı fotosuna ok bebem ben sandımki kendi fotoğrafımız :)) kurallara uyamayanı diskalifiye etmeyiz de kendin ayrıl durum bu deriz başka takıma girme şansınıda kaybetmemiş olur
fadime abla hiçç canını sıkma bu kadar spora o kilolar birden gidecek bence
hopiş koca evde olunca diyette zora giriyo dimi
yasemin geçmiş olsun son 15 gündür herşeyi birbirimize bulaştırıyoruz ne iş anlamadım :26:
betüş geçmiş olsun ihmal etme dizini drye git sonra menüsküs falan olur Allah korusun :18:

hoşgeldin nagişim hakkaten grupta bir bütünlük bir bütünlük sorma gitsin, hepbirlikte rejimi boşlamalar, regl olmalar, bel ağrıtmalar vs. vs. oğluşun nasıl azıcık düzelme oldumu?

hoşgeldin nagişim hakkaten grupta bir bütünlük bir bütünlük sorma gitsin, hepbirlikte rejimi boşlamalar, regl olmalar, bel ağrıtmalar vs. vs. oğluşun nasıl azıcık düzelme oldumu?

dün daha iyiydi cnm sabah biraz mırın kırın etti ama o kadar olur yarın sabah annemleri falan uğurlayalım çekirdek ailemiz başbaşa kalalım dahada yoluna girecek eminim :)
kreşteki bayan aynı çocuktan mı bahsediyoruz ben size inanmıyorum siz bana diyo burda arkadaşlarıyla uyumlu sorunsuz sakin bir çocuk var diyo

oh iyi bari çok şükür, demekki nazı size, o da geçer en yakın zamanda siz çekirdek aileye dönünce, kolay değil minik kuşunda düzeni bozuldu yani , inşallah herşey yoluna giriyor içini ferah tut sen nagişçim.

*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.

*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.

** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.

5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.

*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…

6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.

* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.

6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.

8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…

Notlar ;

1. Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
  2. Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
  3. Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
  4. Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...

Yeni kurallarımız ve uygulamamız takımımıza birlik bütünlük getirmesi temenisiyle HAYIRLI OLSUN beybilerrrr

MursH

Son düzenleme:
Kardeş takımımızın uygulamaya koyduğu bi yenilik.Hoşuma gitti arakladım

Bundan sonra her hafta haftanın ÇALIŞKAN TEMBEL ve SPORCU üyesini seçicez...

Şöyle ki;

O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''

En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''

En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.Tabiki sporcu üyeyi seçebilmemiz için herkesın yaptığı spor dksını menulerınde paylasması gerek...

Cumartesi günleri benim tarafımdan liste yayınlanacak.Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.

wowww süper olmuş şimdi ben fotoğrafı işyerinden yüklemek için elimden geleni yapıcam ama ayarlayamazsam tartı fotosunu cuma akşamı ekleyebilirmiyim :26:

wowww süper olmuş şimdi ben fotoğrafı işyerinden yüklemek için elimden geleni yapıcam ama ayarlayamazsam tartı fotosunu cuma akşamı ekleyebilirmiyim :26:

Cumartesi sabahtan bıle olur nasıl ısıne kolay gelecekse onelı olan ınsanların kafasında ? kalmasın cnm ama cok ucuz usb lı kart okuyucular var onlardan temın edersen eger 2 dk bıle almaz emın olabılırsın

kaptan ben hiç kilo veremiyorum nasıl olcak demeki ben 3 hafta sonra diskalife olucam ellimden geleni yaptıgım halde kilo veremiyorum foto konusuna gelince ben foto eklemeyi bilmiyorum

cnm o açıdan demedim şimdi bilgi işlemden falan sorun çıkarırlar birinin dikkatini çeker falan bazen foruma girmem sorun olu mu diye bile düşünüyorum :18:
benim için iyi oldu ozaman cuma akşamı en geç cumartesi eklerim tartı fotosunu

yeni kurallar gereği bakınız başlığıma

kaptan ben hiç kilo veremiyorum nasıl olcak demeki ben 3 hafta sonra diskalife olucam ellimden geleni yaptıgım halde kilo veremiyorum foto konusuna gelince ben foto eklemeyi bilmiyorum

Fadıme abla oncelıkle sana resım eklemeyı anlatıyorum ;

Adım 1 ;

KONUYA CEVAP VER yada ALINTI YAP dedeğinde açılan pencerenın BAŞLIK bölümünün altındaki sembollerı masunla tek tek gez atac seklını gordugunde (gülen yuzun yanında ) onu tıklıyorsun...Ayrı bı pencere acılıyor.

Adım 2;

Sağ üsttekı dosya ekleyı tıkladıgında bı pencere daha cılıyor DOSYA SEÇİ TIKLADIGINDA dırek masa ustunu gosterıyor sana ordan eklıyecegın resmı tıklıyorsun...

Adım 3;

UPLOADS FİLES seçeneğini tıklıyorsun (ortdakı) alttakı eklentıler bolumune resmını atıyor .Sağ altta İÇERİĞE EKLE dedıgınde yazacagın msjda Eki Görüntüle 67417774 bu sekılde resım gorunuyor...

Anlattıgım sekılde bı resım yuklemeyı dene bakalım olacakmı....

Kilo konusuna gelecek olursak sen bı uc hafta aynı tempoda spor dıyet su yesıl cay devam et kılo vermezsen bı kere daha konusuruz ama sen spor gıdıp gelıp ordan gune gıder kısırları boreklerı yersen kılo veremezsın cok dogal.

Diyetını tam yap sporunuda bu tempoda gotur hem en calıskan hem en sporcu secılmezsen bende bu adımı degıstırırımmm

Eklentiler

• $391475_10150708043243905_611733904_9226140_39721849_n.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 34

oy oy oyyyyyyyyyyy..be ne bööleee..vallahi bu kadar beklemiyordum bebişş..herneyse..iyi oldu..güzel oldu..ne demiş değerli bir türk:durmak yok , yola devammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…