- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.821
kizlar yattilar benimde canim kahve cekiyor icsemmi icmesemmi diye dusunuyorum. Sen nasilsin
kesinlikle yanlis anlayacak eminim. Annesiyle telle konustu adamin modu dustu. Babasina da uzuluyor evet ama annesine kiyamiyor benimki. Keyfi gitmemisiz gibi bunca zamandir gibi ufaktan laflar su ara zaten kv ben ona kiziyorumm aslinda birazda.
Be desem hersey olacagina variyor bakalim cocuklarla zor 3 gun ama yapacak bisey yok bakalim kalicax mecbur heralde
Canim bende sik vermem ama cok mizmizsa arada verilebilir bence.
Çok anlık bişey canım Allah korusun siz tedbiri alın hayırlısıyla bişey olmaz
Hoş geldin canım ben de zehra takım olarak çoğunluk evli çocukluyuzbi de öğretmenler odası gibiyiz öğrenciyim demişsin ne okuyorsun ben de 31 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında yılbaşından beri buradayım 20 kilo verdim bu süreçte son 5-6 kilom kaldı şükür
Bizde kuru fasülye pilav vardı canım
İnsanın aklına gelen başına gelir ya geçen gün korkmuştun böyle bir şey yaşanmasından çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız
Ah canım üzme kendini onun yerine koymaya çalış çok üzülmüştür sana danışmak aklına gelmemiştir Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkman endişelenmen çok normal ama Allah göstermesin adama bir şey olursa çok pişman olursun
Ben de bi kahve yapayım içeyim içim sıkılıyor nedense
Kehribar kolyenin çok faydasını görenler varmış canım şahsen ben kullanmadım ama onu mu denesen?
turunun tek ornegı dıyorsun yani
senin isleri devralıyorlar desene canım
Sukur canım
ne yesil cay ıcwbıldım ne kiraz sapı anca kahve ıctım abla uyumazsaam içiceb
haklısın valla abla
oyyy kıyamam ben ona cok Sukur acabılmıssınız canım
burası da cok sıcak abla bıraktım valla sabahtan beri kac makına camasır yıkadım yerlestırdim bilmiyorumuzun bir sure camasır gormek istemiyorum
cok Sukur canım sen nasılsın
Allahtan corba sıcak degılmıste yanmamıs canim gecmıs olsun
Allah korumus canım gelmıs gecmıs olsun
sorma canım katlı olan camasırlar bir guzel bozdular
aksama kadar mızmızdı canim. Aksam tuvaletini yaptı keyfi yerine geldi cok Sukur
Insallah canm karbon hemen etkisini gosterdı yarın 72 yı goremezsem uzulurım
sorsa daha iyiymis canım ama dusunememıs sanırım gitmesen bırsey olsa babasına sen suclu olursun bosver git Rabbım sifa versin canım
daha yenı uyuyacaklar Insallah canım ufaklık cıldırdı salıncakta uyumaya alıstı yatagında uyumuyor
yesil cay ıcemedim ben ya su ve kahve anca sıstım gitmiyor o ugultu 2 gundur bendede var iftara yakın baslıyor
bugun baya yoruldum benim kızlar daha yenı uyuyacaklar Insallah kahveye alıstım ben birde hindistan cevizi aroması ile guzel oluyor
ogretmenler odası degince harbiden takımda baya bir ogretmen var acsak bır okul baya ıs goruru
hayrolsun canım hayra yor
aslında siz onları dusunuyorsunuz ama iste yaslılar daha Baska bakıyor olaya sanirim
Kızlar günaydınnn
Sabah regl oldum yaa
Durdum durdum Kadir gecesinden bi gün önce oldum ya
bizde sey derler sidik yarıstırıyormus seninle resmen canım
Insallah hep boyle olurlar canımda uzerındekı yukü alırlar kıyamam ben ona ya
benım aclıktan oluyor canım uzun sure ac kalınca yasadım hep
Sagol canim ramazan olmasa gun ıcınde ıcmek daha ıyı oluyor aslında
gunaydın canım
Gunaydin canım aman dikkat et 7 ler geri gelmesin bu hafta
Kocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.En doğru yorumKocası yaşıyor mu acaba ? Bi arkadaşım var kayınpederi vefat etmiş kadın bütün çocuklarını evlendirmiş en küçükle beraber yaşıyorlarmış bunlar evlenince beraber yaşamışlar yaşlı ve yalnız diye arkadaşım diyordu ki kapı çalar eşimin işten gelme saati koşardı resmen kapıya ki benden önce açmak için sabah eşim işe gider kapıdan uğurlar yetmez balkona çıkar ardından el sallar markete gideriz alışveriş listesini o yapar oğluyla önden yürür alışverişlerini yaparlar bende arkalarından çanta gibi giderdim kadın sanki kendi kocasıymış gibi sahiplenmiş oğlunu bir sürü problem yaşadılar en son kadın memlekete döndü büyük oğluna yakın ev tutup yalnız yaşıyormuş
Ayy geçmişe bakamadin ama son msj buydu. Keşke izin vermeseydin yaa.. Ben hep şu mantiktayim. Önce karşımdakinin düşünmesi beklerim bakarim ki yok düşünmüyor ben lafımı söylerim. Onlar kol kola giderken bu lafini espiriyle söylerdim anne yeni gelin damat gibisiniz diye. Bende babamin koluna gireyim bari diycen ki dank edicekKocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.
Eşim banyoya girer, girdiği andan itibaren banyonun önünde havlu ile beklerdi.
Bayramlarda bir yere giderken kendi oğlunun koluna girerdi yeni gelin gibi, önden onlar giderdi, bende arkadan kp ile gelirdim..
Daha neler neler, yaz yaz bitmez
Günaydın canımGünaydın kızlar ☀ Güzel bir hafta geçirelim inşallah
Susmayı saygı olarak öğrettiler bize canım, onun için ağzımı açmadım.Ayy geçmişe bakamadin ama son msj buydu. Keşke izin vermeseydin yaa.. Ben hep şu mantiktayim. Önce karşımdakinin düşünmesi beklerim bakarim ki yok düşünmüyor ben lafımı söylerim. Onlar kol kola giderken bu lafini espiriyle söylerdim anne yeni gelin damat gibisiniz diye. Bende babamin koluna gireyim bari diycen ki dank edicek
ay iyi bari gitmis yanlarından yoksa insan nasıl dayanır valla kv yanımda olsa ben kesinlikle yapamazdım herhalde esimi zor tolere ediyorum birde o olsaydı napardım bilmiyorum bayramdan bayrama goruyorum sinirden kendimi yiyorumEn doğru yorumKocası yaşıyor mu acaba ? Bi arkadaşım var kayınpederi vefat etmiş kadın bütün çocuklarını evlendirmiş en küçükle beraber yaşıyorlarmış bunlar evlenince beraber yaşamışlar yaşlı ve yalnız diye arkadaşım diyordu ki kapı çalar eşimin işten gelme saati koşardı resmen kapıya ki benden önce açmak için sabah eşim işe gider kapıdan uğurlar yetmez balkona çıkar ardından el sallar markete gideriz alışveriş listesini o yapar oğluyla önden yürür alışverişlerini yaparlar bende arkalarından çanta gibi giderdim kadın sanki kendi kocasıymış gibi sahiplenmiş oğlunu bir sürü problem yaşadılar en son kadın memlekete döndü büyük oğluna yakın ev tutup yalnız yaşıyormuş
gunaydın canımGünaydın kızlar ☀ Güzel bir hafta geçirelim inşallah
yatar pozisyonda canım butun gun kendi binip sallanıyor alçak birdeAlistilsrmi birakmiyorlarda aman salla dur nr guzel iste yatar pozisyondami salincagniz hamak
bende 70 gorucem Insallah su sıslık leri halletmem lazımAyy aman aman edicrm cnm 68leri gorucem insallah bu haftaa
Niran valla ne cins bir kv sımdı kurtulmussun Allahtan kp bısey demezmıydıKocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.
Eşim banyoya girer, girdiği andan itibaren banyonun önünde havlu ile beklerdi.
Bayramlarda bir yere giderken kendi oğlunun koluna girerdi yeni gelin gibi, önden onlar giderdi, bende arkadan kp ile gelirdim..
Gunaydin canımGunaydinnnn kizlarrrr
Valla bize de öğrettiler ama ben pek öğrenememişim galibaSusmayı saygı olarak öğrettiler bize canım, onun için ağzımı açmadım.
Şimdi gidip gelmiyorum, başı göğe ersin
Bir kolu ile kocasının koluna girsin, diğer kolu oğlunun koluna girsin gezsin
Kadın o kadar baskın ki, kocasını bile susturmuş canım, konuşamazdı adamcağızNiran valla ne cins bir kv sımdı kurtulmussun Allahtan kp bısey demezmıydı
bizimde bi tanidik varKadın o kadar baskın ki, kocasını bile susturmuş canım, konuşamazdı adamcağız
En güzeli konuşmak.Valla bize de öğrettiler ama ben pek öğrenememişim galibaher zaman eşime bunu söyledim. Bak bem haksızlığa gelemem senin ailenden yada benim ailem farketmez laf sokana lafımı sokarim o yüzden laf sokacağımi bilir
Kesinlikle öyle. Valla k.validenin bizi düşüneceğini beklersek coookkkk bekleriz. Asla öyle bir şey olmuyor. Olsada cok nadirdir yani. O yüzden kimse kusura bakmasin ben elimden geleni fazlasiyla yaparim zaten ama bana haksızlık ve nankorluk yapiliyorsa bunu da affetmem.En güzeli konuşmak.
"İnsanlar konuşa konuşa anlaşır" der atalarımız.
Susunca aptal sanıyorlar, vurdukça vuruyorlar
ben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.En güzeli konuşmak.
"İnsanlar konuşa konuşa anlaşır" der atalarımız.
Susunca aptal sanıyorlar, vurdukça vuruyorlar
Hatırlamak iyi gelmiyor maalesef.ilk zamanlar kv hasta felan olunca esim de yanina yatardi saatlerce konusurlardi
bende cok sinir olurdum
ben hasta oluncada resmen ondan bisey istemeyim diye isim var deyip giderdi
aklima gelince gicik oldum simdi
Benin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.Ramazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
Ayy o yeni gelin ben olabilirmiyimben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.
ondan guc aldim bende o yeni gelin oldugu halde cekinmeden herseyi nasil konuuyosa bende konuscam dedim.
dahada ezdirmedim kendimi kv ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?