Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni anliyorm aslinda bu kvler neden bole yapar anlamam sanki siz onlara kotuluk olsun diye gitmiyordunuz asil risk altinda olan onlar yasli ve hasta olduklari icin gel de anlat iste.

Hayirlisi olsun ben olsam sen gbi yapardm sonradn pismanlik olmasn diye gider kalirdim cnku bu durumda bisi diyip gitmesen kp e bisi olsa esin hep seni sucluycak, bisi demesede icten ice dusunur.

Çok anlık bişey canım Allah korusun siz tedbiri alın hayırlısıyla bişey olmaz

Insallah cnm bu arada sizede cok gecmis olsn Allahtan bisi olmamis

Aslinda bi ara bende baktm esime soyledm o pek inanmadi oylelikle kalmisti ama ben siparis vereym bari gelsin azcik bile faydasi olsa iyidir. Bubarada ben instagramda gormustm ama nasl guvenicez varmi bildign guvenli satan yer

Alistilsrmi birakmiyorlarda aman salla dur nr guzel iste yatar pozisyondami salincagniz hamak tarzi

Kızlar günaydınnn

Sabah regl oldum yaa
Durdum durdum Kadir gecesinden bi gün önce oldum ya

Bende hastaym cumadn beri gercktn bu zamana gelmesine uzuldm

Ayy aman aman edicrm cnm 68leri gorucem insallah bu haftaa

Kocası yaşıyor canım ama oğlunu koca yerine koymuş bir kadın.
Eşim banyoya girer, girdiği andan itibaren banyonun önünde havlu ile beklerdi.
Bayramlarda bir yere giderken kendi oğlunun koluna girerdi yeni gelin gibi, önden onlar giderdi, bende arkadan kp ile gelirdim..
Daha neler neler, yaz yaz bitmez

Ayy geçmişe bakamadin ama son msj buydu. Keşke izin vermeseydin yaa.. Ben hep şu mantiktayim. Önce karşımdakinin düşünmesi beklerim bakarim ki yok düşünmüyor ben lafımı söylerim. Onlar kol kola giderken bu lafini espiriyle söylerdim anne yeni gelin damat gibisiniz diye. Bende babamin koluna gireyim bari diycen ki dank edicek

Susmayı saygı olarak öğrettiler bize canım, onun için ağzımı açmadım.
Şimdi gidip gelmiyorum, başı göğe ersin
Bir kolu ile kocasının koluna girsin, diğer kolu oğlunun koluna girsin gezsin

ay iyi bari gitmis yanlarından yoksa insan nasıl dayanır valla kv yanımda olsa ben kesinlikle yapamazdım herhalde esimi zor tolere ediyorum birde o olsaydı napardım bilmiyorum bayramdan bayrama goruyorum sinirden kendimi yiyorum
Günaydın kızlar ☀ Güzel bir hafta geçirelim inşallah
gunaydın canım
Alistilsrmi birakmiyorlarda aman salla dur nr guzel iste yatar pozisyondami salincagniz hamak
yatar pozisyonda canım butun gun kendi binip sallanıyor alçak birde
Ayy aman aman edicrm cnm 68leri gorucem insallah bu haftaa
bende 70 gorucem Insallah su sıslık leri halletmem lazım
Niran valla ne cins bir kv sımdı kurtulmussun Allahtan kp bısey demezmıydı
Gunaydinnnn kizlarrrr
Gunaydin canım

Susmayı saygı olarak öğrettiler bize canım, onun için ağzımı açmadım.
Şimdi gidip gelmiyorum, başı göğe ersin
Bir kolu ile kocasının koluna girsin, diğer kolu oğlunun koluna girsin gezsin
Valla bize de öğrettiler ama ben pek öğrenememişim galiba her zaman eşime bunu söyledim. Bak bem haksızlığa gelemem senin ailenden yada benim ailem farketmez laf sokana lafımı sokarim o yüzden laf sokacağımi bilir

En güzeli konuşmak.
"İnsanlar konuşa konuşa anlaşır" der atalarımız.
Susunca aptal sanıyorlar, vurdukça vuruyorlar

Ramazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde

En güzeli konuşmak.
Kesinlikle öyle. Valla k.validenin bizi düşüneceğini beklersek coookkkk bekleriz. Asla öyle bir şey olmuyor. Olsada cok nadirdir yani. O yüzden kimse kusura bakmasin ben elimden geleni fazlasiyla yaparim zaten ama bana haksızlık ve nankorluk yapiliyorsa bunu da affetmem.

En güzeli konuşmak.
ben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.
ondan guc aldim bende o yeni gelin oldugu halde cekinmeden herseyi nasil konuuyosa bende konuscam dedim.
dahada ezdirmedim kendimi kv ye

ilk zamanlar kv hasta felan olunca esim de yanina yatardi saatlerce konusurlardi
bende cok sinir olurdum
ben hasta oluncada resmen ondan bisey istemeyim diye isim var deyip giderdi
aklima gelince gicik oldum simdi
Hatırlamak iyi gelmiyor maalesef.
Kör şeytan diyor ki "bin git, bi temiz döv, gel"..

Benin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.

ben bunu 3 sene sonra farkettim.kardesim evlenince gelinimiz herseyi soylerdi cekinmezdi.
ondan guc aldim bende o yeni gelin oldugu halde cekinmeden herseyi nasil konuuyosa bende konuscam dedim.
dahada ezdirmedim kendimi kv ye
Ayy o yeni gelin ben olabilirmiyim yoksa ektim misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…