- Konu Sahibi Handandandan
-
- #367.841
evin ici serin oluyomuRamazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
sen uyma o seytana bos verHatırlamak iyi gelmiyor maalesef.
Kör şeytan diyor ki "bin git, bi temiz döv, gel"..
Benimde var bir o kadar canımBenin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
hamilelikten kalanlarmiBenin ramazanda en dayanamadigim şey su. Açlık nedir bilmem su olsun yeter. Bu arada 60 gün borcum var nasil olacak bilmiyorum.
Akşama doğru sıcak oluyor.evin ici serin oluyomu
disari felan cikma bari abla
bide yorma bugun kendini az enerji harca is guc yapma
Eşimde öyle diyor. Ama o 3 aylarda tutalim diyor. Bu sene tuttu bundan sonra beraber tutariz. Seni pek zorlamaz. Açlık oruclarindan belliBenimde var bir o kadar canım
Ramazan'dan sonra Pazartesi ve Perşembe günleri tutarak bitirmeyi hedefliyorum.
Böylelikle Pazartesi ve Perşembe oruçlarına alışmış olurum
Evet. 30 gün ilk bebegimden 30 gün de bu ramazandan. Zaten daha emzirirken hamile kaldigim içinhamilelikten kalanlarmi
Ayy yanlis olmus kardeş demiş kayin anladimAyy o yeni gelin ben olabilirmiyimyoksa ektim misin
Ayy o yeni gelin ben olabilirmiyimyoksa ektim misin
bugun benimde misafirlerim varAkşama doğru sıcak oluyor.
Sadece yemek yapıp çamaşır toplar katlarım canım
Ben bir gün önceden karar verir yapilacaklarin bir kısmını yaparim. Iyi panik olmuyon
bugun benimde misafirlerim var
daha menuye karar veremedim
Ay bugün zor geçecek senin için.Allah yardımcın olsun. Bir haftadır havalar acayip bi şekilde ısındı afrika sıcaklarıymış. Neyse ki orucumuz da az kaldı.Ramazan'ın başından beri ilk defa dün iftardan sonra uyumadım, 12 de yattım, sahura kalkarım diye, uyanamadım maalesef.
42 derece sıcaklıkta susuz susuz oruç nasıl geçecek bilmiyorum.
Bebeğimde 3-5 gündür sıcakların etkisi ile memeye iyice yapıştı garibim.
En zor günüm olur herhalde
Ne uyacağım şeytanasen uyma o seytana bos ver
3 senewe anca bitirdiydim 30 borcuEvet. 30 gün ilk bebegimden 30 gün de bu ramazandan. Zaten daha emzirirken hamile kaldigim içinborç kaldi
Bizde kıyma, ceviz ve nohut, soğan ile yapılır canımOruk mu oluyor bilmiyorum da normal içli köfte yaptım içinde kıyma yerine nohut var ezilmiş kavrulmuş soğanlı
aslinda kafamda var malzemelerimde var aama bi lac fazla var aklimda.eleme yapmam lazim iclerindenBen bir gün önceden karar verir yapilacaklarin bir kısmını yaparim. Iyi panik olmuyon
superrrNe uyacağım şeytana
Ben onu bensiz bırakarak en büyük cezayı vermişim zaten
Sadece üç aylar değil de sürekli yapılırsa sağlık içinde iyi olacağını düşünüyorum canım.Eşimde öyle diyor. Ama o 3 aylarda tutalim diyor. Bu sene tuttu bundan sonra beraber tutariz. Seni pek zorlamaz. Açlık oruclarindan belli
Vardır aklında bişeyler misafirlerin yabancı değilse kolay olur.
bugun benimde misafirlerim var
daha menuye karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?